Plans & Pixels (+ 3 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Plans & Pixels cover
Plans & Pixels logo

Plans & Pixels Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
We design outstanding digital experiences that encourage action and change.
Wij ontwikkelen digitale ervaringen die aanzetten tot actie, verandering en resultaat. Optimale performance en maximaal resultaat, met die elementen tover je een glimlach op ons gezicht. Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam geven we dagelijks met veel plezier vorm aan digitale klantreizen die zich onderscheiden in design, gebruik én effectiviteit. We redeneren daarbij altijd vanuit de totale beleving; Een gedetailleerde strategie die leidt tot de hoogste mate van rendement, uitgedacht en ingevuld tot op het niveau van afzonderlijke touchpoints. Met een team van conceptdenkers, strategen, (UX) designers en online marketeers bekijken we alle factoren die het proces van uw klant (kunnen) beïnvloeden. Daarin nemen we dus ook offline elementen mee. Die gedetailleerdheid en afstemming zorgt ervoor dat de digitale oplossingen en de achterliggende processen die wij ontwikkelen net iets beter scoren. En ja, we snappen dat zo’n uitspraak alleen waarde heeft als we het ook volledig kunnen onderbouwen. Wij werken daarom volledig open en transparant samen met onze opdrachtgevers; Met inzicht en data als centraal element voor aansturing en optimalisatie. We maken de meerwaarde van elk element dat deel uitmaakt van onze aanpak tot in het kleinste detail meetbaar. Zo werken we gefaseerd toe naar de invulling van schaalbare oplossingen die zowel op zichzelf als binnen een groter geheel optimaal renderen. Zowel vandaag, als in de toekomst. Een voorproefje van wat wij kunnen of een keer vrijblijvend ideeën uitwisselen? Wij maken graag kennis.
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
14 projecten in hun portfolio
4 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2011
4.92/5

Diensten

5 diensten aangeboden door Plans & Pixels

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij beschouwen marketing als één van de primaire processen binnen een organisatie. Daarom koppelen wij strategie direct aan ondernemingsdoelen. Elk traject dat wij aangaan, start met uitgebreid onderzoek naar uw organisatie, een marktverkenning en een verdieping in klantgroepen, hun motieven en de factoren die het gedrag en keuzeproces beïnvloeden. Die informatie resulteert uiteindelijk in een nauwkeurig afgestemde keten van communicatie; In elke fase voorzien van content die antwoord geeft op de actuele (informatie)behoefte van uw klant, perfect getimed en aangeboden via kanalen en middelen die de samen de hoogste mate van interactie en conversie teweeg brengen.

  Maar daar stopt het proces voor ons meestal niet. Uit ervaring weten we dat het resultaat tot stand komt in het proces dat volgt op de eerste interacties. Om het rendement echt te maximaliseren, integreren we waar nodig ook processen voor follow up, lead nurturing, marketing automation en loyalty binnen de strategie. Kortom een totale aanpak die we continu optimaliseren gericht op de beste performance. Of het nu gaat om branding, het verhogen van gebruik, het genereren van salesleads of om directe online verkoop.
  Skills in Digital Strategy (25)
  Digital StrategyLead GenerationContent StrategyContent CreationContent MarketingBrand StrategyInbound MarketingDigital MarketingDigital TransformationCustomer Journey+15
  Projecten in Digital Strategy (13)
  Digital strategy & Webdesign - Digital Strategy
  App design & development - Digital Strategy
  Webdesign & Strategie - Digital Strategy
  Digital Strategy & Webdesign - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (13)
  MHK Groep NederlandRetail | international
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  Wieckse / HeinekenDranken | national
  Onze LeerkrachtManagement Consulting | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  De digitale producten die wij ontwikkelen, onderscheiden zich in design, gebruik én performance. Wij starten het ontwerpproces vanuit een doordachte informatiestructuur waarmee we elk type bezoeker op een natuurlijke manier langs de meest relevante content leiden. Content die bezoekers helpt in hun oriëntatie en altijd mogelijkheden biedt tot verdieping, interactie of conversie. Zo creëren we websites die niet alleen mooi zijn en heel vertrouwd aanvoelen, maar ook uitblinken in effectiviteit en rendement.

  Daarbij kiezen we een ontwikkelplatform dat qua functionaliteit het best aansluit; Opgezet in een universele ontwikkeltaal en met een gebruiksvriendelijke Open Source beheermodule zodat u als opdrachtgever zelf de regie houdt over rechten, codes en content. Vanuit die open samenwerking ontwikkelen we moderne websites volgens de meest actuele standaarden die bovendien altijd schaalbaar zijn. Kortom, een digitale oplossing die eenvoudig meegroeit binnen de snel veranderende technologische omgeving.
  Skills in Website Creatie (18)
  Umbraco developmentSitefinity web developmentWebsite RedesignWebdesignContent CreationUX DesignWeb DevelopmentCustomer JourneyResponsive DesignInteraction Design+8
  Projecten in Website Creatie (11)
  Digital strategy & Webdesign - Website Creatie
  Digital Strategy & Webdesign - Website Creatie
  Digitale Transitie & Strategie - Website Creatie
  Branding & Positionering - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  H.J.B.F. Koehorst
  Klanten in Website Creatie (11)
  WeKnowPeoplePersoneelszaken | regional
  Voortman GroepHuishoudelijke Producten | national
  TIAS | School for business and societyOnderwijs | national
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Het verhaal van een merk komt zonder sterke branding en herkenbare identiteit niet tot leven. Die twee elementen vullen wij graag samen met u in. Maar wij zijn geen standaard themabureau dat zich beperkt tot het ontwikkelen van een Brand Identity en brede positionering en daarna verwacht dat een mooi plaatje en algemene boodschap het grote verschil gaan maken. Branding en positionering draait bij ons ook om verregaande afstemming.

  Wij behalen rendement door trajecten van communicatie in te richten die volledig afgestemd zijn op verschillende doelgroepen. Dat begint met een sterk organisatieprofiel waarbij we de meeste belangrijke kernwaarden vertalen naar een boodschap die aansluit op de specifieke behoeften in een markt. Die waarden gaan we per segment laden met afgestemde middelen, zodat elke doelgroep uiteindelijk de meest relevante waarden aan het merk koppelt.
  Skills in Branding & Positionering (13)
  Rebrandingbranding marketingBrandingBrand PositioningVisual IdentityLogo DesignBrand StrategyBrand IdentityCorporate BrandingDigital Branding+3
  Projecten in Branding & Positionering (9)
  Digital Strategy & Webdesign - Branding & Positionering
  Branding & Positionering - Branding & Positionering
  UX- en Webdesign Actiewebsite - Branding & Positionering
  Branding & Digital Strategy - Branding & Positionering
  Review in Branding & Positionering (1)
  Voortman Groep
  Klanten in Branding & Positionering (9)
  WeKnowPeoplePersoneelszaken | regional
  Tele2Internet | national
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  Voortman GroepHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Bezoek is leuk. Maar gebruik is doorslaggevend. De performance van digitale producten staat in nauw verband met een prettige gebruikerservaring. Dit betekent dat elke bezoeker op een hele natuurlijke manier door de website moet kunnen navigeren en snel toegang moet hebben tot de gewenste content. Zo’n natuurlijk vormgegeven structuur en gebruikersflow maakt de interactie tussen u en uw klant praktisch en zinvol. Want hoe fijner bezoekers ermee werken, hoe hoger het rendement uiteindelijk zal zijn.

  Onze designers gaan graag net iets verder om tot het optimale resultaat te komen; Door bij het design rekening te houden met de meest gehanteerde gebruiksstandaarden van uw doelgroep en door de wireframes en uitgewerkte designs tijdens het traject regelmatig te testen. Die werkwijze resulteert in digitale oplossingen die uitnodigen tot gebruik en opgebouwd zijn op basis van logica. Zo staat ons design altijd in direct verband met rendement.
  Skills in Ergonomie (UX / UI) (16)
  user experience optimizationUX DesignUI DesignResponsive DesignUser Interface DesignInteraction DesignAB testingui uxUX Optimizationwireframe design+6
  Projecten in Ergonomie (UX / UI) (14)
  Digital strategy & Webdesign - Ergonomie (UX / UI)
  App design & development - Ergonomie (UX / UI)
  Webdesign & Strategie - Ergonomie (UX / UI)
  Digital Strategy & Webdesign - Ergonomie (UX / UI)
  Klanten in Ergonomie (UX / UI) (14)
  LEADZMarketing & Reclame | national
  MHK Groep Nederland C.V.Anderen | national
  Wieckse / HeinekenDranken | national
  HonigVoedsel | national

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)


 • Beschrijving
  Wij zijn van mening dat gedrag ontstaat (en dus ook voorspeld kan worden) vanuit de zoektocht naar bruikbare input. Wij denken bij adverteren dus niet traditioneel in groepen die hetzelfde gedrag vertonen. Klanten met een eenduidig motief oriënteren vaak op geheel eigen wijze. Wij stellen de individuele behoefte aan informatie daarom centraal in onze advertentietrajecten en zorgen dat elk touchpoint in de persoonlijke oriëntatie bruikbare informatie bevat die helpt om een afgewogen keuze te maken en sneller door het proces te gaan.

  Op basis van het type organisatie, de complexiteit van het product en de wijze van oriënteren van uw klant, maken we een afgewogen keuze in de kanalen en middelen die we inzetten. Daarbij gebruiken we eigen kanalen om uitgebreid te informeren en interactie /conversie te stimuleren en zetten we betaalde campagnes in om relevant bezoek aan te jagen. Binnen dat proces maken we elk element in de campagnes tot in detail meetbaar. Zo werken we vanuit data gefaseerd naar de opbouw van de meest effectieve campagne.
  Skills in Online Advertising (19)
  Marketing AutomationPerformance MarketingMachine LearningDigital AdvertisingSEALead NurturingSEOEmail MarketingLead GenerationBing Ads+9
  Projecten in Online Advertising (8)
  Digital Strategy & Webdesign - Online Advertising
  Digitale Transitie & Strategie - Online Advertising
  UX- en Webdesign Actiewebsite - Online Advertising
  Branding & Digital Strategy - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (8)
  Nyenrode Business UniversiteitOnderwijs | national
  Tele2Internet | national
  MHK Groep NederlandRetail | international
  Wieckse / HeinekenDranken | national

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Plans & Pixels om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

14 projecten uitgevoerd door Plans & Pixels

Digital strategy & Webdesign
Digital strategy & Webdesign

Lopend project voor TIAS | School for business and society in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek sinds 2021.TIAS is de Nr1. business-school van Nederland en dat merk je in elk detail: De kwaliteit van de programma’s, het kennisniveau van de sprekers en de verregaande afstemming op de praktijk. Overal klopt de beleving, behalve online. Na het winnen van een uitgebreide pitch mogen wij daar in 2022 verandering in brengen door te starten met de ontwikkeling van een compleet vernieuwd digitaal platform en het ontwikkelen én uitvoeren van een compleet nieuwe digitale strategie.

Digital StrategyE-mailErgonomie (UX / UI)+2
Lees meer
App design & development
App design & development

Lopend project voor Time 4 Your Future in de Non-profit industrie voor een B2C publiek sinds 2021.Time 4 Your Future is een talentontwikkelingsproject voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar dat ontstaan is vanuit Maatschappelijke Diensttijd; Het landelijk geïnitieerde jongerenproject van het Ministerie van OCW. De eerdere proeftuin in 2019 had positieve resultaten opgeleverd, maar ook een aantal uitdagingen waarvoor een passende oplossing ontwikkeld moest worden om jongeren beter te kunnen begeleiden en monitoren. De verbeterpunten lagen vooral in de directe communicatie met deelnemers, monitoring en het verkrijgen van diepere inzichten waarmee processen verbeterd konden worden.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Mobile App
Lees meer
Webdesign & Strategie
Webdesign & Strategie

Project gemaakt voor OnderwijsAdvies in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)
Lees meer
Digital Strategy & Webdesign
Digital Strategy & Webdesign

Project gemaakt voor Nyenrode Business Universiteit in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek.Dat het decentraal organiseren van communicatie kan leiden tot een enorme versplintering in communicatie en middelen, bewijst de casus van Nyenrode. Na een uitgebreid intern onderzoek binnen de universiteit bleek de informatievoorziening naar verschillende doelgroepen verdeeld te zijn over 14 separate websites, elk gericht op het éénzijdig informeren van een bepaalde doelgroep. Binnen de brede bureau-oriëntatie die aansluitend door Nyenrode werd uitgeschreven, kregen wij de ‘simpele vraag’ om daar een passende oplossing voor te bedenken.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+6
Lees meer
Digitale Transitie & Strategie
Digitale Transitie & Strategie

Project gemaakt voor MHK Groep Nederland in de Retail industrie voor een B2C publiek.Wij hebben in de strategische sessies met MHK het traditionele beeld van een inkooporganisatie opzij geschoven door het vraagstuk niet alleen vanuit de inkoopkant te benaderen, maar te kijken naar echte aantoonbare meerwaarde.Die meerwaarde zien we vooral in diepere ondersteuning, door ondernemers aan de voorkant te helpen om meer klanten gericht in de showroom te krijgen. Dit is mogelijk door de krachten van ondernemers bundelen en collectief te communiceren vanuit één unieke propositie. Een propositie die perfect aansluit op de informatiegestuurde wijze waarop consumenten tegenwoordig (voornamelijk online) oriënteren en bovendien heel ver weg staat van de in de markt bekende verkooptrucs en acties.

Digital StrategyE-mailErgonomie (UX / UI)+2
Lees meer
Branding & Positionering
Branding & Positionering

Project gemaakt voor Stichting De Opbouw in de Zorginstellingen industrie voor een B2B / B2C publiek.Stichting De Opbouw is een landelijke stichting met hieronder zes zorgorganisaties die zorg verlenen aan ouderen, jeugd met een ingewikkelde hulpvraag en mensen met een verstandelijke beperking.De woorden ‘ik zie jou’ zijn de basis geweest voor de nieuwe huisstijl. In het logo komen de ingrediënten van de strategie: verbinding, moed, wederkerigheid, cliënt en medewerker centraal bij elkaar. Het logo weerspiegelt de plek van de verbinding tussen mensen en waar leden tot bloei komen. De huisstijl is de visuele vertaling van de gekozen strategie.

Branding & PositioneringContent StrategyErgonomie (UX / UI)+3
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Plans & Pixels om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in 's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Plans & Pixels heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor Plans & Pixels

4.92/5
(3 reviews)
Voortman GroepDirectie Voortman Groep bij Voortman Groep
ServiceBranding & Positionering
SectorRetail
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Bij plans en pixels verzorgen ze de marketing voor in de showrooms van onze keukenformules.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

De samenwerking loopt nog steeds, ze leveren prachtige plaatjes aan en hebben een mooie huisstijl opgezet voor onze formules. Ze corresponderen op een nette manier en zorgen ervoor dat we binnen redelijke termijn het doel dat we voor ogen hebben kunnen realiseren.

Zijn er verbeterpunten?

N.v.t.

Voortman Groep beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorRetail
Team51 - 200

H.J.B.F. KoehorstDirectie bij KeukenMedium B.V.
ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wij werken reeds vele jaren met Plans & Pixels, ervaren altijd een correcte handelswijze en het maximaal nakomen van gemaakte afspraken.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Het persoonlijke samenwerken binnen het zakelijk/menselijke aspect

Zijn er verbeterpunten?

Gaan we over nadenken...

H.J.B.F. Koehorst beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10

Ron RietkerkenProgram Director bij Time 4 Your Future
SectorNon-profit
Team201 - 500
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

The company has helped us develop a social communication platform for young people that includes various tools for providing training, monitoring the development of the participants and an associated database in which we collect data to share with our stakeholders. In addition to digital developments, Plans has helped us with our communications and advised us during tenders.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

We are very happy with the input and further development of our methodology, whereby Plans has made various proposals to arrive at a more direct approach with a more efficient deployment.

Ron Rietkerken beveelt dit bureau aan


SectorNon-profit
Team201 - 500
Gewerkt met Plans & Pixels?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Plans & Pixels

Details • HoofdkantoorSchiehavenkade, 3024 Rotterdam, Netherlands

Plans & Pixels-linkedinPlans & Pixels-instagram
Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid