gosidesign, Urmond | Sortlist
Sortlist


Sortlist
gosidesign cover
gosidesign logo

gosidesign Urmond, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Gosidesign internet anders!
Gosidesign is een full-service webdesign bureau gevestigd in Maastricht - Limburg Naast  webdesign  werken wij ook digitale strategieën uit, ontwerpen en ontwikkelen  innovatieve websites  en brengen de juiste bezoekers naar jouw  website . Met een goed ingespeeld team van programmeurs en ontwerpers zijn we uitstekend in staat om hoogwaardige  webdesign  te verzorgen.  Niet alléén in  Limburg , maar in heel Nederland en de Euregio.  Onze werkzaamheden: Webdesign Website ontwikkeling Webshop ontwikkeling Zoekmachine marketing Hosting Social Media Advies Software ontwikkeling
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 1999
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door gosidesign

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij een website op maat komt veel kijken, daarom steekt Gosidesign graag veel energie erin om jouw bedrijf beter te leren kennen. Het resultaat? Een website die op je lijf geschreven is, een site die gemakkelijk te vinden is én een website die je gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

  Gosidesign hanteert de volgende stappen om die website te bouwen die bij jou past:

  strategie
  De basis voor een effectieve website is een gedegen strategie. Na gesprekken met jou stelt gosidesign een plan op om jouw bedrijf via het internet in de markt te zetten. Bedrijfsimago, uitstraling, klantbehoefte, S.W.A.T, meetbaarheid; het zijn een paar voorbeelden van de speerpunten die GosiDesign benoemt in de strategie om van jouw website een succes te maken.

  realisatie
  Bij het op maat maken van de website gebruiken onze programmeurs de nieuwste ontwikkelingen. Er wordt gekeken naar de juiste techniek om het beste resultaat te krijgen. Daarnaast is de beveiliging van de website van belang, zodat de website niet gehackt wordt.

  content
  Ook de inhoud (content) van je website kunnen we voor onze rekening nemen. Zo heb je handig alles in een hand en is je website van a tot z geregeld. Teksten, beeld (verse, eigen fotografie, video en animatie) en geluid maken we in jouw opdracht vanuit het verhaal van jouw organisatie. Zo heb je een goed geheel en een eenduidig plaatje dat volledig op elkaar is afgestemd.

  exploitatie
  Het onderhouden van jouw website is minstens zo belangrijk als het ontwikkelen ervan. Eenmaal in de lucht, adviseert gosidesign jou in het up-to-date houden van je website zodat deze een voorsprong houdt ten opzichte van de concurrentie. De markt blijft immers in ontwikkeling en wij helpen jou om die in jouw website te laten doorklinken.
  Skills in Website Creatie (8)
  Webshop Developmentecommerce designwebdesignweb sitewebdesign ontwerpcontent management systemdesignwebsite seo
  Projecten in Website Creatie (6)
  Website en API / Polly integratie BSGW - Website Creatie
  Ontwikkeling vacature website Flexprof - Website Creatie
  Clips Mallorca Cycling - Website Creatie
  Vino Friends restaurant website - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  Parkstad InspectiesAnderen | national
  Gemeente NijmegenOverheid | national
  Vino and FriendsRestaurants | regional
  FlexprofPersoneelszaken | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Gosidesign ontwikkelt software op maat. Standaard software biedt niet voor alle omstandigheden en situaties een gepaste oplossing. Dat geldt zeker voor de automatisering van complexe, specifieke bedrijfsprocessen. Overbodige, of juist ontbrekende functionaliteiten beperken de mogelijkheden van standaard softwarepakketten, evenals de flexibiliteit ervan.

  Maatwerkapplicaties hebben dit nadeel niet en worden door gosidesign volledig toegesneden op jouw specifieke wensen en bedrijfssituatie. Ons maatwerk bevat geen overbodige functionaliteiten en is schaalbaar en flexibel bij wijzigingen van bedrijfsomstandigheden.

  Kennis en ervaring
  Onze kennis en ervaring stellen ons in staat snel en efficiënt maatwerk te ontwikkelen op basis van moderne architectuur. Wij stellen hoge eisen aan beschikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en alle bijkomende veiligheidsaspecten.

  Gosidesign heeft alle expertise in huis om jouw wensen qua grafische vormgeving, uitstraling en functionaliteiten efficiënt te vertalen naar een perfecte en passende maatwerkoplossing.
  Skills in Web Applicatie (5)
  software ontwikkelingsoftware developmentmaatwerk softwarewebapplicatie ontwikkelaarapi ontwikkeling
  Projecten in Web Applicatie (3)
  Website en API / Polly integratie BSGW - Web Applicatie
  Clips Mallorca Cycling - Web Applicatie
  Kavelsvastgoed website gemeente Nijmegen - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (3)
  Gemeente NijmegenOverheid | national
  BsGWOverheid | national
  Clips Mallorca CyclingSport |

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag gosidesign om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door gosidesign

Website en API / Polly integratie BSGW
Website en API / Polly integratie BSGW

Project gemaakt voor BsGW in de Overheid industrie voor een B2C publiek.Website met API koppeling volgens WCAG 2.1 richtlijnen Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW) voert lokale heffing en inning van belastingen uit en stelt WOZ-waarden vast. Bijna alle Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg zijn bij BsGW aangesloten.

Digital StrategyOnline AdvertisingOntwerp+4
Lees meer
Ontwikkeling vacature website Flexprof
Ontwikkeling vacature website Flexprof

Project gemaakt voor Flexprof in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek.Flexprof werft ingenieurs, consultants en specialisten voor projecten van private en publieke partijen. Deze professionals selecteren ze op basis van vaktechnische inhoud, enthousiasme, kennis en ervaring. Flexprof is werkzaaam in de civiele techniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, energietechniek, ruimtelijk domein en overheid. Een nieuwe innovatieve website Flexprof is reeds vijftien jaar klant bij gosidesign en heeft al meerdere websites door ons laten ontwikkelen. Begin van dit jaar klopte ze aan de deur om een nieuwe innovatieve website te laten ontwerpen en ontwikkelen.Een goede vindbaarheid van de aangeboden vacatures en de zoekfunctie binnen de vacatures waren het uitgangspunt met natuurlijk een eigentijds design. Aansluitend verzorgde we ook de vacature alert pagina waarmee de bezoeker zich kan inschrijven als er nieuwe vacatures aangeboden worden in het gewenste interessegebied.

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp+3
Lees meer
Clips Mallorca Cycling
Clips Mallorca Cycling

Project gemaakt voor Clips Mallorca Cycling in de Sport industrie voor een publiek.ClipsCyclingHolidays organiseert fietsvakanties op Mallorca en Gran Canaria. Van het huren van fietsen, reserveren van overnachtingen tot het bepalen van de route via de website van ClipsCyclingHollydays kan de klant de hele trip samenstellen, een offerte aanvragen en de reis boeken.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingOntwerp+3
Lees meer
Vino Friends restaurant website
Vino Friends restaurant website

Project gemaakt voor Vino and Friends in de Restaurants industrie voor een B2C publiek.Top eet- en wijnervaring in authentieke Italiaanse sfeer, dat is restaurant Vino&Friends in hartje Maastricht. Lunchen en dineren vergezeld met zelf uit Italië geïmporteerde kwaliteitswijnen.

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp+1
Lees meer
Kavelsvastgoed website gemeente Nijmegen
Kavelsvastgoed website gemeente Nijmegen

Project gemaakt voor Gemeente Nijmegen in de Overheid industrie voor een B2B publiek.Toegespitst op de specifieke wensen van de gemeente Nijmegen ontwierpen wij een applicatie op maat. Geïnteresseerden kunnen op de website het vastgoed en de kavels bekijken en de informatie erover downloaden. De status van een kavel of pand en hoeveel belangstellenden ervoor zijn, worden door de site bijgehouden

Digital StrategyOntwerpSEO+2
Lees meer
Maatwerk website voor onafhankelijk adviesbureau
Maatwerk website voor onafhankelijk adviesbureau

Project gemaakt voor Parkstad Inspecties in de Anderen industrie voor een publiek.Parkstad Inspecties is een onafhankelijk adviesbureau voor veilige en duurzame technische installaties. Zij inspecteren de veiligheid van en adviseren over gebouwgebonden elektrische installaties en (industriële) gas- en biomassa-installaties. Ook voor conditiemetingen van gebouwen en solide energie-adviezen kunt u bij hun terecht. Met zo’n 50 inspecteurs en adviseurs werken wij voor bedrijven, overheden, instellingen en instituten in heel Nederland. Offerte en Calculatie berekenen via de website? Wij ontwierpen en ontwikkelde voor Parkstad Inspectie een zeer uitgebreide website met een op maat gemaakt offertesysteem. Middels dit offertesysteem kunnen bezoekers van de website gericht een offerte opvragen voor inspectie, advies of keuringen. Ook is het mogelijk om dit meteen af te rekenen.Naast deze uitgebreide module is er ook een opleidingmodule waarbij voor verschillende opleidingonderdelen bezoekers van de website zich kunnen inschrijven. Door de goede werking en vindbaarheid van dit systeem zal in de nabije toekomst hier een uitgebreidere website voor ontwikkeld worden.

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp+2
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag gosidesign om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in 's team

gosidesign cover
Verhaal
Gosidesign houdt zich al vanaf augustus 2000 bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites en applicaties vanuit Maastricht. Dit doen wij met medewerkers die passie hebben voor hun vak.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

gosidesign heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor gosidesign

Gewerkt met gosidesign?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van gosidesign

Details


https://www.gosidesign.nl

 • HoofdkantoorMauritslaan 49, 6129 EL Urmond, Netherlands

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid