Composil Success Story - Sortlist

Composil Success Story

Wij stellen agentschappen voor aan Composil.

Lees hun verhaal.

Project: Branding & Positioning

Begroting:10.000

Eenvoud, voor een klant zoals Composil, die niets over de marketing wereld weet.

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Composil is een bedrijf dat gespecialiseerd is in reinigingsoplossingen en Carpet care voor andere bedrijven en industrieën. Ik ben de General Manager en de belangrijkste aandeelhouder van het bedrijf.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Ik voelde echt dat, om in 2016 vooruit te komen, we meer tools nodig hadden om iets te herwerken dat ontbrak op het vlak van communicatie. Via een vriend heb ik over Sortlist gehoord. Het leek mij dus vrij logisch om hun diensten te gebruiken en zo zijn we in contact geraakt.

Hoe zou u uw ervaring omschrijven?

Ik had een project op Sortlist geplaatst met daarin uitleg over wat we nodig hadden. In minder dan twee dagen namen vier bureaus contact op om een afspraak te maken. Ze legden uit wat ze deden en hoe onze behoeften daarin zouden kunnen passen. Uiteindelijk is het heel snel gegaan en inmiddels hebben we een samenwerking gestart met het geselecteerde bureau.

Hoe heeft deze ervaring Composil geholpen?

De grootste toegevoegde waarde van Sortlist is voor mij de eenvoud. Voor een klant als Composil, die niets van de marketing wereld afweet, is het een groot voordeel om een selectie van bureaus te zien die helemaal bij de behoeften én het budget passen.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Als ik Sortlist zou aanraden aan een vriend of een kennis die zijn communicatie wenst te verbeteren, dan zou ik hem zeggen dat het snel en gratis is en dat het je bovendien ook de mogelijkheid biedt om een dieper en nauwkeuriger beeld van de markt te verkrijgen in vergelijking met Google.

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Als ik Sortlist in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan zouden dat; 'eenvoudig, efficiënt en perfect' zijn.

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Vereenvoudig je onderzoeksproces en vind een partner die voor jou gemaakt is.