search
De 10 beste Mobile App Development Bureaus in Nederland (2020) 247 marketingbureaus
Homearrow_forwardNederland

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

Samsung SmartThings
Samsung SmartThingsDoor Your MajestySoftware & Computer Services
arrow_forward
Ajax Fanzone nieuws-app
Ajax Fanzone nieuws-appDoor DTTSport
arrow_forward
Appdesign and campaign material for health program
Appdesign and campaign material for health programDoor Twisted StrangerOnderwijs
arrow_forward
App design & ontwikkeling Driscoll's
App design & ontwikkeling Driscoll'sDoor Creatie Maakt AllesVoedsel
arrow_forward
App Development
App DevelopmentDoor TechMagicSoftware & Computer Services
arrow_forward
Application for Eneco Installatiebedrijven
Application for Eneco InstallatiebedrijvenDoor FlowFabricBouw
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

YaleQ8BaxterAmazonWabcoHasbroStihlBacardiGskEniFord

Lanceer vandaag uw Mobile App project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Hoe ontwikkel ik een app voor mijn bedrijf?

De digitalisering van onze samenleving heeft niet alleen invloed op consumenten, maar ook op bedrijven. Zo heeft ieder bedrijf tegenwoordig wel een eigen website en is het actief op verschillende sociale media. Daarnaast zien we dat bedrijven vaker een app ontwikkelen. Met een zo’n applicatie kunnen zij potentiële klanten nog beter van dienst zijn. Wil je ook een app bouwen voor jouw onderneming? Dan moet je weten dat hier behoorlijk wat bij komt kijken. Sortlist vertelt je hier alles over app ontwikkeling voor jouw bedrijf.

Waarom een app ontwikkelen?

Een app ontwikkelen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Dit is namelijk niet goedkoop Toch is een app voor veel bedrijven een toegevoegde waarde. Een eerste reden om een app te ontwikkelen is omdat het een handige manier is om met jouw klanten te communiceren. Je kunt ze bijvoorbeeld pushberichten sturen met aanbiedingen, zodat ze uiteindelijk een aankoop doen via de app.

De voornaamste reden voor app ontwikkeling is echter dat het de omzet van jouw bedrijf kan verhogen. Mensen openen de applicatie van jouw bedrijf namelijk met één druk op de knop. Dit resulteert erin dat zij sneller een aankoop doen dan wanneer je enkel een website hebt. Het kost consumenten immers meer tijd en moeite om een website te bezoeken dan een app te openen. Een app ontwikkelen is dus wel degelijk waardevol voor jouw bedrijf.

Tips voor app ontwikkeling

Heb je besloten dat je een app voor android gaat ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan kun je hier vast en zeker nog wel wat tips bij gebruiken. Wij zetten hier een aantal handige tips voor app ontwikkeling op een rijtje.

1) Weet wat je doelgroep is. Wanneer je niet weet wie je met jouw app wilt bereiken, wordt het lastig om een succesvolle mobiele applicatie te ontwikkelen. 2) Is het financieel aantrekkelijk? Een app ontwikkelen kost veel geld. Zoek daarom eerst uit of het voor jouw bedrijf lucratief is. 3) Kijk naar de concurrentie. De apps van concurrenten bekijken kan jou input geven die je kunt gebruiken bij de app ontwikkeling van jouw bedrijf.

App ontwikkelen uitbesteden

Om een app te ontwikkelen, moet je over specifieke kennis beschikken. Is deze kennis niet aanwezig binnen jouw bedrijf? Begin dan zelf niet met de ontwikkeling van de app, maar besteedt dit uit aan een professional. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatieve app.

Zoek je nog een professional die jou kan helpen bij app ontwikkeling voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Wij brengen namelijk de beste bureaus van Nederland op het gebied van app ontwikkeling samen. Je hoeft hierdoor dus niet zelf op zoek naar een geschikt bureau, maar je kiest er makkelijk en snel eentje uit ons overzicht. Hierdoor heb je binnen de kortste keren een partij gevonden aan wie je een app laten bouwen uit kunt besteden.

Een app is voor de meeste bedrijven een toegevoegde waarde. Waarom? Omdat het in veel gevallen zorgt voor meer omzet. Dit is echter alleen het geval wanneer de app op de juiste manier ontwikkeld is. Schakel daarom een professional in om een app te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Sortlist brengt verschillende bureaus voor app ontwikkeling in Nederland samen. Hierdoor heb je binnen de kortste keren een geschikte partij gevonden die jou kan helpen bij app ontwikkeling voor jouw bedrijf.June 5, 2020
Kenneth De MaeyerMarketing & Communication Manager van Mega

Sortlist neemt uw wensen in acht, daardoor is het een van de de beste manieren om in contact te komen met gekwalificeerde bureaus.

Lees meer
Kenneth De Maeyer bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 305 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.