search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in AmsterdamMarketingbureaus in RotterdamMarketingbureaus in EindhovenMarketingbureaus in UtrechtMarketingbureaus in EnschedeMarketingbureaus in GroningenMarketingbureaus in AlmereMarketingbureaus in TilburgMarketingbureaus in BredaMarketingbureaus in HaarlemAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausDigitale Strategie BureausOntwerpbureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausMobile App Development BureausVideo Marketing BureausZoekmachine Optimalisatie Bureaus (SEO)Alle diensten

Beste Mobile App Development Bureaus

Home - Maastricht - Maastricht
2 resultaten | Bijgewerkt op 2 augustus 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

Appdesign and campaign material for health program
Appdesign and campaign material for health programDoor Twisted Stranger | Onderwijs
arrow_forward
Branding & PositioneringErgonomie (UX / UI)Innovatie
MEIJS Motorman branding
MEIJS Motorman brandingDoor Webdesign Bureau Stoere Binken Design | Auto
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy

Het ontwerp van een app aan de hand van Sortlist

Als jouw business online omzet genereert, heb je waarschijnlijk al gedacht aan het ontwikkelen van een mobiele app. Weet je ook waarom? Momenteel verkoopt een bedrijf het meeste via smartphone. De meeste mensen geeft de voorkeur aan het gebruik van de mobile om aankopen te doen, te converteren, of om informatie op sites te zoeken.

Daarom raad Sortlist je aan om samen te werken met een gespecialiseerd bureau.


Wat kan een Mobile App je bijbrengen?

Een mobiele app is een tweede verkeers- en conversieportal voor jouw onderneming. Hierdoor sta je dichter bij jouw doelgroep, op hun mobiel, waar je het beste jouw resultaten kan bereiken. Eens jouw app op de smartphone van jouw klant staat, kan je voortdurend jouw publiek notificaties sturen en een klantenrelatie opbouwen.

Gebruik maken van de Mobile App expertise van agencies is erg belangrijk voor jou. De ondersteuning van mobile developers om een app te ontwerpen volstaat niet, je moet een all-inclusive mobile groeistrategie bedenken.

Hoe kan Sortlist je helpen bij het ontwerpen van een Mobile App? 

Bij Sortlist matchen wij jouw bedrijf met de beste digitale reclame- en marketingbureaus. Het algoritme analyseert welke agency het beste bij jouw profiel past. Als jij op zoek bent naar Mobile App, gaat het algoritme van Sortlist jou de beste samenwerking voorstellen.

Welke waarde haal je uit een samenwerking met een Mobile App bureau?

Een bijkomend voordeel van een mobile app partner is dat je jouw app op maat kunt ontwikkelen, met de content en de look & feel die zichtbaarheid geven aan het merk. Jouw bedrijfsimago en reputatie worden door middel van een mobile app gecommuniceerd naar jouw klanten toe. 

Er zijn veel voordelen waarbij je gebruik kan maken van een Mobile App service aangeboden door een professionele agency. Het belangrijkste voordeel is de zichtbaarheid en de gebruikersacquisitie. Met een mobile app kan je een groter publiek treffen en jouw omzet verbeteren. Bovendien gaat het het gemiddelde aankoopbedrag per klant verhogen en ga je nieuwe klanten winnen die je eerder niet kon treffen. En daarmee verhoog je jouw inkomen en laat je jouw bedrijf digitaal groeien.

Met extra online zichtbaarheid door middel van een Mobile App kan je jouw verkoopcijfers gemakkelijk verhogen. Het platform ondersteunt jouw project door de beste agency aan jou voor te leggen, waardoor je geld en tijd bespaart. 

Tegenwoordig is het ondenkbaar om een bedrijf op te starten zonder een mobiele app te ontplooien. De meerderheid van de gebruikers gebruiken hun mobiele telefoons om aankopen te doen en het is de beste manier voor een e-commerce om hun verkoopcijfers te verhogen. January 9, 2020
Sylvie T'JaeckxCommunication & Marketing Specialist bij Thomas Cook Belgium

Ik was verrast door het snelle en persoonlijke antwoord. Het stellen van gerichte vragen resulteerde in een veel betere briefing. Hierop volgde een lijst van pa...

Sylvie T'Jaeckx bespreekt ervaringen
VeluxZespriLinkedinBlizzardBmwBaxterQ8MondelezMtvRadissonWalt disney

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 285 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65285