SIMDO (+ reviews) | Sortlist

SIMDO cover
SIMDO logo

SIMDO Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zijn SIMDO en zijn gespecialiseerd in apps en web. Onze missie is het maken van Innovatieve oplossingen voor moderne uitdagingen. Met ons gedreven team doen we dit vanuit het Strijp-S terrein te Eindhoven. Wij staan als experts altijd klaar om jouw uitdagingen nog slimmer aan te pakken. Want problemen bestaan niet!

6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
4 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2010

Diensten

2 diensten aangeboden door SIMDO

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Mobile App (5)
  iOS DevelopmentAndroid DevelopmentReact Native DevelopmentReact DevelopmentRuby on Rails
  Projecten in Mobile App (3)
  Artis - Slaapwandeling - development support - Mobile App
  CarNext.com - Android & iOS App in 6 weken tijd! - Mobile App
  Een iOS en Android App voor AVROTROS Kids Top 20 - Mobile App
  Klanten in Mobile App (3)
  CTM TVMedia | national
  Good SnoozeSoftware & Computer Services | national
  TripleSoftware & Computer Services | international

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (4)
  WordPressRuby on RailsReact.jsPreact
  Project in Web Applicatie (1)
  Platform voor FileFlow - Web Applicatie
  Klant in Web Applicatie (1)
  FileFlowMarketing & Reclame | international

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag SIMDO om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door SIMDO

Artis - Slaapwandeling - development support
Artis - Slaapwandeling - development support

Project gemaakt voor Good Snooze in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2019. Het project in het kort In opdracht van Next Empire heeft SIMDO gedurende de ontwikkeling van de app development advies gegeven en enkele dagen meegedraaid in de ontwikkeling. Deze bijdrage bestond uit een aantal componenten en optimalisaties in de app.De app heeft meer interactie gekregen door het toevoegen van een animatie aan de overlay. Deze komt tevoorschijn wanneer je een locatie bereikt en is vervolgens weg te swipen, zoals de eindgebruiker zou verwachten. De animatie is qua performance geoptimaliseerd voor Android en iOS en kwam zowel de navigatie als de gebruikerservaring van de app ten goede.Tevens heeft SIMDO een deel van de Android versie van de app op zich genomen, zodat ook voor Android gebruikers de navigatie logisch aanvoelde. Dit is gedaan door gebruik te maken van de terugknop zoals te zien is op Android toestellen en de huisstijl van de Slaapwandeling app is toegepast in de navigatiebalk. Slaapwandeling Dankzij de Slaapwandeling app kan tijdens het Amsterdam Light Event 2019/2020 de bezoeker van Artis het park na sluitingstijd betreden. De app leidt je op een speelse manier door het park, het bevat geanimeerde illustraties en interactieve challenges. Daarnaast geeft het bezoekers meer informatie over de dieren die ’s nachts te zien zijn.Een belangrijk aandachtspunt in de app, is het feit dat de kleuren en het lichtgebruik zo ontworpen zijn dat de dieren er in het donker geen hinder van ondervinden.De Slaapwandeling app is nu beschikbaar voor Android en iOS. De route kan gelopen worden gedurende het Amsterdam Light Event 2019/2020.

Mobile App
Lees meer
CarNext.com - Android & iOS App in 6 weken tijd!
CarNext.com - Android & iOS App in 6 weken tijd!

Project gemaakt voor Triple in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2020.Gedurende een intensieve samenwerking met Triple heeft SIMDO in de zomer van 2019 de CarNext.com Android & iOS app gerealiseerd. De Find My Car-tool was een van de grootste functies. Klanten krijgen hiermee in enkele interactieve stappen een gepersonaliseerde selectie van auto’s samengesteld.De Find My Car-tool bevat verder de volgende interactieve elementen: * Een op Tinder geïnspireerde swiper om je voorkeuren weer te geven. * Een verstelbare snelheidsmeter waarmee jij je budget kunt bepalen. * Een aantal toggles voor verdere voorkeuren.Maar de app biedt meer functies naast de Find My Car-tool, het is bijvoorbeeld mogelijk om door het gehele aanbod van auto’s te scrollen.Ook bij de detailweergave van de auto’s hadden interactieve-elementen een hoge prioriteit, zoals sliders waarmee de gebruiker alle mogelijke lease-opties kan bekijken.Daarnaast kon SIMDO door de mogelijkheid om bestaande beeldmateriaal te gebruiken, een 360° weergave van ieder model tonen plus een overzichtelijke gallerij. Samenwerking met de klant Triple, een innovatieve digitale partner, was verantwoordelijk voor concept en design. Zij hebben SIMDO aangehaakt en grotendeels verantwoordelijk gemaakt voor de ontwikkeling en oplevering. Dit omdat Triple met een korte deadline zat en wel wat extra handjes kon gebruiken.Zij leverden een duidelijk design en een bestaande solide back-end, waardoor SIMDO na kort overleg al snel de eerste regels code kon tikken. Zo is het gelukt om binnen een tijdsbestek van 6 weken een volledige app te realiseren.Deze samenwerking heeft geresulteerd in strakke app die meteen inzetbaar was voor CarNext. De app is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Mobile App
Lees meer
Een iOS en Android App voor AVROTROS Kids Top 20
Een iOS en Android App voor AVROTROS Kids Top 20

Project gemaakt voor CTM TV in de Media industrie voor een B2B publiek in 2019.CTM Entertainment wilde graag aan de behoefte van de kijkers van het AVROTROS programma 'Kids Top 20' voldoen om met de trend mee te gaan en een mobiele applicatie te lanceren. Met de app is het mogelijk om pushberichten te ontvangen, stemmen op je favoriete liedjes en het laatste nieuws te lezen. Doordat de app een groot succes is, heeft CTM besloten om de app verder uit te breiden. Zo is het ook mogelijk om de laatste uitzending terug te kijken, informatie over artiesten te lezen en video's te bekijken.Het stemsysteem van de app moest los worden gekoppeld van het huidige systeem dat actief was op de website van 'Kids top 20'. Door de implementatie van het SimdoCMS worden de stemmen op een overzichtelijke manier weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om stemmen te wissen en te filteren. Ten slotte is het mogelijk om pushberichten vanuit het CMS te sturen naar Android of iOS toestellen. Deze modules zijn op maat gemaakt naar de wensen van CTM Entertainment.

Mobile App
Lees meer
Platform voor FileFlow
Platform voor FileFlow

Project gemaakt voor FileFlow in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B publiek in 2019.Sinds enkele jaren bouwen wij als SIMDO door aan het beeldbank platform FileFlow. Het project kent vele aspecten. Technisch is het een geavanceerd platform wat gebruik maakt van de nieuwste technieken en nooit stil staat. Maar ook grafisch moet FileFlow een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk geheel zijn voor zijn gebruikers.Gezien het een Saas (Software as a service) dienst is, kent dit project geen einddatum en zijn wij als team telkens bezig nieuwe grenzen op te zoeken en in gesprek te gaan met onze gebruikers om het platform iedere dag nog beter te maken!Naast het platform hebben wij ook een website vormgegeven en ontwikkeld zodat potentiële gebruikers meer informatie kunnen verkrijgen over FileFlow. Deze website is volledig geoptimaliseerd voor zoekverkeer en snelheid. Ook is hierbij rekening gehouden met advertentie mogelijkheden via Google Ads.

Ergonomie (UX / UI)OntwerpSEO+2
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag SIMDO om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

6 leden in SIMDO's team

SIMDO cover
Neem gemakkelijk contact op met SIMDO's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

SIMDO heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor SIMDO

5/5
(1 reviews)
Luc HermkensFounder bij Fooxly
5/5
Erg tevreden met de verleende service. 5/5

Gewerkt met SIMDO?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van SIMDO

Details


http://www.simdo.nl

 • HoofdkantoorKlokgebouw 220, 5617 AC Eindhoven, Netherlands

 • Wittevrouwensingel 58a, 3572 CB Utrecht, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen