Wittig, Bergen op Zoom | Sortlist
Wittig cover
Wittig logo

Wittig

verified-flag
Bergen op Zoom, Nederland
Ben je op zoek naar een (uitdagende) webapplicatie of mobiele app, dan ben je bij ons bij het goede adres. Wij ontwikkelen namelijk technisch ingewikkelde applicaties die eenvoudig aanvoelen voor de (eind)gebruiker. Wij zijn een klein team gevestigd in Bergen op Zoom waar we uiteenlopende projecten met veel plezier uitvoeren. Omdat wij een relatief klein team zijn heb je bij ons altijd direct contact met de personen die ook daadwerkelijk de door jou gewenste applicatie ontwikkelen. Daarnaast kunnen we ons hierdoor ook vaker flexibeler opstellen dan een groter (en logger) bedrijf. Wat kun je van ons verwachten? Visueel aantrekkelijke applicaties: We vinden het belangrijk dat applicaties er mooi uitzien, daarom besteden we veel aandacht aan een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Flexibiliteit:  We zijn een relatief klein bedrijf en kunnen ons daarom vaak flexibeler opstellen dan een groter of complexer bedrijf. Koppelingen met externe apps en API's:  Het koppelen van applicaties aan bestaande systemen of API's doen we vaak. De structuur of het formaat van de data maakt daarbij niet uit. Complexe technieken:  Diepgaande technische vraagstukken zijn voor ons geen probleem, wij zorgen voor een stabiele applicatie zonder dat de gebruiker iets merkt van de complexiteit. Ervaring: Sinds 2012 hebben we al vele applicaties ontwikkeld, met als gevolg een hoop ervaring op het gebied van design, ontwikkeling en serverbeheer. Uitdagingen:  We vinden het leuk om met nieuwe en uitdagende projecten bezig te zijn. Mede daarom zijn onze projecten heel divers, van geo-data tot AR. Kijk voor meer informatie over ons en  onze projecten op onze website: https://www.wittig.nl 
4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2012
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

5 diensten aangeboden door Wittig

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij Wittig ontwikkelen wij native mobiele apps. Een native app is een app die speciaal wordt ontwikkeld voor het platform waarop deze geïnstalleerd is (iOS of Android). Omdat een native app speciaal wordt ontwikkeld voor iOS of Android kan de interface speciaal worden afgestemd op het apparaat van de gebruiker, wat resulteert is een betere gebruikerservaring. Daarnaast bouwen we de app met de nieuwste beschikbare technologieën voor het platform, waardoor de performance optimaal is. Een nadeel van de ontwikkeling van een native app is dat de code die geschreven wordt voor één platform (bijvoorbeeld iOS) niet voor een ander platform herbruikbaar is. Wanneer kwaliteit van de app voorop staat, is een native app de beste keuze.

  Sinds de start van Wittig is het ontwikkelen van native mobile apps onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Hierbij zijn we niet alleen gespecialiseerd in de technische ontwikkeling, maar hebben we ook genoeg kennis en ervaring om het volledige traject van concepting tot distributie op ons te nemen.

  Benieuwd hoe wij een project voor de ontwikkeling van een native mobile app aanpakken? Neem dan eens een kijkje op https://wittig.nl/producten/native-apps of neem contact met ons op!
  Skills in Mobile App (15)
  Iphone AppiPadApp Designingiphone ipad appUX DesignUI DesigniOS AppAndroid AppMobile appiOS Development+5
  Projecten in Mobile App (4)
  Ynni - Energy app - Mobile App
  Werk aan de Muur app - Mobile App
  Briljant app - Mobile App
  Bumper app - Mobile App
  Klanten in Mobile App (4)
  Werk aan de MuurE-commerce | international
  GroeibriljantOnderwijs | local
  WittigSoftware & Computer Services | national
  Net2GridSoftware & Computer Services | international

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving
  Bij Wittig ontwikkelen we webapplicaties; een webapplicatie is een functionele applicatie die online te bereiken is via een URL in een internet-browser. Het doel van een webapplicatie is om de bezoekers/gebruikers te helpen met het vervullen van een bepaalde taak. Kenmerken zijn dat de gebruiker kan inloggen, onderdelen kan aanmaken, wijzigen of verwijderen en bepaalde data kan inzien.

  Veel software die vroeger werd ontwikkeld als Windows-programma wordt tegenwoordig omgebouwd naar een webapplicatie. Dit heeft als voordeel dat gebruikers overal en altijd toegang hebben via internet, onafhankelijk van het platform dat wordt gebruikt. Mede daarom zien we een sterke toename van de vraag naar webapplicaties en hebben we in de afgelopen jaren al veel van dit soort applicaties gebouwd.

  Benieuwd hoe wij een project voor de ontwikkeling van een webapplicatie aanpakken? Neem dan eens een kijkje op https://wittig.nl/producten/webapplicaties en neem contact met ons op!
  Skills in Web Applicatie (14)
  Php Developmentgebruiksvriendelijke appswebdevelopment consultancyVueJS DevelopmentJavascript DevelopmentWebdesignphp developmentvuejs developmentjavascript developmentwebapplicatie ontwikkelaar+4
  Projecten in Web Applicatie (2)
  GeoGuru - Web Applicatie
  OnlineSensor - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (2)
  GeoGuruVastgoed | national
  ATALE-commerce | national

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Ergonomie (UX / UI) (1)
  UX optimization

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Website Creatie (1)
  Website Redesign

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Innovatie (2)
  Augmented Reality DevelopmentAugmented Reality (AR)

  Meer informatie over Innovatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Wittig om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

4 leden in Wittig's team

Neem gemakkelijk contact op met Wittig's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Wittig heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Wittig

Gewerkt met Wittig?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Wittig

Details


http://www.wittig.nl

 • HoofdkantoorVeilingdreef 11b, 4614 RX Bergen op Zoom, Netherlands