Niice Digital Marketing, Groenlo | Sortlist
Sortlist
Niice Digital Marketing cover
Niice Digital Marketing logo

Niice Digital Marketing

verified-flag
Groenlo, Nederland
Online succes, dat is pas Niice! Wil je online beter zichtbaar zijn? Je bedrijf duurzaam laten groeien? Nu inspelen op de online kansen van morgen? Dan wordt ’t tijd voor actie! Ga voor die aantrekkelijke, intuïtieve website. Een webshop met betere conversie. Die webapplicatie die de efficiëntie verbetert. Online marketing met écht meetbaar resultaat. Heb je ambities, doelen en wil je inspelen op innovaties? Wij ook. We pluizen jouw doelen en ambities uit, maar speuren ook - als een stel bevlogen online windhonden - dagelijks naar nieuwe online trends, technieken en kansen. Gooi dit in de blender en je hebt de mix voor de ideale samenwerking. Met onze online marketeers, designers, developers en data-experts hebben we de integrale aanpak voor gezamenlijk succes!  Onze oplossingen Nou, als je ons vraagt wie de laatste verovering was van Miley Cyrus, dan misschien niet. Maar als het gaat om de ambities, behoeften en online groei van jouw organisatie, dan hebben we zeker de oplossingen op maat waarmee we samen online succes realiseren! Website Webshop Webapplicatie Online marketing
14 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2014
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Niice Digital Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We ontwikkelen die toffe, interactieve en gebruiksvriendelijke website. Of die conversiegerichte webshop. Of die webapplicatie die je interne processen enorm veel efficiënter maken.

  Websites
  Als onze designers één ding kunnen, dan is het wel een supertof webdesign maken dat perfect past bij jouw organisatie en je doelgroep. Maar daarna moet het nog omgezet worden naar een gebruiksvriendelijke, snelle en interactieve website, die met behulp van SEO-optimalisatie goed gevonden wordt en er perfect uitziet op ieder soort scherm. Misschien wil je zelfs een meertalige website, die vanuit verschillende landen even snel benaderbaar is. En dat zijn de vereisten waarvoor onze developers komen binnenvliegen!

  Webshops
  Met je webshop wil je natuurlijk vooral één ultiem doel bereiken: je verkoop optimaliseren. Wij richten je webshop in op de manier die maximaal bijdraagt aan dit doel. We zorgen voor de perfecte en gebruiksvriendelijke customer journey en maken de ervaring zo compleet mogelijk. Koopt je klant een printer? Dan heeft hij wellicht ook een toner nodig! Relevante upselling is een manier om je klant optimaal van dienst te zijn en tegelijkertijd je verkoop te maximaliseren. Daarnaast zorgen we ervoor dat je bezoeker in een paar klikken heeft gevonden wat hij nodig heeft. Dit doen we met behulp van onder andere Algolia, de tool die slimme filters maakt in de webshop en ervoor zorgt dat zoektermen automatisch aangevuld worden. Natuurlijk wil je dat je webshop maximale verkoopresultaten bereikt, maar laten we ook realistisch blijven. Als je geen bol.com bent, heb je ook niet de enorme webshopomgeving nodig die bol.com heeft, toch? Dat kost je een heleboel geld voor een flinke lading aan digitale diensten die je waarschijnlijk nooit nodig zult hebben. Wij bespreken samen met jou wat je doelstellingen zijn voor je webshop. Op basis daarvan adviseren we je het juiste systeem, Craft Commerce of Magento, en de juiste gebruiksvriendelijke functionaliteiten om mee te werken. Je betaalt op die manier alleen voor wat je nodig hebt. Wel zo eerlijk, niet? Daarnaast zorgen we ervoor dat alles rondom de webshop naar behoren werkt. Zo zorgen we ervoor dat de shop goed gevonden wordt, veilig en altijd ‘up’ is en stabiele hosting heeft, maar regelen we ook de noodzakelijke integraties met bijv. DHL, PostNL of je ERP-systeem. Geen losse eindjes!

  Webapplicaties
  Wil je de communicatie tussen de vestigingen van je organisatie verbeteren? Kennis delen, beschikbaar maken en houden? Werkdruk verlichten? Het interne mailverkeer terugdringen? Dealers, resellers of je beste klanten altijd up to date houden van de nieuwste releases of acties? Dan bouwen we graag een maatwerk-platform voor je. Onze designers zorgen voor het toffe, intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerp van je platform, maar onze developers zorgen er natuurlijk voor dat het allemaal perfect functioneert. Zo kan iedere gebruiker de functies benutten die hij nodig heeft, direct vinden wat hij moet vinden en kost dit allemaal niet meer tijd dan noodzakelijk. We zorgen er met filters voor dat de juiste content snel tevoorschijn komt en zoektermen worden automatisch aangevuld, om het platform zo intuïtief mogelijk te maken. Dat het platform goed beveiligd is en alleen toegankelijk is voor de door jou geselecteerde gebruikers, lijkt ons duidelijk. En natuurlijk zorgen we voor stabiele hosting, onderhoud en doorontwikkeling van het platform wanneer jij hier behoefte aan hebt. Start met het optimaliseren van je werkprocessen!
  Skills in Website Creatie (8)
  WebapplicatiesPWACraft CMSwebsiteswebshopsmagentoMagento EntwicklungWebshop Development

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Je investeert tijd, geld en veel moeite in wat je online aan het doen bent. Je hebt die gloednieuwe conversiegerichte webshop of een prachtige klantgerichte website waar allerlei interessante content, producten en/of diensten te vinden zijn voor je doelgroep. Zou het dan niet extreem jammer zijn als zij jou niet kunnen vinden en de bezoekersaantallen niet groeien?

  Ja, dat lijkt ons ook. Daarom hebben we een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij wél structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch). Bovendien geven onze data-analisten, die het effect monitoren, jou inzicht in wat jouw investering je oplevert en of de doelstellingen gehaald worden.
  Skills in Digital Strategy (17)
  contentstrategieconversie-optimalisatieZoekmachine-optimalisatieZoekmachine-adverterenDashboards & monitoringKennis, training & supportOnline MarketingMarketing AutomationLeadgeneratieSEO+7

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Niice Digital Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

14 leden in Niice Digital Marketing's team

Niice Digital Marketing cover
Neem gemakkelijk contact op met Niice Digital Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Niice Digital Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Niice Digital Marketing

Gewerkt met Niice Digital Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Niice Digital Marketing

Details


https://niice.nl/

 • HoofdkantoorZiekenhuisstraat 1, 7141 AN Groenlo, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid