Clic.nl, Haarlem | Sortlist
Clic.nl cover
Clic.nl logo

Clic.nl

verified-flag
Haarlem, Nederland
Clic.nl: Creative Lab for Interactive Concepts is een full-service internetbureau waarin creativiteit centraal staat. Samen met u realiseren wij oplossingen die bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Wij werken concepten uit tot uw huisstijl, brochure, presentatie, mailing, banner, website en webshop. Door onze ervaring met MKB en kleinere organisaties, maar ook grote corporate websites en portals met maandelijks 500.000 unieke bezoekers bent u bij Clic aan het juiste adres. No Passion No Glory De passie voor ons vak ziet u terug in onze projecten. Ons team specialisten bestaat uit gedreven enthousiaste mensen met passie voor hun vak. Zonder passie en een clic met onze opdrachtgevers geen resultaat. Inspiratie halen we uit alles om ons heen. Het is onze benzine om te blijven rijden, om vernieuwend en verrassend te kunnen zijn bij elke nieuwe uitdaging. Met ons team ervaren en gedreven specialisten houden wij van persoonlijk contact en korte lijnen, waardoor er snel en doeltreffend geschakeld kan worden. Wij zien design & programmeren als ons ambacht en internet als digitale speeltuin. We denken graag met u mee om uw plannen uit te bouwen en te vertalen tot iets waar we samen trots op kunnen zijn. Met onze kennis en ervaring adviseren we u over functionaliteit, vormgeving en de technische realisatie. Zonder strategie geen helder project. Offline Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat wij grafische vormgeving er niet gaandeweg hebben bijgeleerd. Het is onderdeel van onze core business. Dus voor de realisatie van uw huisstijl, brochure of posters bent u ook bij Clic aan het juiste adres. Online Iedereen kan tegenwoordig een website maken. Een open source website template met alle beperkingen vandien kan voor verschillende mensen prima zijn. Maar een onderscheidende website met een persoonlijk karakter en een doordachte visie die conversie oplevert is een ander verhaal.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2010
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

12 diensten aangeboden door Clic.nl

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met onze kennis en ervaring zorgen wij uiteraard voor een mooie doorvertaling van uw huisstijl in: briefpapier, visitekaartje, brochure, folder, advertentie, posters, enveloppen of raam bestickering. Maar wat ook belangrijk is onze kennis van papiersoort, druktechniek, geschikte drukkers met de juiste prijzen en gewenste kwaliteit. Wij nemen graag de opties met u door en begeleiden het proces zodat we samen iets op kunnen leveren waar wij en u trots op kan zijn.

  Uw huisstijl omvat vaak meer dan alleen de traditionele offline elementen. Denk bijvoorbeeld aan knap ontworpen email handtekening met links en gegevens. Maar ook aan mailings en Nieuwsbrief templates. Wij zorgen dat al uw huisstijl elementen compleet zijn en bewaken de stijl zodat alles eenduidig door u kan worden ingezet.
  Skills in Ontwerp (1)
  Vertaling

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Het ontwikkelen van Illustraties en animaties zijn een verlengstuk van de huisstijl. Het is dus van belang dat dit goed op elkaar is afgestemd om eenheid en dus kwaliteit te bewaken. Illustraties kunnen complexe informatie aanvullen of uitleggen in de vorm van een infographic persoon of icoon. De onderdelen kunnen worden ingezet in presentaties, website content of andere off & online marketing uitingen.

  Animaties kunnen worden ingezet om bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen te visualiseren maar ook als handleiding voor uw software systeem of applicatie. Complexe stappen kunnen worden versimpelen door ze op een luchtige, doeltreffende manier te presenteren.

  Meer informatie over Motion Design


 • Beschrijving
  Wij ontwikkelen een professionele uitstraling die past bij uw organisatie, die bezoekers verleid om contact op te nemen en de beleving van uw product of dienst compleet maakt. Welke uitstraling sluit het beste aan bij de functionaliteiten van de website? Hoe beter de beeldtaal van de website aansluit op de functionaliteiten, des te meer indruk de website zal maken op bezoekers en potentiële klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het ontwerp aansluit op de huisstijl en corporate identity. We brengen beide behoeften samen in een doordacht en doeltreffend ontwerp voor de nieuwe website. Hiervoor werken wij samen met u om ervoor te zorgen dat de wensen op gebied van de uitstraling geborgd worden in het uiteindelijke resultaat. De functionele doelstellingen worden hierbij uiteraard scherp in de gaten gehouden.

  DESIGN TEMPLATES ONTWIKKELING
  De wireframe templates voor de nieuwe website worden conform de gekozen stijlvoorkeuren vertaald naar een veelzijdig grafisch ontwerp. Onze designers gaan hierbij zorgvuldig te werk, zodat de design templates optimaal ingericht zijn voor succesvolle conversie. Wij ontwikkelen een professionele uitstraling die past bij uw organisatie, die bezoekers verleid om contact op te nemen en de beleving van uw product of dienst compleet maakt. Parallel aan deze stap worden ook de functionaliteiten gedocumenteerd in termen van HTML, zodat de latere stadia in het realisatietraject soepel verlopen. Clic zal dit in goed overleg met de designer realiseren.

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Hoe haal ik het meeste uit de mogelijkheden van mijn website? Met de lancering van een nieuwe website neemt u de eerste stap richting optimaal online rendement. Het behalen van strategische doelen in de online markt is echter een continu proces. Clic wil hierbij gerichte ondersteuning kunnen bieden. Een onderhoud-, en optimalisatie contract biedt u de mogelijkheid om gericht aan te sturen op specifieke strategische doelstellingen en daarmee hun positionering in de markt te versterken. Hierbij kan gedacht worden aan het aantrekken van meer traffic, het genereren van meer conversie of het uitbreiden van de functionaliteiten of content van de website. Op basis van uw doelen stellen wij een optimalisatie regeling voor u op.
  Skills in SEO (6)
  AnimatieWebshopBanner DesignStratégieWebsiteContent

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Beeldmateriaal zegt meer dan 1000 woorden dat weet iedereen. Dat weet idereeen maar er is een duidelijk verschil tussen snapshots en beeldmateriaal waar echt over nagedacht is. Een professionele fotograaf onderscheidt zich door opvallend, verrassend beeld wat de identiteit van uw bedrijf versterkt. Voor onze online projecten werken wij met verschillende fotografen die met het beschikbare budget kunnen mee schalen. Een paar prachtige basis foto’s op uw website zullen ervoor zorgen dat uw boodschap en identiteit er uit zal springen.

  Meer informatie over Fotografie


 • Beschrijving
  Iedereen wordt elke dag weer overladen door prikkels van reclame en marketing uitingen dmv logo’s of verkapte reclame / nieuws uitingen. Opvallen op een manier die bij u past is iets waar creativiteit en kennis voor nodig is. Met onze senior creative experts bedenken wij ludieke concepten voor uit: Beursstands, POS materiaal, relatiegeschenken, actie websites & mailings.

  Benieuwd wat Clic voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismakings afspraak.
  Skills in Branding & Positionering (1)
  Bedrijfsidentiteit

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Digital Strategy (3)
  Marketing StrategieStrategieOnline Game Development

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in 3D (1)
  3d Animatie

  Meer informatie over 3D


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in E-commerce (2)
  Webshop DevelopmentWebshop Ontwikkeling

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (2)
  Banner AdvertisingVolledige Service

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Clic.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

5 leden in Clic.nl's team

Neem gemakkelijk contact op met Clic.nl's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Clic.nl heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Clic.nl

Gewerkt met Clic.nl?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Clic.nl

Details


http://www.clic.nl

 • HoofdkantoorStephensonstraat 7, 2014 KB Haarlem, Netherlands