Inspiration Concepts (+ reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Inspiration Concepts cover
Inspiration Concepts logo

Inspiration Concepts Tilburg, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
E-commerce oplossingen waar jij én je klanten op kunnen bouwen
De afgelopen jaren is er een enorme groei geweest in online verkopen. Zijn we gestart met een webshop, nu spreken we van e-commerce. Wij van Inspiration Concepts hebben na 10 jaar alle ervaringen en ontwikkelingen kritisch geëvalueerd. Vooral vanuit het oogpunt van de (nieuwe) eindklant. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk en transparant “bouwconcept”. Hierin kunnen we met onze klanten aan de hand van 11 bouwstenen dé e-commerce oplossing bouwen voor hun markten. Stap in onze wereld en laat ons samen bouwen aan de beste klantbeleving.
4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
8 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2013

Diensten

2 diensten aangeboden door Inspiration Concepts

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Samen bouwen aan de toekomst, jouw toekomst. Of je nou de eerste stap in e-commerce wilt zetten, wilt groeien en/of vernieuwen. Onze diensten zijn de bouwstenen van jouw succes. Samen zorgen ze voor de ultieme klantbeleving, zo blijf jij on top of the online world! Magento webshop Magento is een krachtige open source software met vele basisfuncties en is makkelijk uit te breiden. Het kent een grote community van developers en gebruikers, die het systeem samen beter maken. Als gevolg van die voortdurende ontwikkeling is Magento technisch up to date, is er veel aandacht voor gebruiksgemak en kunnen we voortdurend unieke webshops creëren. Het scala aan beschikbare modules maken Magento geschikt voor zowel b2c als b2b. Shopware Met Shopware 6 leg je de nadruk op klantbeleving. Een perfecte combinatie van content en commerce zijn namelijk DE ideale basis om een totaalervaring bij het winkelen te bieden. Vertel jouw verhaal door middel van de belevingswerelden en creëer zo jouw unieke merkbeleving. Waar, wanneer en hoe doet er niet meer toe, met slechts één oplossing kun je klanten overal bereiken. WooCommerce Of nu een een klein of groot bedrijf hebt; iedereen kan snel en eenvoudig online verkoop starten met WooCommerce. Met de plugin van WordPress profiteer je direct van de vele voordelen van het Content Management Systeem (CMS). WordPress staat namelijk bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en de vele mogelijkheden. Ideaal als je klein wilt beginnen en doorgroeien, maar ook als je meteen groots wilt uitpakken. Combineer je fysieke producten met digitale- en zelfs externe producten en creëer een echte digitale sales machine.
  Skills in E-commerce (9)
  Magento Web DevelopmentShopwareWordPressWooCommerceMagentoWebshopMagento 2magento ecommerce solutionsmagento website design
  Projecten in E-commerce (4)
  Safety Nation - Meer klantbeleving met content - E-commerce
  Nagelinkoop - Van CCV Shop naar Magento 2 - E-commerce
  Hairaction | Magento 2 B2B & B2C webshop - E-commerce
  LeaseRoute | Maatwerk WordPress platform - E-commerce
  Klanten in E-commerce (4)
  LeaseRouteAuto | national
  HairactionE-commerce | international
  NagelinkoopE-commerce | national
  Safety NationE-commerce | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Niets is zo dynamisch als de online wereld. Meer dan 75% van de Nederlandse bevolking oriënteert zich online. Nieuwe trends wisselen elkaar razendsnel af, waardoor flexibiliteit een belangrijk begrip wordt. Inspelen op deze nieuwe trends zorgt voor een online omgeving die je doelgroep gericht aanspreekt. Inspiration Concepts weet dat een online omgeving er niet alleen goed moet uitzien, het staat ook voor complete functionaliteit; gebruiksgemak ten top. Logica en duidelijkheid zijn hierin key om bezoekers te leiden. Dit begint al in het ontwerp zelf: bewuste designkeuzes zijn gericht op een duidelijke doelstelling en je doelgroep. Laat de mindset van bezoekers leidend zijn in hoe jouw webshop eruit komt te zien. Jouw online omgeving moet een pad zijn dat bezoekers snel en makkelijk kunnen volgen om zo uiteindelijk uit te komen bij waar jij dat wilt.
  Skills in Website Creatie (6)
  Websiteresponsive websitesWordPressWeb DesignDesignWeb Development
  Projecten in Website Creatie (6)
  Easy Living Portugal | Terug naar de basis met Wor - Website Creatie
  Hairaction | Magento 2 B2B & B2C webshop - Website Creatie
  TilburgGeeft | Non-profit WordPress website - Website Creatie
  LeaseRoute | Maatwerk WordPress platform - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  Voedselbanken NederlandNon-profit | national
  Red BandVoedsel | international
  MosterdIndustriële Goederen en Diensten | national
  HairactionE-commerce | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Inspiration Concepts om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

8 projecten uitgevoerd door Inspiration Concepts

Safety Nation - Meer klantbeleving met content
Safety Nation - Meer klantbeleving met content

Lopend project voor Safety Nation in de E-commerce industrie voor een B2B publiek sinds 2020.Safety Nation is specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkkleding, werkschoenen, valbeveiliging en handschoenen. Deze producten vindt je terug in het online assortiment, evenals gereedschap en toebehoren.

E-commerceErgonomie (UX / UI)
Lees meer
Nagelinkoop - Van CCV Shop naar Magento 2
Nagelinkoop - Van CCV Shop naar Magento 2

Lopend project voor Nagelinkoop in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2020.Nagelinkoop.nl is een groothandel voor iedere allround nagelstyliste. Naast het verkopen van hoogwaardige nagelproducten, bieden ze ook diverse opleidingen, workshops en trainingen aan.

E-commerce
Lees meer
Easy Living Portugal | Terug naar de basis met Wor
Easy Living Portugal | Terug naar de basis met Wor

Project gemaakt voor Easy Living Portugal in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek.Wat ga jij doen als je met pensioen bent, blijf je in Nederland wonen of ga je emigreren? Easy Living Portugal is een woonproject in Canedo de Basto met een sociaal karakter. Geniet van je privacy in je eigen koopwoning van minimaal 520m2 of neem een duik in het gezamenlijke zwembad. Betaalbaar wonen in de prachtige natuur van Noord-Portugal is nu binnen handbereik!

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Lees meer
Hairaction | Magento 2 B2B & B2C webshop
Hairaction | Magento 2 B2B & B2C webshop

Project gemaakt voor Hairaction in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Hairaction is dé groothandel in kappersbenodigdheden, voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Van haarproducten tot kappersmeubilair, je vindt het bij Hairaction. Naast een showroom van 2600m2 heeft Hairaction een groot magazijn, waar de meeste producten op voorraad liggen. Het voordeel van verkopen uit eigen voorraad, is dat 95% van de bestellingen binnen 1 werkdag geleverd kunnen worden.

Digital StrategyE-commerceErgonomie (UX / UI)+1
Lees meer
TilburgGeeft | Non-profit WordPress website
TilburgGeeft | Non-profit WordPress website

Project gemaakt voor Voedselbanken Nederland in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.TilburgGeeft is een initiatief van Stichting Voedselbank Tilburg i.s.m. lokale ondernemers.In 2018 ontstaan vanwege een structureel tekort aan lang houdbare droge kruidenierswaren, zoals pasta en rijst. Deze voedingsmiddelen zijn onmisbaar in een evenwichtig voedselpakket, volgens de Schijf van Vijf.Middels benefiet evenementen wil de Tilburgse Voedselbank geld inzamelen om deze producten alsnog toe te kunnen voegen aan de wekelijkse voedselpakketten.Het eerste benefietdiner, op 5 november 2018, was een groot succes! Maar liefst zes Tilburgse restaurants en vele lokale ondernemers hebben hier belangeloos aan bijgedragen.Met de totale opbrengst is er bijna 10.000 kilo aan pasta, rijst en koffie ingekocht.Op 21 oktober 2019 vindt de tweede editie van het benefietdiner plaats. Deze keer belooft het een nog groter spektakel te worden, met het Koning Willem II Stadion als locatie. Ook hiervoor zoekt de organisatie zoveel mogelijk ondernemers die de Tilburgse Voedselbank, en daarmee de huishoudens die het moeilijk hebben, willen steunen.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Website Creatie
Lees meer
LeaseRoute | Maatwerk WordPress platform
LeaseRoute | Maatwerk WordPress platform

Project gemaakt voor LeaseRoute in de Auto industrie voor een B2B publiek in 2019.Verschillende aanbieders zeggen de goedkoopste leaseauto aan te kunnen bieden. Door de bomen zie je het bos niet meer en een goede vergelijking maken is praktisch onmogelijk, laat staan de juiste keuze. Hier komt LeaseRoute om de hoek kijken. LeaseRoute begeleid je als onafhankelijke partij van A tot Z bij het vinden én afsluiten van de beste overeenkomst voor je toekomstige leaseauto.

E-commerceErgonomie (UX / UI)Website Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Inspiration Concepts om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in 's team

Verhaal
Met de groeiende vraag naar bredere en volwaardige e-commerce oplossingen, is Inspiration Concepts gestart met zich omringen van specialistische partners en kennis. Het team van Inspiration Concepts is volledig ingericht op deze vraag en zet zich volledig in voor optimale klantbeleving en tastbare resultaten.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Inspiration Concepts heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Inspiration Concepts

5/5
(1 reviews)
Jack BastiaansenEigenaar bij Easy Living Portugal
5/5
Inspiration Concepts heeft altijd een luisterend oor om mee te denken voor jouw groei. Door de applicaties van Inspiration Concepts zijn wij als bedrijf gegroeid. Beste groet, Jack Bastiaansen Easy Living Portugal

Gewerkt met Inspiration Concepts?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Inspiration Concepts

Details


https://www.inspirationconcepts.nl

 • HoofdkantoorVeemarktstraat 34, 5038 CV Tilburg, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen