search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in AmsterdamMarketingbureaus in RotterdamMarketingbureaus in EindhovenMarketingbureaus in UtrechtMarketingbureaus in EnschedeMarketingbureaus in GroningenMarketingbureaus in AlmereMarketingbureaus in TilburgMarketingbureaus in BredaMarketingbureaus in HaarlemAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausDigitale Strategie BureausOntwerpbureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausMobile App Development BureausVideo Marketing BureausZoekmachine Optimalisatie Bureaus (SEO)Alle diensten

Beste Mobile App Development Bureaus

Home - Groningen - Groningen
9 resultaten | Bijgewerkt op 9 augustus 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

App Development
App DevelopmentDoor TechMagic | Software & Computer Services
arrow_forward
Mobile App
Chrome plugin (Voip)
Chrome plugin (Voip)Door beeproger | Telecommunicatie
arrow_forward
Mobile AppWeb Applicatie
Me App
Me AppDoor Rocket Minds | Overheid
arrow_forward
InnovatieMobile App
Mobiele app lease rijders (automotive)
Mobiele app lease rijders (automotive)Door beeproger | Auto
arrow_forward
Mobile App
Parkos - Online vergelijker van parkeerplaatsen
Parkos - Online vergelijker van parkeerplaatsenDoor Jager & Prooi | Reizen & Vrije tijd
arrow_forward
Branding & PositioneringErgonomie (UX / UI)Mobile App
Visit my country
Visit my countryDoor Rocket Minds | Reizen & Vrije tijd
arrow_forward
Branding & PositioneringMobile AppOntwerp

Help: Hoe zet je op touw een goede Mobile App voor jouw bedrijf?

Als je een grote online verkoopkracht hebt, is het interessant om een app te ontwikkelen. Maar weet je ook waarom? Momenteel is de mobiel het middel waarmee je het meeste waarde levert voor de consument. De meerderheid van de consumenten geeft de voorkeur aan het gebruik van de mobile om aankopen te doen, te converteren, of om informatieve inhoud op sites te zoeken.

Daarom gaat Sortlist je aanbevelen om samen te werken met een gespecialiseerd bureau.


Op welke manier kan Sortlist je helpen om jouw ideale Mobile App-agentschap te ontdekken? 

Een professional kan je voorzien van een dienst, uitvoering en ontwikkeling van een mobile app voor jouw bedrijf, en niet enkel dit. Zij zullen je ook raadgeven, begeleiden, en helpen bij het meten van jouw resultaten 

Bij Sortlist streven we naar een goed contact tussen jouw bedrijf en digitale marketing- en reclamebureaus. Wij kiezen producten waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Indien jij op zoek bent naar Mobile App, gaat het algoritme van Sortlist voor jou de beste match op vlak van partnerschap berekenen.

Op welke manier kan een professioneel bureau je raad geven wat betreft de bouw van een mobiele applicatie in Groningen?

Er zijn veel voordelen waarbij je gebruik kan maken van een Mobile App service aangeboden door een professioneel bureau. De belangrijkste voordelen zijn: zichtbaarheid en de gebruikersacquisitie. Je hebt een groter potentieel marktaandeel door een mobile app te integreren in jouw verkoopsstrategie. Het gemiddelde aankoopbedrag per klant zal op deze manier verhogen en je krijgt toegang tot moeilijker bereikbare klanten. Jouw bedrijf gaat bijgevolg digitaal groeien en je inkomen gaat vergroten.

De samenwerking met een Mobile Appbureau is een meerwaarde om jouw mobiele app op maat te maken met de juiste look & design die jouw brand bij jouw doelgroep overbrengt. Je kan jouw imago en communicatie verbeteren en eveneens jouw reputatie aanpakken.  

Wat levert een Mobile App je op wat betreft omzet?

Een bijkomend conversie- en verkeersplatform stelt je in staat om jouw doelwit twee keer zo hard te bereiken. Hoe dichter je bij het doelgroep staat, dankzij een mobile aanwezigheid, hoe groter je conversies. Eens jouw applicatie op de smartphone van jouw klant staat, kan je voortdurend jouw publiek notificaties sturen en een klantenrelatie opbouwen.

Een Mobile App service zorgt ervoor dat jouw bedrijf zijn productiviteit gemakkelijk verbetert. Sortlist ondersteunt jouw project door de perfecte service aan jou voor te leggen, waardoor jij geld en tijd bespaart. 

Tegenwoordig is het ondenkbaar om een bedrijf op gang brengen zonder een mobile app te ontwerpen. Een groot aantal gebruikers doen aankopen via hun mobiele telefoons en het is de beste manier voor een e-commerce om hun verkoopcijfers te verhogen. January 9, 2020
Tatiana DebrabandereProjectmanager bij Lapresse

Om Sortlist in drie woorden samen te vatten, zou ik zeggen: gemak, nabijheid, nuttig.

Lees meer
Tatiana Debrabandere bespreekt ervaringen
H mSony musicLukoilGreenpeaceYaleNew balanceDhlWalt disneyUnileverBridgestonePhilips

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 285 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65285