Online Bazen

Bureau expert in Digital Strategy, Social media, Website Creatie, Online Advertising

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar & gecertificeerd door Sortlist

Contact Online Bazen
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(5) reviews)
Online Bazen

Over Online Bazen

Op dit bureau is al aanspraak gemaakt door zijn eigenaar

Beschrijving
 • Online Bazen is het bureau dat er voor zorgt dat uw bedrijf de wereld van online marketing gaat begrijpen, en dat aan de buitenwereld laat zien. Wij helpen graag vanaf de basis. Een eigen website of webshop en het ontwerpen van een complete huisstijl. Zodra dit is gedaan kunnen onze online marketing specialisten aan de slag. Of het nou gaat om het herschrijven van uw SEO-teksten of het opzetten van een Facebook advertentiestrategie. Met ons vaste team zorgen wij voor de kwaliteit die u als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

  Wij beginnen bij content marketing, de basis van online. U moet relevant zijn, maar hoe doet u dat? Dankzij een solide contentstrategie kunt u direct effectief aan de slag.

  Vanuit die content marketing strategie bouwen we verder. Welke kanalen gaan we inzetten? Online Bazen is specialist op het gebied van Social media marketing & adverteren, Google optimalisatie (SEO), Google adverteren (SEA), design en webdesign.

  Wij hebben ruime ervaring met vele branches, en staan altijd open om nieuwe branches samen met onze klanten te ontdekken. 

   

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(5) reviews)

Talen

en
nl
de

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Digital Strategy
 • Online Bazen is de specialist op het gebied van content marketing en digitale strategie. Wij helpen onze klanten met het bouwen van een effectieve content strategie, en helpen bedrijven met een menselijke online marketing uitvoer. Wij begrijpen dat content marketing gecombineerd moet worden aan conversie marketing, er moeten immers successen worden geboekt. Wij begrijpen dat de content en de boodschap leidend zijn, maar uiteindelijke successen gemeten worden aan de hand van de omzet, de leads of de bezoekers. Zodra er een solide content marketing strategie staat, kan er worden gestart met de online marketing uitvoer. Wij ondersteunen hier graag bij, waar mogelijk. Of het nu gaat om het bouwen het een professionele website, het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, social media marketing, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of e-mailmarketing, wij helpen graag.
Vraag info aan
Website Creatie
 • Online Bazen is de specialist op het gebied van webdesign. Wij bouwen professionele websites en webshops die resultaat opleveren. Online Bazen is gespecialiseerd in diverse CMS-systemen, waaronder WordPress en Magento.
Vraag info aan
Social media
 • Online Bazen is de specialist op het gebied van social media marketing en social media adverteren. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een solide social strategie, content planning & creatie en social adverteren.
Vraag info aan
Online Advertising
 • Online Bazen is de specialist op het gebied van online adverteren. Online Bazen verzorgt succesvolle campagnes via Google, Bing en de social media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Snapchat.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Online Bazen

Informatie over het bureau

4

Diensten

5

Reviews

6

Projecten

5

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
6 werk geüpload
Online marketing voor Vingino Duitsland

Online marketing voor Vingino Duitsland

juli 2018
juli 2018

Online marketing voor Vingino Duitsland

Voor Vingino Duitsland hebben wij de volledige content marketing strategie geschreven en de online marketing uitvoer opgezet.

Over Vingino

In Nederland is Vingino al jarenlang het bekendste kindermerk, met ruim 300 winkels en vele online verkooppunten. Bij Vingino draait alles om denim. Vingino houdt van de stoere en ruige uitstraling van jeans. Hoe de stof meeleeft en vervaagt als je het vaak aantrekt en er grootse avonturen mee beleeft. Vingino is trots om al jaren kwalitatief hoogwaardige jeans te bieden voor kinderen, van baby’s tot tieners.

Content marketing strategie

Om te beginnen hebben we een content marketing strategie geschreven. Hiervoor hebben we onderzoek gedaan naar de Duitse markt, onder andere door het interviewen van de doelgroep, om deze vervolgens in kaart te brengen. Tevens hebben we, in samenwerking met het marketingteam van Vingino, de kanalen en marketingbudgetten bepaald en de lijnen uitgezet.

Online marketing uitvoer

Zodra de strategie klaar was zijn we gestart met de online marketing uitvoer. Hiervoor hebben we o.a. social media marketing, content marketing, SEO en SEA ingezet. Tevens hebben we social media adverteren ingezet voor het genereren van bezoekers, verkopen en engagement.

Inmiddels is de basis bij Vingino gelegd en kan er verder worden uitgebouwd.

Social media
Digital Strategy
Online Advertising
Online marketing voor OBA Amsterdam

Online marketing voor OBA Amsterdam

juli 2018
juli 2018

Online marketing voor OBA Amsterdam

Voor de OBA verzorgen wij al sinds 2016 de social Media advertenties.

Over de OBA

De Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) is een culturele instelling, die zich ten doel stelt het vrije verkeer van informatie in de Amsterdamse samenleving te bevorderen. De OBA is opgegeven als culturele algemeen nut beogende instelling (ANBI). Sinds 1919 is de OBA de plek waar Amsterdammers komen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Waar dit in de 20ste eeuw in bibliotheken vooral gebeurde met boeken, vraagt de 21ste eeuw om meer leervormen en een breder aanbod. De uitdaging voor de OBA is om ervoor te zorgen dat alle Amsterdammers kunnen deelnemen aan de informatiesamenleving en dat niemand achterblijft.

Facebook en Instagram adverteren

Vanaf begin maart zijn wij begonnen met het verzorgen van zowel Facebook- als Instagram-campagnes voor de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam). Hierbij is de focus gelegd op branding en naamsbekendheid. Dit is gedaan door op een creatieve manier om te gaan met de kansen van Facebook advertising, want ja ook Instagram is van Facebook. Dit om de juiste doelgroep te bereiken via deze social media kanalen.

In 2016 hebben we voor belangrijke diverse evenementen nieuws en veranderingen campagnes gedraaid. Zowel lokaal als door verschillende gebieden.

De resultaten

Door de campagnes die gevoerd zijn heeft OBA meer bezoekers naar evenementen en locaties kunnen genereren. Ook zijn er promoties gedaan van specifieke voorstellingen en evenementen.

Digital Strategy
Social media
Online Advertising
Online marketing voor 90's Forever

Online marketing voor 90's Forever

juli 2018
juli 2018

Online marketing voor 90's Forever

Voor 90’s Forever verzorgen wij al jaren de online marketing en website.

Over 90’s Forever

90′s Forever is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste 90’s evenementen van de Benelux! Het Mecc zal opnieuw worden omgetoverd tot een uniek 90’s spektakel waar jong en oud een avondje uit kunnen beleven zoals nooit tevoren. Ieder jaar heb je een indoor- en outdoor editie.

Website

90’s Forever heeft sinds een aantal jaar een website die gebouwd is door Online Bazen. De website heeft diverse essentiële functionaliteiten. Zo vind je uiteraard alle benodigde informatie, plattegronden van iedere editie en is het boekingsssysteem netjes verwerkt in de website. De website is tevens gebouwd in 3 talen en verwerkt jaarlijks meer dan 10.000 bestellingen.

Online marketing

Op het gebied van online marketing ondersteunen wij de Facebook-campagnes. Zo draaien we diverse advertenties om tickets te verkopen, awareness op te bouwen en herhaalaankopen te stimuleren.

Offline marketing

Op het gebied van offline marketing helpen wij 90’s Forever met het vinden van zakelijke afnemers van tickets en het vinden van locaties om promotie te realiseren.

Resultaat

Inmiddels heeft 90’s Forever sinds 2017 ook een tweede editie ieder jaar. Dit festival wordt voor de zomervakantie gehouden en was direct een groot succes. Iedere indoor editie is uitverkocht geweest, sinds het moment dat wij voor 90’s Forever aan de slag zijn gegaan.

Digital Strategy
Online Advertising
Website Creatie
Social media
Online marketing voor Aqua Splash

Online marketing voor Aqua Splash

juli 2018
juli 2018

Online marketing voor Aqua Splash

Voor Aqua Splash verzorgen wij sinds 2017 de volledige online marketing strategie en uitvoer.

Over Aqua Splash

Aqua Splash is de online zwemkleding specialist en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde webshop in de zwemsportwereld. Aqua Splash heeft een ruim aanbod aan zwemkleding van diverse grote merken, zoals Speedo, Adidas, Arena en Waterfly.

Online Marketing

Binnen de online marketing strategie verzorgen wij o.a. de SEO en SEA van Aqua Splash. Hierbij leggen we de focus op het verbeteren van de vindbaarheid in Google op merk- en productniveau en hebben we diverse short– en long tail keywords die binnen de SEO-strategie worden gebruikt.
Tevens verzorgen wij de content marketing uitvoer en de technische SEO-optimalisatie van de webshop. Voor content marketing verzorgen wij regelmatig blogs en landingspagina’s en verzorgen wij regelmatig doelgroeponderzoeken en concurrentieanalyses. Voor technische SEO-optimalisatie focussen wij ons op diverse onderdelen, denk aan het verbeteren van de broncode, sitesnelheid en performance van de website. Tevens zijn we bezig met structured data kansen.
Bij SEA leggen wij de focus op zowel Google Search en Google shopping. Beide hebben als doel om conversies te genereren en richten zich, na diverse tests en analyses, op een aantal zeer succesvolle merken en bijbehorende productcategorieën.

Resultaat

In 1 jaar tijd hebben we een omzetgroei van 45% weten te realiseren en is Aqua Splash organisch 35% beter vindbaar geworden.

Social media
Digital Strategy
Online Advertising
Website Creatie
Webdesign voor Music Dome

Webdesign voor Music Dome

oktober 2018
oktober 2018

Webdesign voor Music Dome

Voor Music Dome mochten wij in 2018 de nieuwe website lanceren.

  Over Music Dome

 

Music Dome is een organisatie in Kerkrade (Zuid-limburg) die allerlei diensten verleend op het gebied van horeca, muziek en entertainment. Zo kun je bij Music Dome terecht voor een catering, maar kunnen ze je ook ondersteunen op het gebied van marketing/communicatie. Maar denk ook aan vervoer en logistieke vraagstukken. Music Dome zorgt er ook voor dat het evenement veilig en vlekkeloos verloopt door de beveiligingsdiensten. Denk onder andere aan begeleiding en vervoer van artiesten, toegangscontroles, toezicht en het houden van safety checks. Hun partner in beveiligingsdiensten heeft ruime ervaring in de beveiligingsbranche en levert voor ieder evenement maatwerk. Ook op technisch gebied kan Music Dome ondersteunen. Hun afdeling engineering is gecertificeerd én gespecialiseerd binnen de licht- en geluidstechniek en kennen alle kneepjes van het vak. Hierdoor wordt te allen tijde de beste show neergezet. Alles in het teken om het evenement een succes te laten worden.

 

Nieuwe website

 

Voor Music Dome hebben wij een nieuwe website mogen lanceren. Hierin hebben wij het design van A tot Z ontworpen. Ook zijn er diverse functionaliteiten en pagina’s toegevoegd aan de website. Hierin worden op een duidelijke manier de diensten weergegeven met daarbij beschrijvende teksten. Deze teksten hebben wij geschreven met het oog op SEO. Om ook goed te kunnen scoren binnen de zoekmachines. Een onderdeel waar wij ook graag op ondersteunen. De vernieuwde website geeft ook een sfeerimpressie van de evenementen die hebben plaats genomen. Dit om de bezoeker een goed idee te geven van wat Music Dome te bieden heeft. Voorbeelden van functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de website zijn; zoekfunctie, de agenda voor de komende evenementen, een duidelijke locatievermelding onderaan de website, contactbuttons en nog veel meer. Kortom, een nieuwe website waar beide partijen een goed gevoel aan over gehouden hebben!

Website Creatie
Webdesign voor Wesma

Webdesign voor Wesma

oktober 2018
oktober 2018

Webdesign voor Wesma

Voor Wesma mochten wij in 2017 de nieuwe webshop verzorgen.

 

Over Wesma

Wesma Systems is een Nederlands bedrijf dat al vele jaren metalen opbergsystemen voor gereedschap maakt. Gereedschapskisten, montagekoffers, gereedschapswagens en assortimentskoffers zijn de belangrijkste productgroepen in het assortiment van Wesma. De producten worden bijna altijd geleverd aan professionele gebruikers. De meeste klanten van Wesma zijn inkoop combinaties op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen en fabrikanten van elektrisch en handgereedschap. Ruim 80% van de producten die Wesma produceert worden verkocht in de meeste landen van West-Europa. Ook 80% van de producten die Wesma maakt zijn klant specifiek, OEM of privat label uitvoering. In de huiskleur van de klant, met de naam of logo van het bedrijf op het product.

 

Webshop

Wesma is een B2B leverancier. Wesma zocht een manier om al hun producten te presenteren in een catalogus. Onderverdeeld in categorieën vind je alle opbergsystemen van Wesma. Ieder product heeft een duidelijke beschrijving, foto’s en de webshop biedt de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Op het moment dat je een product toevoegt aan je offerte kom het product in jouw offerte te staan op de offertepagina. De toegevoegde waarde hiervan is dat de inkoper snel en gemakkelijk een offerte binnenkrijgt met producten die ze zelf toegevoegd hebben. De offerte stuur je op en je krijgt een aanbod op maat van de specialisten van Wesma. De webshop is meertalig, namelijk; in het Nederlands, Engels en Duits.

Website Creatie

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

5 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Gerben Staring  4 maanden geleden

Eigenaar bij Cijfermeester Rosmalen

Online Bazen is in mijn ogen een ideale partner om meer uit je onderneming te halen. Zij zijn erg betrokken en persoonlijke aandacht is voor mij erg belangrijk. Tevens zijn zij een officiële google partner, waarmee zij bewijzen dat hun aanpak werkt. Kijk op hun pagina en je ziet de successen die ze hebben geboekt.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Robbin Zwartjes  2 maanden geleden

Eigenaae bij Planttekoop.nl

Geweldig marketing bureau! Echte aanrader.. denken goed mee en zijn uniek tenopzichte van andere bureau’s!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Brian De Vries  2 maanden geleden

Bedrijfsleider bij BDV Montage

Goede communicatie en binnen een week al resultaat.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Lindy Millenaar  een maand geleden

Account Manager bij Awaykey

Professioneel bedrijf en heldere, snelle communicatie. Weet waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te raden!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Wino van de Steenoven  een week geleden

DGA bij De Hypotheek Lounge B.V.

Vele jaren dit soort bedrijven zien komen en gaan. Niemand maakt het waar. Nu in zee gegaan met Online Bazen >> TOP !

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Ik heb een bureau nodig

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.