First Aid Marketing (+ 11 reviews) | Sortlist

Over


First Aid Marketing cover
First Aid Marketing logo

First Aid Marketing Den Haag, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Jouw eerste hulp bij marketingvragen
Wij zijn First Aid Marketing, het online bureau dat zich volledig richt op jouw digitale gezondheid.  Samen met jou ontdekken, realiseren en verzilveren we kansen die jou online laten winnen!

No-nonesense, recht voor je raap marketing
Als strategisch marketing bureau helpen wij jou om je bedrijf en merk bij het halen van jouw online ambities. Hoe wij dit doen? Met professionele, gebruiksvriendelijke websites, online campagnes die resultaat opleveren en een sterke, inspirerende merkpositionering.
Jouw online gezondheid staat bij ons op de eerste plaats. . Zo bepalen we samen een strategie die voor jou het beste werkt, met een gezonde dosis Haagse nuchterheid en een open blik.

Eerst kennismaken voordat we daten?
Wij geloven dat een goede match de sleutel tot succes is. Ben jij benieuwd wat wij allemaal voor jouw online succes kunnen betekenen?
Boek een gratis digitale healthcheck waarin we een nulmeting maken, je groeikansen uitstippelen en vaak ook al de eerste wireframe voor je klaarhebben.

Wat kun je aan ons toevertrouwen?
Wij zijn een boutique digital agency, wat betekent dat we je van A tot Z kunnen begeleiden in je online groei, van website ontwerp en concept tot aan Adwords en leadgeneratie.
Ons hele team bestaat uit dedicated experts; jouw project wordt bij ons dus nooit aan de stagair overgelaten! Een greep uit onze diensten:

Strakke Mobile-First Websites - Volledig op maat gemaakt, met een haarscherpe focus op conversie en vindbaarheid

Volledige online marketing ontzorging - met het oog op online groei. Waar liggen jouw persoonlijke groeikansen?

Online Advertising - Wij maken je Adwords en social media advertenties onweerstaanbaar voor jouw target audience

Strategie - We brengen jouw winkansen in kaart en zetten deze in een realistische tijdlijn. Samen groeien naar jouw piek.

Contentmarketing & Online PR - Walk the talk. Laat een onvergetelijke indruk op je bezoekers achter met social content en storytelling

Social Media​​ - Wij creëeren en promoten social content die koude leads omtovert tot fans en harde sales

 

[EN]

Your first aid kit when it comes to marketing questions
We are First Aid Marketing, the online agency that focuses entirely on your digital health. Together with you, we discover, realize and cash in on opportunities that make you win online!

No-nonsense, straightforward marketing
As a strategic marketing agency we help you to achieve your business and brand in achieving your online ambitions. How we do this With professional, user-friendly websites, online campaigns that deliver results and a strong, inspiring brand positioning.
Your online health comes first with us. . Together we determine a strategy that works best for you, with a healthy dose of Hague sobriety and an open mind.

First talk before we date?
We believe that a good match is the key to success. Are you curious about what we can do for your online success?
Book a free digital health check in which we make a baseline measurement, outline your growth opportunities and often also have the first wireframe ready for you.

What can you entrust to us?
We are a boutique digital agency, which means that we can guide you from A to Z in your online growth, from website design and concept to Adwords and lead generation.
Our entire team consists of dedicated experts; your project will never be left to the intern with us! A selection of our services:

Tight Mobile-First Websites - Fully customized, with a sharp focus on conversion and findability

Full online marketing service - with a sharp view towards online growth. Where are your personal growth opportunities?

Online Advertising - We make your Adwords and social media ads irresistible to your target audience

Strategy - We map out your wins and successes and put them into a realistic timeline. Together, we work towards your full potential

Content Marketing & Online PR - Walk the talk. Leave an unforgettable impression on your visitors with social content and storytelling

Social Media - We create and promote social content that turns cold leads into fans and hard sales

Spreekt Duits, Engels, Fins, Frans, Nederlands... Zie meer
5 projecten in hun portfolio
1 samenwerkingsverbanden begonnen op Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2009

Diensten

4 diensten aangeboden door First Aid Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij zijn uitblinkers in het maken van mobile-first websites. Oftewel: wij vinden het het allerbelangrijkst dat jouw mobiele gebruikers de beste ervaring krijgen die ze te bieden valt. Wij zijn hier niet alleen in; ook Google kijkt hier met een streng oog naar. Mobile-first websites zijn gebruiksvriendelijker en scoren daarom ook hoger in de Google zoekresultaten. Zoals je hierboven al leest zien wij website creatie niet als een losstaand iets. We kijken hierbij ook kritisch naar SEO, leadgeneratie en content. Zo ziet je website er niet alleen lekker strak uit, maar ben je er ook van verzekerd dat de nieuwe website waardevolle nieuwe conversies oplevert. Wij beginnen elk traject met een voorgaand onderzoek, waar we de verbeterpunten en gewenste resultaten helder in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag met het uitwerken van de geformuleerde strategie in wireframes, het sketel van de website. Hier zetten we een heldere klantenreis/navigatiestructuur neer, die we aanleveren in een klikbaar prototype. Na dit proces gaan wij aan de slag met het invullen van de wireframes met de bestaande of nieuwe huisstijl. Al onze website kenmerken zich door hun minimale karakter: wij houden van strakke, clean uitziende websites zonder teveel poespas. Na oplevering houden wij een vinger aan de pols; je bent dus niet ineens van ons af. We zijn er namelijk ook bij gebaat dat de website naar behoren presteert en de gebruiker een optimale ervaring biedt. Zo nemen we niet alleen ownership in enkel de bouw, maar ook in jouw succesverhaal.
  Skills in Website Creatie (47)
  maatwerkWooCommerceContent WritingVisual IdentityLaravelMagentoResponsive Web DesignContent Management SystemWebshopUser Friendly+37
  Projecten in Website Creatie (5)
  Opstellen marketingplan FMN - Website Creatie
  Plan opleidingen Competence Factory te clusteren - Website Creatie
  Nieuwe positionering Brand Density - Website Creatie
  Adwords campagnes die verleiden voor Root3 - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (6)
  Gregory HERNANDEZ
  Loes Huibers
  hans kloosterman
  Niels Schopman
  Klanten in Website Creatie (5)
  Competence FactoryOnderwijs | national
  FMNManagement Consulting | national
  Competence FactoryOnderwijs | national
  Brand DensitySoftware & Computer Services | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Een mooie website is vandaag de dag niet alles; je wil dat jouw bezoekers je ook daadwerkelijk weten te vinden. De mogelijkheden om gevonden te worden zijn hierbij ook toegenomen. Zo kun je worden gevonden: - In de organische, niet-betaalde Google zoekresultaten - Als Featured Snippet, waar Google jouw content heeft 'uitgekozen' om bovenaan de pagina te tonen - In de lokale zoekresultaten, denk aan een kaart of een bedrijvenoverzicht op de zoekpagina's Wij geloven dat SEO een holistisch werkgebied, waarbij het belangrijk is dat je aandacht besteed aan alle factoren die direct en indirect een goed signaal afgeven richting de zoekmachines. Denk hierbij aan: - Een website die technisch geoptimaliseerd is om zo goed mogelijk te worden gevonden - Content de het verdient om hoog in de Google zoekresultaten te staan - Linkbuilding: het aantrekken van kwalitatieve links van andere websites, ter versterking van het linkprofiel - Online PR: je merk mediageniek maken om links van hoogwaardige websites aan te trekken; wat jouw website weer hoger laat ranken - Meer interactie met jouw content: trek meer bezoekers naar je website door deze slim aan te bieden aan geïnteresseerde bezoekers Wij verzorgen je volledige SEO traject, waarbij we de relevante zoekwoorden en quick wins voor je in kaart brengen. Naast de uitvoer houden we jouw organisatie maandelijks op de hoogte via een heldere rapportage waarin alle vorderingen en volgende stappen aan bod komen.
  Skills in SEO (37)
  Content Management SystemsKeyword ResearchMigrationSEO en GoogleLinkbuildingSEO StrategyOnline Reputation ManagementLink BuildingSEO/SEMCustomer Journey+27
  Projecten in SEO (5)
  Plan opleidingen Competence Factory te clusteren - SEO
  Nieuwe positionering Brand Density - SEO
  Adwords campagnes die verleiden voor Root3 - SEO
  Content optimalisatie Crowe Peak - SEO
  Klanten in SEO (5)
  Crowe PeakJuridische diensten | international
  Competence FactoryOnderwijs | national
  Brand DensitySoftware & Computer Services | national
  Root3Software & Computer Services | national

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Een nieuwe website, adverteren op social media, massaal content schrijven; iedereen lijkt wel een mening te hebben over hoe je een online onderneming succesvol maakt. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om richting te geven aan een digitale strategie. First Aid kijkt met jou mee en prioriteert alle groeikansen voor jouw online onderneming. Een greep uit de vragen die wij met jou tackelen Waar ligt het meeste groeipotentieel? Welke inspanningen kosten relatief weinig en leveren het meeste op? Zijn de huidige middelen (website, content, social, leadgenerators) voldoende of is er ruimte voor verbetering? Wij bieden hulp en advies aan zowel grotere organisaties die op zoek zijn naar de volgende stap in hun groei, als kleinere ondernemers die 'lean and mean' hun bedrijf naar een hoger plan proberen te tillen. Benieuwd naar jouw groeikansen? Vergeet dan niet onze gratis digital healthcheck te doen op onze website, waar je snel en eenvoudig jouw digitale strategie kunt toetsen!
  Skills in Digital Strategy (28)
  Buyer PersonasContent StrategyContent CreationContent MarketingStorytellingContent WritingInbound MarketingContent Management SystemCustomer JourneyData Analytics+18
  Projecten in Digital Strategy (6)
  Opstellen marketingplan FMN - Digital Strategy
  Plan opleidingen Competence Factory te clusteren - Digital Strategy
  Nieuwe positionering Brand Density - Digital Strategy
  Adwords campagnes die verleiden voor Root3 - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (6)
  Competence FactoryOnderwijs | national
  Crowe PeakJuridische diensten | international
  Root3Software & Computer Services | national
  Brand DensitySoftware & Computer Services | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Social media is bijna niet meer weg te denken in de marketingmix van een bedrijf. Het is dé manier om jouw doelgroep te bereiken. Als jij het maximale wilt halen uit je bedrijfspagina's op Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, kunnen wij je hierbij helpen door het inzetten van social media marketing technieken. Wat wij voor je kunnen oppakken: - Het uitwerken van een complete social media strategie - Unieke social media posts/content uitwerken - Advertenties maken voor jouw doelgroep - Websitebezoekers of volgers opvolgen met de juiste boodschap - Meten en analyseren van behaalde resultaten Wij creëren hoogwaardige content voor uw social media accounts zoals Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van advertentie campagnes op social media kanalen waarmee meer bereik, traffic en sales kunnen worden gegenereerd. Facebook: Het grootste sociale netwerk ter wereld. Nederland heeft 10,8 miljoen Facebook gebruikers. Adverteren via Facebook kan heel efficient en gericht worden ingezet doordat het platform ontzettend veel demografische en persoonlijke gegevens van haar gebruikers verzamelt. Instagram: Instagram is vrij nieuw in de wereld van marketing. Toch is Instagram een interessant medium want met 4,1 miljoen Nederlandse gebruikers is dit platform vooral populair onder de jongere generatie. De advertenties op Instagram bestaan voornamelijk uit beeld materiaal. Tegenwoordig kun je advertenties van Facebook met één klik op de knop ook uitzetten op Instagram. LinkedIn: LinkedIn hét zakelijk b2b social media kanaal. Het netwerk groeit enorm snel en wordt maandelijks door 4,4 miljoen Nederlanders bezocht. Met meer dan 400.000 actieve bezoekers per dag, is LinkedIn een interessant platform om op te adverteren. Net als bij Facebook, kun je met LinkedIn heel gericht je doelgroep bereiken, door de uitgebreide targeting mogelijkheden. Voor het behalen van een succesvolle social media campagne is ervaring, kennis en expertise uiterst belangrijk. Wij zorgen voor de juiste targeting door te onderzoeken wie uw doelgroep is, hoe deze het beste bereikt kan worden en deze te targetten met de juiste campagne formaten en uitingen op uw social media kanalen.
  Skills in Social media (38)
  affinity marketingpolitical prmedia prb2b ecommerceactivation formatsContent formatsContent & Influencerfacebook videomarketing campaignproduct marketing+28
  Projecten in Social media (3)
  Plan opleidingen Competence Factory te clusteren - Social media
  Nieuwe positionering Brand Density - Social media
  Adwords campagnes die verleiden voor Root3 - Social media
  Klanten in Social media (3)
  Root3Software & Computer Services | national
  Brand DensitySoftware & Computer Services | national
  Competence FactoryOnderwijs | national

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag First Aid Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door First Aid Marketing

Opstellen marketingplan FMN
Opstellen marketingplan FMN

Project gemaakt voor FMN in de Management Consulting industrie voor een B2B publiek in 2019.FAM is gevraagd om met de opdrachtgever mee te denken over de marketing van de ‘vereniging’, het opstellen van op de marketingplannen aansluitend PVE en de mogelijke wireframes. Daarnaast is FAM als begeleider betrokken bij het eerste deel van de implementatie.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+2
Meer lezen
Plan opleidingen Competence Factory te clusteren
Plan opleidingen Competence Factory te clusteren

Project gemaakt voor Competence Factory in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek in 2015.De Competence Factory website is een grote online catalogus waar alle opleidingen en trainingen op weergegeven worden. Om de 140+ opleidingen en alle bijbehorende content overzichtelijk en strak weer te geven is goede UX en website structuur erg belangrijk. We hebben First Aid marketing gevraagd om een plan te bedenken om de opleidingen te clusteren op nieuwe categoriepagina’s, en bezoekers hier alle relevante content op een overzichtelijke wijze te geven. Naast deze nieuwe pagina’s is er tegelijkertijd een nieuw designsysteem ontwikkeld om het nieuwe ontwerp gemakkelijk door te voeren over de gehele website.

Content StrategyCopywritingDigital Strategy+5
Meer lezen
Adwords campagnes die verleiden voor Root3
Adwords campagnes die verleiden voor Root3

Project gemaakt voor Root3 in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2019.Root3 heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Apple binnen (groot)zakelijke omgevingen. Wij werden benaderd met de vraag om meer relevante leads uit het Business segment te genereren via Google Adwords en de social kanalen.

Content StrategyCopywritingDigital Strategy+3
Meer lezen
Content optimalisatie Crowe Peak
Content optimalisatie Crowe Peak

Project gemaakt voor Crowe Peak in de Juridische diensten industrie voor een B2B publiek in 2019.Crow Horwarth Peak helpt bedrijven bij internationaal ondernemen. Voor lange tijd hadden alle branches binnen het internationale Crowe netwerk een eigen website, totdat het moederbedrijf besloot alle branches in de internationale website onder te brengen. Crowe Peak vroeg aan First Aid Marketing hen te begeleiden met deze overgang, zonder verlies van de opgebouwde SEO waarde en posities in de zoekresultaten.

Content StrategyCopywritingDigital Strategy+2
Meer lezen
60% stijging omzet voor de Competence Factory
60% stijging omzet voor de Competence Factory

Project gemaakt voor Competence Factory in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Voor de Competence Factory hebben we de website voorzien van een UX redesign, met de absolute focus op gebruiksvriendelijkheid en meer soorten conversies. Naast de werkzaamheden aan klantzijde, hebben we het backend van de website eenvoudiger gemaakt voor de werknemers van Competence Factory.

Digital StrategyE-commerceErgonomie (UX / UI)+2
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag First Aid Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in First Aid Marketing's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met First Aid Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

First Aid Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

11 reviews voor First Aid Marketing

4.53/5
(11 reviews)
Hans GJ TopéeDirecteur/Vrijdenker bij Dewerkplaatsfabriek bv
ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team1 - 10
3.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Samenstellen van een PVE en wireframes voor een digitaal platform
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De goede interactieve samenwerking en de inleving in de opdrachtgever
Zijn er verbeterpunten?
Verbeterpunten zijn er overal en altijd. Wellicht nog dichter op proces klant gaan zitten en perspectief schetsen, en goed stilstaan bij gevraagde en helderheid offerte.

Hans GJ Topée beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team1 - 10

Gregory HERNANDEZGroup Commercial Manager bij Onstream Group
ServiceWebsite Creatie
SectorEnergie en Olie
Team51 - 200
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
It was for a creation of a corporate website integrated with a new online branding setup for our company.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
There was and still is a very good communication between both parties. Also the guys of First Aid Marketing they are good in thinking on problem solving and working towards solutions.

Gregory HERNANDEZ beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorEnergie en Olie
Team51 - 200

Niels SchopmanBusiness Development Manager bij Competence Factory
ServiceWebsite Creatie
SectorOnderwijs
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
First Aid Marketing is al meerdere jaren onze vaste partij voor de (door)ontwikkeling van onze website. Onlangs hebben we met hen een plan opgesteld om deze naar het volgende niveau te tillen. Het doel was om opleidingen uitgebreider weer te geven op speciale categoriepagina’s met meer relevante content en mogelijkheden voor laadgeneratie. Tijdens de ontwikkeling van deze pagina’s kreeg de Competence Factory website ook een facelift met een nieuw modern design.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
First Aid Marketing is een team van vlotte professionals die niet alleen goed zijn in hun werk, maar waar je ook gezellig een babbeltje mee kan maken en kan grappen. Ze denken actief mee met het bedrijf waardoor er ook echt een samenwerking ontstaat.

Niels Schopman beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorOnderwijs

Gewerkt met First Aid Marketing?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van First Aid Marketing


Details • HoofdkantoorRegentesselaan 312, 2562 EK Den Haag, Netherlands

 • Flevolaan 9, 1382 JX Weesp, Netherlands

 • Spicalaan, 2132 Hoofddorp, Netherlands