Estate Internet B.V.

Bureau expert in Online Advertising, Digital Strategy

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar

Contact Estate Internet B.V.
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)

Over Estate Internet B.V.

Op dit bureau is al aanspraak gemaakt door zijn eigenaar

Beschrijving
  • Estate Internet is a full service internet agency located in Tilburg, the Netherlands.

    Bij ons ervaar je de spannende mogelijkheden van het internet op een betrouwbare manier. Met onze 21 jaar ervaring, nemen we bedrijven aan de hand op een veilig avontuur. Die ervaring gaat verder dan de interface die de gebruiker beleeft. Juist aan de achterkant, waar we data met slimme oplossingen binnen een keten kunnen integreren, ligt onze toegevoegde waarde. Een sterke technische expertise in combinatie met creativiteit, geeft een ervaring die de verwachtingen overtreft. Niet alleen wat betreft het resultaat, maar ook wat betreft de weg er naar toe. Het is leuk om voor en met ons te werken!

    Bij ons gooi je geen briefing over de schutting om vervolgens te zitten wachten tot de oplevering. Dat leidt namelijk nooit tot een bevredigend resultaat. Online is geen project met een begin en een eind, maar een continu proces van ontwikkelen, monitoren en verbeteren. Slimme resultaten bereik je door met elkaar in beweging te blijven.

    Happy customers = happy Estaters en dat we hierdoor tot de FONK Magazine top 50 van beste bureaus van Nederland behoren is echt de kers op de taart. Dank aan alle happy customers die ons hebben beoordeeld met een mooie 7,8 en natuurlijk onze eigen toppers. Wij blinken uit in de specialisatie B2B. Helemaal top!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)

Talen

en

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Online Advertising
Vraag info aan
Digital Strategy
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Estate Internet B.V.

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

2

Projecten

31

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
myWecycle

myWecycle

januari 2018
januari 2018

myWecycle

Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling, recycling en rapportage van e-waste op zich neemt. In 2016 heeft Wecycle samen met inzamelpartners 110 miljoen kilo e-waste ingezameld. Rondom deze inzameling en rapportage zijn bedrijfsprocessen ontstaan die voorheen via verschillende applicaties liepen. Dat is met de komst van de alles in 1 oplossing myWecycle verleden tijd.

Website Creatie
De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

januari 2018
januari 2018

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen staat voor kwalitatief, hoogstaand onderwijs en is uniek in zijn soort, de regio en véél meer dan een school. Het 50-jarig jubileum bleek de perfecte gelegenheid om het nieuwe communicatieconcept te lanceren. De leerling staat al jaren centraal, maar nu ook online in the spotlight.

Al ruim 50 jaar is De Rooi Pannen een waar instituut in Brabant met een uniek karakter, waar volgens drie pijlers wordt gewerkt:

Kleinschalige opzet

Een veilige leeromgeving waar de leerling zich prettig en thuis voelt om zo talent het beste tot recht te laten komen. De Rooi Pannen staat bekend om het ‘huiskamergevoel’ en is daar trots op.

Praktijkgericht onderwijs

De Rooi Pannen brengt ondernemen in de praktijk en haalt de praktijk in huis. Met o.a. eigen onderwijshotels, restaurants, keukens en een uniek winkelcentrum.

Ondernemende leerlingen

Bij de branches waarin De Rooi Pannen opleidingen verzorgt, is vaak behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. De Rooi Pannen stimuleert leerlingen om goed te presteren en verantwoordelijkheid te nemen.

In aanloop naar het 50-jarig jubileum besloten zij dan ook dat het hoog tijd was om dit unieke karakter door te voeren in de huisstijl en online kanalen. De Rooi Pannen durfde af te stappen van een standaard scholensite en laat de leerling centraal staan.

Website Creatie

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.