Tazo Designs

Bureau expert in Ontwerp, Website Creatie

Profiel geverifieerd door zijn eigenaarContact Tazo Designs
Tazo Designs
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Tazo Designs

Full-service webdesign en mediabureau in Groningen

Tazo Designs is een jong en dynamisch full-service media bedrijf gevestigd in Groningen. Wij zijn flexibel, snel en resultaatgericht. Ons doel is samen met u een online zichtbaarheid te creëren die bij u of uw bedrijf past. Wij ontwerpen bouwen winstgevende websites met als doel om meer leads te genereren. Waar anderen stoppen gaan wij verder!

Naast het ontwerpen van een website naar uw wens kunnen wij ook uw logo of visitekaartjes ontwerpen, passende bij uw site. Natuurlijk kunt u ook bij Tazo Designs terecht voor het onderhoud van uw website, denk hierbij onder andere aan periodieke updates zoals het plaatsen van nieuwe/andere teksten en foto's. 

Wij maken niet alleen nieuwe websites, heeft u een goed werkende website maar wilt u deze graag opfrissen dan kan dit natuurlijk ook. Hetzelfde geld voor uw huisstijl, logo en visitekaartje. Waarom nieuw als het bestaande bevalt?

Uw oude logo kunnen wij aanpassen, opfrissen maar met behoud van de karakteristieken en dus herkenbaarheid! 

Naast uw online zichtbaarheid kunnen wij ook aandacht besteden aan uw offline reclame! Heeft u advertentie ruimte aangekocht in een dagblad, tijdschrift of wilt u flyers en moet u de ontwerpen zelf aanleveren? Geen nood! Wij maken drukwerk die mensen aanspreekt! U geeft ons de tekst en eventueel afbeeldingen en wij doen de rest. 

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Tazo Designs

Certificaties

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right

Talen

ennl

Diensten

Contactgegevens

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightPinterestkeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Ontwerp
  • Nadat uw bedrijf is ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel), is het belangrijk dat uw bedrijf zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Als full-service mediabureau creëren wij een logo en huisstijl die aansluiten op elkaar. Uw bedrijf krijgt hierdoor een eigen herkenbaarheid en unieke uitstraling. Wilt u graag reclame maken door middel van flyers, brochures of ander drukwerk? Dan kunnen wij u helpen dit te realiseren. Samen met u als ondernemer zorgen we er voor dat uw bedrijf zo goed mogelijk gepresenteerd wordt en daarmee uw bedrijf winstgevend wordt.
Vraag info aan
Website Creatie
  • EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN Tegenwoordig kan u als ondernemer niet meer zonder een website. Een website is meer dan een visitekaartje. Uw website moet zorgen voor nieuwe klanten. Wij helpen u met het maken van een nieuwe website die goed wordt gevonden in de zoekmachines en een aantrekkelijke uitstraling heeft. IK WIL EEN WINSTGEVENDE WEBSITE Professionele website laten ontwerpen en ontwikkelen Wij maken professionele websites die op maat gemaakt zijn en perfect aansluiten bij uw onderneming. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en ontwerpen wij voor u een op maat gemaakt webdesign die het beste bij u of uw bedrijf past. Naast een webdesign die aansluit bij uw onderneming, zorgen wij ook dat uw website goed scoort in de zoekmachines. Met de websites die wij maken zorgen wij dat u goed vindbaar bent voor potentiële klanten en het genereren van nieuwe leads. Goed gevonden in Google Door de constante bijscholing van Tazo Designs kunnen wij professionele websites maken die goed worden gevonden door de zoekmachines. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van web ontwikkeling. Een veilige website laten maken Vanaf 2017 is er veel veranderd op het gebied van veiligheid van websites, de wetgeving is flink aangescherpt en daarom is het nu ook verplicht om een SSL certificaat in uw website te hebben. Alle websites die Tazo Designs maakt worden voorzien van een SSL certificaat. Heeft u nog geen SSL certificaat in uw website? Tazo designs helpt u graag om de veiligheid van uw website te waarborgen.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Tazo Designs

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

2

Projecten

1

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Website Camping Torentjeshoek

Website Camping Torentjeshoek

februari 2018
februari 2018

Website Camping Torentjeshoek

Website Creatie
Website B&B Het Rustige Heuveltje

Website B&B Het Rustige Heuveltje

februari 2018
februari 2018

Website B&B Het Rustige Heuveltje

Website Creatie
Ontwerp

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.