MOTIK, Houten | Sortlist
Sortlist
MOTIK cover
MOTIK logo

MOTIK

verified-flag
Houten, Nederland
MOTIK: Jouw verhaal, onze passie - Samen creëren we magie
Ontdek MOTIK: Jouw creatieve partner in videoproductie! Gevestigd in het bruisende Houten, zijn wij een jong en ambitieus team met een passie voor het vertellen van boeiende verhalen. Onze expertise omvat een breed scala aan videoproductie diensten, zodat we elke keer weer verbluffende resultaten kunnen leveren. Bij MOTIK geloven we dat ieder verhaal de kans verdient om te schitteren. Daarom zetten wij ons in om jouw unieke ideeën tot leven te brengen met de kracht van film. Of je nu een bedrijfsfilm, promotievideo of een ontroerende documentaire wilt, wij staan voor je klaar. Laat je inspireren door ons team van getalenteerde professionals, die de perfecte balans vinden tussen technische expertise en artistieke flair. Samen creëren we meeslepende content die jouw doelgroep raakt en je boodschap op een onvergetelijke manier overbrengt.Kies voor MOTIK en ervaar zelf de magie van visuele storytelling! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2023
Opgericht in 2020
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

3 diensten aangeboden door MOTIK

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Videoproductie: Jouw verhaal in bewegend beeld

  Laat je merk, product of evenement tot leven komen met onze hoogwaardige videoproductie dienst. Bij MOTIK combineren we technische expertise met artistieke visie om unieke en boeiende video's te creëren die jouw boodschap op een krachtige en effectieve manier overbrengen.

  Ons ervaren team neemt je mee op een creatieve reis, van conceptontwikkeling tot post-productie. We beginnen met het luisteren naar jouw ideeën en doelen, en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakt concept dat perfect aansluit bij jouw wensen en visie.

  We zorgen voor elk aspect van het productieproces, waaronder:

  Pre-productie: Conceptontwikkeling, scriptwriting, storyboard, locatiescouting en casting
  Productie: Filmen met hoogwaardige camera's, professionele belichting en uitstekende audiokwaliteit
  Post-productie: Montage, kleurcorrectie, visuele effecten, geluidsbewerking en muziekcompositie
  Ons doel is om een eindproduct te leveren dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook emotioneel aanspreekt en de gewenste impact maakt. Of je nu een bedrijfsfilm wilt om je merk te versterken, een promotievideo om een nieuw product te lanceren, of een documentaire om een belangrijk verhaal te vertellen, wij zorgen voor een naadloze en professionele ervaring van begin tot eind.

  Kies voor MOTIK's videoproductie dienst en laat jouw verhaal op de meest indrukwekkende manier verteld worden. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.
  Skills in Video Productie (5)
  Video MarketingProduct VideoPromotie VideoVideo ProductieVideo Opname

  Meer informatie over Video Productie


 • Beschrijving
  Contentstrategie: Breng jouw verhaal tot leven met een doordacht plan

  Een succesvolle contentstrategie is de sleutel tot het effectief overbrengen van jouw boodschap en het bereiken van je doelen. Bij MOTIK begrijpen we dat elk verhaal uniek is en benaderen we elk project met een frisse blik en een doordacht plan, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

  Onze contentstrategie dienst omvat:

  Doelgroepanalyse: We beginnen met het identificeren en analyseren van je doelgroep om te begrijpen wat hen aanspreekt en motiveert. Zo kunnen we effectieve en relevante content creëren die hen echt raakt.

  Boodschap en verhaallijn: We helpen je om jouw kernboodschap te verfijnen en deze te vertalen naar een meeslepend verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt en bijblijft.

  Contentplanning: We ontwikkelen een gedetailleerd contentplan, inclusief een publicatieschema en een overzicht van de verschillende soorten content die we zullen creëren om je doelen te bereiken.

  Creatie en productie: Ons getalenteerde team neemt de verantwoordelijkheid voor het creëren van hoogwaardige content, of het nu gaat om video's, blogposts, social media berichten of andere soorten content die passen bij jouw strategie.

  Distributie en promotie: We zorgen ervoor dat jouw content op de juiste kanalen wordt gepubliceerd en gepromoot om een zo groot mogelijk bereik en engagement te realiseren.

  Prestatiemeting en optimalisatie: We houden de resultaten van je content nauwlettend in de gaten en passen onze strategie aan om ervoor te zorgen dat je continu succes behaalt.

  Kies voor MOTIK's contentstrategie dienst en ontdek de kracht van doelgerichte en boeiende content om jouw merk, product of dienst te laten groeien. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we samen jouw verhaal tot een succes kunnen maken.
  Skills in Content Strategy (4)
  DesignSocial Media Brandingsocial media contentService Marketing

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  Motion Design: Laat jouw ideeën tot leven komen met verbluffende animaties

  Motion design, of animatie, biedt een unieke en boeiende manier om jouw verhaal te vertellen en je doelgroep te bereiken. Bij MOTIK combineren we artistieke flair met technische vaardigheden om opvallende en dynamische animaties te creëren die jouw boodschap op een originele en gedenkwaardige manier overbrengen.

  Onze motion design dienst omvat:

  Conceptontwikkeling: We werken nauw samen met jou om een sterk en uniek concept te ontwikkelen dat aansluit bij jouw doelen en doelgroep.
  Storyboarding: We visualiseren het verhaal en de stijl van je animatie door middel van gedetailleerde storyboards, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

  Ontwerp en illustratie: Onze getalenteerde ontwerpers creëren op maat gemaakte illustraties en grafische elementen die passen bij jouw merk en de gewenste uitstraling.

  Animatie: Met behulp van de nieuwste technieken en software brengen we de ontwerpen tot leven in vloeiende en aantrekkelijke animaties, die je boodschap versterken en de kijker boeien.

  Geluid en muziek: We voegen zorgvuldig geselecteerde geluidseffecten en muziek toe om de juiste sfeer en emotie op te roepen en de impact van je animatie te vergroten.

  Integratie en export: We zorgen ervoor dat je animatie naadloos kan worden geïntegreerd in je bestaande marketingmateriaal en geschikt is voor verschillende platforms en formaten.

  Of je nu een pakkende explainer video nodig hebt om een complex idee uit te leggen, een stijlvolle animatie om je merk te presenteren, of een verbluffende visuele ervaring om je publiek te inspireren, MOTIK's motion design dienst biedt de perfecte oplossing.

  Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze animaties jouw verhaal kunnen transformeren en je doelgroep kunnen betoveren. Kies voor MOTIK en maak een blijvende indruk met jouw unieke animatie.
  Skills in Motion Design (4)
  2D AnimatieDigitale AnimatieAnimatievideoMotion Graphic

  Meer informatie over Motion Design

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag MOTIK om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.




Team

5 leden in MOTIK's team

Neem gemakkelijk contact op met MOTIK's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

MOTIK heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor MOTIK

Gewerkt met MOTIK?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van MOTIK

Details


https://motik.nl

 • HoofdkantoorKokermolen 6, Houten, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Data Hub
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid