Subjekt (+ 10 reviews) | Sortlist
Sortlist
Subjekt cover
Subjekt logo

Subjekt Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Creatief bureau voor brand identity, brand design en digital branding.
Wij zijn rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor merkidentiteit, branding en digital branding. We gooien iedere aanname overboord en vangen de essentie door vragen te stellen. Het brengt ons tot de kern van wie je bent, en wat er écht toe doet en wie je wilt bereiken. Pragmatisch en niet bang om vieze handen te krijgen. Al helemaal niet om lastige vragen te stellen. Onze identiteit wordt grotendeels bepaald door Oud-Hollandsche nieuwsgierigheid en Brabantse nuchterheid. Met een objectieve blik bouwen we merken die er toe doen. Merken die mensen raken. Brand identity Bedrijven met een sterke merkidentiteit weten heel goed waar ze voor staan en wat hun toegevoegde waarde is bij hun doelgroep. Zowel functioneel als emotioneel. Je merkidentiteit vormt het DNA van je merk. Sterker nog, het is een vereiste om als bedrijf vanuit het merkdenken te opereren. Een sterke merkidentiteit zorgt ervoor dat mensen zich kunnen identificeren en met je willen verbinden. Het beschrijft wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen. Een sterke merkidentiteit inspireert, is betekenisvol en heeft een positieve impact. Brand design Branding is volgens ons geen handboek vol met regeltjes, maar een kickstarter voor creativiteit. Een sterk merk gaat niet over wat niet mag, maar over wat kan. Over inspiratie en exploratie. Ons werk schept kaders en mogelijkheden, handvatten om op uniforme en constante wijze het merk uit te dragen. Zonder ruimte te verliezen voor creatieve vrijheid. De combinatie van herkenbaarheid en creatieve vrijheid maakt een merk levendig, doeltreffend en adaptief. Digital branding Hoe komt jouw merk online uit de verf? Digital branding vertaalt alle elementen van je merk naar een online beleving. Uiteraard denk je dan meteen aan een website, webshop of app. Maar eigenlijk omvat digital branding alle elementen en oplossingen die jouw merk en boodschap op digitale wijze communiceren. En digitaal is vrijwel alles mogelijk...
3 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2011

Diensten

2 diensten aangeboden door Subjekt

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Branding is volgens ons geen handboek vol met regeltjes, maar een kickstarter voor creativiteit. Een sterk merk gaat niet over wat niet mag, maar over wat kan. Over inspiratie en exploratie. Ons werk schept kaders en mogelijkheden, handvatten om op uniforme en constante wijze het merk uit te dragen. Zonder ruimte te verliezen voor creatieve vrijheid. De combinatie van herkenbaarheid en creatieve vrijheid maakt een merk levendig, doeltreffend en adaptief.

  We werken altijd van binnen naar buiten in 3 stappen. We beginnen bij wie je bent, en gaan daarna kijken naar de markt. Dat geeft ons munitie om gericht een onderscheidend merk te bouwen, waarover tot in de puntjes is nagedacht. Het helpt om met scherp te schieten.

  1. Define
  Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je uitdragen? Een sterk merk begint met de juiste vragen stellen. Zo leren we je in korte tijd door en door kennen en komen we samen tot de kern. Vervolgens kijken we wat bij je past, en wat niet. En minstens zo belangrijk; we kijken vooral ook wat de markt doet. Hoe ziet de concurrentie eruit? Wat spreekt je doelgroep aan? Kortom; eerst denken, dan doen.

  2. Design
  Brand design, de visuele representatie van je merk. Een naadloze vertaling van de merkidentiteit naar alle visuele onderdelen die samen het merk vormen. Wij noemen het de bouwstenen van een visuele identiteit. En dat gaat natuurlijk veel verder dan alleen een huisstijl.

  3. Develop
  Alleen een merk ontwikkelen levert je natuurlijk niks op. Uiteindelijk gaat het om de uitrol naar middelen en de inzet van media. Of het nu een website is, een brochure of een campagne, we werken de visuele identiteit naar alle wensbare middelen die nodig zijn om je doel te realiseren. Het resultaat is een sterk en onderscheidend merk dat staat als een huis.
  Skills in Branding & Positionering (13)
  Online BrandingDigital BrandingRebrandingbrand identitybrandingrebrandingdigital brandingb2b brandingb2c brandingmerk identiteit+3
  Projecten in Branding & Positionering (4)
  Brand design en website Make Eindhoven - Branding & Positionering
  Rebranding Vereijken - Branding & Positionering
  Identiteit voor Cultuur Eindhoven - Branding & Positionering
  Webshop en rebranding Stories on the Wall - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (3)
  Anna Oosterhuis
  Kassandra
  Suzan Leenders
  Klanten in Branding & Positionering (4)
  Stichting Cultuur EindhovenOverheid | local
  Stories on the WallAnderen | national
  Make EindhovenKunst & Ambacht | regional
  VereijkenIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Maatwerk en merkbeleving zijn key.
  Géén standaard templates. Wij ontwerpen en ontwikkelen uitsluitend maatwerk websites die naadloos aansluiten op je merkidentiteit en doelstellingen.
  Géén krachten uit India. Wij werken met een vast team. Allemaal uit regio Eindhoven.

  Je ontkomt er als merk eigenlijk niet aan. Digital branding vormt vaak zelfs het vertrekpunt bij de uitwerking van je brand design. Want wat heb je - na dat felbegeerde logo - als eerste nodig? Wat is er essentieel om zichtbaar te worden online? Juist. Een website. En wat dacht je van een webshop? Digital first noemen we dat.

  Sterke digital branding vloeit voort uit een scherpe merkidentiteit en een solide brand design. Maar digital branding is niet alleen een doorvertaling van je brand design. Veel digitale producten worden ook écht door je doelgroep gebruikt. Dat betekent dat de manier van werken (UI) en de beleving ervan (UX) van onbeschrijflijk groot belang zijn bij het ontwerp ervan. Merkbeleving is bij digital branding dus veel meer dan alleen een gevoel. Er wordt ook mee gewerkt.
  Skills in Website Creatie (10)
  digital brandingonline brandingwebdevelopmentwebsite realisatiewebsite ontwerpDigital BrandingWebshop DevelopmentVertalingwebdesignweb strategy
  Projecten in Website Creatie (4)
  Brand design en website Make Eindhoven - Website Creatie
  Website voor Hurks - Website Creatie
  Identiteit voor Cultuur Eindhoven - Website Creatie
  Webshop en rebranding Stories on the Wall - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  Stories on the WallAnderen | national
  Make EindhovenKunst & Ambacht | regional
  HurksBouw | national
  Stichting Cultuur EindhovenOverheid | local

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Subjekt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Subjekt

Brand design en website Make Eindhoven
Brand design en website Make Eindhoven

Project gemaakt voor Make Eindhoven in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2B publiek in 2019.Van werkplaats naar multidisciplinair lab voor experimenten. Dat is de transitie die zich uit in de vorm van Make Eindhoven. Een werkplaats op het culturele NRE-terrein in Eindhoven. Make Eindhoven biedt ontwerpers, makers en kunstenaars de ruimte voor exploratie van verschillende materialen. Binnen de muren van Make Eindhoven kan geëxperimenteerd worden met glas, kunststof, keramiek, metaal en grafische middelen.Make Eindhoven is ontstaan uit een fusie tussen Beeldenstorm en Daglicht. In 2019 werd besloten dat deze eenheid zich ook mocht gaan uiten in een nieuwe naam en identiteit. Wij werden gevraag om deze eenheid te verbeelden. Hieruit is een grafische identiteit ontstaan waarbij dynamiek en exploratie centraal staan.Bekijk de volledige case op www.subjekt.nl/cases/make-eindhoven

Branding & PositioneringOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Rebranding Vereijken
Rebranding Vereijken

Project gemaakt voor Vereijken in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2020.Vereijken ontwikkelt complete staloplossingen voor de varkensindustrie waarbij het welzijn van de dieren centraal staat. Alle kennis en tijd wordt geïnvesteerd in het welzijn van de dieren voor een fijn en vitaal leven.Vereijken is een familiebedrijf met een gevestigde naam in de industrie. De afgelopen decennia hebben zij samen met onder andere Wageningen University & Research verschillende producten en systemen ontwikkelt. De systemen en producten hebben allen een eigen merknaam. Subjekt heeft een rebranding ontwikkelt waarbij het merk Vereijken als label gekoppeld wordt aan alle producten, systemen en diensten. Het merk identificeert Vereijken als totaalaanbieder en versterkt de positionering.Sinds 2016 bouwen wij mee aan het merk Vereijken. In 2020 hebben we het volledige merk voorzien van een rebranding.

Branding & PositioneringOntwerp
Lees meer
Website voor Hurks
Website voor Hurks

Project gemaakt voor Hurks in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Hurks ontwikkelt, bouwt en onderhoud. Vier generaties van solide, sociaal en succesvol bouwen. Een rasechte Eindhovense bouwer die inmiddels heel Nederland heeft verovert.Hoe vang je meer dan 100 jaar aan bouwen en vastgoed in één impressie? Door het te bundelen tot een digitale showcase. Subjekt werd gevraagd om deze showcase te ontwikkelen.

Website Creatie
Lees meer
Branding Brainport Industries Campus
Branding Brainport Industries Campus

Project gemaakt voor Brainport Industries Campus in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B publiek in 2018.De fabriek van de toekomst, oftewel de Brainport Industries Campus. Hier komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar en vormen samen één geheel. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt. De campus is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers.Subjekt ontwikkelde samen met Gewest13 de visuele identiteit voor de campus. Een identiteit die de synergie van de campus reflecteert.

Ontwerp
Lees meer
Identiteit voor Cultuur Eindhoven
Identiteit voor Cultuur Eindhoven

Lopend project voor Stichting Cultuur Eindhoven in de Overheid industrie voor een B2B publiek sinds 2016.Cultuur Eindhoven is de stimulerende factor van, zoals de naam het al weggeeft, cultureel Eindhoven. De stichting is verantwoordelijk voor de uitvoering van het cultuurbeleid van de Gemeente Eindhoven. Cultuur Eindhoven investeert in kunst, cultuur en creativiteit van en voor alle Eindhovenaren.Subjekt ontwikkelde samen met Studio Yorit Kluitman en Spielerei de identiteit voor de stichting. Een identiteit waar heldere communicatie centraal staat en die letterlijk de ruimte biedt voor alle facetten van de Eindhovense cultuur.

Branding & PositioneringOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Webshop en rebranding Stories on the Wall
Webshop en rebranding Stories on the Wall

Project gemaakt voor Stories on the Wall in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2021.Er zijn tientallen leveranciers van maatwerk behang. Stories on the Wall gaat net dat stapje verder. Maatwerk is bij hen echt maatwerk. Zit er een raam in de muur, dan houden zij hier rekening mee in het design. Wil je extra vogels of wil je een specifieke kleur? Geen probleem bij Stories on the Wall.Subjekt deed een volledige rebranding en ontwikkelde de nieuwe webshop. Een shop waarbij merkbeleving en automatisering een flinke upgrade hebben gekregen. Zowel voor de beheerders, als de bezoekers.

Branding & PositioneringOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Subjekt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in Subjekt's team

Subjekt cover
VerhaalSubjekt verbindt merken met mensen. Want ons werk raakt mensen. Daarvoor is het namelijk ook bedoeld. We zijn rasechte merkenbouwers met een diepgewortelde passie voor merkidentiteit, branding en digital branding.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Subjekt heeft 0 awards gewonnen


Reviews

10 reviews voor Subjekt

4.85/5
(10 reviews)
KassandraMarketing officer bij De Meeuw
ServiceBranding & Positionering
SectorBouw
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Kassandra beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorBouw
Team51 - 200

Bertine WijffelaarsLocatiemanager bij PLAN-B
ServiceOntwerp
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Bertine Wijffelaars beveelt dit bureau aan


ServiceOntwerp

Suzan LeendersEigenaar bij Hela Hola
ServiceBranding & Positionering
SectorReizen & Vrije tijd
Team1 - 2
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Suzan Leenders beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorReizen & Vrije tijd
Team1 - 2

Gewerkt met Subjekt?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Subjekt

Details


https://www.subjekt.nl

 • HoofdkantoorHurksestraat 19, Eindhoven, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid