Get Interactive, Nieuwegein | Sortlist
Get Interactive cover
Get Interactive logo

Get Interactive

verified-flag
Nieuwegein, Nederland
Wij zijn een Digital Agency gespecialiseerd in het creëren van portals en websites met impact.
Wie zijn wij? Wij zijn een Digital Agency gespecialiseerd in het creëren van websites met impact. Onze denkers, doeners en durvers ontwikkelen gepersonaliseerde interactieve ervaringen. Wat doen we? Wij begrijpen de kracht van een relevante online presentatie. Onze websites passen zich aan naar de behoeften en voorkeuren van jouw bezoekers. In een wereld waarin “one-size-fits-all” niet langer voldoende is, is ons uitgangspunt de persoonlijke connectie met jouw doelgroep voor langdurige succesvolle relaties. Hoe maken wij het verschil? In een wereld waar digitale technologie en online marketing steeds meer impact hebben, helpen wij merken juist daar het verschil te maken. Wij geloven in de kracht van gepersonaliseerde interactie, waarbij wij constant experimenteren met betekenisvolle interactie en verbeteringen voor het beste resultaat. Waarom? Wij ademen interactie, dat is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Onze missie is om doelgroepen te bereiken en te activeren. Kies voor een partner die verder gaat dan een bureau. Samen gaan we voor gepersonaliseerde interactie, met de focus op jouw doelgroep. We realiseren jouw digitale ambities en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluiten op jouw doelgroep. Klaar om te groeien? Bel ons dan op 030 - 60 808 48 of stuur een mail naar info@getinteractive.nl.
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2023
Opgericht in 2006
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

5 diensten aangeboden door Get Interactive

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij bieden een professionele dienst aan genaamd website creatie. Ons uitgangspunt is perceptie. We vertalen jouw merkidentiteit naar een stijlvol, creatief concept gericht op de user experience. Dit creatieve proces doen we samen. Zo krijg je de site die jouw klanten nodig hebben met een uitstraling waar je trots op kan zijn.

  Wij beginnen onze projecten dan ook altijd met een intakegesprek waarin we jullie wensen, eisen en functionaliteiten voor de website in kaart brengen en bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een strategie op en maken wij een plan voor de bouw van de website, inclusief een ontwerp, de functionaliteiten en de inhoud.

  Een van de belangrijkste stappen in de website creatie is dus het Design, het ontwerpen van de layout. Hierbij bepalen wij samen met jullie hoe de website eruit zal zien en hoe de verschillende pagina's zullen worden ingedeeld. Dit doen wij door middel van wireframes, schetsen of een prototype. Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd door de klant, bouwen wij de website.

  We geloven dat techniek nooit een remmende factor mag zijn. Daarom gebruiken we alleen bewezen techniek waarbij we ervoor zorgen dat we altijd één stap voorop lopen. We ontwerpen en bouwen WordPress websites, webportals voor communities, apps en ChatBots. Alles wordt op maat gemaakt, met de beste gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interactie. Wij gebruiken hiervoor verschillende programmeertalen en frameworks om de website perfect op jullie merk en doelen af te laten stemmen.

  Na de bouw van de website, zal er een testfase plaatsvinden. Hierbij testen wij de snelheid voor SEO, optimaliseren wij (waar nodig) de technische aspecten, controleren wij de conversie-funnel en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Als klant kan ook feedback geven op het ontwerp en de inhoud van de website. Na de testfase lanceren wij de website en publiceren deze op het internet.

  Eenmaal de website is gelanceerd, zullen wij de website blijven onderhouden en updaten. Dit is een vast onderdeel van onze service. Dat kan bijvoorbeeld inhouden: het toevoegen van nieuwe functionaliteiten of het aanpassen van de inhoud. Hiernaast zullen wij ook data verzamelen en analyseren om de prestaties van de website te verbeteren en te optimaliseren. Samen met jou zullen wij er alles aan doen om een website te creëren die aan de wensen en eisen van de klant voldoet en die zijn doelen en doelgroepen bereikt.
  Skills in Website Creatie (41)
  manged servicesShowcase WebsiteDesignWeb Contentwebdesignservice marketingsocial media brandingwebsite seomaatwerkb2b branding+31

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (11)
  AngularJS DevelopmentWeb ApplicatieVueJS OntwikkelingWordpress OntwikkelingJavascript DevelopmentAngular ConsultingProgrammeringFull Stack OntwikkelingSymfony DevelopmentFull Stack JavaScript+1

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in E-commerce (8)
  DistributieDropshipping StrategieDropshippingecommerce hostingecommerce ontwerpecommerce web ontwerpShopify Marketingonline content

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Ontwerp (15)
  ui uxCanvas OntwerpMockup Design2D DesignBedrijfsontwerpCartoon OntwerpPowerpoint Presentation DesignPowerpoint Presentatie OntwerpMockup Ontwerpui design+5

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Copywriting (5)
  TekstschrijvenCreatief SchrijvenEditorial WritingSEO CopywritingWebsite Copywriting

  Meer informatie over Copywriting

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Get Interactive om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

15 leden in Get Interactive's team

Get Interactive cover
VerhaalOns team bestaat uit experts in development, marketing én vormgeving, in tech en creatie. Wij geloven niet in one-size-fits-all, bij ons draait alles om maatwerk. Bij Get Interactive zien wij jou niet als een nummertje. We nemen je mee in elke stap van het project om samen tot het beste en mooiste resultaat te komen.
Neem gemakkelijk contact op met Get Interactive's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Get Interactive heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Get Interactive

Gewerkt met Get Interactive?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Get Interactive

Details


https://www.getinteractive.nl

 • HoofdkantoorDorpsstraat 50, 3433 CM Nieuwegein, Nederland