Antum Digital Agency (+ 5 reviews) | Sortlist
Sortlist
Antum Digital Agency cover
Antum Digital Agency logo

Antum Digital Agency Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Hallo, wij zijn Antum Digital Agency. Wij ontwikkelen strategische websites, webshops en portalen die resultaat behalen! Al meer dan 10 jaar zijn onze strategen, UX designers, developers en marketeers dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van online producten en campagnes. Door de jaren heen is er een eigen model ontwikkeld wat voor elk project een omgeving voor continue groei creëert. Wij hebben dit model het 'Beyond model' genoemd. Binnen dit model zijn we doorlopend bezig met onderzoek, optimalisatie en analyse waardoor we continu kunnen blijven inspelen op verbetering en meer resultaat kunnen behalen voor onze opdrachtgevers.
7 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2012
1 award gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door Antum Digital Agency

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  WordPress websites, webshops en portalen worden bij Antum allemaal ontwikkeld met hetzelfde doel voor ogen: resultaten boeken. Onze focus op resultaat betekent dat onze digitale producten altijd ontworpen en gebouwd worden met de specifieke behoeften van merk en doelgroep in gedachten. Ons team van strategen, UX designers en developers weten keer op keer uit te vinden waar de juiste behoeften liggen om een product te ontwikkelen wat resultaat gaat en blijft opleveren.
  Skills in Website Creatie (17)
  webdevelopment consultancyweb contentbrand identity ontwerpSite Vitrine WordpressSite WordpressWordpress DevelopmentInterface DesignDigitale AnimatieWebshop DevelopmentUser Experience Optimization+7
  Projecten in Website Creatie (6)
  Van Rosmalen - Nieuwe conversiegerichte website - Website Creatie
  CNME, Maastricht & Regio - Website Creatie
  CMK: Een nieuwe website met overzichtelijk aanbod - Website Creatie
  UVA Ontwikkeling Kennisplatform - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (4)
  Elise van Dam
  Sifra Wieldraaijer
  Ingrid Ranftl
  Nanda Idink
  Klanten in Website Creatie (6)
  Universiteit van AmsterdamOnderwijs | international
  Van Rosmalen KliniekSchoonheid | international
  Museum VrolikOnderwijs | international
  Het Natuurhistorisch museumOnderwijs | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Krachtige digitale strategieen om bedrijven mee te laten groeien. Dat is waar we voor gaan! Door ons te verdiepen in de organisatie doormiddel van merk- en doelgroeponderzoeken leggen we de ontwikkelkansen bloot. Is het interessant om bereik te vergroten middels SEO? De applicatie te optimaliseren middels CRO? De doelgroep anders te benaderen? Of misschien wel al het bovenstaande? Wij komen er achter en verwerken dit in een effectieve en uitvoerbare strategie!
  Skills in Digital Strategy (8)
  customer journeydigitaal onderzoekDigital StrategyWeb StrategieStrategisch AdviesDigital animationWeb StrategyDigitale Consulting
  Projecten in Digital Strategy (5)
  Van Rosmalen - Nieuwe conversiegerichte website - Digital Strategy
  CNME, Maastricht & Regio - Digital Strategy
  CMK: Een nieuwe website met overzichtelijk aanbod - Digital Strategy
  UVA Ontwikkeling Kennisplatform - Digital Strategy
  Review in Digital Strategy (1)
  Jesse Schults
  Klanten in Digital Strategy (5)
  Van Rosmalen KliniekSchoonheid | international
  Het Natuurhistorisch museumOnderwijs | international
  Universiteit van AmsterdamOnderwijs | international
  Vonk & What the K*unstOnderwijs | regional

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Antum Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Antum Digital Agency

Van Rosmalen - Nieuwe conversiegerichte website
Van Rosmalen - Nieuwe conversiegerichte website

Lopend project voor Van Rosmalen Kliniek in de Schoonheid industrie voor een B2C publiek sinds 2021.De Van Rosmalen Kliniek heeft ons benaderd omdat hun oude website weliswaar veel bezoekersverkeer had, maar een wat achterblijvend percentage conversies. Voor ons de uitdaging om met de nieuwe website meer converterende bezoekers te genereren. Om hier effectief mee te starten heeft Antum de diverse type websitebezoekers in kaart gebracht doormiddel van stake holder interviews en het analyseren van bestaande doelgroep data. Met deze effectieve data zijn er voor de diverse type gebruikers unieke user-flows uitgewerkt zodat iedere relevante bezoeker goed wordt begeleid in de vernieuwde website. Het resultaat? Een website geschikt voor de volledige doelgroep van de Van Rosmalen Kliniek.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+5
Lees meer
CNME, Maastricht & Regio
CNME, Maastricht & Regio

Lopend project voor CNME in de Overheid industrie voor een publiek sinds 2021.Het Centrum voor Natuur- en Milieueducatie (CNME) heeft als doel het verbinden van mensen en natuur in Zuid-Limburg. Voor deze case was het van belang om een sterk design neer te zetten, die je het gevoel geeft dat je je in de natuur waant. In de gloednieuwe WordPress website hebben we o.a. een visuele agenda en kennisbank ontworpen.Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk aanbod en meer natuureducatie mogelijkheden voor burgers, scholen, bedrijven en gemeenten in regio Maastricht.

Digital StrategyInnovatieMotion Design+2
Lees meer
CMK: Een nieuwe website met overzichtelijk aanbod
CMK: Een nieuwe website met overzichtelijk aanbod

Lopend project voor Vonk & What the K*unst in de Onderwijs industrie voor een publiek sinds 2021.Het Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK) is een platform waar basisscholen zich kunnen inschrijven voor culturele activiteiten, die via het platform aangeboden kunnen worden. Het doel van CMK is kwaliteitverbetering van de cultuureducatie in het onderwijs. Het onder de aandacht brengen van het culturele aanbod en het verwerken van de inschrijvingen gebeurde voorheen volledig handmatig, maar dit moest geautomatiseerd worden. Aan Antum de taak om aan de slag te gaan met een gloednieuwe website en zoeksysteem voor heel Regio Midden-Holland.Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk aanbod en meer cultuureducatie mogelijkheden voor kinderen in héél Midden-Holland.

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp+1
Lees meer
UVA Ontwikkeling Kennisplatform
UVA Ontwikkeling Kennisplatform

Lopend project voor Universiteit van Amsterdam in de Onderwijs industrie voor een publiek sinds 2020.De Universiteit van Amsterdam is een universiteit met veel kennis over onderzoek en onderwijs. Echter zijn er meerdere kanalen waar docenten hun informatie vinden. Met het platform voor het netwerk ‘UvA Teaching & Learning Centre’ bieden wij één kanaal voor UvA docenten waar zij informatie vinden én kunnen delen om te werken aan de verbetering van het onderwijs. Het portaal bleek snel een groot succes en is binnen één jaar tijd gegroeid naar gemiddeld 3.000 actieve gebruikers per maand.

Digital StrategyWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Museum Vrolik: Ontdek de wereld van anatomie
Museum Vrolik: Ontdek de wereld van anatomie

Project gemaakt voor Museum Vrolik in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek in 2020.Antum houdt het breed publiek warm voor een museum over anatomie en medische geschiedenis. Museum Vrolik is gevestigd in het Amsterdam UMC, locatie AMC en is internationaal een begrip door de verwonderlijke collectie over de menselijke anatomie en ziektes door de jaren heen. Aan Antum werd gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen om mogelijke museumbezoekers online al nieuwsgierig te maken naar misschien wel één van de meest bijzondere musea. Het resultaat? Een website die de bezoeker direct één op één zet tegenover de aangrijpende collectie.

Content StrategyMotion DesignOntwerp+2
Lees meer
Het Natuurhistorisch: Nieuwe website vol beleving
Het Natuurhistorisch: Nieuwe website vol beleving

Lopend project voor Het Natuurhistorisch museum in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2019.De bezoeker alvast met één been in het bijzondere museum van Het Natuurhistorisch Rotterdam zetten. Dat was het primaire doel van de nieuwe website waarbij diverse doelgroepen aangesproken moeten worden. Binnen de website was het van belang om bezoekers met diverse motieven snel te kunnen voorzien. Of dat nu ging over het boeken van een ticket, het onderzoeken van de uitgebreide collectie of het organiseren van een kinderfeestje! Elke gebruiker moet gelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Daarnaast bood de overgang naar een nieuwe website ook kansen voor extra toevoegingen aan de beleving. Zo was het de bedoeling om de informatie over de natuur spelenderwijs over te brengen, iets wat past bij het unieke karakter van het museum! Het resultaat? Een website vol met beleving!

Digital StrategyOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Antum Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in Antum Digital Agency's team

Antum Digital Agency cover
VerhaalAntum is een Digital Agency uit Rotterdam met ruim 10 jaar ervaring. Bestaande uit een hecht team van experts op het gebied van Techniek, Online Strategie, Design, en Marketing . Onze expertise in deze domeinen is wat ons effectief maakt. Onze gave om ze feilloos te integreren is wat ons uniek maakt.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Antum Digital Agency heeft 1 award gewonnen

Dotcommawards Platinum Winner 20222022-07-01Website Creativity


Reviews

5 reviews voor Antum Digital Agency

5/5
(5 reviews)
Sifra WieldraaijerMedewerker publiek, presentatie & educatie bij Museum Vrolik
ServiceWebsite Creatie
SectorOnderwijs
Team1 - 10
5/5


ServiceWebsite Creatie
SectorOnderwijs
Team1 - 10

Jesse SchultsMede eigenaar bij hetbroekenpaleis.nl
ServiceDigital Strategy
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10
5/5


ServiceDigital Strategy
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10

Ingrid RanftlDirecteur bij Stichting Vonk Waddinxveen
ServiceWebsite Creatie
5/5


ServiceWebsite Creatie

Gewerkt met Antum Digital Agency?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Antum Digital Agency

Details


https://www.antum.nl

 • HoofdkantoorRotterdam, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid