Happy Horizon, Eindhoven | Sortlist
Sortlist
Happy Horizon cover
Happy Horizon logo

Happy Horizon Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Hi, wij zijn Happy Horizon! Jouw creative digital agency. Daag jij ons uit?
Vakgenoten noemen ons een ‘creative digital agency’. Onze moeders zeggen dat wij ‘iets met internet’ doen. Of ‘in de reclame’ werken. En een klant liet ons blozen met de omschrijving ‘slimme club resultaatbrengers’. Hoe je ons ook noemt: we zijn inmiddels met ruim 600 digitale talenten. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters. Als resultaatgerichte denk- en doetank, staan we meer dan 1000 organisaties bij met meetbaar resultaat. Samen. Want in een complexe wereld waar meer en meer disciplines elkaar raken, is samenwerking volgens ons de sleutel. We zijn experts in strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. In combinatie met de industriekennis in onze branchebenaderingen zorgen we ervoor dat jouw stip op de horizon geen vergezicht blijft. En dat jij jouw bestemming bereikt, waarbij de reis net zo leuk is.
600 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2016
5 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

6 diensten aangeboden door Happy Horizon

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij stappen iedere ochtend ons bed uit om jouw organisatie de volgende stap te laten zetten. Dat doen we door innovatieve oplossingen en doelgerichte strategieën te realiseren. Niet voor niets zijn we Google Premier Partner, Microsoft Ads, Channable Gold en Adcalls partner. Niet te vergeten, we hebben een samenwerking lopen rondom het Google Marketing Platform. Zodat we altijd het maximale uit een campagne halen. Dat is waar we met het hele team naar streven. Dat drijft ons. Het maakt ons dan ook trots dat anderen onze inzet belonen met prestigieuze nationale en internationale awards, zoals de award voor de beste PPC B2C-campagne en de beste PPC low budget-campagne.
  Skills in Online Advertising (6)
  SEAMarketingOnline MarketingSocial mediaonline marketing strategieonline seo

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Van een CMS-systeem voor een website, een e-commerce platform en een progressive webapp gebouwd op basis van Next.JS tot een PIM-systeem van Akeneo of een koppelplatform zoals Alumio. Er zijn een hoop mogelijkheden als het aankomt op systemen en software. Maar wat past nu écht bij het doel en de gewenste uitkomst? Dat kan een pakket zijn, maar ook net zo goed een enkele oplossing. Het is maar net wat nodig is om extra omzet, betrouwbare koppeling, afzetkanalen of betere merkbeleving te realiseren. Voor ons gesneden koek. Terwijl jij je focust op de groei en ervaring aan de voorkant van de online omgevingen, doet de ‘achterkant’ wat het moet doen.
  Skills in E-commerce (8)
  b2b e-commercedata drivenmulti platform developmentSEAMarketing AutomationSEOLead-GeneratieDigital Strategy

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Onze creatieven helpen merken met branding-, campagne- en content vraagstukken, altijd met een bestaande of nieuwe merkstrategie als vertrekpunt. Slim gekozen en gebaseerd op de kennis over het merk, het speelveld waarin het merk zich begeeft en de doelgroep. Dit vormt houvast voor alle verdere marketingacties en interacties met de doelgroep. Doelen stellen en inzichten verwerven is één ding. Maar doelgroepen in beweging krijgen is andere koek. Dat vraagt om creativiteit. Big Ideas. Magie.

  Wij zijn een groot voorstander van ideeën die de hele customer journey bestrijken. Ideeën die de brug slaan tussen branding en conversie. Daar ligt ook onze kracht. In het ontwikkelen van prikkelende, merkeigen concepten die sturen op gewenst klantgedrag. Persuasieve ideeën waarop je nauwelijks niet kunt reageren. Vooral in de fase van conceptontwikkeling maakt onze kennis van gedragsbeïnvloeding écht het verschil tussen schieten met scherp en schieten met losse flodders. De rol van lead agency voelt vertrouwd aan voor ons, zodat jouw merkstrategie, campagne-idee en het inzicht dat eraan ten grondslag ligt, doorklinkt in elke uiting van je merk.

  Op deze manier geven we we richting aan jouw stip op de horizon. We hebben de eerste stappen gezet. Als full-service digital agency ondersteunen we je tijdens de reis naar dat ene doel. Zodat het geen mistig iets blijft.

  Als full-service creative digital agency nemen we de volledige realisatie uit handen.
  Skills in Branding & Positionering (8)
  content creatieInfluencer MarketingBranded Contentcontent marketingbrand marketingcopy en creativesPublic Relations (PR)b2b branding

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Als E-mailmarketeers zetten we alles op alles om het maximale rendement te behalen. Bijvoorbeeld door jouw database – met behulp van leadgeneratie – aan te vullen met interessante prospects. Dat doen we door gebruik te maken van de expertise van Creatieven, Data-analisten, Copywriters en Developers binnen onze bureaugroep. We ontwerpen en coderen templates, we ontwikkelen transactionele mails, creëren, optimaliseren, bouwen games voor leadgeneratie. Maar ook door gebruik te maken van de beste toolings, zoals Litmus en Debounce. En door onze (licensed) partnerships, zoals met DDMA en ESP’s als CanopyDeploy, Mailchimp, Copernica, Spotler en Dotdigital. Maar welke ESP je ook gebruikt, of hoe groot je database op dit moment ook is, samen komen we tot de beste oplossing voor jouw vraagstuk. En komen we uiteindelijk tot resultaten die jou én ons doen stralen.
  Skills in E-mail (6)
  Email CopywritingLead-GeneratieMarketingdatabase marketingmail marketingdesign

  Meer informatie over E-mail


 • Beschrijving
  Iedere samenwerking start met het in kaart brengen van jouw wensen en de behoeften. Want een webshop, website of webapp is een tool en geen doel op zich. We willen dus eerst weten met wie we te maken hebben. Dat doen we inside-out en outside-in. Welke doelen heb je voor ogen op de webshop of website? Wie is de klant? Welke functionele eisen zijn er aan de shop? Hoe ziet het IT-landschap eruit? Aan welke systemen moet de webshop gekoppeld worden? Met jouw marketingdoelstellingen in ons achterhoofd, gaan we aan de slag met het creëren van een online omgeving die werkt en helpt jouw doelen te bereiken. Samen werken we toe naar jouw stip op de horizon.
  Skills in Website Creatie (11)
  webdesignwebsiteWordPress WebdesignHTMLMagentoJavascriptCMSWordPressBigcommerceInternet+1

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  We zijn er om jou op weg te helpen met jouw marketingdoelstellingen. Zodat jij gevonden wordt door jouw doelgroepen en die top weet te bereiken. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Met innovatieve ideeën en doelgerichte strategieën ontwikkelen we ons razendsnel. Samen werken we aan creatieve SEO oplossingen die werken. Op de lange termijn. En we gaan pas tevreden naar huis als we nét dat verschil hebben kunnen maken. Door meer organische doelen te hebben behaald dan de vorige periode. Daar gaan we voor. Iedere dag opnieuw. En hier winnen we zo nu en dan mooie prijzen mee, waar we behoorlijk trots op zijn. Zo zijn we de afgelopen 3 jaar, 3 keer op rij genomineerd voor de Dutch Search Awards.
  Skills in SEO (9)
  website seoseo consultinggoogle seoseo rankingtech seoOn Page SEOSEOSEO Auditseo marketing

  Meer informatie over SEO

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Happy Horizon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Happy Horizon

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Happy Horizon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

600 leden in Happy Horizon's team

Happy Horizon cover
VerhaalSoms stellen we letterlijk de vraag ‘waar lig je wakker van?’. Dit is vaak het startpunt van een oplossing. En we kunnen je helpen met je vraagstuk omdat we jouw branche snappen. Samen versnellen we de weg naar jouw resultaat. Straks is het beter dan nu.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Happy Horizon heeft 5 awards gewonnen

DDMA EMAS Battle of the Agencies '222022-06-01Battle of the Agencies
Shopping Award '222022-05-31Deleukstetaartenshop.nl - Eten
Dutch Search Award '21 - Beste PPC2021-11-29Beste PPC low budget campagne
Dutch Search Award '21 - Beste user generated content2021-11-30Beste user generated content campagne
Dutch Search Award '20 - Grote Prijs2020-12-01Grote Prijs

Reviews

Nog geen review voor Happy Horizon

Gewerkt met Happy Horizon?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Happy Horizon

Details • HoofdkantoorVrijstraat 9 C/D, 5611 AT Eindhoven, Netherlands

 • Ellermanstraat 23, 1114 AK Amsterdam, Nederland

 • Boogschutterstraat 1, 7324 AE Apeldoorn, Nederland

Happy Horizon-linkedinHappy Horizon-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid