B-more design (+ reviews) | Sortlist

Over


B-more design cover
B-more design logo

B-more design Tilburg, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

B-more design, hét bureau voor huisstijl en communicatie. Wij geloven in de kracht van identiteit. En ook in de aantrekkingskracht van een goed vormgegeven identiteit. Eentje die past als een maatkostuum en die zegt: ‘Dit is mijn bedrijf en hier sta ik voor’. Niet standaard of dertien in een dozijn, maar onderscheidend en precies zoals jouw organisatie is. Zodat mensen niet om je heen kunnen. Zodat je precies die indruk maakt die je wilt maken. Zodat je niet ‘dat bedrijf’ bent, maar een merk. ‘Identity matters’ en dat nemen we bij B-more heel serieus. Daarom ontwerpen we niet alleen logo’s en huisstijlen, maar zorgen we voor het visualiseren van alles wat met communicatie te maken heeft. Jij vertelt je verhaal aan B-more, wij doen de rest. Inclusief advies, concept en stijlbewaking. Want als je iets doet, dan moet je het goed doen. Daar houden we van. En ook van duidelijke afspraken en transparante prijzen. 

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door B-more design

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Waarom zou je een huisstijl laten maken als je al een professioneel logo hebt? Omdat een logo zonder huisstijl is als een maatpak met een paar afgetrapte gympen eronder. De eerste indruk is professioneel, maar het is niet áf. Dat is jammer, want die eerste indruk die een potentiële klant van jouw bedrijf krijgt, kan zomaar bepalen of jij de opdracht krijgt. En die kans krijg je maar één keer. Professionele uitstraling Bij B-more zeggen we dan ook: als je het doet, doe het dan goed. Laat jezelf niet alleen een maatpak aanmeten, maar ook de bijpassende schoenen en het kapsel. Alle elementen met dezelfde professionele uitstraling. Zodat mensen weten dat ze met een betrouwbare partij van doen hebben. Dat gaat je klanten opleveren. En betaalt zichzelf dus terug. Als experts in het ontwerpen en restylen van huisstijlen doen we ook nog aan huisstijlbewaking. Wij letten op of alles nog klopt, of het nog bij je maatpak past. Wij zijn je persoonlijke stylist. Dan weet je zeker dat je goed voor de dag komt. En je klanten ook.
  Skills in Branding & Positionering (9)
  communicatie adviesHuisstijlhuisstijl handboekBrand DesignBrand Stylistcreative graphic designbranding positioningbranding graphic designlogo graphic design
  Projecten in Branding & Positionering (2)
  Huisstijl AG Textiles - Branding & Positionering
  Huisstijl Treetops - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (2)
  TreetopsBouw | national
  AG TextilesIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  De ontwerpfase van een huisstijl kun je vergelijken met het aanmeten van een maatpak. Maar dan voor je bedrijf. Welke stijl past het beste? Welke kleur staat goed? Welke vormen passen daarbij? Logo’s, pay-offs en lettertypes; grafisch ontwerpbureau B-more design uit Tilburg kleedt je bedrijf aan, met accessoires en al, totdat het zijn beste zelf is. Als de basis van de huisstijl goed is, en jij voelt je er prima bij, dan vertalen we dat naar visitekaartjes, briefpapier, website, bedrijfskleding, noem maar op. Alles wat je maar kunt bedenken dat jouw bedrijf helpt om een sterk merk te worden. Van koffiemok tot gevelbelettering. Van verpakking tot beursstand. Van uitnodiging tot rapport.
  Skills in Ontwerp (7)
  Graphic DesignAdobe PhotoshopAdobe IllustratorAdobe InDesignbranding graphic designlogo graphic designgraphic design advertising
  Projecten in Ontwerp (3)
  Huisstijl AG Textiles - Ontwerp
  Huisstijl Treetops - Ontwerp
  Huisstijl Thoughtline - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (3)
  ThoughtlineSoftware & Computer Services | national
  TreetopsBouw | national
  AG TextilesIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag B-more design om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door B-more design

Huisstijl AG Textiles
Huisstijl AG Textiles

Project gemaakt voor AG Textiles in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.Voor een sterke aanwezigheid op een belangrijke internationale beurs in hun branche hebben we de communicatiemiddelen versterkt met een payoff Design in Detail en een bijpassend beeldconcept. Design in Detail past zowel op de werkwijze als kwaliteit van de goederen van de klant. Sinds de beurs ontwerpen we regelmatig diverse nieuwe communicatiemiddelen voor deze klant op basis van Design in Detail.

Branding & PositioneringOntwerp
Meer lezen
Huisstijl Treetops
Huisstijl Treetops

Project gemaakt voor Treetops in de Bouw industrie voor een B2B publiek.Restyling huisstijl, waarna er diverse communicatiemiddelen zijn ontworpen en opgemaakt in lijn met de nieuwe huisstijl.

Branding & PositioneringOntwerp
Meer lezen
Huisstijl Thoughtline
Huisstijl Thoughtline

Project gemaakt voor Thoughtline in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek.Het ontwerpen en opmaken van diverse communicatiemiddelen voor Thoughtline, waarmee ze een professionele uitstraling hebben gekregen. Er is lijn aangebracht in de verschillende communicatiemiddelen, zodat zij zich duidelijk herkenbaar in de markt kunnen zetten.

Ontwerp
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag B-more design om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

2 leden in B-more design's team

B-more design cover
Neem gemakkelijk contact op met B-more design's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

B-more design heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor B-more design

5/5
(1 reviews)
Loes VerhoevenDeputy director bij AG Textiles
5/5
Nancy en Brigitte zijn met B-more een verlengde geworden van AG Textiles. Geen opdracht is teveel, zijn erg professioneel met een open mentaliteit en zeer kundig. Wij werken al jaren samen en ik hoop dat het nog jaren zo door zal gaan. Bedankt dames!


Contact

Contact gegevens van B-more design


Details


 • HoofdkantoorBurgemeester Brokxlaan 12, 5041 DB Tilburg, Netherlands