Spire Digital Solutions (+ 8 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Spire Digital Solutions cover
Spire Digital Solutions logo

Spire Digital Solutions Overveen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Digitale transformatie Wij ontwikkelen digitale producten voor e-commerce en software. Op deze manier helpen we bedrijven bij hun digitale transformatie. Het beste van 2 werelden Bij Spire hebben we een team in Nederlandse van business consultants en product owners en daarnaast hebben we een team in India. Het ontwikkelen van digitale producten is best ingewikkeld, zeker als het enige schaal krijgt. Kwaliteit en snelheid Wij hebben de kennis (sinds 2007), de infrastructuur (Agile Scrum, test-driven development, prototyping en ghost code writing - we leggen het graag uit ;-) en de capaciteit (een pool van 80+ software developers), om simpele en ingewikkelde projecten, groot en klein razendsnel en goed volbrengen. Aanpak Met de klant brengen we de business scope in beeld en vertalen dat naar digitale producten. Vervolgens maken we een ontwerp met duidelijke technische specificaties. Pas dan gaat het naar ons team van specialisten in India, die de producten maken onder supervisie van Serge Janssen Daalen. Op die manier gaat het snel en zorgvuldig. Waar wij van houden Samengevat werken onze klanten met Nederlandse professionals die aan de business kant zitten en de technische invulling in India. Op die manier hou je er de snelheid in. Kijk, zo heb je het beste van 2 werelden. En daar houden we van.
15 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
4 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2019
4.38/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Spire Digital Solutions

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  VERBLUFFEND MOOI EN WAANZINNIG EFFECTIEF
  Wij laten je ideeën tot leven komen met geweldige website. We maken sites verbluffende mooi en waanzinnig effectief.

  OPTIMAAL SEO RESULTAAT
  Afhankelijk van het doel van de website, zetten we die op met de beste technologie dat helpt bij de effectiviteit van vindbaarheid en onderhoudsgemak. Zo bouwen we shops, portals, web-apps, of informatieve landing pages voor optimaal SEO resultaat.

  MOBIELVRIENDELIJK
  Het ziet er allemaal geweldig uit op elk scherm dankzij een mobielvriendelijke versie van de website.

  We helpen je met het kiezen van de juiste domeinnaam, ontwerp, realisatie, hosting en support. Ook zorgen we dat je site snel top gevonden wordt en voor jouw doelen werkt.
  Skills in Website Creatie (16)
  facebook applicationui uxanalytics softwareecommerce web designecommerce designMobile DesignWebsite MarketingWeb DevelopmentContent MarketingWeb Design+6
  Reviews in Website Creatie (3)
  Nicole de Vries
  Coen Fredriks
  Tim Heeres

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  ERP

  Toekomstbestendig.
  Bedrijfssoftware voor productie-, handels-, of servicebedrijven.
  Wij helpen om al uw bedrijfsprocessen naadloos op elkaar af te stemmen en doorlopend te verbeteren.
  Zonder barrières. Innovatief. Toekomstbestendig.

  Waar we goed in zijn

  SAP
  Voor productiebedrijven.
  Onze toegevoegde waarde zit hem in de branchekennis waarmee we SAP Business One (B1), of SAP S/4 HANA verrijken. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de productie en haar automatisering. We beheren voor deze relaties ERP– en CRM-software op basis van de SAP-platformen.


  MS Dynamics
  Voor handelsbedrijven.
  Onze toegevoegde waarde zit hem in de branchekennis waarmee we Dynamics 365 verrijken. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de handel en haar automatisering. We beheren voor deze relaties ERP– en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform
  (Navision en Axapta).


  Str8line
  Voor servicebedrijven.
  Vaak zijn servicebedrijven complex om te beheren, omdat de productie plaat vindt bij de klant. De aanvoer van verbruiksmaterialen en bedrijfsmiddelen vergen een punctuele planning. Anders wordt het al snel een bende. Met het Str8line platform richten we een extreem efficiënte operatie in waarbij alle betrokkenen op het proces aangehaakt zijn met mobiele apps.
  Skills in Digital Strategy (9)
  CRM ConsultingAI MarketingCustomer Relationship Managementsap implementationglobal marketingGrowth Marketingnavisionstr8lineSearch Marketing
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Strategie Optima Forma! - Digital Strategy
  Webshops voor Retail. Perfectie in klinkende munt. - Digital Strategy
  Online Fashion - Ilja Visser - Digital Strategy
  Partner Portal e-commerce - Betere productiviteit. - Digital Strategy
  Review in Digital Strategy (1)
  Linda Koeleman
  Klanten in Digital Strategy (4)
  Weisz GroupKleding & Accessoires | international
  Ilja VisserKleding & Accessoires | international
  Alpine GehoorbeschermingE-commerce | international
  Found BVMarketing & Reclame | international

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Spire Digital Solutions om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Spire Digital Solutions

Strategie Optima Forma!
Strategie Optima Forma!

Project gemaakt voor Found BV in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B publiek in 2029.Retail Spaces. Sustainable Cases. Digital Places.De mensen achter Found hebben al decenia ervaring in het inrichten van winkels voor de grootste merken van de wereld. Nike. Levi's. Clarks. Ring. Het is een greep uit het respectabele klantenbestand van Found.Ooit was Found Agency Amsterdam onderdeel van het grootste reclame-bureau ter wereld (Publicis) en in 2020 heeft het management Publicis uitgekocht. Nu zijn de managers tegelijkertijd ook ondernemer. En dat voelt anders. Het is ook anders.

Data ConsultingDigital StrategyE-commerce+1
Lees meer
Webshops voor Retail. Perfectie in klinkende munt.
Webshops voor Retail. Perfectie in klinkende munt.

Project gemaakt voor Weisz Group in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek in 2029.Wholesale Retail naar OnlineWeisz is sinds 1936 een internationale opererende sieraden groothandel en distributeur. Zij realiseerde zich niet alleen dat er mooie kansen liggen bij een online kanaal, maar Weisz management team was er ook van overtuigd dat het héél veel beter kan dan tot dusver gedaan werd door de desbetreffende merken. Het zijn de details die de grote verschillen maken !

Digital StrategyE-commerceWeb Applicatie
Lees meer
Online Fashion - Ilja Visser
Online Fashion - Ilja Visser

Project gemaakt voor Ilja Visser in de Kleding & Accessoires industrie voor een publiek in 2029.Ilja - online fashion. Shopify powered by SpireHet verhaal van Ilja Visser is bijzonder te noemen. Deze ontzettend getalenteerde mode-ontwerper heeft grote successen gekend. Zakelijk was het eens zo uitdagend dat zij opnieuw moest beginnen met haar bedrijf. Het overkomt de grootste. Inmiddels heeft Ilja zichzelf en haar merk opnieuw uitgevonden door zich te richten op online only - en met succes.

Digital StrategyE-commerceMobile App+1
Lees meer
Partner Portal e-commerce - Betere productiviteit.
Partner Portal e-commerce - Betere productiviteit.

Project gemaakt voor Alpine Gehoorbescherming in de E-commerce industrie voor een B2B publiek in 2028.ALPINE GEHOORBESCHERMING VOOR ELKE SITUATIEHet familiebedrijf Alpine zet zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.De mensen van Alpine zijn er voor je om nog meer plezier te halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. Dat doen zij door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! Alpine is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft, met als voornaamste doel gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Digital StrategyE-commerceMobile App+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Spire Digital Solutions om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

15 leden in 's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Spire Digital Solutions heeft 0 awards gewonnen


Reviews

8 reviews voor Spire Digital Solutions

4.38/5
(8 reviews)
Nicole de VriesProject Manager bij ThreadedUp Apparel
ServiceWebsite Creatie
SectorRetail
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
We needed a company to help us in developing our website from scratch cause we’re a startup and it’s a bit challenging for us to do it on our own. We’ve decided to partner with Spire to come up with web designs and strategies. They created our web platform including the UI/UX design and front and backend development. It was a collaborative effort and we are very satisfied with the final result.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Spire provided us support in terms of website development plus implementing a proper SEO strategy, and we are very satisfied with the final result of the project. It was also completed within the schedule and budget that we agreed upon. Their team members' level of expertise is extraordinary. They recognized what we needed and proposed solutions to help us achieve our objectives. Their professional approach is also commendable.

Nicole de Vries beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorRetail
Team51 - 200

Tim HeeresCTO bij Quantum Technology Solutions
ServiceWebsite Creatie
SectorSoftware & Computer Services
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Our current website is pretty old with low traffic and rate conversion and the layout for our content is a bit unclear that’s why we’re getting feedback from our users that they’re having trouble finding what they’re looking for. That’s why we decided to get Spire as our partner to help us improve our website. Their team studied our current website and identified pain points and areas for improvement. They came up with a new web design and SEO strategies to improve our search rankings.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
We were very impressed with the measures they took to fully understand what we were trying to achieve. It went beyond and above our expectations. Every team member was very collaborative and brought their expertise and creativity to the table to ensure that we achieved our goal in time and budget. They did not just simply do what was required but they also provided relevant suggestions which were beneficial to help us achieve our desired outcome.

Tim Heeres beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorSoftware & Computer Services
Team51 - 200

Christina SchmidtIT Manager bij Spotlight Media BV
SectorMarketing & Reclame
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Spire essentially helped us in setting up our entire digital products. They’ve touched everything from web design, front and back-end development, project management, and DevOps. They were involved in every stage in terms of product development. We came to the collaboration with a clear vision of what we wanted to accomplish, which we wireframed with Spire. It's a very collaborative and organic effort, and the team with which we're collaborating is very aligned with our team and process.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Spire has done an excellent job designing a complex platform that efficiently addresses the needs and compliance requirements of the project. The team was flexible with not only financial restrictions but also adjusted based on our requests to ensure a good partnership. Their team is very easy to communicate with, straightforward, and pragmatic in their approach. Spire secured an opportunity for a future partnership by providing a competent team that delivers a satisfactory solution.

Christina Schmidt beveelt dit bureau aan


SectorMarketing & Reclame
Team51 - 200

Gewerkt met Spire Digital Solutions?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Spire Digital Solutions

Details


http://www.spire.solutions

 • HoofdkantoorDuinlustweg, 2051 Overveen, Netherlands

 • Amsterdam, Netherlands

 • Cologne, Germany

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid