Online Bazen (+ 22 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Online Bazen cover
Online Bazen logo

Online Bazen 's-Hertogenbosch, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Strategisch online marketing bureau dat jouw doelen realiseert!
Hoi, wij zijn Online Bazen! Een strategisch online multichannel marketing bureau uit het mooie ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste online marketingspecialisten. Wij geloven in wederzijds vertrouwen en open communicatie voor het opbouwen van waardevolle klantrelaties. Korte lijntjes, snel schakelen, hard werken en zo nu en dan samen lachen. Daar genieten we van! Jullie hopelijk ook? Als een baas Onze bazen hebben alles onder controle, weten waar zij voor staan en stellen zich flexibel op in een veranderlijke wereld. Wij begrijpen als geen ander hoe online marketing werkt. Algoritmes veranderen continue en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Gelukkig rennen wij nét zo hard en creëert onze dynamiek een consistente flow. We nemen de klant mee, geven advies en ondersteunen hen waar het kan. De klant is hierdoor optimaal voorbereid op de online markt. Als een echte Online Baas! About us We pursue a meaningful partnership through sincere and transparent communication. At Online Bazen we strive to create an atmosphere where success is celebrated. We work hard and encourage having fun when we are at it. Our Online Bosses understand better than anyone how online marketing works. They take care of that for you whilst maintaining high standards of flexibility. Algorithms are ever-changing and technological developments follow one after the other in a high pace. Fortunately, we can keep up in order to maintain a consistent flow of quality in your online marketing activities. We take you, as a customer, along on this journey and will stay on your side to give advice and support where possible. As a result, you are future-proof for the online market. Like a real Online Boss!
14 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
24 projecten in hun portfolio
18 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2016
4 awards gewonnen

Diensten

6 diensten aangeboden door Online Bazen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het succes van een webshop. Naast het juiste assortiment en een gebruiksvriendelijke webshop is er nog een belangrijke succes voorspeller, zichtbaarheid! Jouw webshop onder de aandacht brengen bij het juiste publiek zorgt voor meer bezoekers en zal uiteindelijk resulteren in meer sales. Maar welk online marketing kanaal past nu bij jouw webshop? Neem contact met ons op en ontdek! Online Bazen is gespecialiseerd in E-commerce en online marketing. Zo heeft Online Bazen ruime ervaring met Nederlandse, Belgische en Engelstalige webshops. Tevens hebben wij ervaring in de Duitstalige markt. Online Bazen is gespecialiseerd in de online marketing uitvoer voor E-commerce platforms en webshops. Denk hierbij aan SEO-optimalisatie, Google Ads (Search, Shopping en Display), Social media marketing en social media adverteren, content marketing en Marketplaces.
  Skills in E-commerce (35)
  E-commereLead GenerationWordPressSEOWooCommerceCRMERPMagentoDrupal CommerceShopify+25
  Projecten in E-commerce (13)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - E-commerce
  Online succes voor Riverwood Petfood - E-commerce
  Online marketing voor Chica's Mode - E-commerce
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - E-commerce
  Reviews in E-commerce (3)
  Robbin Zwartjes
  Jelle
  John Sars
  Klanten in E-commerce (13)
  Chica's ModeE-commerce | national
  DWRS LabelE-commerce | national
  Beek Auto RacingAuto | international
  21JewelzKleding & Accessoires | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads, Facebook, Instagram en Snapchat ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moeilijker dan dat.

  Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een omnichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Online Advertising (32)
  Google Search Engine MarketingPpc MarketingPpcVR-AR OntwikkelingRealidad aumentadaSnapchat AdvertisingGoogle AdwordsBing AdvertisingPublicidad instagramDigital advertising+22
  Projecten in Online Advertising (21)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Online Advertising
  Online succes voor Riverwood Petfood - Online Advertising
  Online marketing voor Chica's Mode - Online Advertising
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (7)
  Maarten van Heugten
  Brian De Vries
  Evert Bosters
  Marc Rutten
  Klanten in Online Advertising (21)
  WesmaBouw | international
  AVALON PetfoodHuisdieren | international
  VinginoE-commerce | international
  Aqua SplashE-commerce | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wil jij je naamsbekendheid verhogen, producten verkopen of meer websitebezoekers? Social media levert doorgaans weinig op tenzij je gaat adverteren. Social advertising kan bijzonder effectief zijn. Onze social specialisten weten als geen ander hoe ze het meeste uit je advertentiecampagnes en je budget kunnen halen. Ben je benieuwd hoe zij je kunnen helpen? Kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Den Bosch.

  Wat is social advertising?
  Social advertising is het adverteren op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs op Snapchat of Pinterest. Dit klinkt wellicht heel eenvoudig, maar het is lastiger dan het lijkt. De juiste strategie is afhankelijk van de doelstelling die je wilt bereiken. Je kunt bijvoorbeeld advertenties inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, meer websitebezoekers te krijgen of voor de verkoop van producten. Door de grote hoeveelheid data kan je met advertenties je doelgroep snel, effectief en gericht bereiken. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

  Waarom moet ik investeren in social advertising?
  Meer dan 90% van de mensen zit tegenwoordig op social media. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Grote kans dat je vandaag al eens op Facebook of Instagram hebt gekeken. Social advertising is de perfecte manier om je doelgroep te bereiken via social media. Maar hoe kan jij je onderneming runnen en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social advertising? Nou, niet dus! Investeren in social advertising heeft het meeste zin als je werkt volgens een concreet plan. Hoe wij dit doen? Bekijk snel onze aanpak.
  Skills in Social media (39)
  Community ManagementInstagramFacebookLinkedInSocial Media ManagementYouTubeFacebook AdsSocial Media Growthpinterest adstiktok ads+29
  Projecten in Social media (15)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Social media
  Online marketing voor Chica's Mode - Social media
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - Social media
  Online marketing voor MANHART Performance - Social media
  Reviews in Social media (4)
  Lindy Millenaar
  Marcel Sterk
  Stefan
  Maarten van Heugten
  Klanten in Social media (15)
  OBANon-profit | regional
  90's ForeverMuziek | national
  AVALON PetfoodHuisdieren | international
  VinginoE-commerce | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Wil jij meer bezoekers op je website en zorgen voor een betere vindbaarheid in Google? Wij hebben de experts in huis die dit voor je kunnen regelen. Met SEO-optimalisatie zorgen we ervoor dat je website bovenaan de gratis resultaten van zoekmachines terecht komt. Het resultaat van SEO-optimalisatie zorgt voor een langetermijnsucces en is een investering in de toekomst. Wil jij in Google scoren als een baas? Kom langs voor een kennismaking.
  Skills in SEO (16)
  On Page SEOmobiele seoMobiele SEOSearch Engine OptimizationSEOGoogleseo marketingGoogle optimalisationGoogle optimalisatievideo seo+6
  Projecten in SEO (15)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - SEO
  Online succes voor Riverwood Petfood - SEO
  Online marketing voor Chica's Mode - SEO
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - SEO
  Review in SEO (1)
  Lisa Huiskamp
  Klanten in SEO (15)
  Music DomeMuziek | national
  Real Deal MallorcaVastgoed | international
  Manhart PerformanceAuto | international
  Huidzorg 073Zorginstellingen | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Iedereen kent waarschijnlijk wel de uitspraak: ‘Content is king’, maar is content eigenlijk wel king? Nou wij vinden van wel. Bij Online Bazen zijn we van mening dat content marketing essentieel is voor ieder bedrijf, groot of klein. Maar wat is content marketing precies? Content marketing is het creëren, verspreiden en monitoren van waardevolle informatie voor jouw doelgroep. Nee, dit is niet het eenmalig schrijven van een blog of het uploaden van een social media post. Content marketing de klant met relevante content raken op de juiste momenten tijdens de klantreis. Hier heb je een gepaste content strategie voor nodig.

  Het komt heel snel voor dat content marketing ergens onderaan de plank komt te liggen. Zonde al zeggen wij zelf! Blindelings, zonder plan content maken is een onbegonnen zaak. Je zal echt een plan moeten hebben voor jouw content. Zonder een solide content marketing strategie is het onmogelijk om het beste resultaat uit je online marketing inspanningen te halen.

  Wij helpen bedrijven door heel Nederland in verschillende branches met hun content marketing strategie. We vinden onszelf hier best goed in al zeggen we zelf 😉. Naast het creëren van content is Online Bazen een kei in het distribueren ervan. Voor elke doelstelling weten wij de juiste content marketing strategie toe te passen. Of dit nu het genereren van leads is of engagement krijgen. Wij weten er raad mee! Dus wat zeg je ervan, we komen een graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Zet je de koffie klaar?
  Skills in Digital Strategy (39)
  DigitalZoekmachine MarketingCRM ConsultingLead-GeneratieInbound Lead GenerationMultichannel MarketingMarketing StrategieDigitale InnovatieWeb StrategieData Driven Marketing+29
  Projecten in Digital Strategy (19)
  E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou - Digital Strategy
  Online marketing voor Chica's Mode - Digital Strategy
  Online marketing voor Outdoor Lifestyle - Digital Strategy
  Online marketing voor MANHART Performance - Digital Strategy
  Reviews in Digital Strategy (4)
  Berd Warmelts
  Gerben Staring
  Ilse van Lier
  Samantha Schreuder
  Klanten in Digital Strategy (19)
  Manhart PerformanceAuto | international
  Outdoor LifestyleE-commerce | international
  Chica's ModeE-commerce | national
  Real Deal MallorcaVastgoed | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk met digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld erin steken. Het is iets moeilijker dan dat.

  Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan de klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search-, Display- en Shopping-campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).
  Skills in Reclame (34)
  AdverterenTwitter ReclameBetaal per klikAmazon AdvertisingSnapchat ReclameLinkedin ReclameAmazon MarketingDigitale ReclameOutdoor Reclameadvertentie+24
  Projecten in Reclame (5)
  Online succes voor Riverwood Petfood - Reclame
  Online marketing voor MANHART Performance - Reclame
  Online marketing voor 21Jewelz - Reclame
  Online marketing & webdesign voor KeK B.V. - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Henk van Zuylen
  Klanten in Reclame (5)
  21JewelzKleding & Accessoires | national
  AVALON PetfoodHuisdieren | international
  Riverwood PetfoodE-commerce | international
  Manhart PerformanceAuto | international

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

24 projecten uitgevoerd door Online Bazen

E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou
E-commerce marketing voor Elektronica voor Jou

Lopend project voor Elektronica voor Jou in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2021.Elektronica voor Jou is een webshop die is opgericht voor iedereen met een interesse in hobby en educatieve elektronica. Het doel is om elektronica toegankelijk te maken voor iedereen. Producten als Arduino en Raspberry Pi zijn enorm populair, maar het aanbod van Elektronica Voor Jou is veel groter dan dat. 3D Printers, HiFiBerry, Micro:bit en Breadboards zijn enkele voorbeelden uit hun uitgebreide assortiment. Om deze producten beter in de markt te zetten zijn ze op zoek gegaan naar een online marketingbureau en zijn ze uitgekomen bij Online Bazen. Elektronica Voor Jou is voor ons een prachtige klant met enorm veel potentie. Sinds de start van onze samenwerking hebben we direct uitstekende resultaten behaald.

Digital StrategyE-commerceE-mail+3
Lees meer
Online succes voor Riverwood Petfood
Online succes voor Riverwood Petfood

Lopend project voor Riverwood Petfood in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2020.Riverwood is dé specialist in dierenvoeding voor honden en katten. Bij Riverwood blijft de voeding namelijk zo puur mogelijk. Dat wil zeggen dat ze hoge vleespercentages en veel groente en fruit gebruiken in hun producten. Daarnaast verwerken ze geen granen, geen gluten, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in hun dierenvoeding. Zo kunnen ook huisdieren met intoleranties en allergieën genieten van gezonde en lekkere voeding. Sinds 2020 is Online Bazen begonnen met de online marketing van Riverwood. Een mooie samenwerking die heeft geleid tot prachtige resultaten.

E-commerceE-mailOnline Advertising+2
Lees meer
Online marketing voor Chica's Mode
Online marketing voor Chica's Mode

Lopend project voor Chica's Mode in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2021.Op Facebook en Instagram is Chica’s Mode uit Barendrecht al jarenlang uiterst populair. Toch wilde Dianne, eigenaresse van Chica’s Mode, ook online groeien met haar webshop. Aan de ervaring lag het niet, want die heeft Dianne meer dan genoeg. Ze miste alleen net wat expertise op het gebied van online marketing en daar weten wij van Online Bazen alles van. In deze case vertellen we je graag meer over deze positieve samenwerking.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+3
Lees meer
Online marketing voor Outdoor Lifestyle
Online marketing voor Outdoor Lifestyle

Lopend project voor Outdoor Lifestyle in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2018.Sinds 2018 is Online Bazen een samenwerking aangegaan met Outdoor Lifestyle: dé specialist in exclusieve loungesets. Ze verkopen loungesets met een zeer stevig frame en kwalitatieve en kleurvaste stoffen. Hierdoor kunnen ze heel het jaar buiten blijven staan. Door de jaren heen hebben we heel wat mooie resultaten behaald. We vertellen je graag meer in deze case.

Digital StrategyE-commerceE-mail+3
Lees meer
Online marketing voor MANHART Performance
Online marketing voor MANHART Performance

Project gemaakt voor Manhart Performance in de Auto industrie voor een B2C publiek in 2023.MANHART Performance is een bekende internationale speler op het gebied van auto tuning. Het Duitse merk, gevestigd nabij Dortmund, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in software- en hardware tuning van een groot aantal merken, waaronder BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Toyota, McLaren, Lamborghini, Bentley, MINI en Jeep. Gezien de hoogstaande kwaliteit en de unieke performance die de producten van MANHART behalen wordt het bedrijf wereldwijd gewaardeerd en geprezen door autoliefhebbers. MANHART kwam bij Online Bazen terecht vanwege onze ruime ervaring in de autowereld en de successen die wij hierin behalen. Bepalen van de online strategie Allereerst werd een strategie bepaalt, tezamen met het team van MANHART. Het doel was duidelijk: meer kwalitatief hoogwaardige leads genereren via de website. Het tweede doel was ook direct duidelijk: meer naamsbekendheid opbouwen. Samen werden de kanalen bepaald en werd er direct gebouwd aan een succesvolle online toekomst. De website én webshop werd onder handen genomen en alle kanalen werden optimaal ingericht. Tevens werd er samen voor gezorgd dat MANHART een beter inzicht kreeg in het aantal leads, de waarde en de oorspronkelijke bron van de lead. Dit om beter inzichtelijk te krijgen hoe rendabel alle marketinginvesteringen zijn. Internationale multichannel strategie Inmiddels staat er een geoliede internationale multichannel strategie, waarbij in wordt gezet op kanalen zoals Google, Facebook, Instagram en e-mailmarketing. De gekozen strategie zorgt voor kwalitatieve leads en een hoge naamsbekendheid en productbekendheid. Tevens wordt er inmiddels een e-commerce strategie gebouwd die moet gaan zorgen voor de verkoop van onderdelen en complete MANHART auto’s in de webshop.

Content StrategyDigital StrategyE-commerce+4
Lees meer
Online marketing voor DWRS Label
Online marketing voor DWRS Label

Lopend project voor DWRS Label in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2021.Sinds juli 2021 is Online Bazen gestart met de online marketing voor DWRS Label. DWRS Label is gespecialiseerd in de verkoop van schoenen en laarzen, welke vooral bekend staan om hun uitgesproken stijl. Naast dat ze hun producten verkopen in meer dan 350 verschillende winkels en boetiekjes, hebben ze ook een webshop. DWRS draait al een goede omzet online, maar toch liggen er nog genoeg kansen om hierin te groeien. Lees hieronder meer over deze case en de resultaten.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+2
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Online Bazen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in 's team

Online Bazen cover
Verhaal
Een goede samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Dat klinkt logisch, toch? Daarom starten we altijd met een kennismaking op ons gezellige kantoor in ‘s-Hertogenbosch. In deze eerste ontmoeting maak je kennis met ons team en ontdekken we wie jullie zijn. Waar gaat jullie hart sneller van kloppen?
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Online Bazen heeft 4 awards gewonnen

Google Partner2020-01-01Google

Deelnemer FONK1002021-09-30Top 100 online marketing bureaus van NL

Channable Partner2020-02-29Channable

Feedback Company Partner2020-12-01Feedback Company


Reviews

22 reviews voor Online Bazen

4.61/5
(22 reviews)
StefanEigenaar bij Aircoleveren.nl
ServiceSocial media
5/5
Zeer goede ervaringen met Online Bazen. Zeer positief rendement op de Google- en Social Ads, als ook een goed converterende website.
Online Bazen's antwoord:
Bedankt voor de review en de prettige samenwerking!

ServiceSocial media

DamlaEigenaar bij Skin Clinic Damla
5/5
Super behulpzaam, goed contact en resultaat!
Online Bazen's antwoord:
Bedankt voor je positieve review en de prettige samenwerking. ^CB


Marc RuttenManager bij Beek Auto Racing
ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50
3.75/5
Vanuit Beek Auto Racing werken we nu al een jaar zeer prettig samen met Onlinebazen. Resultaten zijn goed, flexibiliteit is nadrukkelijk aanwezig en we horen altijd graag wat er in de markt speelt. Men houdt ons goed op de hoogte omtrent nieuwe ontwikkelingen.

ServiceOnline Advertising
SectorAuto
Team11 - 50

Gewerkt met Online Bazen?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Online Bazen

Details • HoofdkantoorGraaf van Solmsweg 111, 5222 BS 's-Hertogenbosch, Netherlands

Online Bazen-facebookOnline Bazen-linkedinOnline Bazen-instagram
Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid