BEpic, Eindhoven | Sortlist

BEpic cover
BEpic logo

BEpic Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

BEpic is an entrepreneurial group of creative developers and thinkers. We use gamification and e-commerce solutions to help our clients reach the next level in their growth. We turn complexity into simplicity, and always divide our project into sprints of 2 weeks. This way we, as well as our client, can keep control of  milestones, deadlines and budget. We build front- and back-end systems, as well as gamified apps for Android and iOS, and thrive in connecting our applications to your internal and external processes. Get in touch to find out how we can help you reach your  targets!

7 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
7 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2011
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door BEpic

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We build professional e-commerce solutions, from straight forward Magento 2 platforms, to complete environments linked to your internal and external processes.
  Skills in E-commerce (4)
  MagentoPluginMagento 2plugins
  Projecten in E-commerce (2)
  Werken in de Kempen: website en app - E-commerce
  Fruitbezorgd: maatwerk Magento webshop en app - E-commerce
  Klanten in E-commerce (2)
  ThuisgebrachtE-commerce | regional
  Werken in de KempenPersoneelszaken | regional

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  we build gamefied apps, e-learning apps, or just apps for fun
  Skills in Mobile App (15)
  iOSAndroidMobileAppE-learningVirtual RealityIpadUnityMobile App DevelopmentAugmented Reality+5
  Projecten in Mobile App (6)
  Interactief activiteitenprogramma - Mobile App
  Maatwerk app 'veilig magazijn' - Mobile App
  E-Learning simulatie game voor Safety Awareness - Mobile App
  Werken in de Kempen: website en app - Mobile App
  Klanten in Mobile App (6)
  City AppReizen & Vrije tijd | regional
  Recreatiepark TerSpegeltReizen & Vrije tijd | national
  SecuriGamesBouw | national
  ThuisgebrachtE-commerce | regional

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BEpic om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door BEpic

Interactief activiteitenprogramma
Interactief activiteitenprogramma

Project gemaakt voor Recreatiepark TerSpegelt in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2018.Onze klant zocht een kindvriendelijke, interactieve manier om hun programmaboekje aan hun bezoekers te presenteren. Wij kozen er samen voor om dit te doen middels een app en een aantal interactieve touchscreen zuilen. Deze zuilen plaatsten we vervolgens op strategische plekken in het park. Zo konden de vakantiegangers niet alleen de infiormatie op hun telefoon, maar ook onderweg bekijken.App is ontwikkelt in Unity en bevat diverse Gamification elementen. De app is beschikbaar voor telefoons en tablets, maar ook op een interactief touchscreen zuil.

GamingMobile AppOntwerp+1
Meer lezen
Outlet Boulevard Magento 2 e-commerce webshop
Outlet Boulevard Magento 2 e-commerce webshop

Project gemaakt voor Outlet Boulevard in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2019.we've built a complete e-commerce webshop for our client in Magento 2, with an excellent customer journey and customer experience. We integrated certain process flows (like stock, tracking and pricing) as per our client's needs.

Web ApplicatieWebsite Creatie
Meer lezen
Maatwerk app 'veilig magazijn'
Maatwerk app 'veilig magazijn'

Project gemaakt voor Veilig Magazijn in de Bouw industrie voor een B2B publiek.Onze klant is naar ons gekomen voor een maatwerk oplossing. Zij werken nu sneller dan ooit te voren dankzij de handige werking van een combinatie van de nieuwste software om apps te bouwen (React Native), samen met de super slimme game-technieken om de app helemaal te laten passen bij het werk wat zij doen.Als keurders voor magazijnstellingen hebben zij een unieke manier van werken: Op hun eigen manier door de magazijnen lopen en goedkeuring geven op de stellingen van grote bedrijven. Hiervoor wilde zij graag een app hebben die perfect aansluit bij de handelingen die zij verrichten. We bouwden samen een passende app, die alle handelingen op een efficiente manier overneemt. Hierdoor is Veiligmagazijn een kostenbesparend geworden en hebben ze de app in no-time terug verdient!

Mobile App
Meer lezen
E-Learning simulatie game voor Safety Awareness
E-Learning simulatie game voor Safety Awareness

Project gemaakt voor SecuriGames in de Bouw industrie voor een B2C publiek.SecuriGames is een adviseur voor safety awareness in grote productieomgevingen. BEpic heeft een simulatiespel gemaakt waarbij een medewerker een aantal stappen in een nagemaakte productieomgeving moet doorlopenn, waarbij hij wordt blootgesteld aan bepaalde gevaren die in het echte leven ook voorkomen. Op deze manier is de medewerker perfect getraind en kan de manager meekijken en bijsturen waar nodig.

GamingMobile AppOntwerp
Meer lezen
Werken in de Kempen: website en app
Werken in de Kempen: website en app

Project gemaakt voor Werken in de Kempen in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Succesvol ondernemen is luisteren naar de markt. Zo is Werken in de Kempen ontstaan.Werken in de Kempen is een vernieuwend concept op de Nederlandse markt. Het bedrijf is laagdrempelig en helpt bij het vinden van een baan of een collega. Dat doen ze regionaal en multidisciplinair.BEpic heeft voor Werken In De Kempen een vacaturebank ontwikkelt, met Magento2.2 als centrale database van alle producten van verschillende merken. * Gebaseerd op Magento 2.2 * MultiStore, in 4 talen * Inclusief Indesign koppeling voor papieren Catalogus * Met Webshop voor het merk Boxo

E-commerceMobile AppWeb Applicatie+1
Meer lezen
Fruitbezorgd: maatwerk Magento webshop en app
Fruitbezorgd: maatwerk Magento webshop en app

Project gemaakt voor Thuisgebracht in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019. Een op maat gemaakte Magento webshop met een eigen app op basis van React Native, maakt www.thuis-gebracht.nl tot een van onze meest unieke projecten tot nu toe! Gemaakt voor Jeffrey (eigenaar van Thuisgebracht) die elke dag een fruit- of groentepakket bij zijn klanten thuis bezorgd, kost het handmatig aanmaken van elke order veel tijd. Daarom is er een Magento webshop gemaakt die voor Jeffrey de order automatisch doorstuurt naar zijn systeem waardoor hij elke dag per regio een paklijst kan exporteren om de volgende dag goed voorbereid de desbetreffende regio's kan afgaan om daar te bezorgen. Franchisers Samen met zijn franchisers die de prijzen zelf aan kunnen passen per product per regio en vervolgens een route kunnen exporteren naar een routeprogramma waar een automatische koppeling mee gemaakt is maakt dit natuurlijk extra handig! Applicatie Daarbij is voor de mensen die een bestelling willen doen een app gemaakt in react native zodat deze extra 'smooth' werkt op ALLE apparaten, de producten die hieruit opgehaald worden komen rechtstreeks uit Magento door middel van een handige koppeling. Ook kunnen mensen zonder de app te verlaten een aankoop doen in hun regio die gelijk in het Magento systeem geladen wordt. Eigenschappen * Ontwikkeld in React Native, tegelijk voor Android en iOS. * Gamified elementen als Unieke Userinterface zorgend voor intrinsieke motivatie. * Custom module voor het koppelen van postcodes aan regio's * Custom module om een paklijst te genereren per regio * Custom module om prijzen per franchiser aan te passen * Custom code geschreven om franchisers af te schermen van andere franchisers * Custom module geschreven om een regio's aan te kunnen maken en beheerders aan de regio te koppelen evenals postcodes.

E-commerceMobile AppWeb Applicatie+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag BEpic om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in BEpic's team

Neem gemakkelijk contact op met BEpic's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BEpic heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor BEpic

Gewerkt met BEpic?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van BEpic


Details


http://www.b-epic.nl

 • HoofdkantoorTorenallee 45, 5617 BA Eindhoven, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen