Fris Online, Gouda | Sortlist

Over


Fris Online cover
Fris Online logo

Fris Online Gouda, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Fris Online helpt je graag aan meer online resultaat. Dat begint wat ons betreft met een heldere strategie. Van daaruit helpen we je met slimme websites en bewezen effectieve online marketing om je ideale klanten te bereiken, boeien, binden en behouden.

Strategie

Werken zonder strategie is knipogen naar een meisje in het donker. Nice try, maar je hebt er niets aan en bereikt er niets mee. Door te kijken naar wie je ideale klanten zijn en hoe hun klantreis / customer journey verloopt, kunnen we de website echt afstemmen op je doelgroep. Die strategie voorkomt trouwens ook een hoop weggegooid geld in het marketingproces wat daarop volgt. We schrijven geen dikke rapporten, maar gaan hierin graag pragmatisch te werk.

Websites

Bij alle websites die we bouwen ligt WordPress onder de motorkap. Waarom? Omdat jij dan altijd vrij bent om een andere webdesigner te kiezen, mochten we in de toekomst niet meer bij elkaar passen. Daarnaast zijn we graag goed in wat we doen, daar horen dit soort keuzes bij. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dat heeft een reden. Het is schaalbaar, stabiel, flexibel en bied alle ruimte voor volledig maatwerk. Dat is namelijk wat we doen. Voor het ombouwen van templates moet je bij iemand anders zijn. Wanneer je website live staat, evalueren we de samenwerking en het resultaat. Dat is vervolgens weer een mooi vertrekpunt voor verdere doorontwikkeling.

Marketing

Je website staat. Mooi. Dan wordt het niet tijd om achterover te gaan leunen, maar om je doelgroep te bereiken. Vanuit de strategiefase weten we wie je ideale klanten zijn, waar we ze kunnen bereiken en welke informatiebehoefte ze hebben. Dat nemen we mee in het stuk online marketing. We zijn gecertificeerd partner van zowel Google als Bing. Maar naast search advertising helpen we je ook met aansprekende content!

Let's talk

In een persoonlijk gesprek lichten we graag toe hoe werken en jou kunnen helpen om je organisatiedoelstellingen te vertalen naar de online wereld. Op die manier komen we tot een gerichte en doelmatige samenwerking!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Fris Online

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We bouwen websites op basis van WordPress. Jouw klanten vormen daarbij het vertrekpunt, maar we denken natuurlijk ook aan jou ;-). De websites die we realiseren zijn eenvoudig in gebruik, zodat je ook echt aangemoedigd worden om door te blijven ontwikkelen! We werken graag zoals jij dat wilt. Soms betekent dit dat we de techniek (incl. front-end design) leveren, soms betekent dit dat we ook alle content voor je verzorgen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Om dat waar te kunnen maken werken we elke dag aan betere kennis en technieken - en stellen we onze 10+ jaar ervaring tot je beschikking!
  Skills in Website Creatie (6)
  WebdesignWordPressWeb DesignWebsite DevelopmentProfessional WebsitesWebsite Design
  Projecten in Website Creatie (2)
  Full service aanpak voor Dore Sip - Website Creatie
  Full service aanpak voor Dr. Wikler Klinieken - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  Dore SipAnderen | regional
  Dr. Wikler KliniekenZorginstellingen | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Rake tekst. Tekst die jouw ideale klant imponeert en je echt onderscheidend vermogen bezorgt. Uiteraard houden we rekening met Google. Maar omdat Google je hypotheek niet betaalt, schrijven we vooral voor jouw ideale klanten. Copy / content kunnen we eenmalig inzetten, bijvoorbeeld voor je nieuwe website, maar ook structureel. We kunnen er op die manier voor zorgen dat je website bijv. wekelijks een artikel rijker is.
  Skills in Copywriting (8)
  Content StrategyContent CreationContent MarketingOnline & Offline Content CreationBrand ContentWebsite ContentSEO tekstenMedia Relations, Content Marketing, Content creation, Communication Advice, Copywriting, Crisis Communication, Change Communication, Internal/External Communication, Customer Cases, Social Media Management, Commercial Mailings, Newsletters
  Projecten in Copywriting (2)
  Full service aanpak voor Dore Sip - Copywriting
  Full service aanpak voor Dr. Wikler Klinieken - Copywriting
  Klanten in Copywriting (2)
  Dr. Wikler KliniekenZorginstellingen | national
  Dore SipAnderen | regional

  Meer informatie over Copywriting

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Fris Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Fris Online

Full service aanpak voor Dore Sip
Full service aanpak voor Dore Sip

Project gemaakt voor Dore Sip in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Voor Dore Sip verzorgden we de volledige online aanwezigheid. Van positionering tot uitvoering.

Branding & PositioneringCopywritingDigital Strategy+1
Meer lezen
Full service aanpak voor Dr. Wikler Klinieken
Full service aanpak voor Dr. Wikler Klinieken

Project gemaakt voor Dr. Wikler Klinieken in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek.We mochten de hele online aanwezigheid verzorgen. Strategie, website, Google Ads, Facebook (advertising), SEO, content en de website

Branding & PositioneringCopywritingDigital Strategy+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Fris Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Fris Online's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Fris Online's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Fris Online heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Fris Online


Contact

Contact gegevens van Fris Online


Details


 • HoofdkantoorTielweg 6, 2803 PK Gouda, Netherlands