NOVAD (+ reviews) | Sortlist

NOVAD cover
NOVAD logo

NOVAD Amerongen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

We helpen merken om sterk te worden én te blijven. Met een slimme combinatie van strategie, creativiteit en innovatieve (technologische) oplossingen maken we merken relevanter en zorgen we ervoor dat zij meetbaar groeien.

Dat doen we zowel in de wereld van de eindgebruiker als de tussenhandel. Hierbij is vooral onze ervaring met food- en bouwgerelateerde merken ongeëvenaard.

---

We help brands to become strong and stay strong. With a smart combination of strategy, creativity and innovative (technological) solutions, we make brands more relevant and ensure that they grow measurably.

We do this both in the world of the end user and BtoB. In particular, our experience with food and construction related brands is unique.

 

8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 1971
4.38/5
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door NOVAD

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Offline reclame en (shopper-) marketing is waar de roots van ons bureau liggen. Wij hebben alle expertise in huis om een project tot een succes te maken, van strategie tot creatie en executie. In de praktijk vaak nauw afgestemd met onze online activiteiten.
  Skills in Reclame (14)
  Graphic DesignContent CreationDesignStrategyPrintBrand ActivationRetailBranded ContentShopper Marketingdtp+4
  Projecten in Reclame (3)
  Bouwen aan een van de sterkste merken ter wereld - Reclame
  Marketingcampagne voor keuken retailer - Reclame
  Merkactivatie Solébio - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Martine ter Beek
  Klanten in Reclame (3)
  Eigenhuis KeukensRetail | national
  VELUX NederlandBouw |
  NatudisVoedsel | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  We bieden een totaalpakket aan online marketingoplossingen voor alle moderne kanalen. Van strategie en planning tot concept en contentcreatie. Voor inbound marketing en automation werken we met HubSpot en Active Campaign.
  Skills in Online Advertising (12)
  ConceptWebdesignEmail MarketingSEOContent CreationSocial MediaWeb DevelopmentStrategyInbound MarketingAdvertising+2
  Projecten in Online Advertising (3)
  Bouwen aan een van de sterkste merken ter wereld - Online Advertising
  Marketingcampagne voor keuken retailer - Online Advertising
  Merkintroductie YesPlease - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (3)
  YesPleaseDranken | national
  Eigenhuis KeukensRetail | national
  VELUX NederlandBouw |

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag NOVAD om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door NOVAD

Bouwen aan een van de sterkste merken ter wereld
Bouwen aan een van de sterkste merken ter wereld

Project gemaakt voor VELUX Nederland in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022.VELUX, merkicoon van de eerste ordeAl meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in voor verhoging van het wooncomfort door middel van daglicht en frisse lucht. Behalve de bekende dakramen heeft VELUX inmiddels een breed productenscala opgebouwd voor daglicht en ventilatie. Wij helpen VELUX Nederland om het merk relevant te houden voor zowel consumenten als resellers en installateurs.Revolutie op het platte dakDe VELUX innovatie van een lichtkoepel met gebogen glas is revolutionair in de markt van platte daken. Wij zorgden voor de campagne-ingrediënten om dit op een overtuigende manier te introduceren in Nederland.VELUX catalogus: 200 pagina’s inspiratieNaast de omvangrijke productcatalogus maken we per product uitvoerige documentatie. Ter inspiratie voor de consument of, meer technisch, voor de installateurs. Een dergelijke omvangrijke klus vereist een efficiënte werkwijze. Hierbij letten we er niet alleen op dat alle informatie correct verwerkt wordt, maar ook dat het resultaat altijd duidelijk en inspirerend is. Dit alles volgens de brandguides van het VELUX hoofdkantoor in Denemarken.Informatie en inspiratie op de winkelvloerVoor het doe-het-zelfkanaal ontwikkelden we custommade merkopstellingen met een mix van informatie en inspiratie. Dankzij 3D-impressies kunnen vooraf verschillende opties worden afgestemd met de bouwmarkten.360-graden ondersteuningSlim inzetten van de juiste middelen zorgt voor een optimale klantbeleving. Gerichte DM-acties, loyaltyprogramma’s en instructiefilmpjes … na de strategische keuzes zorgen we ook voor een vlekkeloze productie.

Online AdvertisingReclame
Meer lezen
Marketingcampagne voor keuken retailer
Marketingcampagne voor keuken retailer

Project gemaakt voor Eigenhuis Keukens in de Retail industrie voor een B2C publiek.Crossmediale activatiecampagne zorgt voor meer (winkel)belevingEen groot deel van de keukenretailmarkt ziet er qua beleving en ervaring precies hetzelfde uit. Consumenten ervaren weinig onderscheid in (winkel)beleving en de flankerende communicatie. Het aanbod wordt door hen vaak als onvoldoende en als ’veel van hetzelfde’ ervaren.Om klanten te verleiden naar de winkel te (blijven) komen, is continue beleving tijdens de hele online klantreis – en zeer zeker ook in de winkel – dus cruciaal.Plezierig wonen en gezond levenEigenhuis Groep gelooft dat mensen vitaler blijven als ze plezierig wonen en gezond leven. Daarom is Eigenhuis Groep steeds op zoek naar slimme toepassingen en vernieuwende woonideeën die bijdragen aan optimaal woongemak en comfort, en die aansluiten op de veranderende behoeften en levensfases van mensen.Eigenhuis Groep vindt dat wonen verder gaat dan alleen de aankoop en inrichting van een woning. Thuis leggen mensen de basis voor een fit en actief leven, mentaal en fysiek. Voor zichzelf en voor hun kinderen. Thuis is een plek om samen te zijn, dingen met elkaar te delen of juist om je terug te trekken.Thema‘s als contentsilo’sIn storytelling of contentmarketing is een verhaal nooit eenzijdig en ook nooit af. Daarom werken we met vaste thema’s, waar we voor alle activaties, merkcommunicatie, social media effort en pr- activiteiten onze content uit halen.Zo zijn we goed in staat om in veel verschillenden communicatiekanalen een steeds wisselend, maar ook een steeds inhoudelijker en vooral veel leuker verhaal te vertellen.

Online AdvertisingReclame
Meer lezen
Merkactivatie Solébio
Merkactivatie Solébio

Project gemaakt voor Natudis in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Als je helemaal voor bio gaat …Solébio is het merk met het grootste assortiment biologische levensmiddelen van Nederland. Eén probleem: het merk was nog relatief onbekend bij de retailers en consumenten. We maakten een campagne om mensen verliefd te laten worden op de Solébio producten. En hoe kan dat beter dan de producten zelf het verhaal laten vertellen? Of het nu gaat om de tapenade uit Italië, de muesli uit Zwitserland of de papaya uit Brazilië, elk product heeft zijn eigen verhaal. Het leverde een crossmediale campagne op met een helder en onderscheidend verhaal.Onderscheidende campagne voor retailer en consumentDe nieuwe positionering en het merkverhaal vormden ook de basis voor de salesgesprekken. We maakten een uitgebreide presentatie met veel visuele ondersteuning. Een impressie van de mogelijke ondersteuning richting de consument maakte het verhaal compleet. Dat verkoopt een stuk makkelijker!

Branding & PositioneringReclame
Meer lezen
Merkintroductie Colibri Hypotheken
Merkintroductie Colibri Hypotheken

Project gemaakt voor Colibri in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2C publiek.Colibri is een financiële boetiek voor woninghypotheken. Het verstrekken van hypotheken gaat al jaren op dezelfde manier. Colibri brengt hier verandering in!Colibri maakt een complex product, een hypotheek, begrijpelijk eenvoudig. Gemakkelijk online zelf een hypotheek regelen.Een nieuwe naam voor een nieuw concept Zo’n onderscheidend en nieuw concept moet natuurlijk van een mooie, bijpassende, nieuwe naam worden voorzien. Wij bedachten de naam Colibri (collaboration+liberty). Colibri. Samen vrij. Een fris en toegankelijk logo en een eigenwijze huisstijl completeerden de kracht van het concept. Eigenzinnige illustratiestijlEen eigenzinnig idee vraagt om een eigenzinnige campagne. Vanuit de gedachte dat Colibri hypotheken eenvoudig wil maken, ontwikkelden we een campagneconcept dat sterk illustratief is.Ook het online-platform is volledig opgebouwd uit helder taalgebruik en dito illustraties en iconen.

Branding & Positionering
Meer lezen
Merkintroductie YesPlease
Merkintroductie YesPlease

Project gemaakt voor YesPlease in de Dranken industrie voor een publiek in 2022.YesPlease. Can you say no?YesPlease is begonnen door de liefde voor koffie te combineren met de liefde voor design, kunst, fashion en sensualiteit. Een wereld waarin dromen geen dromen blijven, maar elke dag tot leven komen.Een ijzersterke merknaam vraagt om een uniek merkconceptVanuit de positionering is een compleet branddesign ontwikkeld. Van verpakkingen tot webshop. Tegen alle bestaande conventies is een (verpakkings)design ontworpen met een uniek concept. Smaak en herkomst zijn vervat in een nummer(reeks). De beeldtaal in communicatie is uitdagend en eigentijds.Altijd de lekkerste koffie voor een vast bedrag per maand.De webshop biedt eenvoudig de mogelijkheid een abonnement af te sluiten en herhaalaankopen te regelen. Helemaal op de YesPlease manier.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingOntwerp
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag NOVAD om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in NOVAD's team

Neem gemakkelijk contact op met NOVAD's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

NOVAD heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor NOVAD

4.38/5
(2 reviews)
Martine ter BeekMarketing Producer bij VELUX Nederland B.V.
ServiceReclame
SectorBouw
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het bureau ondersteunt ons in ontzettend veel design en productie werk.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De diversiteit van de opdrachten die we uitbesteden aan ze.

Martine ter Beek beveelt dit bureau aan


ServiceReclame
SectorBouw

Monique de VosCommercieel directeur bij Faay Vianen bv
ServiceBranding & Positionering
SectorBouw
4.25/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het doel IS nog steeds dat we onze langdurige samenwerking fine tunen en optimaliseren. Dit jaar hebben we gezamenlijk een nieuwe stap gemaakt dmv marketing automation en door content delen (potentiele) klanten naar ons toe trekken zoals een magneet zijn werk doet.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het sparren, op gelijkwaardig nivo samenwerken en samen het uiteindelijke doel voor ogen hebben en behalen
Zijn er verbeterpunten?
Verbeteren moeten we altijd voor open staan en daar staan beide partijen voor open. Tenslotte no-body is perfect. De markt verandert continu en daarmee verandert ons bedrijf maar Novad ook in mee. Voordeel is Novad is actief in de Retail markt waar zij met marketingstools werken waar wij in de bouw nog niet zover mee zijn.

Monique de Vos beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorBouw
Gewerkt met NOVAD?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van NOVAD


Details


http://www.novad.nl

 • HoofdkantoorOverstraat 23, 3958 BR Amerongen, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen