JEROME van Bluedesk, Alkmaar | Sortlist
Sortlist
JEROME van Bluedesk cover
JEROME van Bluedesk logo

JEROME van Bluedesk Alkmaar, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. Online marketing wordt steeds lastiger voor bedrijven waar de core-business in een andere branche ligt. Door alle ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing zijn er tientallen specialismen ontstaan. Wanneer marketing niet de kerncompetentie van jouw bedrijf is, wordt het lastig om bij te blijven en de online werkzaamheden op een effectieve wijze uit te voeren. Het inhuren danwel aannemen van een eigen marketeer is daarop een logische keuze. Goede online marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek. Bovendien zijn online specialisten duur en hebben ze de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Veel marketeers kiezen dan ook voor een functie bij een marketingbureau. Voor bedrijven waar de core-business anders is dan marketing, is het vinden van een online marketeer moeilijk. Bovendien ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden. JEROME biedt de oplossing voor het bovenstaande probleem. Met JEROME beschik je over een eigen team van online marketing specialisten. Wij nemen de online marketing werkzaamheden uit handen. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Voor een vast bedrag per maand is JEROME het verlengstuk van jouw organisatie.
8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2017
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door JEROME van Bluedesk

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Een goede online experience van de klant is van essentieel belang. Elke klant heeft te maken met een eigen reis, ofwel de customer journey. Om bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te werven moet de customer journey optimaal zijn. JEROME is het team die u daarbij perfect kan helpen. Samen met u kunnen we een optimale klantervaring realiseren en direct meer omzet genereren.

  Marketing automation is ook een belangrijke specialisme die het team van JEROME uitstekend beschikt. Marketing automation is het gebruikmaken van verschillende geautomatiseerde systemen om op deze wijze leads/prospects te binden aan je bedrijf en door de customer journey heen te helpen.

  Bij marketing automation gaat het erom om het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen. Door het inzetten van marketing automation zorg je ervoor dat je jouw leads al in een eerder stadium binnen de customer journey kunt bereiken en aan je kunt binden. Op deze wijze wordt de kans op een uiteindelijke conversie vergroot.
  Skills in Digital Strategy (7)
  Digital StrategyMarketing StrategyMarketing AutomationSocial Sellingonline marketing strategyOnline strategieCustomer Journey
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Meer conversies voor Makelaardij Bakker Schoon - Digital Strategy
  27% meer leads voor Milieu Service Nederland - Digital Strategy
  Online marketingondersteuning voor SC Telstar - Digital Strategy
  Marketingondersteuning voor KOKS Group - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (4)
  Milieu Service NederlandAnderen | national
  Bakker Schoon MakelaardijVastgoed | regional
  TelstarSport | national
  KOKS GroupIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Onze SEA specialisten zijn ware superhelden als het gaat om adverteren via Google Adwords en Bing Ads. Team JEROME kan je helpen met het creëren, monitoren en bijsturen van jouw advertentiecampagnes.
  Skills in Online Advertising (7)
  Google AdwordsGoogle AdWordsGoogle Advertisingzoekmachine adverterenGoogle AdsSEABing ads
  Projecten in Online Advertising (5)
  Meer conversies voor Makelaardij Bakker Schoon - Online Advertising
  27% meer leads voor Milieu Service Nederland - Online Advertising
  Volledige marketingontzorging voor Eliassen - Online Advertising
  Meer conversies voor Pakketvervoer.nl - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (5)
  Milieu Service NederlandAnderen | national
  KOKS GroupIndustriële Goederen en Diensten | international
  Bakker Schoon MakelaardijVastgoed | regional
  Pakketvervoer.nlVervoer | national

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag JEROME van Bluedesk om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door JEROME van Bluedesk

Meer conversies voor Makelaardij Bakker Schoon
Meer conversies voor Makelaardij Bakker Schoon

Project gemaakt voor Bakker Schoon Makelaardij in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek.Bakker Schoon is een gerenomeerde makelaar in de regio Alkmaar.Binnen een korte tijd hebben de specialisten van JEROME gezorgt dat in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Zuid-Scharwoude het makelaarsbureau Bakker Schoon beter online zichtbaar is. Een andere doelstelling die gesteld werd, was het genereren van meer leads voor o.a. woningaanbod, verkoop, aankoop, taxatie en gratis waardebepaling.

Digital StrategyOnline AdvertisingSocial media
Lees meer
27% meer leads voor Milieu Service Nederland
27% meer leads voor Milieu Service Nederland

Project gemaakt voor Milieu Service Nederland in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek.Milieu Service Nederland zorgt sinds de jaren 80 landelijk voor het verwerken van bedrijfsafval van diverse afvalstromen.De belangrijkste doelstellingen voor Milieu Service Nederland was om het aantal leads te verhogen.Met de online marketingspecialisten van JEROME hebben we de volgende online kanalen ingezet: * Zoekmachine adverteren(SEA) * Zoekmachine optimalisatie (SEO) * E-mail marketing * Conversie optimalisatie (waaronder A/B testing) * Affiliate marketing * Social media marketing

Digital StrategyE-mailOnline Advertising+2
Lees meer
Online marketingondersteuning voor SC Telstar
Online marketingondersteuning voor SC Telstar

Project gemaakt voor Telstar in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek.Telstar is de voetbalclub van stoere mannen en ferme vrouwen. De club bestaat al sinds 1963 en kent een rijke historie. Telstar komt uit in de Keuken Kampioen divisie en staan ook wel bekend als de Witte Leeuwen. Team JEROME biedt online marketingondersteuning voor Telstar met als doel de club online beter op de kaart te zetten. Deze ondersteuning is onderdeel van het Commerce as a Service abonnement van Bluedesk.JEROME en Bluedesk maken dagelijks online ondernemen makkelijker en toegankelijker middels CaaS. Wij zorgen dat usnel online bent met een krachtig e-Commerce platform zonder hoge investeringskosten.Met CaaS leveren wij een all-in-one e-Commerce service, waarbij wij u volledig ontzorgen op het gebied van techniek, marketing & service. Hierdoor kan uw focus geheel gericht zijn op uw business.

Digital StrategyE-commerceE-mail
Lees meer
Volledige marketingontzorging voor Eliassen
Volledige marketingontzorging voor Eliassen

Project gemaakt voor Eliassen Home & Garden pleasure in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2C publiek.Door de klant volledig te ontzorgen op SEA, Social Media en diverse marketplaces hebben we binnen 6 maanden een spectaculaire groei behaald op de KPI's die we vooraf hebben afgesproken: omzet, transacties en traffic.

E-commerceOnline AdvertisingSEO+1
Lees meer
Meer conversies voor Pakketvervoer.nl
Meer conversies voor Pakketvervoer.nl

Project gemaakt voor Pakketvervoer.nl in de Vervoer industrie voor een B2B / B2C publiek.Pakketvervoer.nl is een fantastisch familiebedrijf dat actief is in de markt van pakketvervoer, palletvervoer, lengtetransport en luchttransport. Met team JEROME hebben we het offline succes vertaald naar online succes. Met de aanpak van JEROME wisten we een positieve ROI te behalen. Naast de directe conversie hebben we ook meer autoriteit opgebouwd rondom het merk. Dit zijn de belangrijkste resultaten: * Het behalen van 268 offerte aanvragen * In totaal hebben we 7% organische bezoekers gerealiseerd * Vertoningspercentage van 38% in de Google Ads campagnes

E-mailOnline AdvertisingSEO+1
Lees meer
Marketingondersteuning voor KOKS Group
Marketingondersteuning voor KOKS Group

Project gemaakt voor KOKS Group in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.JEROME werd aangetrokken om de online marketingstrategie van de verschillende bedrijven te herzien en te centraliseren.Een greep uit de resultaten die behaald zijn :- 52% meer online zichtbaarheid- 312% meer offerte aanvragen- 46% meer organisch verkeer- 21% meer online conversies

Digital StrategyOnline AdvertisingSEO
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag JEROME van Bluedesk om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in JEROME van Bluedesk's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

JEROME van Bluedesk heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor JEROME van Bluedesk

Gewerkt met JEROME van Bluedesk?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van JEROME van Bluedesk

Details


https://jeromehq.nl

 • HoofdkantoorRogier van der Weydestraat 8, Alkmaar, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid