TO BE FOUND - Online Marketing (+ 8 reviews) | Sortlist

TO BE FOUND - Online Marketing cover
TO BE FOUND - Online Marketing logo

TO BE FOUND - Online Marketing Dordrecht, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
TO BE FOUND is een ervaren team van online marketing specialisten, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht. Onze klanten bevinden zich met name in het MKB, waaraan wij altijd oplossingen op maat bieden. Jarenlange ervaring met online marketing voor het MKB Al 10 jaar ondersteunen wij bedrijven uit het MKB bij het optimaliseren van hun online prestaties. Ons team bestaat uit ervaren online marketing specialisten, welke gedreven zijn om jou te helpen bij het behalen van de online marketing doelen.  Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en hebben een breed aanbod aan online marketing diensten. Deze variëren van zoekmachine adverteren tot aan contentmarketing. Met onze kennis, gedrevenheid en passie voor het vak, weten wij altijd tot het uiterste te gaan voor onze opdrachtgevers! Wat wij belangrijk vinden Online marketing bureau TO BE FOUND gelooft in de  kracht van online marketing ,  transparante communicatie  en  eerlijk zaken doen . Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties. Daarnaast zijn wij altijd gedreven om tot oplossingen te komen, welke het beste aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met professionele aandacht en een efficiënte manier van werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat! Specialisten in verschillende disciplines De wonderlijke wereld van online marketing is breder dan vaak wordt gedacht. Online marketing bestaat namelijk uit verschillende disciplines. En een website bereikt het beste resultaat als deze disciplines in combinatie worden toegepast. Het TO BE FOUND team bestaat dan ook uit  specialisten in verschillende disciplines . Van een SEO-expert tot aan een AdWords-kenner. En van vakkundig content marketeer tot aan een échte pro in Analytics. Als hecht team bundelen wij graag onze krachten om gezamenlijk een optimaal online resultaat te boeken voor de klant. Join our team! Wil jij graag werken bij TO BE FOUND? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarbij iedereen een passie heeft voor online marketing. Bekijk hier onze vacatures. Benieuwd naar onze enthousiaste club? Ontdek hieronder het TO BE FOUND team: https://tobefound.nl/overtobefound/
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2007
4.72/5

Diensten

2 diensten aangeboden door TO BE FOUND - Online Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Online marketing maximaal inzetten voor je organisatie? Wil jij online goed vindbaar zijn en de juiste mensen aantrekken naar je website? 2Bfound helpt je met het ontwikkelen van een online marketingstrategie die écht past bij je organisatie. Met een weldoordachte online marketingstrategie kun je iedere gewenste doelgroep naar je website leiden en je online doelen realiseren. Verlang je naar een eenmalige strategische workshop of ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van je online marketingstrategie? 2Bfound helpt je graag verder.
  Skills in Digital Strategy (8)
  Online MarketingMarketingDigital MarketingCustomer JourneyDigital StrategyStrategic MarketingPersonadigital marketing consultancy
  Projecten in Digital Strategy (5)
  JB Productions - Digital Strategy
  Habrobouw - Digital Strategy
  Brandblusser XL - Digital Strategy
  Credo Ondernemingsplan - Digital Strategy
  Review in Digital Strategy (1)
  Kevin
  Klanten in Digital Strategy (5)
  Brandblusser XLE-commerce |
  Credo OndernemingsplanManagement Consulting | national
  HabrobouwBouw | regional
  JB ProductionsEntertainment & Events | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Jouw website bovenaan in de zoekmachine op basis van relevante zoekwoorden Duizenden potentiële klanten zijn maandelijks naar jouw producten en diensten op zoek via het internet. Vandaag de dag ga je niet meer op zoek naar de klant – maar de klant gaat op zoek naar jou via de zoekmachine Google. Met de inzet van zoekmachine optimalisatie wordt jij optimaal gevonden in de zoekmachine Google! Wat is zoekmachine optimalisatie? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website goed wordt gepositioneerd in de zoekresultaten van Google. Hoe dit werkt? Zoekmachines indexeren jouw website door te kijken naar de broncode, structuur, content en de links die naar de websitepagina’s leiden. Op basis hiervan bepaalt Google of een website relevant is voor specifieke zoektermen. Doe je dit goed en beter dan de concurrent? Dan kom je bovenaan te staan in de zoekresultaten, zonder dat je geld uitgeeft aan advertenties. De doelstelling van de SEO specialisten van bureau 2Bfound is altijd om jouw website minimaal op de eerste pagina van Google te positioneren.
  Skills in SEO (18)
  SEO AnalyseOrganic SEOEcommerce SEOSEO ConsultingSearch Engine Optimisationwebsite SEOWhite Hat SEOseo marketingwebsite optimizationseo management+8
  Projecten in SEO (6)
  JB Productions - SEO
  Habrobouw - SEO
  Brandblusser XL - SEO
  Credo Ondernemingsplan - SEO
  Reviews in SEO (6)
  Annelies de Jong
  I. Sijm
  Yvonne Raessen
  Mariska
  Klanten in SEO (6)
  Club ChampagneE-commerce | national
  Credo OndernemingsplanManagement Consulting | national
  HabrobouwBouw | regional
  JB ProductionsEntertainment & Events | national

  Meer informatie over SEO

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag TO BE FOUND - Online Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door TO BE FOUND - Online Marketing

JB Productions
JB Productions

Lopend project voor JB Productions in de Entertainment & Events industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2014.JB Productions is een artiestenbureau voor het boeken van kindershows, live bands, acts, presentatoren & bekende artiesten. In 2014 kreeg 2Bfound de vraag om te zorgen voor meer online groei. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en hebben we mooie resultaten voor geboekt.

Content StrategyDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
Habrobouw
Habrobouw

Lopend project voor Habrobouw in de Bouw industrie voor een B2C publiek sinds 2015.Habrobouw is een aannemer in Dordrecht en omgeving met de ambitie om lokaal uit te groeien tot de beste aannemer. Hoe kan die ambitie omgezet worden tot realiteit?

Content StrategyDigital StrategySEO
Lees meer
Brandblusser XL
Brandblusser XL

Lopend project voor Brandblusser XL in de E-commerce industrie voor een publiek sinds 2018.Brandblusser XL is een webshop die brandblussers en andere producten verkoopt om brandveiligheid te garanderen. Of je nou zakelijk wilt inkopen of je eigen slaapkamer brandveilig wilt maken, Brandblusser XL biedt een breed scala van producten aan voor jong en oud. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar Brandblusser XL voor staat.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+3
Lees meer
Credo Ondernemingsplan
Credo Ondernemingsplan

Lopend project voor Credo Ondernemingsplan in de Management Consulting industrie voor een B2B publiek sinds 2013.Credo Ondernemingsplan is gespecialiseerd in het schrijven ondernemingsplannen op maat. Credo helpt ondernemers hiermee om hun bedrijfsidee te concretiseren in de vorm van een strategisch onderbouwd businessplan. Maar hoe kan het die ondernemers nou het beste bereiken?

Content StrategyDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
Club Champagne
Club Champagne

Lopend project voor Club Champagne in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2015.Club Champagne is in 2015 gestart als webshop voor luxe, kwalitatieve champagnes. 2Bfound is vanaf het begin nauw betrokken geweest als online partner. We hebben de webshop op maat gerealiseerd in Lightspeed. Ook het gehele online-marketingtraject hebben we voor onze rekening genomen.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+2
Lees meer
Footballshop.nl
Footballshop.nl

Project gemaakt voor Footballshop in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2018.Footballshop is dé voetbalshop voor al jouw voetbalspullen in Nederland en België. Van voetbalschoenen, fan artikelen tot aan accessoires, Footballshop verkoopt meer dan 600 verschillende voetbalartikelen. Daarnaast biedt Footballshop amateur voetbalverenigingen de mogelijkheid om de verkoop van hun clubkleding uit te besteden en online aan te bieden.

Content StrategyE-commerceOnline Advertising+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag TO BE FOUND - Online Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in 's team

TO BE FOUND - Online Marketing cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

TO BE FOUND - Online Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

8 reviews voor TO BE FOUND - Online Marketing

4.72/5
(8 reviews)
I. SijmMarketing & Communciation bij BKB Precision
ServiceSEO
SectorAnderen
Team51 - 200
4.25/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
SEO/SEA optimazation, launching Google advertising campaigns, launching blogs on the website and monitor results of effectivity in terms of visitors, customer journey, campaigns etc.in order to enlarge our brand awareness (CTA) and website authority.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
The enthousiasm of the team to help us grow in our online marketing activities, the fast response to support and the recommendations provided to improve our online branding.
Zijn er verbeterpunten?
-

I. Sijm beveelt dit bureau aan


ServiceSEO
SectorAnderen
Team51 - 200

Mariska Marketing Manager bij Kluizen.nl
ServiceSEO
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Meer bezoekers aantallen en meer sales generen via de webshop
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Snelle communicatie en goede uitleg met jaarbesprekingen

Mariska beveelt dit bureau aan


ServiceSEO

Jasper KleingeldE-commerce manager bij Bedrijf
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Hoge SEO-posities behalen in de zoekmachines. Goede ROAS op mijn SEA-campagnes.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Gedreven team. Veel persoonlijke aandacht. Goede resultaten.

Jasper Kleingeld beveelt dit bureau aanGewerkt met TO BE FOUND - Online Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van TO BE FOUND - Online Marketing

Details


https://2bfound.nl/

 • HoofdkantoorSingel 329, 3311 HE Dordrecht

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen