Over


Online Bazen cover
Online Bazen logo

Online Bazen 's-Hertogenbosch, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Groeien dankzij effectieve online marketing strategieën, dat is waar Online Bazen voor staat. Dit realiseren wij voor B2C- en B2B- bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap. Neem jij geen genoegen met de huidige online groei? Wil je een hoger rendement behalen? Of verlang je naar strategische en datagedreven keuzes? Wij gaan graag met je in gesprek. Als strategisch omnichannel specialist werken wij aan het realiseren van realistische en schaalbare doelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van multichannel online marketingstrategieën van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij de juiste online marketing kanalen goed op elkaar afstemmen om zo tot een maximaal resultaat te komen. Daarbij maken we gebruik van onze specialisaties zoals content marketing, design, conversie optimalisatie en online adverteren. Daarnaast helpen we bedrijven ook hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van zoekmachine- en product feed optimalisatie, en zetten we hun producten weg op marketplaces zoals Amazon en Bol.com.

Doet doen we dagelijks met een vast team van creatieve bazen. Door middel van een goede samenwerking en ieder zijn eigen specialisatie, kunnen wij de kwaliteit leveren die je als opdrachtgever en businesspartner van ons mag verwachten.

Wij houden van heldere en persoonlijke communicatie. We stellen graag duidelijke doelen met je op en stippelen een duidelijke strategie uit. Daarnaast geven we regelmatig updates over de voortgang, zijn we altijd bereikbaar voor vragen en geven je ook graag advies over vervolgstappen en toekomstmogelijkheden.  Online Bazen groeit gestaag. Stap voor stap bouwen wij aan de toekomst van Online Bazen, maar ook aan die van onze klanten. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van ‘gewoon doen’. Samen verder komen.

English:

We kicked off in 2016 and built a healthy and stable online marketing & web design agency in the past few years. Online Bazen is known as an online marketing agency that knows exactly what’s going on in the digital landscape. We think along, work along, execute and optimise for more than 75 companies and organisations in the Netherlands, Belgium, Germany, the United Kingdom and Spain.

We specialise in providing multichannel online marketing strategies from A to Z. This means that we coordinate the right online marketing channels to achieve maximum results with our specialised people. Online marketing professionals in the field of content marketing, design, conversion optimisation and online advertising. In addition, we help companies increase their online visibility through search engine and product feed optimisation, and make sure their products are available on marketplaces such as Amazon and Bol.com.

We do this on a daily basis with a solid team of creative bosses. By means of great communication, cooperation and each with his own specialisation, we deliver the quality you as a client and business partner may expect from us.

We like clear and personal communication and we like to set clear goals with you and draw up a clear strategy. In addition, we provide regular updates on progress, we are always available for questions and we also like to give you advice on follow-up steps and future possibilities.

Online Bazen is growing steadily. Step by step, we are building the future of ourselves, but even more, the future of our clients. We don't like to brag, we prefer to 'just do it'.

By moving forward together.

11 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
18 projecten in hun portfolio
16 samenwerkingsverbanden begonnen op Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
3 awards gewonnen

Diensten

6 diensten aangeboden door Online Bazen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het succes van een webshop. Naast het juiste assortiment en een gebruiksvriendelijke webshop is er nog een belangrijke succes voorspeller, zichtbaarheid! Jouw webshop onder de aandacht brengen bij het juiste publiek zorgt voor meer bezoekers en zal uiteindelijk resulteren in meer sales. Maar welk online marketing kanaal past nu bij jouw webshop? Neem contact met ons op en ontdek! Online Bazen is gespecialiseerd in E-commerce en online marketing. Zo heeft Online Bazen ruime ervaring met Nederlandse, Belgische en Engelstalige webshops. Tevens hebben wij ervaring in de Duitstalige markt. Online Bazen is gespecialiseerd in de online marketing uitvoer voor E-commerce platforms en webshops. Denk hierbij aan SEO-optimalisatie, Google Ads (Search, Shopping en Display), Social media marketing en social media adverteren, content marketing en Marketplaces.
  Skills in E-commerce (28)
  ERPShopifyUser ResearchEcommerceSEO AuditVirtuemartKeyword ResearchlightspeedwebshopsCustom Website Development+18
  Projecten in E-commerce (6)
  Online marketing voor MANHART Performance - E-commerce
  Online marketing voor Betaalbare Kunst - E-commerce
  Webdesign voor Kwekerij Zwartjes - E-commerce
  Online marketing voor 21Jewelz - E-commerce
  Klanten in E-commerce (6)
  Beek Auto RacingAuto | international
  21JewelzKleding & Accessoires | national
  Betaalbare KunstE-commerce | national
  Manhart PerformanceAuto | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moelijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Online Advertising (18)
  advertising agencyGoogle AdWordsFacebook AdsBing AdsGoogle Display AdsGoogle ShoppingFacebook Paid AdvertisingFacebook AdvertisingGoogle AdsInstagram Ads+8
  Projecten in Online Advertising (15)
  Online marketing voor MANHART Performance - Online Advertising
  Online marketing voor Gasservice Brabant - Online Advertising
  Online marketing voor Betaalbare Kunst - Online Advertising
  Online marketing & webdesign voor Huidzorg 073 - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (15)
  Aqua SplashE-commerce | national
  OBANon-profit | regional
  WesmaBouw | international
  Beek Auto RacingAuto | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  We hoeven je niet meer te vertellen dat social media een essentieel onderdeel is van iedere online marketingstrategie. Maar wist je ook dat social media daadwerkelijk écht bij kan dragen aan het behalen van online omzet? Een effectieve social media strategie kan er voor zorgen dat je zichtbaar bent onder je doelgroep en interactie met ze kunt aangaan. Het peilen van meningen, delen van acties en aanbiedingen en bedrijfsnieuws zijn contentvormen die waardevol kunnen zijn voor je bedrijf. Een social media strategie komt niet zo maar uit de lucht vallen. Elk social media-kanaal is anders en wordt voor andere doeleinden gebruikt. Het is daarom van belang om uit te zoeken welke social media-kanalen allemaal passen bij jouw organisatie en doelgroep. Dit is voor ons altijd de basis van een goede social media strategie. We brengen jouw organisatie in kaart aan de hand van een strategiesessie. Waar sta je voor, wat zeggen mensen over je en wat zijn de doelstellingen die we moeten gaan behalen? Als we dit op papier hebben bepalen we samen de ideale doelgroep. Op welke kanalen zijn zij actief? Welke content is voor hen relevant? Als we dit weten bepalen we de ideale merkboodschap, stellen wij de social middelenmix op en maken wij een contentplanning. Daarna beginnen we met de uitvoer en hebben we maandelijks contact om de resultaten en de ROI te bepalen. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw multichannel social media strategie om je op het juiste pad te brengen.
  Skills in Social media (25)
  LinkedIn expertSnapchatFacebook RemarketingFacebook AdsRetargetingYouTubeLinkedInFacebookInstagram Sponsored Adsinstagram marketing+15
  Projecten in Social media (12)
  Online marketing voor MANHART Performance - Social media
  Online marketing voor Gasservice Brabant - Social media
  Online marketing voor Betaalbare Kunst - Social media
  Online marketing voor 21Jewelz - Social media
  Klanten in Social media (12)
  Betaalbare KunstE-commerce | national
  VinginoKleding & Accessoires | international
  Aqua SplashE-commerce | national
  OBANon-profit | regional

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk met digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld erin steken. Het is iets moeilijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Reclame (26)
  advertising agenciesSearch Engine OptimizationSEMPPCLead GenerationSocial MediaGoogle AdWordsMarketingWeb DevelopmentSocial Media Management+16
  Projecten in Reclame (5)
  Online marketing voor MANHART Performance - Reclame
  Online marketing & webdesign voor KeK B.V. - Reclame
  Online marketing voor Betaalbare Kunst - Reclame
  Online marketing voor 21Jewelz - Reclame
  Klanten in Reclame (5)
  KeK B.V.Bouw | national
  AVALON PetfoodHuisdieren | international
  Manhart PerformanceAuto | international
  Betaalbare KunstE-commerce | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (5)
  Search Engine OptimizationSEOGoogleGoogle optimalisationGoogle optimalisatie
  Projecten in SEO (9)
  Online marketing voor MANHART Performance - SEO
  Online marketing & webdesign voor KeK B.V. - SEO
  Online marketing voor Gasservice Brabant - SEO
  Online marketing & webdesign voor Huidzorg 073 - SEO
  Klanten in SEO (9)
  Huidzorg 073Zorginstellingen | regional
  Gasservice BrabantBouw | regional
  A. Ploem & Zn.Bouw | regional
  Music DomeMuziek | national

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Iedereen kent waarschijnlijk wel de uitspraak: ‘Content is king’, maar is content eigenlijk wel king? Nou wij vinden van wel. Bij Online Bazen zijn we van mening dat content marketing essentieel is voor ieder bedrijf, groot of klein. Maar wat is content marketing precies? Content marketing is het creëren, verspreiden en monitoren van waardevolle informatie voor jouw doelgroep. Nee, dit is niet het eenmalig schrijven van een blog of het uploaden van een social media post. Content marketing de klant met relevante content raken op de juiste momenten tijdens de klantreis. Hier heb je een gepaste content strategie voor nodig. Het komt heel snel voor dat content marketing ergens onderaan de plank komt te liggen. Zonde al zeggen wij zelf! Blindelings, zonder plan content maken is een onbegonnen zaak. Je zal echt een plan moeten hebben voor jouw content. Zonder een solide content marketing strategie is het onmogelijk om het beste resultaat uit je online marketing inspanningen te halen. Wij helpen bedrijven door heel Nederland in verschillende branches met hun content marketing strategie. We vinden onszelf hier best goed in al zeggen we zelf 😉. Naast het creëren van content is Online Bazen een kei in het distribueren ervan. Voor elke doelstelling weten wij de juiste content marketing strategie toe te passen. Of dit nu het genereren van leads is of engagement krijgen. Wij weten er raad mee! Dus wat zeg je ervan, we komen een graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Zet je de koffie klaar?
  Skills in Digital Strategy (22)
  global innovationContent StrategyContent CreationContent MarketingDigital TransformationDesign ThinkingContentDigital AdvertisingDigital StrategyDigital Branding+12
  Projecten in Digital Strategy (14)
  Online marketing voor MANHART Performance - Digital Strategy
  Online marketing & webdesign voor KeK B.V. - Digital Strategy
  Online marketing voor Gasservice Brabant - Digital Strategy
  Online marketing voor Betaalbare Kunst - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (14)
  Manhart PerformanceAuto | international
  Betaalbare KunstE-commerce | national
  Gasservice BrabantBouw | regional
  A. Ploem & Zn.Bouw | regional

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

18 projecten uitgevoerd door Online Bazen

Online marketing voor MANHART Performance
Online marketing voor MANHART Performance

Project gemaakt voor Manhart Performance in de Auto industrie voor een B2C publiek in 2023.MANHART Performance is een bekende internationale speler op het gebied van auto tuning. Het Duitse merk, gevestigd nabij Dortmund, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in software- en hardware tuning van een groot aantal merken, waaronder BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Toyota, McLaren, Lamborghini, Bentley, MINI en Jeep. Gezien de hoogstaande kwaliteit en de unieke performance die de producten van MANHART behalen wordt het bedrijf wereldwijd gewaardeerd en geprezen door autoliefhebbers. MANHART kwam bij Online Bazen terecht vanwege onze ruime ervaring in de autowereld en de successen die wij hierin behalen. Bepalen van de online strategie Allereerst werd een strategie bepaalt, tezamen met het team van MANHART. Het doel was duidelijk: meer kwalitatief hoogwaardige leads genereren via de website. Het tweede doel was ook direct duidelijk: meer naamsbekendheid opbouwen. Samen werden de kanalen bepaald en werd er direct gebouwd aan een succesvolle online toekomst. De website én webshop werd onder handen genomen en alle kanalen werden optimaal ingericht. Tevens werd er samen voor gezorgd dat MANHART een beter inzicht kreeg in het aantal leads, de waarde en de oorspronkelijke bron van de lead. Dit om beter inzichtelijk te krijgen hoe rendabel alle marketinginvesteringen zijn. Internationale multichannel strategie Inmiddels staat er een geoliede internationale multichannel strategie, waarbij in wordt gezet op kanalen zoals Google, Facebook, Instagram en e-mailmarketing. De gekozen strategie zorgt voor kwalitatieve leads en een hoge naamsbekendheid en productbekendheid. Tevens wordt er inmiddels een e-commerce strategie gebouwd die moet gaan zorgen voor de verkoop van onderdelen en complete MANHART auto’s in de webshop.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+4
Meer lezen
Online marketing & webdesign voor KeK B.V.
Online marketing & webdesign voor KeK B.V.

Project gemaakt voor KeK B.V. in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2040.KeK B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring in turn-key timmer- en interieur projecten. Het Bossche bedrijf groeit hard door dankzij de hoge kwaliteit en de vele prachtige projecten die ze op hebben mogen leveren door de jaren heen. KeK B.V. bouwt samen met Online Bazen aan meer zichtbaarheid. Nieuwe uitstraling Online Bazen begreep van KeK B.V. dat de voornaamste behoefte een nieuwe website was. Zo was de oude website niet vindbaar in de zoekmachines en voldeed die niet aan de verwachtingen van gebruikers anno nu. Na een paar gesprekken zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de nieuwe website. Na ongeveer 8 weken hebben wij de website afgeleverd, na volle tevredenheid van KeK B.V.De focus op de nieuwe website ligt op het overbrengen van de vele projecten die KeK B.V. heeft afgerond, van kantoorgebouwen tot villa’s en boerderijen. De website maakt veel gebruik van visuele aspecten en brengt de dienstverlening van KeK B.V. als totaalaanbieder duidelijk over. Online resultaat behalen KeK B.V. deed nog weinig aan online marketing. Inmiddels hebben wij een solide online marketing strategie opgebouwd, met focus op zoekmachine- en conversie optimalisatie. Mogelijkheden voor de toekomst KeK B.V. heeft een enorme bekendheid, onder zowel de zakelijke doelgroep en particulieren. Ook online zijn nu de eerste stappen gezet en samen met het team van Online Bazen bouwt KeK B.V. aan een gezonde balans tussen online en offline.

Content StrategyDigital StrategyReclame+2
Meer lezen
Online marketing voor Gasservice Brabant
Online marketing voor Gasservice Brabant

Project gemaakt voor Gasservice Brabant in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Sinds september 2019 verzorgen wij voor Gasservice Brabant de multichannel online marketingstrategie. Multichannel online marketingstrategie Online Bazen heeft voor Gasservice Brabant de volledige multi channel online marketingstrategie opgezet. Voorheen deed de organisatie vrijwel niets met online marketing. Met onze expertise binnen de installatiebranche wisten wij zeker dat we ook voor Gasservice Brabant een passende multichannel strategie konden verwezenlijken. SEO-optimalisatie Op het moment zijn we de basis goed aan het zetten voor Gasservice Brabant. Wij hebben op dit moment de gehele SEO-structuur geoptimaliseerd en webteksten herschreven zodat zij op relevante zoekwoorden goed vindbaar zijn. Daarbij maken we ook gebruik van conversiegerichte landingspagina’s om de organische vindbaarheid van Gasservice Brabant te vergroten. Google Ads Wij zetten Google Ads in voor Gasservice Brabant om continue top-of-mind te blijven onder de (potentiële) doelgroep. Zeker nu de winter eraan komt is het belangrijk om in de relevante zoekopdracht naar voren te komen. Met onze huidige strategie zorgen we dat we in de zoekresultaten verschijnen, wanneer mensen bijvoorbeeld een kapotte CV hebben en op zoek zijn naar reparatie.

Content StrategyDigital StrategyOnline Advertising+2
Meer lezen
Online marketing voor Betaalbare Kunst
Online marketing voor Betaalbare Kunst

Project gemaakt voor Betaalbare Kunst in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2021.Betaalbare Kunst is dé webshop voor kunst onder de 1000 euro. Sinds 2017 zijn er ook diverse galleries bijgekomen in Den Haag. Via de webshop blijven veel klanten continue op de hoogte van de nieuwe collecties die de Nederlandse kunstenaars via Betaalbare Kunst op de markt brengen. Betaalbare Kunst wil het succes van de webshop graag vergroten en heeft hier onze hulp bij ingeschakeld. Online conversies verhogen In al die jaren heeft Betaalbare Kunst een groot bereik en publiek opgebouwd. Via kanalen als e-mail en social media worden fans en klanten op de hoogte gehouden van nieuwe producten en nieuwe samenwerkingen met kunstenaars. Naast de bekende kanalen waren ze op zoek naar nieuw verkeer en meer converterende bezoekers. Inmiddels zijn wij flink aan het bouwen aan de online toekomst van Betaalbare Kunst. Hier hoort ook een nieuwe webshop bij, die momenteel wordt gebouwd. Mogelijkheden voor de toekomst Betaalbare Kunst heeft een enorm bereik, en dagelijks komen vele mensen op de webshop voor inspiratie, informatie en/of het kopen van een mooi kunstwerk. Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit, en samen met het team van Betaalbare Kunst bouwen wij hier met alle plezier aan.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+3
Meer lezen
Webdesign voor Kwekerij Zwartjes
Webdesign voor Kwekerij Zwartjes

Project gemaakt voor Kwekerij Zwartjes in de Architectuur & Planning industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Je kent Kwekerij Zwartjes wellicht van Eigen Huis en Tuin. Kwekerij Zwartjes bestaat al ruim 40 jaar en heeft in al die jaren voor veel grote projecten in Europa mogen leveren. Kwekerij Zwartjes is inmiddels een bekend begrip in heel Nederland. Ook in omliggende landen weet men de weg te vinden naar het Wijchense bedrijf. Tegenwoordig is Kwekerij Zwartjes zowel actief op de zakelijke markt als op de consumentenmarkt en voor de zakelijke markt mochten wij een nieuwe website bouwen. Behoefte Sinds begin 2020 is Kwekerij Zwartjes een klant van ons. Kwekerij Zwartjes had alleen een informatieve website ter beschikking. Deze website was verouderd en niet conversiegericht. De website bediende de huidige- en nieuwe klanten onvoldoende. Kwekerij Zwartjes wilde graag dat er een website kwam die de huidige klanten beter bediende. De voorraad moest overzichtelijk gemaakt worden en bestellingen moesten direct geplaatst kunnen worden op de website. Nieuwe website Wij hebben voor Kwekerij Zwartjes een website gebouwd inclusief een voorraadsysteem. Dit voorraadsysteem is gekoppeld aan de interne voorraad van Kwekerij Zwartjes. Verder hebben wij hier een bestelsysteem aan gekoppeld waarbij je onder andere de leverdatum en de hoeveelheid kan selecteren. Door deze vernieuwde website is de hoeveelheid bestellingen significant gegroeid, maar ook de gemiddelde orderwaarde in een bestelling is sterk toegenomen. De nieuwe website heeft er ook voor gezorgd dat de klantenservice van Kwekerij Zwartjes ontzorgt wordt. Het overzicht wat gecreëerd is in het bestelproces heeft ervoor gezorgd dat er minder klanten opbellen met vragen over de voorraad. De voorraad wordt nu elk uur geüpdatet, zodat de klant precies weet wat wel en niet op voorraad is. Toekomstperspectief Kwekerij Zwartjes is door de vernieuwde website hard gegroeid. De bestaande klanten worden nu beter bediend wat voor een stijging in het aantal orders heeft gezorgd. Wij zijn ervan overtuigd dat Kwekerij Zwartjes nog verder kan doorgroeien en nieuwe klanten kan aantrekken. Hier gaan wij bij helpen door constant verbeteringen aan te brengen op de website. Ook zullen wij optreden als strategisch online marketing partner en om Kwekerij Zwartjes van het beste advies te voorzien.

E-commerceOntwerpWebsite Creatie
Meer lezen
Online marketing & webdesign voor Huidzorg 073
Online marketing & webdesign voor Huidzorg 073

Project gemaakt voor Huidzorg 073 in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2020.Huidzorg 073 is de specialist in het verhelpen van een beschadigde en zieke huid. Met al ruim 7 jaar ervaring doet Huidzorg 073 dit met een enthousiast en gediplomeerd team. Huidzorg 073 beschikt over unieke laserapparatuur die slechts weinig praktijken in bezit hebben. Jaarlijks wordt ook geïnvesteerd in innovatie en verbreding van kennis. Bepalen van de strategie Sinds Augustus 2020 verzorgen wij voor Huidzorg 073 de online marketing. Hiervoor deed Huidzorg nog vrij minimaal aan online marketing en de focus op een goede strategie ontbrak. De behoefte van Huidzorg lag daarom bij een goede website en een solide online strategie met als doelstelling om bepaalde behandelingen regionaal onder de aandacht te brengen. Tijdens de eerste gesprekken hebben wij samen met Huidzorg 073 de strategie bepaald. Er is besloten om een advertentiestrategie op te stellen voor Huidzorg met focus op de kanalen Facebook, Instagram en Google. Huidzorg heeft door deze advertentiestrategie een significante groei kunnen realiseren in het aantal behandelingen. Nieuwe website Online Bazen heeft voor Huidzorg 073 een nieuwe website mogen bouwen. De behoefte van Huidzorg was dat er een goede website kwam die de klanten beter kon bedienen. Wij hebben gezorgd voor een website die visueel aantrekkelijk is, conversiegericht is gebouwd en geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Met behulp van deze nieuwe website kunnen klanten makkelijker bediend worden, is het menu duidelijker geworden en zijn de technische aspecten verbeterd. Strategie voor 2021 Na de succesvolle implementatie van de strategie in 2020 zijn we samen gaan nadenken over de strategie voor 2021. De huidige strategie van 2020 wordt in 2021 ook uitgebreid met SEO. Wij gaan de organische vindbaarheid (lees: gratis) van Huidzorg 073 verbeteren. Door een geoptimaliseerde website in combinatie met lokaal adverteren verwachten wij een duurzame strategie voor Huidzorg 073 neer te zetten. Toekomstperspectief Huidzorg 073 is een snelgroeiend bedrijf en biedt veel behandelingen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste apparatuur. Huidzorg 073 is toe aan de volgende stap en wij van Online Bazen zijn blij dat we hierbij kunnen helpen. Wij zien veel potentie in Huidzorg 073 en samen gaan we zorgen voor een sterke online aanwezigheid.

Content StrategyDigital StrategyOnline Advertising+2
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

11 leden in Online Bazen's team

Online Bazen cover
Neem gemakkelijk contact op met Online Bazen's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Online Bazen heeft 3 awards gewonnen

Google Partner2020-01-01Google

Channable Partner2020-02-29Channable

Feedback Company Partner2020-12-01Feedback Company


Reviews

16 reviews voor Online Bazen

4.69/5
(16 reviews)
Evert BostersEigenaar at Dakrenovatie Expert
5/5
Zeer goede ervarigen met Online Bazen. Verzorgen sinds begin 2016 onze SEO- en SEA campagnes, met groot succes.


Milan BostersEigenaar at Dakonderhoud op Maat
5/5
Aardige, jonge maar toch zeer ervaren team van specialisten. Helpen je om het beste op elk platform te bereiken en denken goed mee!


John SarsEigenaar at Johnson Petfoods
5/5
Fijne samenwerking met een team van professionals


Gewerkt met Online Bazen?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Online Bazen


Details • HoofdkantoorGraaf van Solmsweg 111, 5222 BS 's-Hertogenbosch, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
Voor klanten
Voor bureaus
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen