Online Bazen (+ 20 reviews) | Sortlist

Online Bazen cover
Online Bazen logo

Online Bazen 's-Hertogenbosch, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Strategisch online marketing bureau dat jouw doelen realiseert!

Hoi, wij zijn Online Bazen! Een strategisch online multichannel marketing bureau uit het mooie ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste online marketingspecialisten. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Korte lijntjes, snel schakelen, hard werken en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van! Jullie hopelijk ook?


Als een baas

Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld. Wij begrijpen als geen ander hoe online marketing werkt. Algoritmes veranderen continue en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Gelukkig rennen wij nét zo hard en creëert onze dynamiek een consistente flow. We nemen de klant mee, geven advies en ondersteunen hen waar het kan. De klant is hierdoor optimaal voorbereid op de online markt. Als een echte Online Baas!

14 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
21 projecten in hun portfolio
18 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
4 awards gewonnen

Diensten

6 diensten aangeboden door Online Bazen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het succes van een webshop. Naast het juiste assortiment en een gebruiksvriendelijke webshop is er nog een belangrijke succes voorspeller, zichtbaarheid! Jouw webshop onder de aandacht brengen bij het juiste publiek zorgt voor meer bezoekers en zal uiteindelijk resulteren in meer sales. Maar welk online marketing kanaal past nu bij jouw webshop? Neem contact met ons op en ontdek! Online Bazen is gespecialiseerd in E-commerce en online marketing. Zo heeft Online Bazen ruime ervaring met Nederlandse, Belgische en Engelstalige webshops. Tevens hebben wij ervaring in de Duitstalige markt. Online Bazen is gespecialiseerd in de online marketing uitvoer voor E-commerce platforms en webshops. Denk hierbij aan SEO-optimalisatie, Google Ads (Search, Shopping en Display), Social media marketing en social media adverteren, content marketing en Marketplaces.
  Skills in E-commerce (28)
  magento ecommerceLead GenerationWordPressSEOWooCommerceCRMERPMagentoShopifyUser Research+18
  Projecten in E-commerce (9)
  Online marketing voor Chica's Mode - E-commerce
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - E-commerce
  Online marketing voor DWRS Label - E-commerce
  Online marketing voor Dakrenovatie Expert - E-commerce
  Review in E-commerce (1)
  Jelle
  Klanten in E-commerce (9)
  Outdoor LifestyleE-commerce | international
  Chica's ModeE-commerce | national
  Dakrenovatie ExpertBouw | regional
  Kwekerij ZwartjesArchitectuur & Planning | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads, Facebook, Instagram en Snapchat ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moeilijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een omnichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Online Advertising (18)
  Instagram Sponsored AdsGoogle AdWordsFacebook AdsBing AdsGoogle Display AdsGoogle ShoppingFacebook Paid AdvertisingFacebook AdvertisingGoogle AdsInstagram Ads+8
  Projecten in Online Advertising (18)
  Online marketing voor Chica's Mode - Online Advertising
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - Online Advertising
  Online marketing voor DWRS Label - Online Advertising
  Online marketing voor Dakrenovatie Expert - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (2)
  Marc Rutten
  Maarten van Heugten
  Klanten in Online Advertising (18)
  Gasservice BrabantBouw | regional
  90's ForeverMuziek | national
  Real Deal MallorcaVastgoed | international
  Beek Auto RacingAuto | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wil jij je naamsbekendheid verhogen, producten verkopen of meer websitebezoekers? Social media levert doorgaans weinig op tenzij je gaat adverteren. Social advertising kan bijzonder effectief zijn. Onze social specialisten weten als geen ander hoe ze het meeste uit je advertentiecampagnes en je budget kunnen halen. Ben je benieuwd hoe zij je kunnen helpen? Kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Den Bosch. Wat is social advertising? Social advertising is het adverteren op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs op Snapchat of Pinterest. Dit klinkt wellicht heel eenvoudig, maar het is lastiger dan het lijkt. De juiste strategie is afhankelijk van de doelstelling die je wilt bereiken. Je kunt bijvoorbeeld advertenties inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, meer websitebezoekers te krijgen of voor de verkoop van producten. Door de grote hoeveelheid data kan je met advertenties je doelgroep snel, effectief en gericht bereiken. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Waarom moet ik investeren in social advertising? Meer dan 90% van de mensen zit tegenwoordig op social media. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Grote kans dat je vandaag al eens op Facebook of Instagram hebt gekeken. Social advertising is de perfecte manier om je doelgroep te bereiken via social media. Maar hoe kan jij je onderneming runnen en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social advertising? Nou, niet dus! Investeren in social advertising heeft het meeste zin als je werkt volgens een concreet plan. Hoe wij dit doen? Bekijk snel onze aanpak.
  Skills in Social media (25)
  Community ManagementLinkedInYouTubeRetargetingFacebook AdsSnapchatFacebook Business ManagerFacebook Marketinginstagram marketingInstagram Sponsored Ads+15
  Projecten in Social media (14)
  Online marketing voor Chica's Mode - Social media
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - Social media
  Online marketing voor DWRS Label - Social media
  Online marketing voor 21Jewelz - Social media
  Klanten in Social media (14)
  DSD EuropeInternet | international
  Manhart PerformanceAuto | international
  Beek Auto RacingAuto | international
  Gasservice BrabantBouw | regional

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk met digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld erin steken. Het is iets moeilijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Reclame (26)
  online presenceadvertising agenciespay per clickadvertentiesearch engineadvertising campaignsadvertising agencySearch Engine OptimisationAdvertisementAdverteren+16
  Projecten in Reclame (4)
  Online marketing voor 21Jewelz - Reclame
  Online marketing voor MANHART Performance - Reclame
  Online marketing & webdesign voor KeK B.V. - Reclame
  Online marketing voor AVALON Petfood - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Henk van Zuylen
  Klanten in Reclame (4)
  Manhart PerformanceAuto | international
  KeK B.V.Bouw | national
  AVALON PetfoodHuisdieren | international
  21JewelzKleding & Accessoires | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (5)
  Google optimalisationGoogleSEOSearch Engine OptimizationGoogle optimalisatie
  Projecten in SEO (13)
  Online marketing voor Chica's Mode - SEO
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - SEO
  Online marketing voor DWRS Label - SEO
  Online marketing voor Dakrenovatie Expert - SEO
  Klanten in SEO (13)
  DWRS LabelE-commerce | national
  Music DomeMuziek | national
  Outdoor LifestyleE-commerce | international
  WesmaBouw | international

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in E-mail (1)
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - E-mail
  Klant in E-mail (1)
  Outdoor LifestyleE-commerce | international

  Meer informatie over E-mail

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

21 projecten uitgevoerd door Online Bazen

Online marketing voor Chica's Mode
Online marketing voor Chica's Mode

Lopend project voor Chica's Mode in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Op Facebook en Instagram is Chica’s Mode uit Barendrecht al jarenlang uiterst populair. Toch wilde Dianne, eigenaresse van Chica’s Mode, ook online groeien met haar webshop. Aan de ervaring lag het niet, want die heeft Dianne meer dan genoeg. Ze miste alleen net wat expertise op het gebied van online marketing en daar weten wij van Online Bazen alles van. In deze case vertellen we je graag meer over deze positieve samenwerking.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+3
Lees meer
Online marketing voor Outdoor Lifestyle
Online marketing voor Outdoor Lifestyle

Lopend project voor Outdoor Lifestyle in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Sinds 2018 is Online Bazen een samenwerking aangegaan met Outdoor Lifestyle: dé specialist in exclusieve loungesets. Ze verkopen loungesets met een zeer stevig frame en kwalitatieve en kleurvaste stoffen. Hierdoor kunnen ze heel het jaar buiten blijven staan. Door de jaren heen hebben we heel wat mooie resultaten behaald. We vertellen je graag meer in deze case.

Digital StrategyE-commerceE-mail+3
Lees meer
Online marketing voor DWRS Label
Online marketing voor DWRS Label

Lopend project voor DWRS Label in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Sinds juli 2021 is Online Bazen gestart met de online marketing voor DWRS Label. DWRS Label is gespecialiseerd in de verkoop van schoenen en laarzen, welke vooral bekend staan om hun uitgesproken stijl. Naast dat ze hun producten verkopen in meer dan 350 verschillende winkels en boetiekjes, hebben ze ook een webshop. DWRS draait al een goede omzet online, maar toch liggen er nog genoeg kansen om hierin te groeien. Lees hieronder meer over deze case en de resultaten.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+2
Lees meer
Online marketing voor Dakrenovatie Expert
Online marketing voor Dakrenovatie Expert

Lopend project voor Dakrenovatie Expert in de Bouw industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Dakrenovatie Expert is een specialistisch dakdekkersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Utrecht. Sinds 2017 verzorgt Online Bazen de volledige online marketing strategie voor dit bedrijf. Dakrenovatie Expert is vooral actief in de consumentenmarkt en verzorgt complete dakrenovaties op pannen- en platte daken. In deze case delen wij meer informatie over de successen die wij voor dit Utrechtse bedrijf behalen en wat de toekomstplannen zijn.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+1
Lees meer
Online marketing voor 21Jewelz
Online marketing voor 21Jewelz

Project gemaakt voor 21Jewelz in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek in 2023.21Jewelz is de winkel in Valkenburg voor musthave fashion items, schoenen en accessoires. Naast de fysieke winkel biedt 21Jewelz de uitgebreide collectie ook online aan via de webshop. Dit is voor veel van hun vaste klanten een ideale mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de snel wisselende collectie. 21Jewelz wil het succes van deze webshop graag verhogen en heeft hier onze hulp bij ingeschakeld. Vaste klanten als eerste op de hoogte 21Jewelz heeft een trouwe groep aan vaste klanten die regelmatig de winkel bezoeken. Via de social kanalen blijven zij op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Dit resulteert in een continue stroom aan nieuwe websitebezoekers. 21Jewelz wil graag dat de trouwe bezoekers van de webshop als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen. De collectie varieert snel, waardoor artikelen vaak snel uitverkocht zijn. Door een koppeling te maken met de webshop van 21Jewelz en Facebook hebben wij het mogelijk gemaakt om automatische advertenties te creëren met de nieuwste producten. Hierdoor blijven alle klanten up-to-date en missen zij geen enkel item meer uit de nieuwe collectie. Bereik webshop verhogen Veel van de klanten van 21Jewelz hebben de webshop leren kennen door een bezoek aan de winkel. Om het bereik van de webshop uit te breiden hebben we advertentiecampagnes ingericht op Instagram en Facebook die zich richten op vrouwen uit heel Nederland. Op deze manier groeit de naams- en productbekendheid van 21Jewelz snel. De collectie van 21Jewelz varieert snel, waardoor het noodzakelijk is om regelmatig nieuwe visuals te creëren voor deze advertentiekanalen. Door 1-op-1 contact zorgen we ervoor dat we direct kunnen schakelen, wat ten goede komt van de resultaten. Mogelijkheden voor de toekomst 21Jewelz is een webshop met veel potentie. Door de persoonlijke benadering en vaak wisselende collecties is 21Jewelz erg populair bij de doelgroep. Door het verhogen van de bekendheid en omzet van de webshop krijgt 21Jewelz de mogelijkheid om te blijven groeien en ontwikkelen.

E-commerceOnline AdvertisingReclame+1
Lees meer
Online marketing voor MANHART Performance
Online marketing voor MANHART Performance

Project gemaakt voor Manhart Performance in de Auto industrie voor een B2C publiek in 2023.MANHART Performance is een bekende internationale speler op het gebied van auto tuning. Het Duitse merk, gevestigd nabij Dortmund, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in software- en hardware tuning van een groot aantal merken, waaronder BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Toyota, McLaren, Lamborghini, Bentley, MINI en Jeep. Gezien de hoogstaande kwaliteit en de unieke performance die de producten van MANHART behalen wordt het bedrijf wereldwijd gewaardeerd en geprezen door autoliefhebbers. MANHART kwam bij Online Bazen terecht vanwege onze ruime ervaring in de autowereld en de successen die wij hierin behalen. Bepalen van de online strategie Allereerst werd een strategie bepaalt, tezamen met het team van MANHART. Het doel was duidelijk: meer kwalitatief hoogwaardige leads genereren via de website. Het tweede doel was ook direct duidelijk: meer naamsbekendheid opbouwen. Samen werden de kanalen bepaald en werd er direct gebouwd aan een succesvolle online toekomst. De website én webshop werd onder handen genomen en alle kanalen werden optimaal ingericht. Tevens werd er samen voor gezorgd dat MANHART een beter inzicht kreeg in het aantal leads, de waarde en de oorspronkelijke bron van de lead. Dit om beter inzichtelijk te krijgen hoe rendabel alle marketinginvesteringen zijn. Internationale multichannel strategie Inmiddels staat er een geoliede internationale multichannel strategie, waarbij in wordt gezet op kanalen zoals Google, Facebook, Instagram en e-mailmarketing. De gekozen strategie zorgt voor kwalitatieve leads en een hoge naamsbekendheid en productbekendheid. Tevens wordt er inmiddels een e-commerce strategie gebouwd die moet gaan zorgen voor de verkoop van onderdelen en complete MANHART auto’s in de webshop.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+4
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in Online Bazen's team

Online Bazen cover
Verhaal
Een goede samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Dat klinkt logisch, toch? Daarom starten we altijd met een kennismaking op ons gezellige kantoor in ‘s-Hertogenbosch. In deze eerste ontmoeting maak je kennis met ons team en ontdekken we wie jullie zijn. Waar gaat jullie hart sneller van kloppen?
Neem gemakkelijk contact op met Online Bazen's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Online Bazen heeft 4 awards gewonnen

Google Partner2020-01-01Google

Deelnemer FONK1002021-09-30Top 100 online marketing bureaus van NL

Channable Partner2020-02-29Channable

Feedback Company Partner2020-12-01Feedback Company


Reviews

20 reviews voor Online Bazen

4.66/5
(20 reviews)
Marc RuttenManager bij Beek Auto Racing
ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50
4/5
Vanuit Beek Auto Racing werken we nu al een jaar zeer prettig samen met Onlinebazen. Resultaten zijn goed, flexibiliteit is nadrukkelijk aanwezig en we horen altijd graag wat er in de markt speelt. Men houdt ons goed op de hoogte omtrent nieuwe ontwikkelingen.

ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50

Maarten van HeugtenEigenaar bij Interly - Digital Agency
ServiceOnline Advertising
SectorInternet
Team1 - 10
5/5
Chelsea en zijn team zijn échte experts en erg fijn om mee samen te werken. Voor elk bedrijf wat opzoek is naar een partij die kan helpen met de online groei zou ik Online Bazen aanbevelen!

ServiceOnline Advertising
SectorInternet
Team1 - 10

Henk van ZuylenEigenaar bij Van Zuylen Rental & Sales
ServiceReclame
SectorBouw
Team1 - 10
4/5
Netjes, komen de afspraken na. Prettig mee te wewrken

ServiceReclame
SectorBouw
Team1 - 10

Gewerkt met Online Bazen?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Online Bazen

Details • HoofdkantoorGraaf van Solmsweg 111, 5222 BS 's-Hertogenbosch, Netherlands

Online Bazen-facebookOnline Bazen-linkedinOnline Bazen-instagram
Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen