Phil & Flo, Amsterdam | Sortlist
Sortlist
Phil & Flo cover
Phil & Flo logo

Phil & Flo Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Wij verbeelden de wereld van morgen
Dit is de wereld van Phil & Flo Stel je eens de wereld van morgen voor… Vol schone lucht en schoon water. Waar alle kinderen naar school kunnen en waar elk mens toegang heeft tot de beste zorg. Omdat te bereiken zetten we onze creativiteit in voor de sectoren die in onze ogen het verschil gaan maken; Innovatieve Technologie, zorg, duurzame energie, onderwijs, goede doelen en fair food. Wat denk jij? Vertel het ons. Zodat we samen de stappen kunnen zetten die nu nodig zijn. Met onze creativiteit en het meest krachtige communicatiemiddel dat onze voorouders al gebruikten: visualisatie. In het verleden met grotschilderingen en handgebaren, nu met waanzinnige 3D animaties, Virtual Reality en interactieve video’s. Samen met jou vormen wij het beste en leukste team, voor een snelle transitie naar een mooie toekomst. Wij zijn Phil & Flo, Wij verbeelden de wereld van morgen.
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
4 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2009
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Phil & Flo

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Computer animaties in marketing en advertising zijn als communicatiemedium een klasse apart. Neem bijvoorbeeld een karakter of een animatiefiguur: zij kunnen het hart van iedere (online) video of marketingcampagne vormen. FreshTV brengt ze tot leven in een 3D-animatie. Ze kunnen het verhaal van jouw organisatie vertellen en trekken meteen de aandacht van de kijker.

  Wil je liever niet gebruikmaken van een karakter, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een langdradige powerpoint in een aantrekkelijke 3D animatie te laten vormgeven. Er is waarschijnlijk geen ander medium dan 3D-animatie die zo snel een visuele samenvatting kan geven of het idee van een complex product kan uitleggen. 3D-animaties zijn dynamisch en weten gemakkelijk de aandacht vast te houden.

  Bij FreshTV laten we zien wat niet gefilmd kan worden; er zijn voor ons geen grenzen wat je kunt laten zien met computer animatie. Samen met de voice-over en begeleidende teksten zal een animatie duidelijk en ophelderend zijn.
  Skills in 3D (4)
  3D Motion Design3D AnimationGraphic Design and 3D Animation3d Animatie
  Project in 3D (1)
  Alfen 3D animation - 3D
  Klant in 3D (1)
  AlfenEnergiebedrijven | international

  Meer informatie over 3D


 • Beschrijving
  Op zoek naar een creatief bureau dat jou van A tot Z begeleidt bij het maken van toffe bedrijfsfilms? Phil & Flo doet het voor je. Samen bedenken we het concept en maken we een bedrijfsfilm die interessant is en aanzet tot actie. Onze professionele insteek en jarenlange ervaring zorgen voor een bedrijfsfilm die niet alleen opvalt, maar ook overtuigt.

  Een bedrijfsfilm is een uitstekende manier om van kijkers klanten te maken en meer leads te genereren. Daarnaast draagt een bedrijfsfilm van Phil & Flo bij aan een betere online vindbaarheid. Dat betekent dus meer bezoekers, meer naamsbekendheid en meer klanten!
  Skills in Film (4)
  Brand MovieEmployer BrandingVideo ProductionCompany Movie
  Projecten in Film (2)
  Douwe Egberts - Film
  Productvideo’s voor Payconiq - Film
  Klanten in Film (2)
  Douwe EgbertsVoedsel | international
  PayconiqBanken & financiële instellingen | national

  Meer informatie over Film

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Phil & Flo om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Phil & Flo

Alfen 3D animation
Alfen 3D animation

Project gemaakt voor Alfen in de Energiebedrijven industrie voor een B2B publiek. Techniek verbeelden Alfen heeft ons gevraagd om een animatie te produceren die inzichtelijk maakt hoe de verschillende laadpalen voor elektrische auto’s kunnen communiceren en slim kunnen samen werken. Wij hebben een script uitgewerkt de stijl en samen met Alfen bepaald wie de doelgroep is en wat hun mate van kennis op dit gebied is.

3DMotion Design
Lees meer
Douwe Egberts
Douwe Egberts

Project gemaakt voor Douwe Egberts in de Voedsel industrie voor een B2B publiek. Douwe Egberts Commercial Voor Douwe Egberts hebben we voor de zakelijk gebruiker een commercial gemaakt die de voordelen van de Douwe Egberts oplossingen goed en smaakvol weergeven. We hebben gekozen voor een ambachtelijke aanpak in de film, met ambachtelijke beelden. Daarnaast is de eindgebruiker ook duidelijk zichtbaar als tevreden koffie liefhebber.

Film
Lees meer
Productvideo’s voor Payconiq
Productvideo’s voor Payconiq

Project gemaakt voor Payconiq in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2C publiek in 2018.Het gemak van online betalen: waar en wanneer je maar wilt. Geen pinpas, cash geld of verfrommelde coupons. Enkel een smartphone om binnen no time je betaling te voltooien. De revolutionaire betaal-app van Payconiq is de toekomst op het gebied van betalen. Wat rest, is een succesvolle videostrategie om deze fantastische app succesvol te lanceren. DuurzaamheidIn het kader van duurzaamheid en schaalbaarheid is gebruik gemaakt van een voice-over. Dit zorgt ervoor dat de films van nieuwe voice-overs in andere talen kunnen worden voorzien, zonder dat er opnieuw gefilmd moet worden, omdat acteurs in beeld praten. Handig, want Payqonic heeft grote plannen. Ook buiten de Nederlandse grenzen!Vanwege de internationale ambities, hebben we tijdens de filmopnames niet de applicatie maar een groen scherm gefilmd. Onze animatie-specialisten hebben hierdoor de mogelijkheid om de schermen naar wens in te vullen en op een later moment aan te passen. Bijvoorbeeld om de teksten in het scherm te vertalen van het Nederlands naar het Engels.

FilmMotion Design
Lees meer
Conrad Animatiefilm
Conrad Animatiefilm

Project gemaakt voor Conrad in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2018.Maak een serie animatiefilms die gebruikt worden als YouTube ad.

Motion Design
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Phil & Flo om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in Phil & Flo's team

Phil & Flo cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Phil & Flo heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Phil & Flo

Gewerkt met Phil & Flo?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Phil & Flo

Details


https://www.philenflo.nl

 • HoofdkantoorHerengracht 420, 1017 BZ Amsterdam, Netherlands

 • Oude Boteringestraat 71, 9712 Groningen, Netherlands

 • Hurksestraat 64, 5652 AL Eindhoven, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid