Plans & Pixels (+ 3 reviews) | Sortlist
Plans & Pixels cover
Plans & Pixels logo

Plans & Pixels

verified-flagcertified-flag
Rotterdam, Nederland
We design outstanding digital experiences that encourage action and change.
Wij ontwikkelen digitale ervaringen die aanzetten tot actie, verandering en resultaat. Optimale performance en maximaal resultaat, met die elementen tover je een glimlach op ons gezicht. Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam geven we dagelijks met veel plezier vorm aan digitale klantreizen die zich onderscheiden in design, gebruik én effectiviteit. We redeneren daarbij altijd vanuit de totale beleving; Een gedetailleerde strategie die leidt tot de hoogste mate van rendement, uitgedacht en ingevuld tot op het niveau van afzonderlijke touchpoints. Met een team van conceptdenkers, strategen, (UX) designers en online marketeers bekijken we alle factoren die het proces van uw klant (kunnen) beïnvloeden. Daarin nemen we dus ook offline elementen mee. Die gedetailleerdheid en afstemming zorgt ervoor dat de digitale producten en de achterliggende processen die wij inrichten net iets beter scoren. En ja, we snappen dat zo’n uitspraak alleen waarde heeft als we het ook volledig kunnen onderbouwen. Wij werken daarom volledig open en transparant samen met onze opdrachtgevers; Met inzicht en data als centrale elementen voor aansturing en optimalisatie. We maken de meerwaarde van elk element dat deel uitmaakt van onze aanpak tot in het kleinste detail meetbaar. Zo werken we gefaseerd toe naar de invulling van schaalbare oplossingen die zowel op zichzelf als binnen een groter geheel optimaal renderen. Zowel vandaag, als in de toekomst. Vrijblijvend ideeën uitwisselen en een voorproefje van wat wij kunnen ? Wij maken graag kennis.
11 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
14 projecten in hun portfolio
4 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2011
4.92/5
Website openen

Diensten

17 diensten aangeboden door Plans & Pixels

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij beschouwen marketing als één van de primaire processen binnen een organisatie. Daarom koppelen wij strategie direct aan ondernemingsdoelen. Elk traject dat wij aangaan, start met uitgebreid onderzoek naar uw organisatie, een marktverkenning en een verdieping in klantgroepen, hun motieven en de factoren die het gedrag en keuzeproces beïnvloeden. Die informatie resulteert uiteindelijk in een nauwkeurig afgestemde keten van communicatie; In elke fase voorzien van content die antwoord geeft op de actuele (informatie)behoefte van uw klant, perfect getimed en aangeboden via kanalen en middelen die de samen de hoogste mate van interactie en conversie teweeg brengen.

  Maar daar stopt het proces voor ons meestal niet. Uit ervaring weten we dat het resultaat tot stand komt in het proces dat volgt op de eerste interacties. Om het rendement echt te maximaliseren, integreren we waar nodig ook processen voor follow up, lead nurturing, marketing automation en loyalty binnen de strategie. Kortom een totale aanpak die we continu optimaliseren gericht op de beste performance. Of het nu gaat om branding, het verhogen van gebruik, het genereren van salesleads of om directe online verkoop.
  Skills in Digital Strategy (26)
  Digital MarketingInbound MarketingBrand StrategyContent MarketingContent CreationContent StrategyLead GenerationDigitalMultichannel MarketingB2B Lead Generation+16
  Projecten in Digital Strategy (13)
  Digital strategy & Webdesign - Digital Strategy
  App design & development - Digital Strategy
  Webdesign & Strategie - Digital Strategy
  Digital Strategy & Webdesign - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (13)
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  WeKnowPeoplePersoneelszaken | regional
  LEADZMarketing & Reclame | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  De digitale producten die wij ontwikkelen, onderscheiden zich in design, gebruik én performance. Wij starten het ontwerpproces vanuit een doordachte informatiestructuur waarmee we elk type bezoeker op een natuurlijke manier langs de meest relevante content leiden. Content die bezoekers helpt in hun oriëntatie en altijd mogelijkheden biedt tot verdieping, interactie of conversie. Zo creëren we websites die niet alleen mooi zijn en heel vertrouwd aanvoelen, maar ook uitblinken in effectiviteit en rendement.

  Daarbij kiezen we een ontwikkelplatform dat qua functionaliteit het best aansluit; Opgezet in een universele ontwikkeltaal en met een gebruiksvriendelijke Open Source beheermodule zodat u als opdrachtgever zelf de regie houdt over rechten, codes en content. Vanuit die open samenwerking ontwikkelen we moderne websites volgens de meest actuele standaarden die bovendien altijd schaalbaar zijn. Kortom, een digitale oplossing die eenvoudig meegroeit binnen de snel veranderende technologische omgeving.
  Skills in Website Creatie (18)
  UX DesignWeb DevelopmentCustomer JourneyResponsive DesignMagento Web DevelopmentInteraction DesignWordPress DevelopmentWebshop DevelopmentWeb application developmentconversion tracking+8
  Projecten in Website Creatie (11)
  Digital strategy & Webdesign - Website Creatie
  Digital Strategy & Webdesign - Website Creatie
  Digitale Transitie & Strategie - Website Creatie
  Branding & Positionering - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  H.J.B.F. Koehorst
  Klanten in Website Creatie (11)
  MHK Groep NederlandRetail | international
  Voortman GroepHuishoudelijke Producten | national
  Onze LeerkrachtManagement Consulting | national
  Tele2Internet | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Het verhaal van een merk komt zonder sterke branding en herkenbare identiteit niet tot leven. Die twee elementen vullen wij graag samen met u in. Maar wij zijn geen standaard themabureau dat zich beperkt tot het ontwikkelen van een Brand Identity en brede positionering en daarna verwacht dat een mooi plaatje en algemene boodschap het grote verschil gaan maken. Branding en positionering draait bij ons ook om verregaande afstemming.

  Wij behalen rendement door trajecten van communicatie in te richten die volledig afgestemd zijn op verschillende doelgroepen. Dat begint met een sterk organisatieprofiel waarbij we de meeste belangrijke kernwaarden vertalen naar een boodschap die aansluit op de specifieke behoeften in een markt. Die waarden gaan we per segment laden met afgestemde middelen, zodat elke doelgroep uiteindelijk de meest relevante waarden aan het merk koppelt.
  Skills in Branding & Positionering (13)
  Logo DesignBrandingBrand PositioningVisual IdentityBrand StrategyBrand IdentityCorporate BrandingDigital BrandingRebrandingcorporate identity design+3
  Projecten in Branding & Positionering (9)
  Digital Strategy & Webdesign - Branding & Positionering
  Branding & Positionering - Branding & Positionering
  UX- en Webdesign Actiewebsite - Branding & Positionering
  Branding & Digital Strategy - Branding & Positionering
  Review in Branding & Positionering (1)
  Voortman Groep
  Klanten in Branding & Positionering (9)
  Onze LeerkrachtManagement Consulting | national
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  Stichting De OpbouwZorginstellingen | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Bezoek is leuk. Maar gebruik is doorslaggevend. De performance van digitale producten staat in nauw verband met een prettige gebruikerservaring. Dit betekent dat elke bezoeker op een hele natuurlijke manier door de website moet kunnen navigeren en snel toegang moet hebben tot de gewenste content. Zo’n natuurlijk vormgegeven structuur en gebruikersflow maakt de interactie tussen u en uw klant praktisch en zinvol. Want hoe fijner bezoekers ermee werken, hoe hoger het rendement uiteindelijk zal zijn.

  Onze designers gaan graag net iets verder om tot het optimale resultaat te komen; Door bij het design rekening te houden met de meest gehanteerde gebruiksstandaarden van uw doelgroep en door de wireframes en uitgewerkte designs tijdens het traject regelmatig te testen. Die werkwijze resulteert in digitale oplossingen die uitnodigen tot gebruik en opgebouwd zijn op basis van logica. Zo staat ons design altijd in direct verband met rendement.
  Skills in Ergonomie (UX / UI) (16)
  Interaction Designuser experience optimizationAB testingui uxUX Optimizationwireframe designergonomy ux uifunnel analysisA/B TestingUX optimization+6
  Projecten in Ergonomie (UX / UI) (14)
  Digital strategy & Webdesign - Ergonomie (UX / UI)
  App design & development - Ergonomie (UX / UI)
  Webdesign & Strategie - Ergonomie (UX / UI)
  Digital Strategy & Webdesign - Ergonomie (UX / UI)
  Klanten in Ergonomie (UX / UI) (14)
  Onze LeerkrachtManagement Consulting | national
  MHK Groep NederlandRetail | international
  OnderwijsAdviesOnderwijs | national
  Time 4 Your FutureNon-profit | national

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)


 • Beschrijving
  Wij zijn van mening dat gedrag ontstaat (en dus ook voorspeld kan worden) vanuit de zoektocht naar bruikbare input. Wij denken bij adverteren dus niet traditioneel in groepen die hetzelfde gedrag vertonen. Klanten met een eenduidig motief oriënteren vaak op geheel eigen wijze. Wij stellen de individuele behoefte aan informatie daarom centraal in onze advertentietrajecten en zorgen dat elk touchpoint in de persoonlijke oriëntatie bruikbare informatie bevat die helpt om een afgewogen keuze te maken en sneller door het proces te gaan.

  Op basis van het type organisatie, de complexiteit van het product en de wijze van oriënteren van uw klant, maken we een afgewogen keuze in de kanalen en middelen die we inzetten. Daarbij gebruiken we eigen kanalen om uitgebreid te informeren en interactie /conversie te stimuleren en zetten we betaalde campagnes in om relevant bezoek aan te jagen. Binnen dat proces maken we elk element in de campagnes tot in detail meetbaar. Zo werken we vanuit data gefaseerd naar de opbouw van de meest effectieve campagne.
  Skills in Online Advertising (19)
  Performance MarketingLead GenerationEmail MarketingSEOLead NurturingSEADigital AdvertisingMachine LearningMarketing AutomationSearch Engine Advertising+9
  Projecten in Online Advertising (8)
  Digital Strategy & Webdesign - Online Advertising
  Digitale Transitie & Strategie - Online Advertising
  UX- en Webdesign Actiewebsite - Online Advertising
  Branding & Digital Strategy - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (8)
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  LEADZMarketing & Reclame | national
  Wieckse / HeinekenDranken | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in E-mail Marketing (8)
  Digital strategy & Webdesign - E-mail Marketing
  Digital Strategy & Webdesign - E-mail Marketing
  Digitale Transitie & Strategie - E-mail Marketing
  UX- en Webdesign Actiewebsite - E-mail Marketing
  Klanten in E-mail Marketing (8)
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  LEADZMarketing & Reclame | national
  Wieckse / HeinekenDranken | national

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (3)
  Conversion Rate OptimizationDigital advertisingCorporate Advertising
  Projecten in Reclame (3)
  Branding & Positionering - Reclame
  UX- en Webdesign Actiewebsite - Reclame
  Branding & Digital Strategy - Reclame
  Klanten in Reclame (3)
  Stichting De OpbouwZorginstellingen | national
  Wieckse / HeinekenDranken | national
  Voortman GroepHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Mobile App (5)
  android appios appweb app designergonomy ux uiapp development
  Projecten in Mobile App (2)
  App design & development - Mobile App
  Concept kwaliteitskeurmerk - Mobile App
  Klanten in Mobile App (2)
  Time 4 Your FutureNon-profit | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Content Strategy (1)
  Content Marketing
  Projecten in Content Strategy (6)
  Digital Strategy & Webdesign - Content Strategy
  Branding & Positionering - Content Strategy
  Branding & Digital Strategy - Content Strategy
  Marketing Automation Software - LEADZ - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (6)
  LEADZMarketing & Reclame | national
  Stichting De OpbouwZorginstellingen | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Innovatie (1)
  Machine Learning
  Project in Innovatie (1)
  Marketing Automation Software - LEADZ - Innovatie
  Klant in Innovatie (1)
  LEADZMarketing & Reclame | national

  Meer informatie over Innovatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Plans & Pixels om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

11 leden in Plans & Pixels's team

Neem gemakkelijk contact op met Plans & Pixels's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Plans & Pixels heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Reviews

4.92/5
(3 reviews)
RR
Ron RietkerkenProgram Director at Time 4 Your Future
SectorNon-profit
Team201 - 500
4.75/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?The company has helped us develop a social communication platform for young people that includes various tools for providing training, monitoring the development of the participants and an associated database in which we collect data to share with our stakeholders. In addition to digital developments, Plans has helped us with our communications and advised us during tenders.

What did you enjoy the most during your collaboration?We are very happy with the input and further development of our methodology, whereby Plans has made various proposals to arrive at a more direct approach with a more efficient deployment.

Ron Rietkerken recommends this agency


SectorNon-profit
Team201 - 500

VG
Voortman GroepDirectie Voortman Groep at Voortman Groep
ServiceBranding & Positionering
SectorRetail
Team51 - 200
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Bij plans en pixels verzorgen ze de marketing voor in de showrooms van onze keukenformules.

What did you enjoy the most during your collaboration?De samenwerking loopt nog steeds, ze leveren prachtige plaatjes aan en hebben een mooie huisstijl opgezet voor onze formules. Ze corresponderen op een nette manier en zorgen ervoor dat we binnen redelijke termijn het doel dat we voor ogen hebben kunnen realiseren.

Are there any areas for improvements?N.v.t.

Voortman Groep recommends this agency


ServiceBranding & Positionering
SectorRetail
Team51 - 200

HK
H.J.B.F. KoehorstDirectie at KeukenMedium B.V.
ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10
5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration

What was the objective behind your collaboration?Wij werken reeds vele jaren met Plans & Pixels, ervaren altijd een correcte handelswijze en het maximaal nakomen van gemaakte afspraken.

What did you enjoy the most during your collaboration?Het persoonlijke samenwerken binnen het zakelijk/menselijke aspect

Are there any areas for improvements?Gaan we over nadenken...

H.J.B.F. Koehorst recommends this agency


ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10
Gewerkt met Plans & Pixels?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Plans & Pixels

Details • HoofdkantoorSchiehavenkade, 3024 Rotterdam, Netherlands

Plans & Pixels-linkedinPlans & Pixels-instagram