Clic.nl, Haarlem | Sortlist
Sortlist
Clic.nl cover
Clic.nl logo

Clic.nl

verified-flag
Haarlem, Nederland
Clic.nl: Creative Lab for Interactive Concepts is een full-service internetbureau waarin creativiteit centraal staat. Samen met u realiseren wij oplossingen die bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen. Wij werken concepten uit tot uw huisstijl, brochure, presentatie, mailing, banner, website en webshop. Door onze ervaring met MKB en kleinere organisaties, maar ook grote corporate websites en portals met maandelijks 500.000 unieke bezoekers bent u bij Clic aan het juiste adres. No Passion No Glory De passie voor ons vak ziet u terug in onze projecten. Ons team specialisten bestaat uit gedreven enthousiaste mensen met passie voor hun vak. Zonder passie en een clic met onze opdrachtgevers geen resultaat. Inspiratie halen we uit alles om ons heen. Het is onze benzine om te blijven rijden, om vernieuwend en verrassend te kunnen zijn bij elke nieuwe uitdaging. Met ons team ervaren en gedreven specialisten houden wij van persoonlijk contact en korte lijnen, waardoor er snel en doeltreffend geschakeld kan worden. Wij zien design & programmeren als ons ambacht en internet als digitale speeltuin. We denken graag met u mee om uw plannen uit te bouwen en te vertalen tot iets waar we samen trots op kunnen zijn. Met onze kennis en ervaring adviseren we u over functionaliteit, vormgeving en de technische realisatie. Zonder strategie geen helder project. Offline Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat wij grafische vormgeving er niet gaandeweg hebben bijgeleerd. Het is onderdeel van onze core business. Dus voor de realisatie van uw huisstijl, brochure of posters bent u ook bij Clic aan het juiste adres. Online Iedereen kan tegenwoordig een website maken. Een open source website template met alle beperkingen vandien kan voor verschillende mensen prima zijn. Maar een onderscheidende website met een persoonlijk karakter en een doordachte visie die conversie oplevert is een ander verhaal.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2010
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Clic.nl

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met onze kennis en ervaring zorgen wij uiteraard voor een mooie doorvertaling van uw huisstijl in: briefpapier, visitekaartje, brochure, folder, advertentie, posters, enveloppen of raam bestickering. Maar wat ook belangrijk is onze kennis van papiersoort, druktechniek, geschikte drukkers met de juiste prijzen en gewenste kwaliteit. Wij nemen graag de opties met u door en begeleiden het proces zodat we samen iets op kunnen leveren waar wij en u trots op kan zijn.

  Uw huisstijl omvat vaak meer dan alleen de traditionele offline elementen. Denk bijvoorbeeld aan knap ontworpen email handtekening met links en gegevens. Maar ook aan mailings en Nieuwsbrief templates. Wij zorgen dat al uw huisstijl elementen compleet zijn en bewaken de stijl zodat alles eenduidig door u kan worden ingezet.
  Skills in Ontwerp (1)
  Vertaling

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Het ontwikkelen van Illustraties en animaties zijn een verlengstuk van de huisstijl. Het is dus van belang dat dit goed op elkaar is afgestemd om eenheid en dus kwaliteit te bewaken. Illustraties kunnen complexe informatie aanvullen of uitleggen in de vorm van een infographic persoon of icoon. De onderdelen kunnen worden ingezet in presentaties, website content of andere off & online marketing uitingen.

  Animaties kunnen worden ingezet om bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen te visualiseren maar ook als handleiding voor uw software systeem of applicatie. Complexe stappen kunnen worden versimpelen door ze op een luchtige, doeltreffende manier te presenteren.

  Meer informatie over Motion Design

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Clic.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

5 leden in Clic.nl's team

Neem gemakkelijk contact op met Clic.nl's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Clic.nl heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Clic.nl

Gewerkt met Clic.nl?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Clic.nl

Details


http://www.clic.nl

 • HoofdkantoorStephensonstraat 7, 2014 KB Haarlem, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid