Inventus, Hengelo | Sortlist
Inventus cover
Inventus logo

Inventus

verified-flag
Hengelo, Nederland
Wij zijn INVENTUS! | #1 E-commercebureau Emerce 100 2023 | Voor jouw e-commerce ambities
Wij zijn INVENTUS! | #1 E-commercebureau Emerce 100 2023 ✔️ Online marketing ✔️ websites en webshops. Wil jij een webshop laten bouwen? Wil je meer vindbaarheid en verkopen? Wij zijn er voor jouw e-commerce ambities. Ontdek de kracht van online scoren met een Emerce100 bureau aan je zijde!
20 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2024
Opgericht in 2008
6 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

9 diensten aangeboden door Inventus

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  𝗪𝗼𝗿𝗱𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗪𝗼𝗼𝗖𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿𝗰𝗲
  Heb jij een Wordpress WooCommerce webshop of Wordpress website? Wil jij deze door ontwikkelen of opnieuw laten bouwen? Met meer dan 10+ jaar ervaring als WooCommerce bureau kennen wij alle ins en outs van Wordpress WooCommerce. Een website of webshop laten bouwen door ons pakken wij stapsgewijs aan. Wil jij meer weten? Neem contact op met ons.

  𝗛𝗲𝗮𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗵𝗼𝗽
  Wil je de performance van jouw webshop verbeteren en profiteren van maximale flexibiliteit? Wellicht is een Headless Webshop oplossing dan wat voor jou. Hiermee koppel je effectief de achterkant weer los van de voorkant van jouw webshop waardoor je in staat bent om deze precies zo in te richten als jij wilt. Waar je bij een WooCommerce webshop tegen beperkingen oploopt aangezien de voor- en achterkant met elkaar gekoppeld zijn zal je dit probleem niet meer hebben met een Headless oplossing.
  Skills in E-commerce (10)
  EcommerceB2B eCommerceeCommerce DevelopmentGoogle ShoppingeCommerce MarketingEcommerce Web DevelopmenteCommerce DevelopmentE-Commerce HostingWebshop DevelopmentWooCommerce
  Projecten in E-commerce (4)
  Case Giants Live - E-commerce
  Case De Pannenloods - E-commerce
  Case HAY - E-commerce
  Case De Horlogebandenspecialist - E-commerce
  Klanten in E-commerce (4)
  De PannenloodsE-commerce |
  De HorlogebandenspecialistKleding & Accessoires |
  HAYHuishoudelijke Producten |
  Giants LiveSport |

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  De mogelijkheden van online marketing zijn oneindig. Wie online marketing op de juiste wijze toepast binnen zijn of haar business, gaat een ongekende groei tegemoet. Maar als er niet op het juiste moment aan de juiste knoppen wordt gedraaid, kan online marketing ook een enorme kostenpost worden zonder dat het gewenste resultaat wordt behaald. Het is daarom belangrijk dat je een partner vindt die jou daar goed in begeleidt. Inventus wil die partner graag voor jou zijn. Met onze jarenlange ervaring in online marketing helpen we onze klanten op een nuchtere en professionele wijze hun e-commerce ambities te behalen.

  Bij ons staan jouw business en ambities centraal. Wij combineren jouw kennis met onze specialismen en van daaruit gaat ons team aan de slag. Communicatie vinden wij enorm belangrijk. Wij presenteren onze werkzaamheden en plannen op een transparante en duidelijke wijze en zorgen ervoor dat behaalde resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Wij zullen er alles aan doen om jouw e-commerce ambities te realiseren!
  Skills in Digital Strategy (4)
  Digitale CommerceInbound MarketingSEMDigitale Expertise
  Projecten in Digital Strategy (2)
  Case Vallei Limousines - Digital Strategy
  Case De Horlogebandenspecialist - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  Vallei LimousinesVervoer |
  De HorlogebandenspecialistKleding & Accessoires |

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Bereik meer en gerichter verkeer naar jouw website of webshop. Van SEO tot betaalde advertenties (SEA) tot boeiende content voor social media en e-mailmarketing. Vergroot jouw online zichtbaarheid en optimaliseer jouw online succes met de juiste online marketing strategie.

  Ontdek de kracht van online scoren met een Emerce100 bureau aan je zijde!
  Skills in Marketing (7)
  Marketing ConsultingB2C MarketingBedrijfsmarketingMarketing AnalyseData Driven MarketingB2B MarketingMarketing Automation
  Project in Marketing (1)
  Case Vallei Limousines - Marketing
  Klant in Marketing (1)
  Vallei LimousinesVervoer |

  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving
  Eén van de belangrijkste diensten die wij bij Inventus aanbieden is zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend onder de Engelse term ‘SEO’ welke staat voor ‘Search Engine Optimization’. SEO kan ook wel worden gezien als de bakermat van jouw online zichtbaarheid. Door dit deel van jouw online marketing strategie centraal te zetten presteren jouw andere aspecten uiteindelijk ook beter. Daarnaast is SEO in principe één van de belangrijkste ‘gratis’ kanalen, dat wil zeggen je betaalt geen kosten om organisch zichtbaar te zijn, er moet alleen voldoende tijd in worden gestoken.

  Heb je hier interesse in? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jouw unieke situatie mee om je te voorzien van passend advies.
  Skills in SEO (19)
  White Hat SEOOff-Page SEOSEO StrategyOn-Page SEOZoekmachine RankingSEO ManagementZoekmachine OptimalisatieMeertalige SEOSEO Web DesignSEO Analyse+9
  Projecten in SEO (4)
  Case Giants Live - SEO
  Case HAY - SEO
  Case VONROC - SEO
  Case Vallei Limousines - SEO
  Klanten in SEO (4)
  VonrocConsumer Electronics |
  Vallei LimousinesVervoer |
  Giants LiveSport |
  HAYHuishoudelijke Producten |

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  𝗔𝗱𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗚𝗼𝗼𝗴𝗹𝗲 & 𝗕𝗶𝗻𝗴
  Tegenwoordig gaat er bijna geen zoekopdracht voorbij of je ziet wel een advertentie tussen de resultaten staan. Deze betaalde advertentieresultaten worden gegenereerd door middel van het zogeheten zoekmachine adverteren, ook wel bekend onder de Engelse term ‘SEA’. Wij kunnen je verder helpen met adverteren in Google of Bing. Effectieve advertentiecampagnes kunnen gericht verkeer naar je webshop leiden, de verkoop stimuleren en de merkbekendheid vergroten. Door gebruik te maken van verschillende advertentiekanalen en -strategieën, kun je een breed publiek bereiken en je boodschap afstemmen op specifieke doelgroepen. Adverteren is dus een essentiële investering voor elke webshop die wil groeien en concurreren in de digitale markt.

  𝗔𝗱𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮
  Social media adverteren zorgt ervoor dat je direct zichtbaar wordt bij jouw gekozen doelgroep(en). Hierdoor krijg je direct resultaat en heeft dit een minder lange aanlooptijd dan bij social media optimalisatie het geval is. Net als bij het organische vlak zijn er ook bij het betaalde adverteren via social media continu nieuwe ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe advertentievormen, nieuwe doelgroepmogelijkheden, targetingopties of zelfs volledig nieuwe social media kanalen die populairder worden. Bij Inventus zijn wij op de hoogte van de nieuwste kanalen en ontwikkelingen. Wij kunnen je verder helpen met adverteren op: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest en TikTok.
  Skills in Online Advertising (16)
  Social Media AdverterenDigitale AdvertentieDigitale AdvertentieSocial Media AdvertisingAmazon ReclameRetargetingSEABing AdsPerformance MarketingDisplay Advertising+6
  Projecten in Online Advertising (4)
  Case HAY - Online Advertising
  Case VONROC - Online Advertising
  Case Vallei Limousines - Online Advertising
  Case De Horlogebandenspecialist - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (4)
  HAYHuishoudelijke Producten |
  VonrocConsumer Electronics |
  Vallei LimousinesVervoer |
  De HorlogebandenspecialistKleding & Accessoires |

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Nieuwsbrieven, orderbevestigingen, service mails en follow-ups zijn allemaal vormen van e-mailmarketing. Er zijn weinig mailboxen die er tegenwoordig nog aan ontkomen. E-mailmarketing staat al jaren in de top 10 van online marketing kanalen die omzet en loyaliteit bij klanten genereren. Geen e-mailcampagne is hetzelfde, er zijn talloze software systemen voor het opstellen van e-mailcampagnes. Van losse campagnes tot complete flows, waarbij de e-mails elkaar opvolgen het is allemaal in te richten.

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op.
  Skills in E-mail Marketing (9)
  NewsletterEmailingMailchimpEmail Template DesignOpt In EmailEmail Marketing CampaignDirect MailDirect MailingBulk Email
  Project in E-mail Marketing (1)
  Case De Horlogebandenspecialist - E-mail Marketing
  Klant in E-mail Marketing (1)
  De HorlogebandenspecialistKleding & Accessoires |

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving
  Met Google Analytics 4 kan je bezoekersgedrag van jouw website of webshop meten. Google Analytics staat al jaren bekend als één van ’s werelds meestgebruikte tools op het gebied van data-analyse. Dit omdat de tool gratis is, en relatief eenvoudig in gebruik is. Door het gebruik zal je meer inzichten kunnen verzamelen over jouw doelgroep, en op deze wijze jouw website/webshop, marketinguitgaven en uiteindelijk ook het rendement kunnen verbeteren.

  Alle data die wordt verzameld over verschillende platformen kunnen we koppelen en visueel presteren in een dashboard. Zo ben je dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte van jouw omzet, kosten, website bezoekers en nog veel meer. Onze dashboards kunnen volledig op maat worden gemaakt.

  Heb je hier interesse in? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met jouw unieke situatie mee om je te voorzien van passend advies.
  Skills in Web analytics / Big data (5)
  Website AnalyticsData AnalyticsConversion TrackingConversion Rate TrackingAnalytics Consulting
  Project in Web analytics / Big data (1)
  Case VONROC - Web analytics / Big data
  Klant in Web analytics / Big data (1)
  VonrocConsumer Electronics |

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (7)
  Wordpress DevelopmentWeb Application DevelopmentEcommerce HostingWeb DevelopmentResponsive DesignAPI DevelopmentFull Stack Development

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Ergonomie (UX / UI) (4)
  Usability TestingWireframingPayment Flow OptimizationUser Testing

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Inventus om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

20 leden in Inventus's team

Inventus cover
VerhaalWij realiseren e-commerce ambities. Dat doen we al sinds 2008 op onze eigen nuchtere, herkenbare en succesvolle manier. Onze werkwijze draait om kennis, communicatie en persoonlijke betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat onze klanten op een persoonlijke en heldere manier worden geholpen.
Neem gemakkelijk contact op met Inventus's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Inventus heeft 6 awards gewonnen

Channable Gold Partner2024-1-1
Google Premier Partner2024-2-1
#1 Ecommerce bureau in Emerce1002023-3-31Emerce100
Fonk150 Best Agencies2023-11-1Fonk150
#1 Ecommerce bureau in Emerce1002022-3-31Emerce100
Fonk150 Best Agencies2022-11-1Fonk150

Reviews

Nog geen review voor Inventus

Gewerkt met Inventus?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Inventus

Details


https://inventus.online

 • HoofdkantoorDemmersweg 86, Hengelo, Nederland