Fosby Digital Agency (+ reviews) | Sortlist

Over


Fosby Digital Agency cover
Fosby Digital Agency logo

Fosby Digital Agency Bunnik, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Records breken, commitment en inzicht in performance. Dat is waar Fosby voor staat.

Onze online marketing toolbox is overvol, up-to-date en snel in te zetten.
Ons team van online marketeers is ambitieus en hands-on.
Wij hebben goede partners om ons heen verzameld.
Kortom, alle ingrediënten om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het behalen van doelstellingen.

Wij werken onder andere voor Kamera-Express, Drogist.nl, HBM Machines en Balmain Paris. Kunnen we ook iets voor jou betekenen? Deel jouw marketinguitdagingen of -doelstellingen en we denken vrijblijvend met je mee!

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Fosby Digital Agency

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Adverteren op social media biedt een uitgebreide set aan mogelijkheden. Wij vinden, binden én activeren jouw publiek. Aan de hand van relevante en waardevolle content bouwen we aan een langdurige relatie met je doelgroep. Fosby is hét social media bureau voor het bedenken van social media strategieën en campagnes die zorgen voor meetbare resultaten. Wij helpen je graag bij het activeren van jouw doelgroep.
  Skills in Social media (30)
  facebook applicationsocial media optimizationlinkedin marketingtwitter advertisingsocial media promotioninstagram advertisingLinkedin Advertisingsocial media analyticsB2B Social mediapinterest advertising+20
  Projecten in Social media (4)
  Fosby & Balmain - Social media
  Fosby & Hottub Select - Social media
  Fosby en Tuincentrum.nl - Social media
  Fosby werkt onder andere voor Kamera Express - Social media
  Klanten in Social media (4)
  Hottub SelectLuxe Goederen en Juwelen | national
  BalmainKleding & Accessoires | international
  Tuincentrum.nlLandbouw | national
  Kamera ExpressConsumer Electronics | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Wij ontwerpen websites om het hoogst haalbare doel te bereiken, of dat nou downloads, offertes of verkopen zijn. Hierbij kijken we naar het totaal plaatje; Niet alleen techniek en een mooi ontwerp, maar ook user experience (UX) en mogelijkheden tot meer conversie spelen een grote rol.
  Skills in Website Creatie (25)
  website SEOcms developmentMagento Developmentecommerce hostingwebsite buildermagento ecommercewordpress plugin developmentseo rankingwoocommerce integrationcontent edition+15
  Projecten in Website Creatie (3)
  Fosby & Balmain - Website Creatie
  SEO project Tuinmeubelhoesshop - Website Creatie
  Fosby & Hottub Select - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  Hottub SelectLuxe Goederen en Juwelen | national
  BalmainKleding & Accessoires | international
  TuinmeubelhoesshopE-commerce | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Fosby Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Fosby Digital Agency

Fosby & Balmain
Fosby & Balmain

Project gemaakt voor Balmain in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek.Voor Balmain hebben wij een state-of-the art Magento Webshop gerealiseerd. Daarnaast draaien we succesvolle campagnes via diverse kanalen waarmee de targets van de klant worden overtroffen. Hierbij maken we gebruik van bestaande en nieuwe technieken.

Online AdvertisingSocial mediaWebsite Creatie
Meer lezen
SEO project Tuinmeubelhoesshop
SEO project Tuinmeubelhoesshop

Project gemaakt voor Tuinmeubelhoesshop in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2020.Tuinmeubelhoesshop is de grootste speler in de markt. Voor een eerste aankoop weten de klanten TMHS goed te vinden. Maar, adeldom verplicht: als je de martktleider bent moet je ook van je laten horen. Hiervoor hebben we de mogelijkheden van emailmarketing in kaart gebracht.

Digital StrategyE-commerceE-mail+4
Meer lezen
Fosby & Hottub Select
Fosby & Hottub Select

Project gemaakt voor Hottub Select in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een B2C publiek in 2020.Hottubselect verkoopt houtgestookte hottubs gemaakt van duurzame materialen en de beste kwaliteit. Begin 2020 is de nieuwe website van Hottubselect gelanceerd met het doel: groeien. De nieuwe website was qua design volledig aangepast, alleen de gebruiksvriendelijkheid en de content op de site waren nog niet optimaal. Toen is Fosby ingeschakeld.

Online AdvertisingSocial mediaWebsite Creatie
Meer lezen
Fosby en PQR
Fosby en PQR

Project gemaakt voor PQR in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek.De samenwerking tussen Fosby en PQR is al jaren zowel succesvol en vruchtbaar. In de loop der tijd hebben we naast de reguliere online marketingwerkzaamheden ook diverse trainingen gegeven en hebben we een aantal leuke projecten gedaan. Hieronder een drietal projecten

Online AdvertisingSEO
Meer lezen
Fosby en Tuincentrum.nl
Fosby en Tuincentrum.nl

Project gemaakt voor Tuincentrum.nl in de Landbouw industrie voor een B2C publiek.Tuincentrum.nl is een online tuincentrum met als missie: de wereld groener maken. Daarom bezorgen zij al jaren alles wat nodig is voor een groene klus, voor zowel binnen als buiten. Naarmate tuincentrum.nl groeide realiseerden de oprichters dat om deze missie te laten slagen er meer nodig is dan alleen "het bezorgen van groen". Tuincentrum.nl zocht naar oplossingen om hun online propositie verder uit te bouwen waarbij het inspireren en converteren van de “mensen met groene vingers” centraal stond. Het was dus belangrijk om de huidige marketingmix verder uit te breiden. Het inzetten van het All-in-One Marketing platform van MailChimp leek daarbij al snel de beste oplossing, en sinds de adoptie, heeft het bedrijf van een groei van 167,78% gerealiseerd. Relevantie en focus zorgen voor transactieEen structurele vorm van interactie met klanten en potentiële klanten. Hierin versterktTuincentrum.nl het beeld van een totaalaanbieder die meedenkt. Door op het juistemoment met de juiste informatie en een toegespitst aanbod te komen voelt de ontvangervan de nieuwsbrief zich serieus genomen. En door deze relevantie ook op de website door te voeren is de complete customer journey consistent. Deze zoektocht naar relevantie heeft veel impact gehad op een aantal KPI’s. Zo is hetbezorgingpercentage en openingspercetange aanzienlijk verbeterd en zit in hetuitschrijfpercentage nog steeds een dalende trend. Zo bestond het aanbod van Tuincentrum.nl voorheen uit een breed assortiment. Zelfs schuttingdelen en maakten deel uit van het aanbod. De verdieping die in het productcatalogus is aangebracht maakte het noodzakelijk om van enkele productgroepen afscheid te nemen. Met een meer consistente propositie als gevolgd!

E-mailOnline AdvertisingSocial media
Meer lezen
Fosby werkt onder andere voor Kamera Express
Fosby werkt onder andere voor Kamera Express

Project gemaakt voor Kamera Express in de Consumer Electronics industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Fosby denkt voor ambitieuze bedrijven een succesvolle marketingstrategie uit. We benutten als Premier Partner van Google alle mogelijkheden die advertising te bieden heeft. Dit doen we voor klanten uit de Emerce 100, zoals Drogist.nl en Kamera Express en voor spelers zoals Tuincentrum.nl. Daarnaast zitten we ook in de Clicks & Bricks zoals bijvoorbeeld Vrijbuiter waarvoor we recent een mooie Youtube campagne hebben opgeleverd. Onze klanten hebben een optimale zichtbaarheid, zo is onze klant HBM Machines momenteel te zien op de landelijke televisie met een ijzersterke commercial en werken we voor Mooie Sneakers aan internationale expansie.Voor Kamera Express werkt FOSBY volledig datadriven en opereren we zelfs op het snijvlak tussen marketing en Business Intelligence samen met onze BI-tak Fosby iqbs.

Branding & PositioneringData ConsultingDigital Strategy+7
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Fosby Digital Agency om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

35 leden in Fosby Digital Agency's team

Fosby Digital Agency cover
Neem gemakkelijk contact op met Fosby Digital Agency's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Fosby Digital Agency heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Fosby Digital Agency

4.5/5
(1 reviews)
Liza KooleMarketing medewerker bij Tshirtdeal
ServiceOnline Advertising
SectorKleding & Accessoires
Team11 - 50
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Online ondersteuning van verschillende platformen
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Fijne samenwerking, resultaten duidelijk in kaart gebracht
Zijn er verbeterpunten?
Iets meer communicatie

Liza Koole beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising
SectorKleding & Accessoires
Team11 - 50

Contact

Contact gegevens van Fosby Digital Agency


Details


 • HoofdkantoorKosterijland 50, 3981 AJ Bunnik, Netherlands