search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in AmsterdamMarketingbureaus in RotterdamMarketingbureaus in EindhovenMarketingbureaus in UtrechtMarketingbureaus in EnschedeMarketingbureaus in GroningenMarketingbureaus in AlmereMarketingbureaus in TilburgMarketingbureaus in BredaMarketingbureaus in HaarlemAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausDigitale Strategie BureausOntwerpbureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausMobile App Development BureausVideo Marketing BureausZoekmachine Optimalisatie Bureaus (SEO)Alle diensten

Beste Mobile App Development Bureaus

Home - Nederland
244 resultaten | Bijgewerkt op 12 juli 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

Samsung SmartThings
Samsung SmartThingsDoor Your Majesty | Software & Computer Services
arrow_forward
3DBranding & PositioneringContent Strategy
Ajax Fanzone nieuws-app
Ajax Fanzone nieuws-appDoor DTT | Sport
arrow_forward
Mobile App
Appdesign and campaign material for health program
Appdesign and campaign material for health programDoor Twisted Stranger | Onderwijs
arrow_forward
Branding & PositioneringErgonomie (UX / UI)Innovatie
App design & ontwikkeling Driscoll's
App design & ontwikkeling Driscoll'sDoor Creatie Maakt Alles | Voedsel
arrow_forward
Mobile AppOntwerp
App Development
App DevelopmentDoor TechMagic | Software & Computer Services
arrow_forward
Mobile App
Application for Eneco Installatiebedrijven
Application for Eneco InstallatiebedrijvenDoor FlowFabric | Bouw
arrow_forward
InnovatieMobile AppWeb Applicatie

Hoe ontwikkel ik een app voor mijn bedrijf?

De digitalisering van onze samenleving heeft niet alleen invloed op consumenten, maar ook op bedrijven. Zo heeft ieder bedrijf tegenwoordig wel een eigen website en is het actief op verschillende sociale media. Daarnaast zien we dat bedrijven vaker een app ontwikkelen. Met een zo’n applicatie kunnen zij potentiële klanten nog beter van dienst zijn. Wil je ook een app bouwen voor jouw onderneming? Dan moet je weten dat hier behoorlijk wat bij komt kijken. Sortlist vertelt je hier alles over app ontwikkeling voor jouw bedrijf.

Waarom een app ontwikkelen?

Een app ontwikkelen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Dit is namelijk niet goedkoop Toch is een app voor veel bedrijven een toegevoegde waarde. Een eerste reden om een app te ontwikkelen is omdat het een handige manier is om met jouw klanten te communiceren. Je kunt ze bijvoorbeeld pushberichten sturen met aanbiedingen, zodat ze uiteindelijk een aankoop doen via de app.

De voornaamste reden voor app ontwikkeling is echter dat het de omzet van jouw bedrijf kan verhogen. Mensen openen de applicatie van jouw bedrijf namelijk met één druk op de knop. Dit resulteert erin dat zij sneller een aankoop doen dan wanneer je enkel een website hebt. Het kost consumenten immers meer tijd en moeite om een website te bezoeken dan een app te openen. Een app ontwikkelen is dus wel degelijk waardevol voor jouw bedrijf.

Tips voor app ontwikkeling

Heb je besloten dat je een app voor android gaat ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan kun je hier vast en zeker nog wel wat tips bij gebruiken. Wij zetten hier een aantal handige tips voor app ontwikkeling op een rijtje.

1) Weet wat je doelgroep is. Wanneer je niet weet wie je met jouw app wilt bereiken, wordt het lastig om een succesvolle mobiele applicatie te ontwikkelen. 2) Is het financieel aantrekkelijk? Een app ontwikkelen kost veel geld. Zoek daarom eerst uit of het voor jouw bedrijf lucratief is. 3) Kijk naar de concurrentie. De apps van concurrenten bekijken kan jou input geven die je kunt gebruiken bij de app ontwikkeling van jouw bedrijf.

App ontwikkelen uitbesteden

Om een app te ontwikkelen, moet je over specifieke kennis beschikken. Is deze kennis niet aanwezig binnen jouw bedrijf? Begin dan zelf niet met de ontwikkeling van de app, maar besteedt dit uit aan een professional. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatieve app.

Zoek je nog een professional die jou kan helpen bij app ontwikkeling voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Wij brengen namelijk de beste bureaus van Nederland op het gebied van app ontwikkeling samen. Je hoeft hierdoor dus niet zelf op zoek naar een geschikt bureau, maar je kiest er makkelijk en snel eentje uit ons overzicht. Hierdoor heb je binnen de kortste keren een partij gevonden aan wie je een app laten bouwen uit kunt besteden.

Een app is voor de meeste bedrijven een toegevoegde waarde. Waarom? Omdat het in veel gevallen zorgt voor meer omzet. Dit is echter alleen het geval wanneer de app op de juiste manier ontwikkeld is. Schakel daarom een professional in om een app te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Sortlist brengt verschillende bureaus voor app ontwikkeling in Nederland samen. Hierdoor heb je binnen de kortste keren een geschikte partij gevonden die jou kan helpen bij app ontwikkeling voor jouw bedrijf.June 5, 2020
Chantal CharbonnierMarketing consultant bij Oniryx

Vier bedrijven werden aan ons voorgesteld en we beseften al snel dat drie van deze bedrijven perfect zouden zijn voor de missie. De geselecteerde bedrijven hadd...

Lees meer
Chantal Charbonnier bespreekt ervaringen
BayerBoschBaxterNespressoMondelezWalt disneyYamahaSony musicBlizzardHasbroLinkedin

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 275 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65275