ASEGA (+ 9 reviews) | Sortlist

ASEGA cover
ASEGA logo

ASEGA Tilburg, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Bij ASEGA nemen we vooral heel veel werk voor je uit handen. We beheren je social media voor je, of bedenken pakkende campagnes. We maken content voor magazines, social media, whitepapers, brochures, retail, winkelgebieden en citymarketing. Zomaar een greep uit de diensten en branches waarin we, volgens onze klanten, uitblinken. ASEGA is een jong en creatief bureau op het gebied van media, marketing & communicatie. Onze gedreven creatievelingen en vooruitstrevende experts hebben alles in huis om jouw merk of bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Van strategisch tot uitvoerend niveau. Offline én online.  Wij brengen de wereld rondom jouw merk tot leven. We luisteren naar jou en naar de mensen die je wilt bereiken. Samen creëren we te gekke content waar jouw publiek blij van wordt. Online en offline. Altijd en overal. ASEGA. Listen. Create. Deliver.
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
14 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2009
4.78/5

Diensten

2 diensten aangeboden door ASEGA

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij het beheren van social media zorgen wij voor afwisselende content op de sociale media van jouw bedrijf. In nauw overleg wordt een contentplan opgezet; onderdeel hiervan zijn acties, campagnes en beleving. Deze mix zorgt voor een totaaloplossing waarmee de content optimaal - via een diversiteit aan kanalen en een elkaar versterkend effect- ingezet wordt. - Ervaren social media experts, dus totale ontzorging. - Listening & Webcare, zodat de community gehoord wordt. - Klantgerichtheid, want wij weten hoe belangrijk jouw klant is. - Analyse met OBI4WAN, voor inzicht in jouw online reputatie. - Always On: 7 dagen per week. - Transparant in werkwijze en kosten.
  Skills in Social media (27)
  activation formatsSocial Media ServicesInstagram AdsSocial ContentSocial Media CampaignSocial SellingSnapchatSocial Media DesignInstagram Sponsored Adsfacebook video+17
  Projecten in Social media (13)
  RegioBank - Commercial 100 Jaar - Social media
  Koffiemax - Marketingpartner - Social media
  Alpin Rentals - Brochure & Magazine - Social media
  Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social Media - Social media
  Reviews in Social media (6)
  Jip Donders
  Rob Haen
  Dennis Mulder
  Job Kersemaekers
  Klanten in Social media (13)
  RegioBankBanken & financiële instellingen | national
  Van GerwenBouw | regional
  SchuermansDranken | local
  KoffiemaxDranken | national

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Een professioneel relatiemagazine kan veel doen voor jouw bedrijf. Het is een krachtig en effectief marketing instrument. Je kunt het magazine meegeven aan potentiële klanten, meesturen met een offerte, neerleggen in de wachtruimte of uitdelen op een beurs. In een mooi bedrijfsmagazine presenteren we jouw organisatie uitstekend als merk.
  Skills in Branding & Positionering (14)
  Visual IdentityLogo DesignIdentity DesignBrand IdentityCompany brandingbrand creationbranding marketingBrand Identity Designbranding positioningbranding graphic design+4
  Projecten in Branding & Positionering (9)
  RegioBank - Commercial 100 Jaar - Branding & Positionering
  Koffiemax - Marketingpartner - Branding & Positionering
  Alpin Rentals - Brochure & Magazine - Branding & Positionering
  Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social Media - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (9)
  RegioBankBanken & financiële instellingen | national
  Van GerwenBouw | regional
  SchuermansDranken | local
  HITEnergie en Olie | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ASEGA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

14 projecten uitgevoerd door ASEGA

RegioBank - Commercial 100 Jaar
RegioBank - Commercial 100 Jaar

Project gemaakt voor RegioBank in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2C publiek in 2020.Voor RegioBank maakten we een campagne die is ingezet op de social media kanalen. De opdracht hield verband met het honderdjarig bestaan van RegioBank.RegioBank is een Nederlandse bank die zich richt op consumenten en kleine ondernemers in de regio. Door middel van samenwerking met lokale Zelfstandig Adviseurs heeft de bank kantoren door heel Nederland. Sinds 2007 richt de organisatie zich op persoonlijk contact in tijden van digitalisering.

Branding & PositioneringFilmSocial media
Lees meer
Koffiemax - Marketingpartner
Koffiemax - Marketingpartner

Project gemaakt voor Koffiemax in de Dranken industrie voor een B2B publiek in 2020.Koffiemax was op zoek naar een marketingpartner op afstand die zowel offline- als onlinemedia ontwikkelt en drukt. Het bedrijf komt bij ASEGA met alle online marketing vraagstukken. Koffiemax is een koffie- en theeleverancier met aan afzetmarkt in voornamelijk Nederland. Ze bieden producten, service en advies op maat vanuit hun hoofdkantoor in Breda. Hier werken ze iedere dag met 40 werknemers aan hun doel: Koffiemax-producten in ieder bedrijfspand in Nederland.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Lees meer
Alpin Rentals - Brochure & Magazine
Alpin Rentals - Brochure & Magazine

Project gemaakt voor Alpin Rentals in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Alpin Rentals wilde graag een keer per jaar een magazine en een brochure uitbrengen met daarin informatie over de accommodaties, partners, bezienswaardigheden en gebieden waarin zij woningen beheren, verhuren en verkopen. ASEGA ontwikkelt inmiddels al drie jaar lang de brochure en het magazine voor Alpin Rentals. Alpin Rentals verhuurt luxe appartementen in Salzburgerland, Oostenrijk. In Zell am See-Kaprun, Walchen, Saalbach en Leogang beheren zij meer dan 300 luxueuze accommodaties voor verhuur en verkoop.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Lees meer
Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social Media
Eekelaar Eye Fashion - Magazine & Social Media

Project gemaakt voor Eekelaar Eye Fashion in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2020.De eigenaren van Eekelaar Eye Fashion waren op zoek naar een partner voor het beheer van hun social mediakanalen en voor het maken van een halfjaarlijks magazine. ASEGA beheert nu sinds twee jaar de Instagram- en Facebookpagina van Eekelaar Eye Fashion en maakt ieder jaar tweemaal het Eyefash Magazine. Eekelaar Eye Fashion is sinds 1926 een toonaangevende brillenboetiek, gevestigd in het centrum van Tilburg. Deze opticien werkt veelal samen met bekende designermerken en heeft kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Lees meer
Wereldhave - Veiligheidsvideo's
Wereldhave - Veiligheidsvideo's

Project gemaakt voor Wereldhave in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2020.Naar aanleiding van de coronacrisis was het wenselijk om de winkelcentra van Wereldhave zo in te richten dat bezoekers zich er veilig voelden en de juiste instructies kregen om zich rond te kunnen bewegen. In samenwerking met Wereldhave is er een script voor de veiligheidscampagne gemaakt dat ASEGA verder visueel heeft uitgevoerd. Wereldhave is een beursgenoteerde vastgoedinvesteerder. Het bedrijf focust hierbij met name op winkelcentra in Nederland, België en Frankrijk. Onder Wereldhave Nederland vallen winkelcentra in Amersfoort, Arnhem, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Eindoven, Etten-Leur, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Maassluis, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal, Rijswijk en Tilburg. Het hoofdkantoor van Wereldhave is gevestigd op Schiphol.

FilmSocial media
Lees meer
Honeywell - Magazine
Honeywell - Magazine

Project gemaakt voor Honeywell in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Het bestuur van Honeywell Nederland was op zoek naar een manier om de verschillende divisies van het bedrijf nog meer met elkaar in verbinding te brengen. De marketingtool hiervoor bleek een magazine te zijn. Honeywell is een beursgenoteerde multinational uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische controlesystemen en automatiseringssystemen voor gebouwen en ondernemingen. In 1934 kwam Honeywell naar Nederland en heeft sindsdien een hoofdkantoor in Amsterdam. ASEGA maakte voor Honeywell Nederland jarenlang een personeelsmagazine genaamd Regelrecht en relatiemagazine genaamd Performance.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag ASEGA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in ASEGA's team

ASEGA cover
Neem gemakkelijk contact op met ASEGA's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ASEGA heeft 0 awards gewonnen


Reviews

9 reviews voor ASEGA

4.78/5
(9 reviews)
Michelle BonnemaMarketing Manager bij Markthal
ServiceSocial media
SectorVoedsel
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Asega Media is in charge of our social channels and creating blogs for our website. They are also prepared to brainstorm/give advice on new content on communication visuals.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
The agency is very flexible, prepared to take on ad-hoc assignments and communicates very good. They are open for new ideas and are pro-active in solving cases.

Michelle Bonnema beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media
SectorVoedsel

Arianda BudelMarcom Communicatie Specialist bij Honeywell Building Solutions
SectorIndustriële Goederen en Diensten
Team51 - 200
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Asega heeft een zeer hoge kwaliteit geleverd met het uitbrengen van personeels- en bedrijfsmagazines
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De constructieve afstemming en planning van redactievergaderingen. Creativiteit en proffesionaliteit

Arianda Budel beveelt dit bureau aan


SectorIndustriële Goederen en Diensten
Team51 - 200

Katja Tremio-KlarenbeekCo-Founder Mamaleest bij Mamaleest Media
ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 10
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
ASEGA Media & Communication heeft ons een vliegende start bezorgd op social media-gebied. Wij lanceerden nog niet zo lang geleden een nieuw magazine speciaal voor moeders met jonge kinderen en hadden behoefte aan begeleiding en sturing op onze sociale kanalen. Dankzij ASEGA groeien wij doelgericht en weloverwogen.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Onze contactpersonen bij ASEGA voelen als collega's. Wij zien hen echt als een verlengde van ons team. Precies zoals een samenwerking in onze ogen moet zijn.

Katja Tremio-Klarenbeek beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 10

Gewerkt met ASEGA?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van ASEGA

Details


http://www.asega.nl

 • HoofdkantoorAndromedastraat 2B, 5015 AV Tilburg, Netherlands

 • Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen