CARAMBA MEDIA (+ 4 reviews) | Sortlist
CARAMBA MEDIA cover
CARAMBA MEDIA logo

CARAMBA MEDIA

verified-flag
Haarlem, Nederland
Wij vertalen jouw ideeën naar een digitaal resultaat
Wij zijn CARAMBA! Hét marketingbureau in Haarlem dat groeikansen omzet in een resultaatgerichte en creatieve marketingstrategie. Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Dit doen we crossmediaal via online én offline mediakanalen. Welke groeidoelstellingen heeft jouw organisatie? Wat moet je de komende maanden qua marketing doen om daar te komen? En hoe kun je maximaal impact maken met het beschikbare budget? Wij nemen je aan hand en samen werken we aan digitaal resultaat.
9 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2017
4.75/5

Diensten

8 diensten aangeboden door CARAMBA MEDIA

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Programmatic advertising is een vorm van adverteren die berust op algoritmes, big data en menselijke expertise. Het is een buitenkans voor adverteerders die hun kansen om hun doelgroep te bereiken willen maximaliseren.

  Bij CARAMBA! hebben we een eigen AdForm licentie. Dit is de grootste DSP van Europa en biedt technologie om realtime te adverteren op premium websites, digitale billboards langs de snelweg, screens in bushokjes, schermen bij het tankstation, luchthavens en meer…

  Wij zijn ervaren in het opzetten, optimaliseren en analyseren van programmatic campagnes en geven graag een advies op maat.
  Skills in Reclame (8)
  out of home reclameprogrammatische reclameFull-ServiceAdformDisplay Advertisingdisplay advertisingdata drivenweb-display

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  Wij zijn experts op het gebied van SEO. Op welke zoektermen wil jij bovenaan staan? Laat het ons weten en wij brengen in kaart waar de kansen liggen. Daarna gaan we structureel aan de slag om nummer 1 posities te bemachtigen én websiteverkeer te realiseren.
  Skills in SEO (6)
  lokale seoseo kennisseoseo rankingonline seoseo audit

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Wij helpen jou het juiste social media kanaal te kiezen, jouw pagina's in te richten en met organisch en adverteren. We hebben brede ervaring met LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok. We kiezen de kanalen die bij jouw bedrijf en doelgroep passen en breng jouw producten of diensten onder de aandacht. We optimaliseren jouw campagnes zodanig dat je onderaan de streep een positieve ROAS overhoudt!
  Skills in Social media (11)
  Publicité LinkedinPinterest Marketingsocial media marketingsocial media strategieb2b social mediasociale media reclamesocial media groeiSocial Media GrowthPublicidad instagramTiktok+1
  Review in Social media (1)
  Tenue de Soleil

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Wij zijn CARAMBA! Hét marketingbureau in Haarlem dat groeikansen omzet in een resultaatgerichte en creatieve marketingstrategie. Ons team bestaat uit toekomstgerichte specialisten, ieder met een eigen expertise.

  Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Dit doen we crossmediaal via online én offline mediakanalen.

  Welke groeidoelstellingen heeft jouw organisatie? Wat moet je de komende maanden qua marketing doen om daar te komen? En hoe kun je maximaal impact maken met het beschikbare budget?

  Wat jij nodig hebt, is een marketingplan met een doordachte strategie. En daar helpen onze collega’s je graag bij.
  Skills in Online Advertising (5)
  marketing en reclameonline advertentiedigitale campagneOffline mediaOffline marketing
  Reviews in Online Advertising (2)
  Michelle Schreuders
  Petri Bakker

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Meer naamsbekendheid zorgt voor meer klanten. Voor het creëren van naamsbekendheid is het belangrijk dat jouw doelgroep regelmatig in aanraking komt met jouw bedrijfsnaam, huisstijl en boodschap. Hierdoor blijf jij top of mind!

  Wij zijn een full-service marketingbureau, offline marketing zijn wij daarom niet uit het oog verloren. Denk aan Outdoor Campagnes, relevante partnerships in jouw regio en offline advertising. Daarnaast werken wij dagelijks met Display Advertising, Social Media Advertising, Digital Out of Home en Influencer Marketing. Offline en online marketing zorgen samen voor een ijzersterk fundament. Ben je benieuwd naar ideale marketingmix voor jouw bedrijf? Neem contact op.
  Skills in Branding & Positionering (10)
  bedrijfs brandingB2B Influencer MarketingInstagram InfluencerFull-ServicePublicidad displaybrandingb2b brandingOnline Marketingluxe brandingverhoging van de naamsbekendheid
  Review in Branding & Positionering (1)
  Floor

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Digital Strategy (2)
  Online MarketingData Driven Marketing

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Influencer Marketing

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag CARAMBA MEDIA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

9 leden in CARAMBA MEDIA's team

CARAMBA MEDIA cover
VerhaalWij zijn CARAMBA! Hét marketingbureau in Haarlem dat groeikansen omzet in een resultaatgerichte en creatieve marketingstrategie. Wij beloven... - Bij ons ben je geen nummer, behalve #1. - Je hebt één eigen vaste marketeer met wie je regelmatig overleg hebt. - Je hebt zelf toegang tot alle accounts.
Neem gemakkelijk contact op met CARAMBA MEDIA's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

CARAMBA MEDIA heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Reviews

4.75/5
(4 reviews)
FL
FloorMarketeer bij TOPdesk
ServiceBranding & Positionering
5/5

Dit is een professioneel full-service marketing bureau die ten alle tijden oprechte aandacht heeft voor de klant. Ze doen er alles aan om de klant en hun product/dienstverlening te begrijpen. Het zijn marketing experts die snappen waar ze het over hebben en de samenwerking ervaar ik als erg professioneel & persoonlijk. Caramba helpt ons door nieuwe dingen te proberen (innoveren) waardoor wij als bedrijf ook slimmer worden in marketing. Ik heb vertrouwen dat de toekomst met Caramba ons veel moois gaan brengen. Kortom: aanrader!


ServiceBranding & Positionering

TD
Tenue de SoleilBusiness Owner bij Tenue de Soleil
ServiceSocial media
5/5

Top team en hele fijne samenwerking! Caramba is heel hands on en denkt fantastisch mee, heel belangrijk voor ons als Nederlands brand met internationale groei. Zeker een aanrader.


ServiceSocial media

PB
Petri BakkerBusiness Owner bij ADR Instituut
ServiceOnline Advertising
5/5

De samenwerking met in ons geval Ashley en Anneke van Caramba Media is top. Professioneel, creatief en inspirerend. Door het planmatig werken, maar ook het snelle schakelen, vergroot het de zichtbaarheid en conversie van ons opleidingsinstituut. Caramba is een betrokken bureau dat meedenkt in alle facetten!


ServiceOnline Advertising

Gewerkt met CARAMBA MEDIA?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van CARAMBA MEDIA

Details


https://carambamedia.nl/

 • HoofdkantoorVoorhelmstraat 25-306, Haarlem, Nederland