Foster, Zwolle | Sortlist
Sortlist
Foster cover
Foster logo

Foster Zwolle, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Foster is jouw partner in digitale oplossingen. Wij bouwen interactieve platforms, webapps, digitale tools en slimme websites voor organisaties die werken aan vraagstukken van de toekomst. Hoe complex je vraag ook is, wij vertalen hem naar een toegankelijke online applicatie. We verbinden de organisatie doelen aan digitale techniek en waardevolle content. Echte interactie is ons handelsmerk. Online en offline. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en zetten de gebruiker altijd centraal. We richten onze digitale oplossingen zo in dat je intuïtie je weg vindt. Zo ervaart de gebruiker ook echt interactie met jouw organisatie. Hoe complexer de digitale puzzel, hoe harder wij gaan. Dus kom maar op met je moeilijke modellen, lastige processen en ingewikkelde koppelingen. Wij bijten ons erin vast en maken ze behapbaar. We ontwikkelen in .NET maar zitten niet vast in systemen. Met onze stevige technische basis maken we precies de applicatie die jij nodig hebt. Veel data? Draaien we onze hand niet voor om. Vindbaarheid in SEO? Absolute must. Responsive voor mobiel? Al jaren onze norm! Omdat we intensief samenwerken met partners, zijn we een full service bureau. Heeft jouw doel iets nodig wat wij niet in huis hebben? Dan werken we samen met een partij die dit wel in huis heeft! We worden blij van elke uitdaging met een digitaal tintje, maar hebben extra veel ervaring in de culturele sector, uitdagingen rondom duurzaamheid of maatschappelijke impact en de wereld van de architecten.
11 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Foster

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Foster is jouw partner in digitale oplossingen. Wij bouwen interactieve platforms, webapps, digitale tools en slimme websites voor organisaties die werken aan vraagstukken van de toekomst. Hoe complex je vraag ook is, wij vertalen hem naar een toegankelijke online applicatie. We verbinden de organisatie doelen aan digitale techniek en waardevolle content.

  We denken strategisch met je mee en delen onze ervaring. Zo komen we samen van een idee naar een idee waarmee jij je doelen kan bereiken.

  Omdat we intensief samenwerken met partners, zijn we een full service bureau. Heeft jouw uitdaging iets nodig wat wij niet in huis hebben? Dan werken we samen met een partij die dit wel in huis heeft!

  We worden blij van elke uitdaging met een digitaal tintje, maar hebben extra veel ervaring in de culturele sector, uitdagingen rondom duurzaamheid of maatschappelijke impact en de wereld van de architecten.
  Skills in Web Applicatie (9)
  webdesignweb strategycustomizationcms developmentdigital process automationwebdesign platformapi developmentCMS Developmentdigital strategy
  Projecten in Web Applicatie (6)
  De beweegcirkel van Kenniscentrum Sport en Bewegen - Web Applicatie
  Data driven website architectenbureau - Web Applicatie
  Website Poppodium Hedon - Web Applicatie
  100 huishoudens, 100 dagen, 100% afvalvrij - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (6)
  RovaAnderen | regional
  RovaAnderen | regional
  MVRDVBouw | international
  Poppodium Hedon ZwolleEntertainment & Events | regional

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving
  Foster is jouw partner in digitale oplossingen. Wij bouwen interactieve platforms, webapps, digitale tools en slimme websites voor organisaties die werken aan vraagstukken van de toekomst. Hoe complex je vraag ook is, wij vertalen hem naar een toegankelijke online applicatie. We verbinden de organisatie doelen aan digitale techniek en waardevolle content.

  We denken strategisch met je mee en delen onze ervaring. Zo komen we samen van een idee naar een idee waarmee jij je doelen kan bereiken.

  Omdat we intensief samenwerken met partners, zijn we een full service bureau. Heeft jouw doel iets nodig wat wij niet in huis hebben? Dan werken we samen met een partij die dit wel in huis heeft!
  Skills in Website Creatie (8)
  website seofotografiedigitaliseringcontent creatiewebsiteStrategisch denkenfilmmakerapi ontwikkeling
  Projecten in Website Creatie (4)
  Data driven website architectenbureau - Website Creatie
  Website Poppodium Hedon - Website Creatie
  100 huishoudens, 100 dagen, 100% afvalvrij - Website Creatie
  Escaperoom Statenzaal Overijssel - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  Poppodium Hedon ZwolleEntertainment & Events | regional
  RovaAnderen | regional
  MVRDVBouw | international
  Provincie OverijsselOverheid | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Foster om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Foster

De beweegcirkel van Kenniscentrum Sport en Bewegen
De beweegcirkel van Kenniscentrum Sport en Bewegen

Project gemaakt voor Kenniscentrum Sport en Bewegen in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek.Om toch te blijven bewegen in tijden van thuiswerken bestaat er nu een digitale tool: de Beweegcirkel. Kenniscentrum Sport en Bewegen zet deze tool in bij online consulten. Op een speelse manier houden zij de uitkomsten van verschillende cliënten en zorgprofessionals bij elkaar op een overzichtelijke manier. Kom jij ook van je stoel af?

InnovatieOntwerpWeb Applicatie
Lees meer
Data driven website architectenbureau
Data driven website architectenbureau

Project gemaakt voor MVRDV in de Bouw industrie voor een B2B publiek.Het wereldwijd opererende Rotterdamse architectenbureau heeft een betere wereld voor ogen. Hun duurzame, groene en avontuurlijke gebouwen en masterplannen dragen daar letterlijk een steentje aan bij. Foster ontwikkelde de online MVRDV-etalage. En als digitale partner doen we méér om MVRDV efficiënt te laten werken.

Digital StrategyOntwerpWeb Applicatie+1
Lees meer
Website Poppodium Hedon
Website Poppodium Hedon

Project gemaakt voor Poppodium Hedon Zwolle in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek.Het Zwolse poppodium Hedon is populair in de hele regio en organiseert ieder jaar meer dan 400 events met nationale en internationale artiesten. Zo’n 400.000 mensen bezoeken jaarlijks de digitale dansvloer van Hedon. Wij rekenen onszelf tot de vaste gasten van dit fijne poppodium. Extra tof dus om een website te ontwikkelen die artiesten ook online een mooi podium biedt.

Digital StrategyOntwerpWeb Applicatie+1
Lees meer
100 huishoudens, 100 dagen, 100% afvalvrij
100 huishoudens, 100 dagen, 100% afvalvrij

Project gemaakt voor Rova in de Anderen industrie voor een B2C publiek.De missie: minder afval produceren en meer afval hergebruiken. Op het interactieve campagneplatform 100-100-100 krijgen deelnemers opdrachten en tips en ze kunnen ervaringen en inspiratie uitwisselen. Iedere gemeente of organisatie kan het concept zelf laagdrempelig toepassen. En daar is al gretig gebruik van gemaakt.

InnovatieWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Speurtocht Rova
Speurtocht Rova

Project gemaakt voor Rova in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek.ROVA voorziet verschillende gemeenten van meer dan alleen inzameling van grondstoffen. Samen met gemeenten en hun inwoners streven ze naar een mooie en schone leefomgeving. Om deze mooie doelstelling te ondersteunen hebben wij hun website gebouwd, processen gedigitaliseerd en deze gave grondstoffenspeurtocht gemaakt. Handig, leerzaam en actueel. Mooi voor elkaar!

InnovatieWeb Applicatie
Lees meer
Escaperoom Statenzaal Overijssel
Escaperoom Statenzaal Overijssel

Project gemaakt voor Provincie Overijssel in de Overheid industrie voor een B2C publiek.Jongeren betrekken bij de democratie en de geschiedenis. Geen gemakkelijke opgave, maar Provincie Overijssel slaagt erin met een escaperoom. Foster ontwikkelde de app, ontwierp de presentatie in de Statenzaal en zorgde ervoor dat technisch alles vlekkeloos verloopt. Een opdracht naar ons hart, want wij zijn gek op spelletjes én op Overijssel.

InnovatieOntwerpWeb Applicatie+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Foster om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

11 leden in Foster's team

VerhaalEen zorgvuldig bij elkaar geraapt zooitje knappe koppen. Sociale nerds. Digitale Rembrandts. Fanatieke projectmanagers. Stuk voor stuk grondleggers van de 22e eeuw. We zijn divers, maar hecht. Ambitieus, maar nuchter. Professioneel, maar altijd onszelf. Geen apenrots, wél apetrots.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Foster heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Foster

Gewerkt met Foster?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Foster

Details


https://www.teamfoster.nl

 • HoofdkantoorHanzelaan 95, Zwolle, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid