search
Omslagfoto Plans & Pixels

Plans & Pixels

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Nog geen recensies

Plaats de eerste

Certificaties van Plans & Pixels

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Plans & Pixels

placeShow addressplaceSchiehavenkade, 3024 Rotterdam, Netherlands
Plans & Pixels locatie

Talen gesproken door Plans & Pixels

NederlandsEngels

Contactgegevens voor Plans & Pixels

Sociale media bij Plans & Pixels

Omslagfoto Plans & Pixels

Plans & Pixels

NederlandRotterdam

Over ons Plans & Pixels

Vormgeven aan de digitale reis die aanzet tot actie, verandering en resultaat.

Optimale performance en maximaal resultaat, met die twee elementen tover je een glimlach op ons gezicht. Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam geven we dagelijks met veel plezier vorm aan digitale klantreizen en resultaatgericht campagnes die zich onderscheiden in design, gebruik én effectiviteit. We redeneren daarbij altijd vanuit de totale beleving; Een gedetailleerde strategie die leidt tot de hoogste mate van rendement, uitgedacht en ingevuld tot op het niveau van afzonderlijke touchpoints.

Met een team van conceptdenkers, strategen, (UX) designers en online marketeers denken we na over alle elementen die het proces van uw klant (kunnen) beïnvloeden. Dat gaat in de meeste gevallen een heel stuk verder dan op zichzelf staande digitale middelen en campagnes. Om een optimaal resultaat te garanderen, verzorgen we ook automation en follow-up, data-verrijking, engagement en social responsibility. En ja, daarin nemen we dus ook offline elementen mee. Kortom, een totale ervaring en oplossing.

Monitoring en optimalisatie spelen een cruciale rol in onze aanpak. Wij maken elk element tot in het kleinste detail inzichtelijk en optimaliseren de strategie en middelen op basis van de verkregen inzichten. Dat doen we niet voor, maar samen met de opdrachtgever. Geen gesloten benadering met eigen systemen en beperkt inzicht in data, maar een moderne benadering van volledig open en transparant samenwerken.

 

  

Lees meer

Projecten (3) door Plans & Pixels

Branding & Huisstijl zorgorganisatie door Plans & Pixels
Branding & Huisstijl zorgorganisatie22 januari 2020
arrow_forward
Concept kwaliteitskeurmerk keukens door Plans & Pixels
Concept kwaliteitskeurmerk keukens16 januari 2020
arrow_forward
Website Nyenrode Business Universiteit door Plans & Pixels
Website Nyenrode Business Universiteit6 januari 2020
arrow_forward

Diensten (5) aangeboden door Plans & Pixels

Digital Strategy

€1000 – €1000000

Moderne oriëntatie is volledig gebaseerd op informatie. Althans, zo denken wij erover. De tijd dat een consument of zakelijke prospect met één simpele boodschap of een mooi plaatje overtuigd kon worden, ligt ver achter ons. Keuzes en aankopen gebeuren minder vaak op basis van impuls, maar weloverwogen en bijna altijd oplossingsgericht. De digitale strategieën die wij ontwikkelen, spelen daar perfect op in.

Lees meer
CommunicatiestrategieMerkstrategiepositioneringDigital RoadmapUser JourneyUser Experience DesignDigital TransformationDigital StrategyConversion webDigital MarketingDigital BrandingDigital AdvertisingB2B Digital MarketingPerformance Marketing{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creatie

€4000 – €1000000

Wij ontwikkelen websites die maximaal resultaat opleveren. In de designfase kiezen we dus niet alleen voor mooi en onderscheidend (dat is een basisvoorwaarde), maar nog veel meer voor relevantie en logica. We ontwerpen vanuit een heldere informatiestructuur waarmee we de gebruiker op een slimme manier langs relevante content leiden. Voor de technische ontwikkeling van websites kiezen wij altijd voor universele ontwikkelplatforms zoals .NET en open source oplossingen waarbij de opdrachtgever zelf de regie houdt over techniek en content. Technische oplossingen die snel en schaalbaar zijn, eenvoudig te koppelen en perfect te beveiligen.

Lees meer
Web DesignWeb DevelopmentUmbracoWordPressresponsive websitescontentsContent CreationVisual IdentityGraphic DesignResponsive Web DesignMarketing AutomationUser FlowsSEOAnalyticsA/B Testing{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Web Applicatie

€1000 – €1000000

Recensies (0) gegeven aan Plans & Pixels

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!