Lead Today, Rotterdam | Sortlist
Lead Today cover
Lead Today logo

Lead Today

verified-flagcertified-flag
Rotterdam, Nederland
Lead Today is jouw partner in digitale groei!
Lead Today zorgt voor resultaat uit marketing en sales! Wij zijn Lead Today, een online marketing bureau gelegen in het hart van Rotterdam. Aangenaam kennis te maken! Ons team van digital consultants en online marketeers bruist van de kennis en ambities. Samen helpen we jou om de online groeipotentie van jouw organisatie optimaal te benutten. In al onze werkzaamheden zijn wij gericht op het realiseren van resultaat en het ondersteunen van onze klanten in het behalen van gestelde marketing- en salesdoelen en ambities. Schouder aan schouder delen wij de verantwoordelijkheid voor het behalen van jouw ambities! Met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van online marketing- en salesoptimalisatie, durven wij te zeggen dat we weten waar we het over hebben. Onze expertise heeft zich over de jaren steeds verder ontwikkeld tot de innovatieve aanpak die we nu aanbieden. Hieronder een overzicht waar wij specifiek goed in zijn. Marketingstrategie Wil jij een toekomstbestendinge marketingstrategie schrijven die jouw groeiambitie realiseert? Aan de hand van ons Groeimodel signaleren we kansen om van jouw marketing en sales een groeimotor te maken! Online marketing Wil jij een nieuwe doelgroep aanspreken of jouw aanbod beter onder de aandacht krijgen bij de bestaande doelgroep? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes te voor je kanalen, doelgroep, boodschap en strategie! Marketingtechnologie Onze tech-experts staan klaar om jou te ondersteunen met alle vraagstukken rondom het techniek marketing & sales. Of het nu gaat over een (nieuwe) website, e-mailmarketing, meetbaarheid of het ontwikkelen van – wij zijn er voor je!
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
8 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2009
3 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Website openen

Diensten

7 diensten aangeboden door Lead Today

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Kan jij de vraag "Wat is de bijdrage van online marketing aan bedrijfsgroei?” met een concreet getal of bedrag beantwoorden? Zoja, klik deze pagina dan gerust weg. Maar vaak merken wij dat klanten die vraag toch lastig kunnen beantwoorden. Begrijpelijk, maar wil jij echt gaan vlammen met jouw bedrijf, dan is het wel belangrijk om dit te realiseren.

  Samen met jou tillen wij graag jouw online marketing naar het volgende niveau. We bepalen de beste route voor succes en zorgen dat jij voorop gaat lopen. Let’s Lead Today!
  Skills in Marketing (4)
  Fundraising Marketing CampagneNonprofit MarketingB2B MarketingB2B Lead Generation
  Projecten in Marketing (4)
  Online marketingcampagne voor het goede doel DOA - Marketing
  Succesvolle B2B leadgeneratie voor Baker Tilly - Marketing
  De roadmap voor een succesvolle B2B strategie - Marketing
  Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro - Marketing
  Klanten in Marketing (4)
  ZegroVoedsel | national
  Baker TillyAccounting | national
  DOANon-profit | national
  PTV LogisticsSoftware & Computer Services | national

  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving
  Til jouw online marketingactiviteiten naar een hoger niveau

  Wij helpen jou een weg te banen tussen alle mogelijkheden en innovaties. Ons team gebruikt relevante ontwikkelingen om jouw online marketingstrategie verder te optimaliseren. Zo maken we jouw campagnes steeds slimmer, waardoor de doelgroep steeds beter wordt bereikt en er meer resultaat wordt behaald.

  Onze online marketing diensten:
  Online campagnes
  SEA
  SEO
  Content creatie
  Social advertising
  Conversie optimalisatie
  Webanalytics, reporting & dashboarding
  Google Shopping
  Google Grants
  Display advertising
  Skills in Online Advertising (21)
  Video AdvertisingGoogle AdWordsRetargetingSEARemarketingSearch Engine AdvertisingFacebook Advertisinginstagram marketinggoogle advertisinginstagram advertising+11
  Projecten in Online Advertising (3)
  Online marketingcampagne voor het goede doel DOA - Online Advertising
  Succesvolle B2B leadgeneratie voor Baker Tilly - Online Advertising
  Meer aanvragen door SEA voor Isolatiebedrijf - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (3)
  DOANon-profit | national
  Baker TillyAccounting | national
  IsosunBouw | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Creëer een directe lijn met jouw ideale doelgroep

  Social media is de perfecte manier om onder de aandacht te komen bij jouw relevante doelgroep. Door middel van social media advertising creëer je binnen no-time een groter online bereik en zorgen we dat de relevante doelgroep. Daarnaast heeft het ook nog eens een aantrekkelijke verhouding tussen kosten en resultaat waardoor je het maximale uit je budget haalt.

  Scoren met sociale media
  Sociale media platformen bieden veel kansen, maar met name het adverteren via deze sociale media heeft een flink aantal voordelen.

  Met deze kanalen bereiken we jouw doelgroep:
  Facebook advertising: Met nog steeds ruim 7,1 miljoen bezoekers blijft het Facebook-platform behoorlijk actief. Door de intelligente targetingmogelijkheden is dit een ideaal platform om jouw doelgroep te bereiken. Zeker voor remaketing is dit kanaal nog steeds heel goed inzetbaar.

  Instagram advertising: Een perfect platform wanneer je jouw verhaal ook in beelden kunt vertellen, aan de hand van foto's en video's. Bijkomend voordeel: doordat Instagram onderdeel is van Facebook kunnen we data combineren en jouw doelgroep nog beter targeten!

  Pinterest advertising: Hét kanaal voor het opdoen van inspiratie voor kleding, interieur en andere looks. Heb je prachtige en tijdloze content? Kies dan voor adverteren op Pinterest.

  LinkedIn advertising: Is de zakelijke markt jouw doelgroep? Dan is LinkedIn hét platform om jouw doelgroep te bereiken en in contact te komen met bedrijven. Het is binnen LinkedIn zelfs mogelijk om jouw advertenties alleen te tonen aan personen en/of bedrijven voor wie jouw boodschap relevant is.


  Zo spreek je, door middel van ads, eenvoudig een nog onbekende doelgroep aan die overeenkomen met de gewenste demografische gegevens en interesses.

  Zo ben je in staat om een bestaande doelgroep en warme leads (mensen die eerder op je website zijn geweest maar nog geen aankoop of aanvraag hebben gedaan) aan te spreken, door middel van remarketing.

  Zo genereer je meer websiteverkeer en conversies vanuit jouw ideale doelgroep.
  Skills in Social media (6)
  Instagram MarketingInstagram ReclameFacebook ReclameFacebook MarketingFacebook AdvertisingSocial Media Marketing

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Meer verkeer, leads en omzet vanuit de organische zoekresultaten

  SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een mondvol, maar simpelweg betekent dit dat je op relevante zoektermen organisch goed vindbaar bent in de zoekmachines (zonder advertentiebudget in te zetten). Een goede vindbaarheid in de zoekmachines zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer conversies. Benieuwd welke resultaten wij voor jou kunnen behalen?
  Skills in SEO (19)
  SEO Consultingseo marketingseo kennisSEO RankingSEO CopywritingTechnische SEOSEO StrategieSEO Content CreationSEO Optimalisatieseo copywriting+9
  Project in SEO (1)
  De organische vindbaarheid van Women Inc. boosten - SEO
  Klant in SEO (1)
  Women IncNon-profit |

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Binnen succesvolle B2B bedrijven werken marketing en sales optimaal samen. Maar, samenwerking alleen is niet voldoende. Nieuwe werkwijzen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Dit creëert kansen, mits je ze met beide handen aangrijpt. Aan de hand van het Lead Today Groeimodel helpen wij B2B organisaties om deze kansen maximaal te benutten en zo een toekomstbestendige marketing- en salesorganisatie in te richten. Zó ontstaat er grip op bedrijfsgroei. Benieuwd hoe we dit doen?
  Skills in Digital Strategy (11)
  Search MarketingDigital MarketingB2B Marketingb2b advertisingCRM ConsultingMultichannel Marketingmarketing consultancy agencyb2b marketingdigital marketing consultancyStrategic Marketing+1
  Projecten in Digital Strategy (2)
  De roadmap voor een succesvolle B2B strategie - Digital Strategy
  Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  ZegroVoedsel | national
  PTV LogisticsSoftware & Computer Services | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Effectief communiceren met klanten en prospects

  E-mailmarketing is een marketingtactiek die tegenwoordig onmisbaar is in een goede marketingstrategie. Het is de perfecte manier om jouw doelgroep aan je te binden en de band te versterken, door relevante informatie naar hun e-mailbox te sturen. Wil je zelf ook starten met e-mailmarketing? Of wil je dit marketingkanaal effectiever inzetten? Dan helpen wij je graag met een succesvolle strategie en converterende e-mailings.

  Succesvol inzetten op e-mailmarketing
  Succesvolle e-mailmarketing valt of staat met personalisatie. Het is geen kwestie van dezelfde e-mail sturen naar je hele lijst, het draait om het leren kennen van je doelgroep en op basis daarvan segmentaties aanbrengen.

  Zo voorzie je je doelgroep altijd van persoonlijke en relevante informatie waardoor de lezer eerder geneigd is om over te gaan tot actie. Of nog beter: echt binding voelt met je organisatie. En wie wil dat niet?
  Skills in E-mail Marketing (10)
  MailchimpNewslettere-mailenEmail CopywritingE-mail MarketingE-mail Marketing AutomationE-mail Marketing CampagneMarketing Automation AdviesHubSpot EmailMarketing Automation
  Projecten in E-mail Marketing (3)
  De geefvraag stellen via e-mail vanuit Kansfonds - E-mail Marketing
  Je buik vol van E-mailmarketing - E-mail Marketing
  Marketing-Salesstrategie 2.0 voor Zegro - E-mail Marketing
  Klanten in E-mail Marketing (3)
  KansfondsNon-profit | national
  ZegroVoedsel | national
  De BuikVoedsel | national

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving
  Jouw website is de sleutel tot succes. Zelfs met een top-notch online marketingcampagne kan succes uitblijven als bezoekers niet tot actie worden aangezet.

  Als bezoekers niet worden geleid naar conversiepunten, gaan kostbare kansen verloren.

  Onze webontwikkelingsexperts maken van jouw site een conversiemachine. Laten we samen je online investeringen maximaal laten renderen !🚀
  Skills in Website Creatie (4)
  Conversie OptimalisatieWebsite OptimisatieWordPressWebsite Onderhoud

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Lead Today om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

15 leden in Lead Today's team

Lead Today cover
VerhaalWe zijn een ambitieus, jong, behulpzaam en gezellig team We werken hard en streven ambitieuze doelen na, maar we kunnen ook regelmatig met elkaar lachen en staan altijd voor elkaar en onze klanten klaar
Neem gemakkelijk contact op met Lead Today's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Lead Today heeft 3 awards gewonnen

FD Gazellen award 20232023-11-1
FD Gazellen award 20202020-9-30Dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
FD Gazellen award 20192019-8-30Dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Reviews

Nog geen review voor Lead Today

Gewerkt met Lead Today?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Lead Today

Details • HoofdkantoorCoolsingel 104, 3011 AG Rotterdam, Nederland

Lead Today-facebookLead Today-linkedin