Over


Gouddraad cover
Gouddraad logo

Gouddraad Brunssum, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Gouddraad Consultancy helpt je om je doel te bereiken

Op zoek naar een partner die je helpt om online succesvol te zijn? Gouddraad Consultancy is de grootste social media agency van Limburg, maar werkt op internationaal niveau. Eigenaar Imane Hmile: “Wij willen elk project dat ons wordt gegund tot een succes maken. Door onze expertise te combineren met de kracht en specialismen van onze opdrachtgevers, werken we samen naar het overtreffen van elke doelstelling. Onze dieptespecialisatie in zoekmachinemarketing gecombineerd met strategisch inzicht maakt ook jouw online marketing een succes. Hierdoor onderscheiden wij ons van elk ander online marketing bureau.”

Vergroten van netwerken

Gouddraad Consultancy brengt klanten van klanten met elkaar in contact en vergroot op die manier het netwerk van potentiële klanten voor iedere opdrachtgever waarvoor Gouddraad Consultancy actief is. Afhankelijk van product, budget, doelstellingen en tijd kijkt Gouddraad Consultancy samen met de klant wat de beste strategie is op korte en lange termijn. Uiteraard wordt er gebruikgemaakt van de ruim 250.000 volgers uit het midden-hoog segment van Gouddraad Consultancy. “Wij werken bij elke opdrachtgever op locatie waardoor we onderdeel worden van het bedrijf. Ik vind namelijk dat wij een bedrijf door en door moeten kennen om namens dat bedrijf te communiceren. Hierdoor brengen we kwaliteiten naar buiten die bedrijfsmanagers- en eigenaren wellicht zelf niet meer zien door bedrijfsblindheid. Daarnaast zijn wij constant in gesprek met (potentiële) klanten, waardoor we de vraag van de massa kennen en deze informatie gebruiken in de marketing die we uitvoeren voor onze opdrachtgevers.”

Hoe werkt ‘t?

“We gaan met je om tafel zitten om te bepalen wat je wensen en doelen zijn. Daarbij leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen en maken we een uitgebreide analyse van je website/webwinkel en vertellen we welke verbeteringen daar te behalen zijn op het gebied van online marketing. Hierbij wordt gekeken naar vindbaarheid in zoekmachines, mogelijkheden bij Google AdWords, affiliate marketing en andere vormen van online marketing.”

Visie

“Wij geloven dat elk bedrijf en iedere organisatie op een effectieve en efficiënte wijze online marketing kan inzetten met de hulp van specialisten die werken op een transparante manier. Gouddraad Consultancy is zo’n specialist. Wij toetsen doelstellingen op realiseerbaarheid, halen ze en – waar mogelijk – overtreffen ze. Simpel gezegd betekent dit dat elk bedrijf tegen een realistische investering het maximale uit online marketing kan halen.

5 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Frans, Nederlands
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2010
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Gouddraad

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Social media (13)
  Media DesignMedia StrategySocial Media BrandingMedia RelationsDigital Media Marketingnew mediasocial media engagementmedia planning advertisingsocial media follower managementmedia pr+3

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Website Creatie (22)
  WebdesignWebsite ontwerpgrafisch ontwerpgrafisch designzoekmachine optimalisatiewebsite builderwebshop ontwikkelingreclame campagnecommunicatie advieswebdesign ontwerp+12

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Gouddraad om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Gouddraad

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Gouddraad om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Gouddraad's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Gouddraad's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Gouddraad heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Gouddraad


Contact

Contact gegevens van Gouddraad


Details


 • HoofdkantoorAkerstraat Noord 9, 6446 XB Brunssum, Netherlands

 • Markt 5, 6211 CH Maastricht, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
Voor klanten
Voor bureaus
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen