Evenementenbureau 24/7 Events, Soesterberg | Sortlist
Sortlist
Evenementenbureau 24/7 Events cover
Evenementenbureau 24/7 Events logo

Evenementenbureau 24/7 Events

verified-flag
Soesterberg, Nederland
Evenementenbureau 24-7 Events. Wij zijn specialisten in het organiseren van zakelijke en feestelijke bedrijfsevenementen. Sinds 2006 organiseren wij evenementen voor de profit en non profit sector. Gevestigd in Soesterberg, pal tussen Utrecht en Amersfoort in Midden Nederland. We zijn in te huren als evenementenorganisator. We werken als full service evenementenbureau; dat houdt in dat wij evenementen van A tot Z kunnen organiseren. Als bedrijf hoef je niet altijd de volledige regie uit handen te geven, maar kom je gewoon handen tekort. Het organiseren van een professioneel, maar ook veilig evenement kost gewoon veel tijd. Wij kunnen bepaalde taken van u overnemen zodat u zich op de rest kunt blijven concentreren. Neem nu alleen de administratie rondom het opzetten van een goed werken evenement registratieformulier van uw gasten. En de verwerking van alle aanmeldingen. Het kunnen er honderden zijn. En natuurlijk gaan er vragen komen over het evenement. Hoe fijn is het dan om te weten dat dat gedeelte op een professionele manier wordt opgepakt. Over onze verdiensten doen wij niet geheimzinnig. Wij worden door u betaald voor de door ons werkelijk gewerkte uren. Die gewerkte uren laten wij u netjes zien. We ontvangen wij geen cent aan provisie, kickback fee of andere vergoeding van Derden. En dit is een handelwijze die zeer zelden of nooit wordt toegepast door een evenementenbureau. Wij vinden dat provisies en kickback fees - van enkele duizenden euro’s - beter gestoken kunnen worden in de kwaliteit van uw evenement. En niet in de portemonnee van iemand glijdt die er hoogstens een paar mailberichten voor heeft gestuurd. U kunt ons overal voor inschakelen: Van een spetterend bedrijfsfeest tot een soepel lopend congres. Wij helpen u met de evenementenregistratie. Moet er een evenementenwebsite komen? Check, die maken we voor u! Gastsprekers, dagvoorzitters, of creatieve evenement ideeën nodig? Wij hebben het allemaal. Zoekt u een evenementenlocatie? Met ruim 2500 evenementenlocaties moet het wel heel gek lopen willen wij niet de juiste match voor uw evenement vinden. Graag tot snel! ________________________________________________________________ Evenementenbureau 24-7 Events voor evenementen, congressen en bedrijfsfeesten Mercury 247, 3769KD Soesterberg | events@247events.nl | https://www.247events.nl | Tel: +31 085 - 002 8111
2 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
1 project in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Evenementenbureau 24/7 Events

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Evenementenbureau 24-7 Events. Wij zijn specialisten in het organiseren van zakelijke en feestelijke bedrijfsevenementen. Sinds 2006 organiseren wij evenementen voor de profit en non profit sector. Gevestigd in Soesterberg, pal tussen Utrecht en Amersfoort in Midden Nederland.

  We zijn in te huren als evenementenorganisator. We werken als full service evenementenbureau; dat houdt in dat wij evenementen van A tot Z kunnen organiseren.

  Als bedrijf hoef je niet altijd de volledige regie uit handen te geven, maar kom je gewoon handen tekort. Het organiseren van een professioneel, maar ook veilig evenement kost gewoon veel tijd. Wij kunnen bepaalde taken van u overnemen zodat u zich op de rest kunt blijven concentreren.

  Neem nu alleen de administratie rondom het opzetten van een goed werken evenement registratieformulier van uw gasten. En de verwerking van alle aanmeldingen. Het kunnen er honderden zijn. En natuurlijk gaan er vragen komen over het evenement. Hoe fijn is het dan om te weten dat dat gedeelte op een professionele manier wordt opgepakt.

  Over onze verdiensten doen wij niet geheimzinnig.
  Wij worden door u betaald voor de door ons werkelijk gewerkte uren. Die gewerkte uren laten wij u netjes zien. We ontvangen wij geen cent aan provisie, kickback fee of andere vergoeding van Derden. En dit is een handelwijze die zeer zelden of nooit wordt toegepast door een evenementenbureau.

  Wij vinden dat provisies en kickback fees - van enkele duizenden euro’s - beter gestoken kunnen worden in de kwaliteit van uw evenement. En niet in de portemonnee van iemand glijdt die er hoogstens een paar mailberichten voor heeft gestuurd.

  U kunt ons overal voor inschakelen:
  Van een spetterend bedrijfsfeest tot een soepel lopend congres. Wij helpen u met de evenementenregistratie. Moet er een evenementenwebsite komen? Check, die maken we voor u! Gastsprekers, dagvoorzitters, of creatieve evenement ideeën nodig? Wij hebben het allemaal.

  Zoekt u een evenementenlocatie? Met ruim 2500 evenementenlocaties moet het wel heel gek lopen willen wij niet de juiste match voor uw evenement vinden.

  Graag tot snel!
  ________________________________________________________________
  Evenementenbureau 24-7 Events voor evenementen, congressen en bedrijfsfeesten
  Mercury 247, 3769KD Soesterberg | events@247events.nl | https://www.247events.nl | Tel: +31 06 - 27 311 788
  Skills in Evenement (2)
  evenementenorganisatorCongresorganisator
  Project in Evenement (1)
  Congres organisator - Evenement
  Klant in Evenement (1)
  Het LSRNon-profit | national

  Meer informatie over Evenement


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Media Planning

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Evenementenbureau 24/7 Events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

2 leden in Evenementenbureau 24/7 Events's team

Neem gemakkelijk contact op met Evenementenbureau 24/7 Events's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Evenementenbureau 24/7 Events heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Evenementenbureau 24/7 Events

Gewerkt met Evenementenbureau 24/7 Events?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Evenementenbureau 24/7 Events

Details


https://247events.nl

 • HoofdkantoorMercury 247, 3769 KD Soesterberg, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid