Online Bazen (+ 22 reviews) | Sortlist
Online Bazen cover
Online Bazen logo

Online Bazen

verified-flagcertified-flag
's-Hertogenbosch, Nederland
Strategisch online marketing bureau dat jouw doelen realiseert!
Hoi, wij zijn Online Bazen! Een strategisch online multichannel marketing bureau uit het mooie ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste online marketingspecialisten. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Korte lijntjes, snel schakelen, hard werken en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van! Jullie hopelijk ook? Als een baas Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld. Wij begrijpen als geen ander hoe online marketing werkt. Algoritmes veranderen continue en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Gelukkig rennen wij nét zo hard en creëert onze dynamiek een consistente flow. We nemen de klant mee, geven advies en ondersteunen hen waar het kan. De klant is hierdoor optimaal voorbereid op de online markt. Als een echte Online Baas! About us We pursue a meaningful partnership through sincere and transparent communication. At Online Bazen we strive to create an atmosphere where success is celebrated. We work hard and encourage having fun when we are at it. Our Online Bosses understand better than anyone how online marketing works. They take care of that for you whilst maintaining high standards of flexibility. Algorithms are ever-changing and technological developments follow one after the other in a high pace. Fortunately, we can keep up in order to maintain a consistent flow of quality in your online marketing activities. We take you, as a customer, along on this journey and will stay on your side to give advice and support where possible. As a result, you are future-proof for the online market. Like a real Online Boss!
13 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
22 projecten in hun portfolio
18 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
9 awards gewonnen
Website openen

Diensten

7 diensten aangeboden door Online Bazen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het succes van een webshop. Naast het juiste assortiment en een gebruiksvriendelijke webshop is er nog een belangrijke succes voorspeller, zichtbaarheid! Jouw webshop onder de aandacht brengen bij het juiste publiek zorgt voor meer bezoekers en zal uiteindelijk resulteren in meer sales. Maar welk online marketing kanaal past nu bij jouw webshop? Neem contact met ons op en ontdek! Online Bazen is gespecialiseerd in E-commerce en online marketing. Zo heeft Online Bazen ruime ervaring met Nederlandse, Belgische en Engelstalige webshops. Tevens hebben wij ervaring in de Duitstalige markt. Online Bazen is gespecialiseerd in de online marketing uitvoer voor E-commerce platforms en webshops. Denk hierbij aan SEO-optimalisatie, Google Ads (Search, Shopping en Display), Social media marketing en social media adverteren, content marketing en Marketplaces.
  Skills in E-commerce (31)
  Amazon marketingEcommercee commerce solutionsonline admagento ecommerceb2b e-commerceShopify MarketingShopify OntwerpShopify OntwikkelingDistributie+21
  Projecten in E-commerce (11)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - E-commerce
  Online succes voor Riverwood Petfood - E-commerce
  Online marketing voor DWRS Label - E-commerce
  Online marketing voor Chica's Mode - E-commerce
  Reviews in E-commerce (3)
  Jelle
  Robbin Zwartjes
  John Sars
  Klanten in E-commerce (11)
  Dakrenovatie ExpertBouw | regional
  Riverwood PetfoodE-commerce | international
  Elektronica voor JouE-commerce | national
  VinginoE-commerce | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads, Facebook, Instagram en Snapchat ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moeilijker dan dat.

  Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een omnichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Online Advertising (36)
  Cross-Media ProjectsFacebook AdvertisementsProgrammatic AdvertisingGoogle Search Engine MarketingAmazon ReclameDigitale AdvertentiePpc MarketingPpcVR-AR OntwikkelingBetaalde Media+26
  Projecten in Online Advertising (19)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Online Advertising
  Online succes voor Riverwood Petfood - Online Advertising
  Online marketing voor DWRS Label - Online Advertising
  Online marketing voor Chica's Mode - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (9)
  Maarten van Heugten
  Damla
  Brian De Vries
  Marc Rutten
  Klanten in Online Advertising (19)
  Elektronica voor JouE-commerce | national
  Brabant Bouwt B.V.Bouw | national
  Skin Clinic DamlaZorginstellingen | national
  90's ForeverMuziek | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wil jij je naamsbekendheid verhogen, producten verkopen of meer websitebezoekers? Social media levert doorgaans weinig op tenzij je gaat adverteren. Social advertising kan bijzonder effectief zijn. Onze social specialisten weten als geen ander hoe ze het meeste uit je advertentiecampagnes en je budget kunnen halen. Ben je benieuwd hoe zij je kunnen helpen? Kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Den Bosch.

  Wat is social advertising?
  Social advertising is het adverteren op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en zelfs op Snapchat of Pinterest. Dit klinkt wellicht heel eenvoudig, maar het is lastiger dan het lijkt. De juiste strategie is afhankelijk van de doelstelling die je wilt bereiken. Je kunt bijvoorbeeld advertenties inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, meer websitebezoekers te krijgen of voor de verkoop van producten. Door de grote hoeveelheid data kan je met advertenties je doelgroep snel, effectief en gericht bereiken. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

  Waarom moet ik investeren in social advertising?
  Meer dan 90% van de mensen zit tegenwoordig op social media. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Grote kans dat je vandaag al eens op Facebook of Instagram hebt gekeken. Social advertising is de perfecte manier om je doelgroep te bereiken via social media. Maar hoe kan jij je onderneming runnen en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social advertising? Nou, niet dus! Investeren in social advertising heeft het meeste zin als je werkt volgens een concreet plan. Hoe wij dit doen? Bekijk snel onze aanpak.
  Skills in Social media (38)
  Instagram Sponsored AdsFacebook AdsRetargetingYouTubeLinkedInFacebookInstagramTwitterPinterestFacebook Paid Advertising+28
  Projecten in Social media (13)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Social media
  Online marketing voor DWRS Label - Social media
  Online marketing voor Chica's Mode - Social media
  SEO en SEA succes voor Skin Clinic Damla - Social media
  Reviews in Social media (4)
  Lindy Millenaar
  Marcel Sterk
  Stefan
  Maarten van Heugten
  Klanten in Social media (13)
  Beek Auto RacingAuto | international
  90's ForeverMuziek | national
  VinginoE-commerce | international
  OBANon-profit | regional

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  E-mail Marketing is en blijft populair. Een krachtig en effectief online marketingkanaal en de mogelijkheden zijn enorm. Toch zijn er veel bedrijven die de kracht van e-mailmarketing onderschatten. Een nieuwsbrief hier en daar en dan zit het wel goed. Niet dus! Gebruik je e-mailmarketing op de juiste manier, dan zorg je voor nieuwe en terugkerende klanten en dus meer omzet. Onze specialisten weten als geen ander hoe zij e-mailmarketing effectief in kunnen zetten voor jouw bedrijf. Benieuwd hoe wij dit doen? Als een echte online baas! Kom langs op ons kantoor en maak kennis met ons team.
  Skills in E-mail Marketing (23)
  mailchimpbulk emaildirect mail marketingdirect mailemail marketingemailNewsletterRemarketingOnline MarketingE-mail Sjabloon Ontwerp+13
  Projecten in E-mail Marketing (3)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - E-mail Marketing
  Online succes voor Riverwood Petfood - E-mail Marketing
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - E-mail Marketing
  Klanten in E-mail Marketing (3)
  Outdoor LifestyleE-commerce | international
  Elektronica voor JouE-commerce | national
  Riverwood PetfoodE-commerce | international

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving
  Wil jij meer bezoekers op je website en zorgen voor een betere vindbaarheid in Google? Wij hebben de experts in huis die dit voor je kunnen regelen. Met SEO-optimalisatie zorgen we ervoor dat je website bovenaan de gratis resultaten van zoekmachines terecht komt. Het resultaat van SEO-optimalisatie zorgt voor een langetermijnsucces en is een investering in de toekomst. Wil jij in Google scoren als een baas? Kom langs voor een kennismaking.
  Skills in SEO (53)
  E-Commerce SEOSEO BacklinkingOn Page SEOSeo AnalyseMobiele SEOSmall Business SEOE-commerce SEOZoekwoordonderzoekXML SitemapSEO Content Creation+43
  Projecten in SEO (16)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - SEO
  Online succes voor Riverwood Petfood - SEO
  Online marketing voor DWRS Label - SEO
  Online marketing voor Chica's Mode - SEO
  Review in SEO (1)
  Lisa Huiskamp
  Klanten in SEO (16)
  DWRS LabelE-commerce | national
  Outdoor LifestyleE-commerce | international
  Chica's ModeE-commerce | national
  Dakrenovatie ExpertBouw | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Iedereen kent waarschijnlijk wel de uitspraak: ‘Content is king’, maar is content eigenlijk wel king? Nou wij vinden van wel. Bij Online Bazen zijn we van mening dat content marketing essentieel is voor ieder bedrijf, groot of klein. Maar wat is content marketing precies? Content marketing is het creëren, verspreiden en monitoren van waardevolle informatie voor jouw doelgroep. Nee, dit is niet het eenmalig schrijven van een blog of het uploaden van een social media post. Content marketing de klant met relevante content raken op de juiste momenten tijdens de klantreis. Hier heb je een gepaste content strategie voor nodig.

  Het komt heel snel voor dat content marketing ergens onderaan de plank komt te liggen. Zonde al zeggen wij zelf! Blindelings, zonder plan content maken is een onbegonnen zaak. Je zal echt een plan moeten hebben voor jouw content. Zonder een solide content marketing strategie is het onmogelijk om het beste resultaat uit je online marketing inspanningen te halen.

  Wij helpen bedrijven door heel Nederland in verschillende branches met hun content marketing strategie. We vinden onszelf hier best goed in al zeggen we zelf 😉. Naast het creëren van content is Online Bazen een kei in het distribueren ervan. Voor elke doelstelling weten wij de juiste content marketing strategie toe te passen. Of dit nu het genereren van leads is of engagement krijgen. Wij weten er raad mee! Dus wat zeg je ervan, we komen een graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Zet je de koffie klaar?
  Skills in Digital Strategy (62)
  content advertisingContent CreationContent MarketingRetargetingDigital TransformationDesign ThinkingContentDigital AdvertisingSearch MarketingDigital Strategy+52
  Projecten in Digital Strategy (17)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Digital Strategy
  Online marketing voor DWRS Label - Digital Strategy
  Online marketing voor Chica's Mode - Digital Strategy
  SEO en SEA succes voor Skin Clinic Damla - Digital Strategy
  Reviews in Digital Strategy (4)
  Gerben Staring
  Ilse van Lier
  Berd Warmelts
  Samantha Schreuder
  Klanten in Digital Strategy (17)
  90's ForeverMuziek | national
  VinginoE-commerce | international
  OBANon-profit | regional
  Beek Auto RacingAuto | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk met digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld erin steken. Het is iets moeilijker dan dat.

  Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Reclame (37)
  bingAdvertisingReputation ManagementDisplay AdvertisingMobile AdvertisingGoogle AdsOnlinePaid SearchAdverterenAdvertisement+27
  Projecten in Reclame (5)
  Online succes voor Riverwood Petfood - Reclame
  Leadgeneratie voor Brabant Bouwgroep - Reclame
  Online marketing voor MANHART Performance - Reclame
  Online marketing voor 21Jewelz - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Henk van Zuylen
  Klanten in Reclame (5)
  KeK B.V.Bouw | national
  Brabant Bouwt B.V.Bouw | national
  21JewelzKleding & Accessoires | national
  Riverwood PetfoodE-commerce | international

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

13 leden in Online Bazen's team

Online Bazen cover
VerhaalEen goede samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Dat klinkt logisch, toch? Daarom starten we altijd met een kennismaking op ons gezellige kantoor in ‘s-Hertogenbosch. In deze eerste ontmoeting maak je kennis met ons team en ontdekken we wie jullie zijn. Waar gaat jullie hart sneller van kloppen?
Neem gemakkelijk contact op met Online Bazen's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Online Bazen heeft 9 awards gewonnen

Emerce100 20232023-4-1online marketing

Top Rated Agency Sortlist2022-1-1
Mailchimp Partner2022-1-1
FD Gazelle 20222022-12-1

Fonk 150 Best Agencies2022-10-1

Google Partner2020-1-1Google

Deelnemer FONK1002021-9-30Top 100 online marketing bureaus van NL

Channable Partner2020-2-29Channable

Feedback Company Partner2020-12-1Feedback Company


Reviews

Reviews

4.68/5
(22 reviews)
ST
StefanEigenaar at Aircoleveren.nl
ServiceSocial media
5/5

Zeer goede ervaringen met Online Bazen. Zeer positief rendement op de Google- en Social Ads, als ook een goed converterende website.

Online Bazen's answer:Bedankt voor de review en de prettige samenwerking!

ServiceSocial media

DA
DamlaEigenaar at Skin Clinic Damla
ServiceOnline Advertising
5/5

Super behulpzaam, goed contact en resultaat!

Online Bazen's answer:Bedankt voor je positieve review en de prettige samenwerking. ^CB

ServiceOnline Advertising

MR
Marc RuttenManager at Beek Auto Racing
ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50
4/5

Vanuit Beek Auto Racing werken we nu al een jaar zeer prettig samen met Onlinebazen. Resultaten zijn goed, flexibiliteit is nadrukkelijk aanwezig en we horen altijd graag wat er in de markt speelt. Men houdt ons goed op de hoogte omtrent nieuwe ontwikkelingen.


ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50

Gewerkt met Online Bazen?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Online Bazen

Details • HoofdkantoorGraaf van Solmsweg 111, 5222 BS 's-Hertogenbosch, Netherlands

Online Bazen-facebookOnline Bazen-linkedinOnline Bazen-instagram