Omslagfoto Online Bazen

Online Bazen

starstarstarstarstar_half
(13 recensies)Contact Online Bazen

Certificaties van Online Bazen

Certificatie lintje

Gecertificeerd door Sortlist

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Online Bazen

placeShow addressesplaceSpoorstraat 1, 5241 EG Rosmalen, NetherlandsplaceClarastraat 1, 6462 TN Kerkrade, Netherlands
Online Bazen locatie

Talen gesproken door Online Bazen

EngelsNederlandsDuits

Diensten (4) aangeboden door Online Bazen

Contactgegevens voor Online Bazen

webWebsite openenkeyboard_arrow_right
phonePlan een telefoongesprekkeyboard_arrow_right
emailEen e-mail versturenkeyboard_arrow_right
Omslagfoto Online Bazen

Online Bazen

NederlandRosmalen 1 andere kanto(o)r(en)Nederland, Kerkrade

Over ons Online Bazen

In 2016 geboren, de jaren daarna gebouwd aan een gezond en stabiel online marketing & webdesign bureau. Online Bazen staat bekend als een online marketing bureau dat weet waarover het praat. Wij denken mee, werken en voeren uit en optimaliseren. Dit doen wij voor meer dan 50 bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Wij zijn gespecialiseerd in content marketing, social media ads en Google Ads. Ook voor het verzorgen van social media marketing, SEO-optimalisatie en (web)design ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons vaste team van specialisten zorgen wij voor de kwaliteit die je als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en wij begeven ons graag buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Wij houden van persoonlijk contact. Nadat de strategie is opgezet bouwen wij samen met jou aan online succes. WIj adviseren over de stappen en toekomstmogelijkheden.

Online Bazen groeit gestaag. Stap voor stap bouwen wij aan de toekomst van Online Bazen, maar ook aan die van onze klanten. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van 'gewoon doen'. Samen verder komen.

Lees meer

Projecten (11) door Online Bazen

Online marketing voor Gasservice Brabant door Online Bazen
Online marketing voor Gasservice Brabantdecember 2019
keyboard_arrow_right
Online Marketing voor A. Ploem & Zn. door Online Bazen
Online Marketing voor A. Ploem & Zn.september 2019
keyboard_arrow_right
Online Marketing voor DSD Europe door Online Bazen
Online Marketing voor DSD Europeseptember 2019
keyboard_arrow_right
Webdesign en online marketing Real Deal Mallorca door Online Bazen
Webdesign en online marketing Real Deal Mallorcaaugustus 2019
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Beek Auto Racing door Online Bazen
Online marketing voor Beek Auto Racingjanuari 2019
keyboard_arrow_right
Online marketing voor OBA Amsterdam door Online Bazen
Online marketing voor OBA Amsterdamjuli 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Vingino Duitsland door Online Bazen
Online marketing voor Vingino Duitslandjuli 2018
keyboard_arrow_right
Webdesign voor Music Dome door Online Bazen
Webdesign voor Music Domeoktober 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor 90's Forever door Online Bazen
Online marketing voor 90's Foreverjuli 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Aqua Splash door Online Bazen
Online marketing voor Aqua Splashjuli 2018
keyboard_arrow_right
Webdesign voor Wesma door Online Bazen
Webdesign voor Wesmaoktober 2018
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Diensten (4) aangeboden door Online Bazen

E-commerce

€1000 – €1000000

Online Bazen is gespecialiseerd in E-commerce en online marketing. Zo heeft Online Bazen ruime ervaring met Nederlandse, Belgische en Engelstalige webshops. Tevens hebben wij ervaring in de Duitstalige markt. Online Bazen is gespecialiseerd in de online marketing uitvoer voor E-commerce platforms en webshops. Denk hierbij aan SEO-optimalisatie, Google Ads (Search, Shopping en Display), Social media marketing en adverteren, content marketing en Marketplaces.

Lees meer
E-commerewebshopswebsite;webwinkelsWooCommerce

Online Advertising

€1000 – €1000000

Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moelijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daarom in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn).

Lees meer
Facebook AdsFacebook AdvertisingFacebook Paid AdvertisingFacebook AdvertisementsInstagram AdsInstagram Sponsored Adsinstagram marketingGoogle AdWordsGoogle Display AdsGoogle AdWords CampaignGoogle Search Engine MarketingGoogle ShoppingGoogle AdsBing Ads{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creatie

€1000 – €1000000

Online Bazen is ooit begonnen met het idee om bedrijven van A tot Z te kunnen helpen binnen het online landschap. Dit betekent dat we zowel online marketing in de breedste zin verzorgen als het design van websites. We noemen onszelf graag de partner voor alle digitale uitingen. Een professionele website of webshop is de basis voor ieder bedrijf om online succes te behalen. Een sterk webdesign zorgt ervoor dat de volgende doelen sneller behaald kunnen worden: informeren, leads genereren, branding, service bieden en verkopen. Dat weten wij maar al te goed. Bij het ontwerpen van een nieuwe website houden wij deze doelen altijd in ons achterhoofd. Het is daarbij wel belangrijk om de focus op één hoofddoel te leggen. Zodat het voor jou altijd duidelijk is of het gewenste resultaat behaald wordt. Binnen Online Bazen werken we met een vast stappenplan. Allereerst bepalen we in overleg met jou wat de gewenste doelen van de website zijn. Daarna begint de ontwerpfase en houden we nauw contact met je om de website perfect bij jouw merk aan te laten sluiten. Vervolgens beginnen we met de optimalisatie van de structuur en content van de website. Je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn op Google. Ten slotte onderhouden we jouw website en voeren aanpassingen door wanneer nodig. Wij leveren niet een website en het is klaar. Online Bazen is van mening dat een website een ongoing proces is en daarom houden we nauw contact met jou om de website verder te optimaliseren.

Lees meer
WordPressWordPress CMSSite web WordPressWordPress DevelopmentWordPress EcommerceSur-mesure / template / HTML / SEO / SEA / Wordpress / JoomlaWordPress PluginsExpert WordpressWordPress ProfesionalCMS WordPressMagentoMagento Web DevelopmentlightspeedDrupalDrupal DevelopmentDrupal Commerce{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Social media

€1000 – €1000000

We hoeven je niet meer te vertellen dat social media een essentieel onderdeel is van iedere online marketingstrategie. Maar wist je ook dat social media daadwerkelijk écht bij kan dragen aan het behalen van online omzet? Een effectieve social media strategie kan er voor zorgen dat je zichtbaar bent onder je doelgroep en interactie met ze kunt aangaan. Het peilen van meningen, delen van acties en aanbiedingen en bedrijfsnieuws zijn contentvormen die waardevol kunnen zijn voor je bedrijf. Een social media strategie komt niet zo maar uit de lucht vallen. Elk social media-kanaal is anders en wordt voor andere doeleinden gebruikt. Het is daarom van belang om uit te zoeken welke social media-kanalen allemaal passen bij jouw organisatie en doelgroep. Dit is voor ons altijd de basis van een goede social media strategie. We brengen jouw organisatie in kaart aan de hand van een strategiesessie. Waar sta je voor, wat zeggen mensen over je en wat zijn de doelstellingen die we moeten gaan behalen? Als we dit op papier hebben bepalen we samen de ideale doelgroep. Op welke kanalen zijn zij actief? Welke content is voor hen relevant? Als we dit weten bepalen we de ideale merkboodschap, stellen wij de social middelenmix op en maken wij een contentplanning. Daarna beginnen we met de uitvoer en hebben we maandelijks contact om de resultaten en de ROI te bepalen. Wij helpen je graag met het opzetten van jouw multichannel social media strategie om je op het juiste pad te brengen.

Lees meer
Facebook AdsFacebook AdvertisingFacebook MarketingFacebookFacebook ManagementFacebook RemarketingFacebook Business ManagerFacebook AdvertisementsInstagram AdsInstagramInstagram Sponsored Adsinstagram marketingLinkedIn AdsLinkedInLinkedIn expertTwitterTwitter Ads{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Prijzen & nominaties (1) van Online Bazen

stars
Google Partner2020

Google

Recensies (13) gegeven aan Online Bazen

starstarstarstarstar_half
4.62/5
Ilse van LierIlse van Liercheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Manager bij KDV Pippi

business Onderwijs

people 11 – 50

Dienst

Website Creatie

een week geleden
Wat was het doel van de samenwerking?

We wouden een nieuwe website. Die hebben ze voor ons gemaakt, maar ondertussen doen ze ook ander dingen voor ons. Zoals social media en het ontwerpen en bedrukken van flyers en brochures.

Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten?

Zijn zelf enthousiast en daardoor denken ze gewoon overal met je mee. Waardoor je samen tot mooie resultaten komt.

Zijn er gebieden voor verbetering?

Op dit moment zijn wij zeker tevreden. Ze staan altijd voor ons klaar en denken met ons mee. Van ons mogen ze zo doorgaan !!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5

Budget

starstarstarstarstar

Kwaliteit

starstarstarstarstar

Schema

starstarstarstarstar

Samenwerking

starstarstarstarstar
Berd WarmeltsBerd Warmeltscheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

managing partner bij IMPACT on the Job

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

2 weken geleden

Inhoudelijke sterk contentmarketingbedrijf met gedreven en gepassioneerde eigenaren die doen wat ze beloven. Fijn om mee te werken.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Samantha SchreuderSamantha Schreudercheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing manager bij Candela Medical

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een week geleden

Erg fijn, goede motiverende mensen. Via Feedback Company.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar_border
4/5
Lisa HuiskampLisa Huiskampcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach bij The Body Practice

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

11 maanden geleden

Wat een fijn en kundig team! Chelsea en zijn team nemen echt de tijd voor je en denken uitgebreid met je mee. Als startende ondernemer super fijn! Ze hebben mijn online marketing naar een hoger level getild en daar pluk ik direct de vruchten van. Bedankt online bazen!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Chris de voogtChris de voogtcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij Chris de Voogt

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Online Bazen is een professionele partij waar je ook daadwerkelijk gewaardeerd wordt. Klein maar fijn noemen ze dat. Jong, maar al zeer ervaren en hebben mij flinke stappen laten zetten online. Dank!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Eric SijbesmaEric Sijbesmacheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Directeur bij NLP Academie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Helaas zijn de online bazen niet echte bazen. We hebben deze club vier opdrachten die allen stuk voor stuk op een drama zijn uitgelopen. Onze nieuwe website bleek te zijn gemaakt met een template die je vrij kunt kopen voor $65 en met minimale inspanning deze aan ons verkocht voor €3000,’ Zelfs de teksten van onze website konden niet fatsoenlijk worden overgenomen Zelfs nadat we ze letterlijk hebben verteld hoe het moest, wisten ze het nog niet af te krijgen binnen het afgesproken tijdsbestek. Een tweede opdracht om teksten te schrijven voor onze brochures was helemaal hopeloos. De teksten die werden ingeleverd bleken onze eigen teksten te zijn. Onze eigen teksten waren best wel goed was de verklaring. De opdracht voor designwerk is niet geleverd en als klap op de vuurpijl wisten ze zonder onze toestemming onze google adwords budgetten te verhogen waardoor we een schadepost hebben van €4000. Dus wees verstandig als je marketing je lief is en ontwijk deze club. Kost een hoop geld en de resultaten zijn nihil En helaas kregen we op FaceBook de volgende reactie op onze feedback: "Jammer dat wij deze reactie ontvangen. Ondanks diverse bewijzen dat je zeer tevreden was over de verschillende opdrachten hebben jullie last minute besloten de opdrachten in te trekken en ons met een grote kostenpost te laten zitten. Een verhaal heeft altijd 2 kanten en gelukkig weten wij welke kant de juiste is." Ons antwoord: Na jullie twee keer gewaarschuwd te hebben is dat ook geheel logisch. Jullie leveren gewoonweg niet en voor iets wat je niet levert, wordt ook niet betaald. We waren al ontevreden bij het eerste ontwerp van de website en nog meer ontevreden toen uiteindelijk bleek dat jullie gewoon een standaard template hebben gekocht. Jammer dat je nog steeds een beetje in de ontkennende fase zit. Als is tevreden was geweest dan had ik wel de moeite genomen om jullie goede recensies te geven. En nu neem ik de tijd om hier werk van te maken, Helaas stikt het inmiddels van middelmatige marketing bureaus en het is jammer dat bedrijven daar de dupe van worden. Vaak uit onwetendheid., De cijfers van de google marketing campagne spreken voor zich. Helaas jammer dat je nog steeds ontkent zonder onze toestemming budgetten te hebben verhoogd met bijna 75% en dat het een wonder is dat je niet meer schade hebt berokkend, Dus ik was niet tevreden en dan ben ik nog steeds niet. Dus een dikke #fail Als meest recente aanvulling, omdat Online Bazen stelselmatig weigert tot een oplossing te komen, nog een kort lijstje van de zaken die niet zijn opgelost of zijn geleverd: Laat ik vervolgens ook nog even een opsomming geven van de zaken die niet goed zijn gegaan. - ads in google en in de advertentie groep waar 35% van ons budget aan besteed wordt, leiden naar een verouderde pagina. De juiste pagina werd wel gebruikt in andere campagnes. - onrealistische biedingen op bepaalde keywords die onnodig de kosten per click verhogen. - Teksten in brochures zijn door ons zelf ge

Algemene beoordeling
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
1/5
Maarten van HeugtenMaarten van Heugtencheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij Interly - Streetwise Marketing

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

"Chelsea en zijn team zijn échte experts en erg fijn om mee samen te werken. Voor elk bedrijf wat opzoek is naar een partij die kan helpen met de online groei zou ik Online Bazen aanbevelen!"

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Marcel SterkMarcel Sterkcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij GoMarcelSterk

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Samenwerken met Chelsea is waardevol! Ik als gedreven ondernemer ben op zoek naar mensen die begrijpen wat ik wil en net zo ambitieus zijn als ik. Bij Chelsea was ik bij het juist adres. Top ervaring! Zeker een aanrader.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Wino van de SteenovenWino van de Steenovencheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

DGA bij De Hypotheek Lounge B.V.

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Vele jaren dit soort bedrijven zien komen en gaan. Niemand maakt het waar. Nu in zee gegaan met Online Bazen >> TOP !

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Lindy MillenaarLindy Millenaarcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Account Manager bij Awaykey

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Professioneel bedrijf en heldere, snelle communicatie. Weet waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te raden!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Brian De VriesBrian De Vriescheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Bedrijfsleider bij BDV Montage

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Goede communicatie en binnen een week al resultaat.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Robbin ZwartjesRobbin Zwartjescheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaae bij Planttekoop.nl

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Geweldig marketing bureau! Echte aanrader.. denken goed mee en zijn uniek tenopzichte van andere bureau’s!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Gerben StaringGerben Staringcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij Cijfermeester Rosmalen

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Online Bazen is in mijn ogen een ideale partner om meer uit je onderneming te halen. Zij zijn erg betrokken en persoonlijke aandacht is voor mij erg belangrijk. Tevens zijn zij een officiële google partner, waarmee zij bewijzen dat hun aanpak werkt. Kijk op hun pagina en je ziet de successen die ze hebben geboekt.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Bekijk meer recensies