Get Interactive, Utrecht | Sortlist
Sortlist
Get Interactive cover
Get Interactive logo

Get Interactive

verified-flag
Utrecht, Nederland
Door strategie, creativiteit en technologie samen te brengen, maken we jouw merk online ijzersterk.
Get Interactive jouw bureau voor al je digitale/online communicatie. Wij leveren méér dan alleen een website, wij versterken namelijk ook jouw online reputatie. Door strategie , creativiteit en technologie samen te brengen maken we jouw merk online ijzersterk. Met ons zal jouw merk groeien door de beste Interactive User Experience . Alleen een website is niet voldoende. Met ons versterk je jouw online reputatie.
11 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2023
Opgericht in 2006
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

10 diensten aangeboden door Get Interactive

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Digital Strategy (2)
  Digital StrategyDigitale Branding

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Wij bieden een professionele dienst aan genaamd website creatie. Ons uitgangspunt is perceptie. We vertalen jouw merkidentiteit naar een stijlvol, creatief concept gericht op de user experience. Dit creatieve proces doen we samen. Zo krijg je de site die jouw klanten nodig hebben met een uitstraling waar je trots op kan zijn.

  Wij beginnen onze projecten dan ook altijd met een intakegesprek waarin we jullie wensen, eisen en functionaliteiten voor de website in kaart brengen en bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een strategie op en maken wij een plan voor de bouw van de website, inclusief een ontwerp, de functionaliteiten en de inhoud.

  Een van de belangrijkste stappen in de website creatie is dus het Design, het ontwerpen van de layout. Hierbij bepalen wij samen met jullie hoe de website eruit zal zien en hoe de verschillende pagina's zullen worden ingedeeld. Dit doen wij door middel van wireframes, schetsen of een prototype. Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd door de klant, bouwen wij de website.

  We geloven dat techniek nooit een remmende factor mag zijn. Daarom gebruiken we alleen bewezen techniek waarbij we ervoor zorgen dat we altijd één stap voorop lopen. We ontwerpen en bouwen WordPress websites, webportals voor communities, apps en ChatBots. Alles wordt op maat gemaakt, met de beste gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interactie. Wij gebruiken hiervoor verschillende programmeertalen en frameworks om de website perfect op jullie merk en doelen af te laten stemmen.

  Na de bouw van de website, zal er een testfase plaatsvinden. Hierbij testen wij de snelheid voor SEO, optimaliseren wij (waar nodig) de technische aspecten, controleren wij de conversie-funnel en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Als klant kan ook feedback geven op het ontwerp en de inhoud van de website. Na de testfase lanceren wij de website en publiceren deze op het internet.

  Eenmaal de website is gelanceerd, zullen wij de website blijven onderhouden en updaten. Dit is een vast onderdeel van onze service. Dat kan bijvoorbeeld inhouden: het toevoegen van nieuwe functionaliteiten of het aanpassen van de inhoud. Hiernaast zullen wij ook data verzamelen en analyseren om de prestaties van de website te verbeteren en te optimaliseren. Samen met jou zullen wij er alles aan doen om een website te creëren die aan de wensen en eisen van de klant voldoet en die zijn doelen en doelgroepen bereikt.
  Skills in Website Creatie (9)
  webdesignWordPresssocial media brandingservice marketingDesignWeb Hostingb2b brandingmaatwerkwebsite seo

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Ontwerp (7)
  mobile application developmentmobile designhybrid mobile appui uxDesignresponsive designui design

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (7)
  On Page SEOseo rankingseo consultingwebsite seoseo marketingSEO AuditLocal SEO

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Content Strategy (3)
  Content OntwikkelingContent AnalyseConsultancy

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Copywriting (3)
  Website CopywritingSEO CopywritingEditorial Writing

  Meer informatie over Copywriting


 • Beschrijving
  Wij bieden een professionele dienst aan genaamd UX en UI design. Wij zorgen dat een product, zoals een website of een app, gemakkelijk te gebruiken is en dat jouw gebruikers een positieve ervaring hebben bij het gebruik van de website of app.

  Bij UX-Design doen wij onderzoek naar de gebruiker en begrijpen hun behoeften, doelen en gedrag. Dit doen wij door niet alleen op basis van ervaring, ook door middel van gebruikerstesten, interviews en in sommige gevallen ook middels surveys. Op basis hiervan maken wij een conceptueel ontwerp, waarbij wij kijken naar navigatie, informatiearchitectuur en interactie met jullie producten/diensten op de website.

  Bij UI-Design gaat het om het visueel ontwerpen van de website, zoals de layout, kleuren en typografie. Ook hier kijken wij naar de interactie tussen de gebruiker en het product, zoals waar welke knoppen moeten staan en hoe jouw gebruiker feedback krijgt. Ook zorgen wij voor responsive design, zodat de website of app er altijd goed uitziet op alle verschillende schermgroottes.

  Onze klanten kunnen verwachten dat wij een proces volgen waarbij wij eerst de gebruiker begrijpen, vervolgens een conceptueel ontwerp maken en tot slot een visueel ontwerp maken. Wij betrekken onze klanten bij het gehele proces, zodat zij hun input kunnen geven en kunnen zien hoe het product zich uiteindelijk ontwikkelt. Wij testen ook met gebruikers om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk te gebruiken is en om te zorgen dat de gebruiker een positieve ervaring heeft.

  Ook kun je bij ons verwachten dat wij een visueel aantrekkelijk eindproduct opleveren, dat aan de wensen en eisen van de klant voldoet en tegelijkertijd jouw online reputatie versterkt. Wij verhogen de gebruiksvriendelijkheid van het product en zorgen dat de gebruiker een positieve ervaring heeft bij jouw merkt en bij het gebruik van het product. Wij zorgen ervoor dat de interface van de website of app gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is voor de gebruiker. In het algemeen kunnen onze klanten verwachten dat wij een professionele dienst bieden die zich richt op het verbeteren van de gebruikerservaring en het creëren van een visueel aantrekkelijk eindproduct.
  Skills in Ergonomie (UX / UI) (5)
  responsive designmobile application developmentui designui uxUX Design

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in E-commerce (4)
  online contentecommerce web ontwerpecommerce ontwerpecommerce hosting

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Data Consulting (1)
  Data Consulting

  Meer informatie over Data Consulting


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Marketing

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Get Interactive om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

11 leden in Get Interactive's team

Get Interactive cover
VerhaalOns team bestaat uit experts in development, marketing én vormgeving, in tech en creatie. Wij geloven niet in one-size-fits-all, bij ons draait alles om maatwerk. Bij Get Interactive zien wij jou niet als een nummertje. We nemen je mee in elke stap van het project om samen tot het beste en mooiste resultaat te komen.
Neem gemakkelijk contact op met Get Interactive's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Get Interactive heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Get Interactive

Gewerkt met Get Interactive?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Get Interactive

Details


https://www.getinteractive.nl

 • HoofdkantoorDorpsstraat 50, 3433 CM Nieuwegein, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Data Hub
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid