MKC-Media (+ reviews) | Sortlist
MKC-Media cover
MKC-Media logo

MKC-Media

verified-flag
Middelharnis, Nederland
We Want to take the load of your shoulders and upgrade your online presence
A young, Talented and hungry team that builds incredible websites that convert.
3 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
4 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2023
Opgericht in 2022

Diensten

27 diensten aangeboden door MKC-Media

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  MKC-Media: Uw Partner in Webdesign

  Bij MKC-Media begrijpen we het belang van een aantrekkelijke en functionele website. Als toonaangevend webdesignbedrijf streven we ernaar om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid zowel mooi als effectief is. Ons team van getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw met u samen om websites te creëren die uw merk vertegenwoordigen en uw doelgroep aanspreken.

  Wanneer u kiest voor MKC-Media, kunt u rekenen op een op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij uw bedrijf en waarden. We nemen de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en werken samen met u aan het definiëren van de doelstellingen voor uw website. Of u nu een eenvoudige informatieve site wilt of een complexe e-commerce portal, we hebben de kennis en expertise om aan uw wensen te voldoen.

  Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We besteden veel aandacht aan het ontwerpen van intuïtieve gebruikersinterfaces en zorgen ervoor dat uw bezoekers moeiteloos door uw site kunnen navigeren. Daarnaast optimaliseren we uw website voor snelheid en prestaties, zodat uw bezoekers niet worden afgeschrikt door lange laadtijden.

  Een belangrijk aspect van ons werk is responsief webdesign. We begrijpen dat uw website op alle apparaten goed moet werken, of het nu op een desktop, tablet of smartphone is. Daarom zorgen we ervoor dat uw site volledig responsief is, zodat gebruikers een optimale ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

  Bij MKC-Media geloven we ook in het belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO). We implementeren SEO-best practices om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in zoekmachines zoals Google. Dit helpt uw online zichtbaarheid te vergroten en meer organisch verkeer naar uw site te trekken.

  Kortom, als u op zoek bent naar een webdesignbedrijf dat prachtige en functionele websites creëert, dan bent u bij MKC-Media aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen.


  English:

  MKC-Media: Your Partner in Web Design

  At MKC-Media, we understand the importance of an attractive and functional website. As a leading web design company, we strive to ensure that your online presence is both beautiful and effective. Our team of talented designers and developers work closely with you to create websites that represent your brand and appeal to your target audience.

  When you choose MKC-Media, you can expect a customized design that perfectly fits your business and values. We take the time to understand your specific needs and collaborate with you to define the goals for your website. Whether you need a simple informational site or a complex e-commerce portal, we have the knowledge and expertise to meet your requirements.

  Our websites are not only visually appealing but also functional and user-friendly. We pay close attention to designing intuitive user interfaces and ensure that your visitors can navigate your site effortlessly. Additionally, we optimize your website for speed and performance, so that your visitors are not deterred by long loading times.

  An important aspect of our work is responsive web design. We understand that your website needs to work well on all devices, whether it's a desktop, tablet, or smartphone. Therefore, we ensure that your site is fully responsive, providing users with an optimal experience regardless of the device they are using.

  At MKC-Media, we also believe in the importance of search engine optimization (SEO). We implement SEO best practices to ensure that your website ranks well in search engines like Google. This helps increase your online visibility and attract more organic traffic to your site.

  In summary, if you're looking for a web design company that creates beautiful and functional websites, MKC-Media is the right choice for you. Contact us today and discover how we can elevate your online presence to the next level.
  Skills in Website Creatie (6)
  Web DesignResponsive Web DesignWeb ContentWeb StrategyWeb HostingWebsite Design
  Projecten in Website Creatie (4)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Website Creatie
  Website voor ons zelf MKC-Media - Website Creatie
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Website Creatie
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  TinusdeijsboerVoedsel | regional
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Ontwerp (4)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Ontwerp
  Website voor ons zelf MKC-Media - Ontwerp
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Ontwerp
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (4)
  TinusdeijsboerVoedsel | regional
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  SEO staat voor "Search Engine Optimization" en verwijst naar het proces van het optimaliseren van een website om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Met effectieve SEO-strategieën kan een website hoger ranken in de zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid en het verkeer naar de site toenemen.

  Het doel van SEO is om relevante en waardevolle inhoud te creëren die aansluit op de zoekopdrachten van gebruikers. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de meta-tags, het verbeteren van de laadsnelheid van de website en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites.

  SEO is van cruciaal belang voor bedrijven en website-eigenaren die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun doelgroep willen bereiken. Door te investeren in SEO kunnen ze hun concurrentiepositie verbeteren en meer potentiële klanten aantrekken.

  Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van SEO, omdat zoekmachines hun algoritmen voortdurend aanpassen. Een goed geoptimaliseerde website kan een aanzienlijke impact hebben op de zichtbaarheid en het succes van een bedrijf online.
  Skills in SEO (10)
  Multilingual SEOOrganic TrafficSEO Content CreationSEO Mobile OptimizationLocal SEOTechnical SEOMobile SEOSEO CopywritingMarketplace SEOSmall Business SEO
  Projecten in SEO (4)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - SEO
  Website voor ons zelf MKC-Media - SEO
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - SEO
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - SEO
  Klanten in SEO (4)
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  TinusdeijsboerVoedsel | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Branding en positionering zijn twee essentiële aspecten van een succesvolle marketingstrategie. Branding verwijst naar het proces van het creëren van een sterk en herkenbaar merk dat de identiteit en waarden van een bedrijf weerspiegelt. Het omvat het ontwerpen van een uniek logo, het kiezen van de juiste kleuren en typografie, en het definiëren van de merkboodschap.

  Positionering daarentegen richt zich op het bepalen van de specifieke plek van een merk in de markt en het onderscheiden van zichzelf van de concurrentie. Het gaat om het identificeren van de unieke waardepropositie van het merk en het communiceren van deze waarde aan de doelgroep.

  Door een sterk merk en een duidelijke positionering op te bouwen, kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en een emotionele band opbouwen met de doelgroep. Dit kan leiden tot meer merkloyaliteit, een grotere klantenbinding en een groter marktaandeel.

  Het proces van branding en positionering vereist diepgaand onderzoek en inzicht in de doelgroep en de markt. Het is belangrijk om een consistente boodschap en visuele identiteit over te brengen op alle marketingkanalen om een sterk en samenhangend merkimago op te bouwen.

  Met de juiste branding en positionering kan een bedrijf zichzelf positioneren als een betrouwbare en geloofwaardige speler in de markt, waardoor het de concurrentie kan overtreffen en duurzame groei kan realiseren.
  Skills in Branding & Positionering (4)
  Digital BrandingBrand IdentityVisual IdentityCorporate Identity
  Projecten in Branding & Positionering (4)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Branding & Positionering
  Website voor ons zelf MKC-Media - Branding & Positionering
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Branding & Positionering
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (4)
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  TinusdeijsboerVoedsel | regional
  NadegeboorteZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Een grafische identiteit, ook wel visuele identiteit genoemd, verwijst naar de visuele elementen en grafische kenmerken die worden gebruikt om een merk, bedrijf of organisatie te vertegenwoordigen. Het omvat alle visuele aspecten, zoals logo's, kleuren, typografie, iconen en grafische elementen, die samen een herkenbaar en consistente uitstraling creëren.

  Een sterke grafische identiteit is van cruciaal belang voor het opbouwen van merkbekendheid en het creëren van een blijvende indruk bij het publiek. Het logo, als een belangrijk onderdeel van de grafische identiteit, fungeert als het herkenbare symbool van het merk en wordt vaak gebruikt op alle communicatiemiddelen.

  Door consistentie in de grafische identiteit te handhaven, kunnen merken een coherente merkervaring bieden aan hun doelgroep, ongeacht het kanaal of medium dat wordt gebruikt. Dit zorgt voor herkenning en vertrouwen bij de consument, wat op zijn beurt kan leiden tot een grotere merkloyaliteit.

  Het ontwikkelen van een grafische identiteit vereist een diepgaand begrip van het merk, de doelgroep en de kernwaarden. Het is belangrijk om een unieke en onderscheidende visuele identiteit te creëren die aansluit bij de identiteit en boodschap van het merk.

  Met een goed ontwikkelde grafische identiteit kunnen merken hun verhaal effectief overbrengen, een emotionele connectie opbouwen met het publiek en een blijvende indruk achterlaten. Het is een krachtig hulpmiddel om een merk te positioneren en te differentiëren in een competitieve markt.
  Skills in Grafische Identiteit (1)
  Identity Design
  Projecten in Grafische Identiteit (3)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Grafische Identiteit
  Website voor ons zelf MKC-Media - Grafische Identiteit
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Grafische Identiteit
  Klanten in Grafische Identiteit (3)
  TinusdeijsboerVoedsel | regional
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional

  Meer informatie over Grafische Identiteit


 • Beschrijving
  Web analytics en big data spelen een belangrijke rol in de digitale wereld van vandaag. Web analytics verwijst naar het proces van het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens over het gedrag van websitebezoekers. Het stelt bedrijven in staat om inzicht te krijgen in hoe mensen hun website gebruiken, welke pagina's het meest bezocht worden, hoe lang bezoekers op de site blijven, enzovoort.

  Met behulp van web analytics kunnen bedrijven waardevolle inzichten verkrijgen om hun website te optimaliseren, de gebruikerservaring te verbeteren en hun online marketingstrategieën te verfijnen. Door de gegevens te analyseren, kunnen ze zien welke marketingcampagnes effectief zijn, welke content goed presteert en waar mogelijke knelpunten of conversieproblemen liggen.

  Big data verwijst naar enorme datasets die te groot en complex zijn om met traditionele databasemanagementsystemen te verwerken. Deze datasets bevatten vaak een schat aan informatie en worden gegenereerd door verschillende bronnen, waaronder sociale media, mobiele apparaten, sensoren en online transacties.

  Door big data te analyseren, kunnen bedrijven trends, patronen en verbanden ontdekken die anders moeilijk te identificeren zouden zijn. Het stelt hen in staat om voorspellende analyses uit te voeren, klantgedrag te begrijpen, markttrends te volgen en strategische beslissingen te nemen op basis van feitelijke gegevens.

  Samengevoegd kunnen web analytics en big data bedrijven een diepgaand inzicht geven in hun online activiteiten en klantgedrag. Dit stelt hen in staat om datagestuurde beslissingen te nemen, hun concurrentiepositie te verbeteren en een gepersonaliseerde en optimale ervaring te bieden aan hun doelgroep. Het zijn krachtige hulpmiddelen die bedrijven helpen om succesvol te zijn in het digitale tijdperk.
  Skills in Web analytics / Big data (4)
  User Session TrackingWeb Analytics Big DataData ReportingData Visualization
  Projecten in Web analytics / Big data (4)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Web analytics / Big data
  Website voor ons zelf MKC-Media - Web analytics / Big data
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Web analytics / Big data
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Web analytics / Big data
  Klanten in Web analytics / Big data (4)
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  TinusdeijsboerVoedsel | regional

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving
  Innovatie is een cruciaal aspect voor groei en vooruitgang in zowel bedrijven als de maatschappij als geheel. Innovatie verwijst naar het creëren en implementeren van nieuwe ideeën, producten, processen of diensten die waarde toevoegen en positieve verandering teweegbrengen.

  Voor bedrijven kan innovatie hen helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie, nieuwe marktkansen te benutten en efficiënter te opereren. Door voortdurend te innoveren kunnen bedrijven hun producten en diensten verbeteren, de klanttevredenheid verhogen en nieuwe doelgroepen aanspreken.

  Innovatie is niet beperkt tot technologische vooruitgang. Het omvat ook het vinden van nieuwe manieren om processen te optimaliseren, het ontwikkelen van creatieve marketingstrategieën en het stimuleren van een cultuur van continue verbetering binnen de organisatie.

  In de maatschappij is innovatie even belangrijk. Het kan bijdragen aan oplossingen voor complexe problemen, zoals klimaatverandering, gezondheidszorg en duurzaamheid. Door innovatieve ideeën en technologieën te ontwikkelen, kunnen we een betere toekomst creëren voor iedereen.

  Innovatie vereist creativiteit, leiderschap en een open geest. Het betekent ook het omarmen van risico's en het leren van mislukkingen om uiteindelijk tot succes te komen. Bedrijven en samenlevingen die innovatie omarmen, hebben de mogelijkheid om te gedijen in een steeds veranderende wereld en een positieve impact te hebben op mensen en de planeet.
  Skills in Innovatie (3)
  Global InnovationOpen InnovationBusiness Intelligence
  Projecten in Innovatie (3)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Innovatie
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Innovatie
  Webcreatie voor Tinusdeijsboer.nl - Innovatie
  Klanten in Innovatie (3)
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  TinusdeijsboerVoedsel | regional
  NadegeboorteZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Innovatie


 • Beschrijving
  Motion design, ook wel bewegingsontwerp genoemd, is een creatieve discipline waarbij grafische elementen worden geanimeerd om visuele verhalen te vertellen. Het omvat het gebruik van beweging, animatie en speciale effecten om boeiende en dynamische visuele content te creëren.

  Motion design wordt veel gebruikt in verschillende media, waaronder digitale marketing, reclame, videoproductie en interactieve websites. Het kan worden toegepast op logo-animaties, infographics, titelsequenties, explainer-video's, en nog veel meer.

  Door beweging toe te voegen aan statische beelden, kunnen ontwerpers complexe ideeën en concepten op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier communiceren. Het trekt de aandacht van het publiek en zorgt voor een gedenkwaardige kijkervaring.

  Motion design vereist creativiteit, technische vaardigheden en een goed begrip van de principes van animatie. Ontwerpers gebruiken verschillende tools en software om hun visuele concepten tot leven te brengen, zoals Adobe After Effects, Cinema 4D en meer.

  Het is een krachtig hulpmiddel voor merken en bedrijven om hun boodschap over te brengen, hun merkimago te versterken en de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Door beweging en animatie te integreren in hun visuele communicatie, kunnen ze zich onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achterlaten bij hun doelgroep.
  Skills in Motion Design (4)
  Digital AnimationMotion Design 3DMotion GraphicsLogo Motion Design
  Projecten in Motion Design (3)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Motion Design
  Website voor ons zelf MKC-Media - Motion Design
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Motion Design
  Klanten in Motion Design (3)
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  MKC-MediaSoftware & Computer Services | local

  Meer informatie over Motion Design


 • Beschrijving
  Verpakking, ook wel verpakkingsdesign genoemd, is een belangrijk onderdeel van productontwikkeling en marketing. Het verwijst naar het ontwerp en de vormgeving van de buitenkant van een productverpakking. Een aantrekkelijke en functionele verpakking kan een grote impact hebben op het succes van een product.

  Het doel van verpakkingsdesign is om het product te beschermen tijdens transport en opslag, maar ook om de aandacht van consumenten te trekken en hen te verleiden tot aankoop. Het ontwerp moet de kernwaarden van het merk weerspiegelen en de doelgroep aanspreken.

  Bij het ontwerpen van verpakkingen wordt rekening gehouden met verschillende aspecten, zoals de vorm, kleur, typografie en afbeeldingen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Een goed ontworpen verpakking kan het product onderscheiden van concurrenten en een positieve merkbeleving creëren.

  Verpakkingen kunnen ook duurzaamheid bevorderen door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en minimalistisch ontwerp. Consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en verantwoorde consumptie, dus het is essentieel voor merken om hierin mee te gaan.

  Verpakkingen spelen een cruciale rol bij het bevorderen van merkherkenning en het opbouwen van merkloyaliteit. Het is vaak het eerste contactpunt tussen het product en de consument, en een goed ontworpen verpakking kan een blijvende indruk achterlaten.

  Al met al is verpakkingsdesign een creatieve en strategische discipline die de kracht heeft om het succes van een product te beïnvloeden en de merkperceptie te versterken. Het is een belangrijk instrument in de marketingmix dat bedrijven helpt om hun producten te laten opvallen en de verkoop te stimuleren.
  Skills in Packaging (1)
  Custom Packaging
  Projecten in Packaging (2)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Packaging
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Packaging
  Klanten in Packaging (2)
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional
  NadegeboorteZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Packaging


 • Beschrijving
  Fotografie is de kunst en het proces van het vastleggen van beelden met behulp van een camera. Het is een krachtig medium waarmee momenten, emoties, schoonheid en verhalen kunnen worden vastgelegd en gedeeld.

  Fotografie wordt op verschillende manieren toegepast, zoals documentaire fotografie, portretfotografie, landschapsfotografie, modefotografie, en nog veel meer. Elk type fotografie vereist unieke vaardigheden en technieken om het gewenste resultaat te bereiken.

  Met fotografie kunnen we de wereld om ons heen vastleggen en bevriezen in de tijd. Het stelt ons in staat om de schoonheid van de natuur, de diversiteit van culturen en de emoties van mensen vast te leggen. Foto's kunnen krachtige boodschappen overbrengen en een diepgaande impact hebben op de kijkers.

  Voor professionele fotografen is het belangrijk om te experimenteren met compositie, belichting en perspectief om unieke en meeslepende beelden te creëren. Ze moeten ook een goed oog hebben voor detail en het vermogen om het perfecte moment vast te leggen.

  In de digitale tijdperk is fotografie toegankelijker dan ooit tevoren. Met smartphones en geavanceerde camera-apparatuur kunnen mensen van alle niveaus hun creativiteit uiten en prachtige foto's maken.

  Fotografie is niet alleen een kunstvorm, maar ook een krachtig marketinginstrument. Bedrijven gebruiken foto's om hun producten en diensten te promoten, en social media platforms staan vol met visuele content die de aandacht van gebruikers trekt.

  Kortom, fotografie speelt een belangrijke rol in ons leven en in de samenleving. Het vastleggen van de wereld door de lens van een camera stelt ons in staat om momenten vast te houden, herinneringen te creëren en verhalen te vertellen die voor altijd zullen voortleven.
  Skills in Fotografie (20)
  Portrait PhotographyFood PhotographyProduct PhotographyPhotoshootPhoto EditingCommercial PhotographyFashion PhotographyEvent PhotographyCorporate PhotographyWedding Photography+10
  Projecten in Fotografie (2)
  crownviewlivingdining school project Hogeschool - Fotografie
  Webcreatie voor nadegeboorte.nl - Fotografie
  Klanten in Fotografie (2)
  NadegeboorteZorginstellingen | regional
  crownviewlivingdiningVastgoed | regional

  Meer informatie over Fotografie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag MKC-Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

3 leden in MKC-Media's team

MKC-Media cover
VerhaalMKC-Media, opgericht door Marijn Korteweg en Corstian In't Veld in Middelharnis, staat voor verandering. Ze zagen talloze slechte websites en ondernemers zonder online aanwezigheid. Met passie en innovatie bouwen ze unieke, klantgerichte websites voor elk bedrijf. MKC-Media maakt online succesverhalen en blijft groeien
Neem gemakkelijk contact op met MKC-Media's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

MKC-Media heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor MKC-Media

5/5
(1 reviews)
Corstian
CorstianEigenaar bij MKC-Media
SectorSoftware & Computer Services
Team1 - 10
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Webcreatie voor onze eigen website: Als MKC-Media hebben we onszelf uitgedaagd om onze eigen website te creëren. Het doel was om een aantrekkelijke en professionele website te ontwikkelen die onze expertise en diensten op een effectieve manier zou presenteren.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Een mooie en aantrekelijke website neergezet

Corstian beveelt dit bureau aan


SectorSoftware & Computer Services
Team1 - 10
Gewerkt met MKC-Media?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van MKC-Media

Details


https://mkc-media.nl/

 • HoofdkantoorMolenweg 30g, 3241 VE Middelharnis, Netherlands