Lead Today, Rotterdam | Sortlist

Over


Lead Today cover
Lead Today logo

Lead Today Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Lead Today zorgt voor resultaat uit marketing en sales!

Wij zijn Lead Today, een marketing- en sales bureau gelegen in het hart van Rotterdam. Aangenaam kennis te maken! Ons team van groeimanagers en specialisten bruist van de kennis en ambities. Samen helpen we jou om de groeipotentie van jouw organisatie optimaal te benutten. Onze toekomstbestendige aanpak voor bedrijfsgroei is gebaseerd op het Lead Today Groeimodel. Aan de hand van dit model formuleren we een perfect op maat gemaakte groeistrategie gericht op het optimaliseren van processen, mensen, middelen en technologie en het creëren van concrete saleskansen.

Met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van marketing- en salesoptimalisatie, durven wij te zeggen dat we weten waar we het over hebben. Onze expertise heeft zich over de jaren steeds verder ontwikkeld tot de innovatieve aanpak die we nu aanbieden. Hieronder een overzicht waar wij specifiek goed in zijn.

 • Digitale transformatie
 • Marketing- en sales strategie
 • Kwalitatieve leadgeneratie
 • Digital advertising (Google, LinkedIn, Facebook, Programmatic)
 • Webanalytics
 • Inbound Marketing
 • Social Selling
 • Implementatie van Marketing- & sales-technologie
  • Marketing Automation (o.a. Hubspot, Pardot, Act-On)
  • CRM (Salesforce)
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Lead Today

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Binnen succesvolle B2B bedrijven werken marketing en sales optimaal samen. Maar, samenwerking alleen is niet voldoende. Nieuwe werkwijzen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Dit creëert kansen, mits je ze met beide handen aangrijpt. Aan de hand van het Lead Today Groeimodel helpen wij B2B organisaties om deze kansen maximaal te benutten en zo een toekomstbestendige marketing- en salesorganisatie in te richten. Zó ontstaat er grip op bedrijfsgroei. Benieuwd hoe we dit doen?
  Skills in Digital Strategy (6)
  Digital MarketingStrategic Marketingdigital marketing consultancyb2b marketingmarketing consultancy agencyb2b advertising
  Project in Digital Strategy (1)
  Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro - Digital Strategy
  Klant in Digital Strategy (1)
  ZegroVoedsel | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Online adverteren is niet weg te denken uit het huidige marketinglandschap. Ons online advertising team heeft maar één doel en dat is het maximale resultaat behalen uit campagnes. Door de inzet van verschillende kanalen en hyper gepersonaliseerde aanpak brengen wij de boodschap op het juiste moment over bij de doelgroep. Hieronder een greep van onze specialismes: Linkedin adverteren LinkedIn wordt door meer dan 4,6 miljoen Nederlanders gebruikt en heeft per dag 550.000 actieve bezoekers. Het platform is vooral relevant voor B2B-bedrijven die hun zakelijke dienstverlening willen promoten, vanwege de uitgebreide targeting-mogelijkheden van het zakelijke netwerk. Het is mogelijk heel gericht je doelgroep te bereiken. Campagnes waarbij de advertentie nauw aansluit op je doelgroep, zijn dan ook aan te raden. Adverteren op LinkedIn kan onder andere via sponsored updates, leadformulieren en tekstadvertenties. Een sponsored update is vergelijkbaar met het boosten van een post op Facebook: een al geplaatste update wordt gesponsord voor meer bereik. Tekstadvertenties (eventueel met afbeelding) verschijnen bovenin of aan de rechterkant van de website en zijn te zien op verschillende LinkedInpagina’s. Google Ads Google Ads is het advertentieplatform van de grootste zoekmachine ter wereld. Adverteren in Google Ads levert je vaak een groot zoekvolume op in vergelijking tot andere zoekmachines. Met het adverteren in zoekmachines, ofwel Search Engine Advertising (SEA), plaats je tegen betaling advertenties op het internet. Google Ads biedt hierin mogelijkheden op het gebied van remarketing, display, shopping, foto, tekst en video advertenties. Facebook adverteren Facebook is één van de grootste sociale netwerken ter wereld. Op dit moment telt Facebook 2,3 miljard gebruikers wereldwijd. Binnen Nederland zijn dat 10,1 miljoen Facebookgebruikers. Omdat Facebook zowel persoonlijke als demografische gegevens van gebruikers verzamelt, is het mogelijk om een zeer specifieke doelgroep te benaderen. Met adverteren op Facebook kun je bijvoorbeeld meer mensen in de buurt van je organisatie bereiken of berichten promoten. Door fans te genereren, kan er een grotere groep mensen bereikt worden bij de promotie van evenementen, het verzamelen van leads en het promoten van je website.
  Skills in Online Advertising (10)
  Google AdWordsInfluencer MarketingVideo AdvertisingFacebook AdvertisingProgrammatic Advertisinginstagram marketinginstagram advertisingLinkedin Advertisingb2b ecommerceb2b advertising

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Lead Today om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door Lead Today

Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro
Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro

Project gemaakt voor Zegro in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Over de klant ZegroRuim 45 jaar geleden werd familiebedrijf Zegro opgericht. Zegro is een puur Rotterdamse groothandel voor de horeca en grootverbruikers. Met een persoonlijke en klantvriendelijke manier van zaken doen, verzorgt Zegro al jaren de bevoorrading van horecagelegenheden in regio Rotterdam. Met hart voor de horeca maakt Zegro samen met haar partners en klanten ambities waar.

Digital Strategy
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Lead Today om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

15 leden in Lead Today's team

Lead Today cover
Neem gemakkelijk contact op met Lead Today's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Lead Today was toegewezen 1 keer

FD Gazellenaward 20192019-08-31Dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Reviews

Nog geen review voor Lead Today


Contact

Contact gegevens van Lead Today


Details


 • HoofdkantoorBeursplein 37, 3011 AA Rotterdam, Netherlands