Softscale Success Story - Sortlist

Softscale Success Story

Wij stellen agentschappen voor aan Softscale.

Lees hun verhaal.

Project: Branding & Positioning

Begroting:10.000

Ze hebben mijn gedachten over wat wij precies wilden echt verduidelijkt

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Softscale is een consultancy & ingenieursbedrijf dat zich specialiseert in Big Data. Mijn rol in het bedrijf is Marketing Technologist.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Het selecteren van een bureau was ingewikkelder voordat we Sortlist leerden kennen. Omdat we zelf niets van de marketing wereld afweten, heb ik uren gespendeerd aan het zoeken van een bureau dat goed bij ons zou kunnen passen. Uiteindelijk heb ik per toeval het juiste trefwoord getypt en zo ben ik op Sortlist.com gestuit - ze verschenen gelijk op de eerste Google pagina! Ik dacht bij mezelf 'Wacht is even, dit ziet er interessant uit'.

Hoe zou u uw ervaring omschrijven?

Het goede aan Sortlist is dat ze gerichte vragen stellen en zo bureaus helpen beslissen of ze een project kunnen aannemen of niet. Als je, zoals ons, in een nichemarkt zit, begrijpen bureaus niet altijd goed wat je doet en zo kunnen er soms misverstanden ontstaan. Wij hebben veel geluk gehad met het vinden van Alpaga Studio, vooral omdat één van hun teamleden veel afweet van thema's gerelateerd aan Open Source software.

Hoe heeft deze ervaring Softscale geholpen?

Het is niet altijd even makkelijk om duidelijk uit te drukken wat je wilt. In dit geval is het heel snel gegaan omdat iemand van Sortlist mij opbelde en me de juiste vragen stelde. Sortlist heeft mijn gedachten over wat wij precies wilden echt helpen te verduidelijken. Hoe nauwkeuriger je bent, hoe beter je weet wat je wilt en hoe sneller het gaat.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Als ik Sortlist zou moeten aanraden aan vrienden of toekomstige klanten, dan zou ik zeggen dat het echt tijdbesparend is. Twee dagen nadat ik mijn project op Sortlist had gepost was alles geregeld! En het was heel relevant!

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Als ik aan Sortlist denk, denk ik aan efficiëntie, snelheid en relevantie.

Sortlist, voor alles wat je nodig hebt!

Vereenvoudig je onderzoeksproces en vind een partner die voor jou gemaakt is.