Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
ASEGA logo

ASEGA

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Nog geen reviews

Plaats de eersteContact ASEGA

Certificaties van ASEGA

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van ASEGA

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
ASEGA locatie

Talen gesproken door ASEGA

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door ASEGA

Contactgegevens voor ASEGA

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right
ASEGA

ASEGA

NederlandTilburg

Over ons ASEGA

Elke dag ontvangen mensen heel veel prikkels. Zo veel, dat het voor jou soms moeilijk kan zijn om op te vallen. Bij ASEGA vinden we dat iedere boodschap, groot of klein, het waard is om gehoord te worden. Daarom vinden we het geweldig om jouw boodschap een onvergetelijke filter mee te geven.

ASEGA is een jong en creatief bureau op het gebied van media, marketing & communicatie. Onze gedreven creatievelingen en vooruitstrevende experts hebben alles in huis om jouw merk of bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Van strategisch tot uitvoerend niveau. Offline én online. 

Een eigen magazine voor al je relaties? Een unieke huis-aan-huisflyer? Of zet je liever volledig in op social media? Wij kennen én gebruiken de juiste middelen om jouw boodschap tot stand te laten komen. Altijd relevant en aansluitend op de wensen en behoeften van je klant. Zo verandert jouw boodschap van iets kleins - een prikkel - naar een onvergetelijke ervaring.

ASEGA. Listen. Create. Deliver.

Een greep uit onze bladen? Die vind je hier https://issuu.com/asegamedia. Onze social media kanalen laten we graag aan je zien tijdens een kop koffie.

Projecten (2) door ASEGA

Relatiemagazine
Relatiemagazinemei 2018
keyboard_arrow_right
Relatiemagazine World Trade Center
Relatiemagazine World Trade Centermei 2018
keyboard_arrow_right

Diensten (2) aangeboden door ASEGA

Social media

Bij het beheren van social media zorgen wij voor afwisselende content op de sociale media van jouw bedrijf. In nauw overleg wordt een contentplan opgezet; onderdeel hiervan zijn acties, campagnes en beleving. Deze mix zorgt voor een totaaloplossing waarmee de content optimaal - via een diversiteit aan kanalen en een elkaar versterkend effect- ingezet wordt. - Ervaren social media experts, dus totale ontzorging. - Listening & Webcare, zodat de community gehoord wordt. - Klantgerichtheid, want wij weten hoe belangrijk jouw klant is. - Analyse met OBI4WAN, voor inzicht in jouw online reputatie. - Always On: 7 dagen per week. - Transparant in werkwijze en kosten.

Copywriting

Reviews (0) gegeven aan ASEGA

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!