Phoundry, Barneveld | Sortlist

Over


Phoundry cover
Phoundry logo

Phoundry Barneveld, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Is omzetgroei uw doel? Dan bent u bij Phoundry aan het juiste adres. 

Wij zijn een online marketing bureau met een focus op B2B-marketing. Onder onze klanten zijn grote namen en aansprekende bedrijven die veelal ook internationaal succesvol zijn. Zij hebben gekozen voor Phoundry vanwege onze goed opgeleide specialisten, hun absolute toewijding en betrokkenheid. 

Wij kunnen u ondersteunen bij al uw online marketing vragen. We helpen u vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van de website, app of campagne. Phoundry staat voor onderscheidende ideeën en transparante voorstellen.

Uw succes is ons succes.Wij zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Is Revenue growth your goal? Then you are at the right place at Phoundry.

We are an Online Marketing Agency with a focus on B2B marketing. Among our customers are big names and prestigious companies often also internationally successful. They chose Phoundry because of our well-trained specialists, their absolute dedication and commitment.

We can support you in all your online marketing questions. We help you from the first idea to the realization of the website, app or campaign. Every day our online marketers and web developers provide solutions that make a difference. Result? High-quality websites and applications that not only utilize the latest innovations but also guarantee a good user experience. Our products are fast to deploy and easy to manage. 

Your success is our success. Ask for a transparent proposal that puts you in the driver seat and let us exceed your expectations!

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Phoundry

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Web development is the main component of our professional expertise tightly connected with a deep understanding of your business processes and value proposition.
  Projecten in Website Creatie (7)
  Website Creation - Website Creatie
  Website Creation - Website Creatie
  Website Creation - Website Creatie
  Website creation - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (7)
  MOBAIndustriële Goederen en Diensten | international
  Network4CarsAuto | international
  Albert HeijnRetail | national
  PluimenEnergiebedrijven | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Wat kost een app? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Het antwoord is zo divers als de uiteenlopende app concepten die we voorgelegd krijgen. Afhankelijk van de complexiteit varieeren de kosten van enkele duizenden euro's tot projecten die aanzienlijke investeringen vragen. Bij het ontwikkelen van een app moeten de kosten van het onderhouden en doorontwikkelen worden meegenomen in de besluitvorming. Phoundry ontwikkelt ook kant-en-klare apps die klanten onder whitelabel aan hun gebruikers kunnen aanbieden.

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Phoundry om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door Phoundry

Website Creation
Website Creation

Project gemaakt voor MOBA in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2008.Voor een innovatief technologieconcern als MOBA is het vinden en behouden van hooggekwalificeerd technisch personeel van levensbelang. Daarom heeft MOBA aan Phoundry gevraagd om mee te denken over een nieuwe website die speciaal gericht is op de werving van talent. De site laat toekomstige collega's aan het woord en geeft toekomstige medewerkers een kijkje achter de schermen.MOBA is wereldleider op het gebied van sorteer- en verpakkingsmachines voor eieren. MOBA biedt wereldwijd oplossingen aan en staat tegelijk dichtbij haar klanten. Serviceverlening en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor MOBA.

Website Creatie
Meer lezen
Website Creation
Website Creation

Project gemaakt voor Network4Cars in de Auto industrie voor een B2B publiek.Na een periode van groei was Network4Cars toe aan een volgende stap in haar ontwikkeling. Om verder te kunnen groeien was een portal nodig waarmee klanten zelf toegang zouden krijgen tot hun lopende orders. En door marketing automation toe te passen wilde Network4Cars haar klantenkring verder uitbreiden. Daarom werd een pitch uitgeschreven voor een nieuwe website die moest worden voorzien van een uitgebreide selfservice portal. Phoundry won de pitch en heeft voor Network4cars het gehele traject gerealiseerd, inclusief conceptontwikkeling, design, software development en content ontwikkeling. De website van Network4Cars is zoekmachinevriendelijk gebouwd en geoptimaliseerd voor conversie. De portal is met Visual Force gerealiseerd in SalesForce communities. En er is een integratie doorgevoerd van Phoundry CMS naar SalesForce voor CRM en Perdot voor Marketing Automation.

Website Creatie
Meer lezen
Website Creation
Website Creation

Project gemaakt voor Albert Heijn in de Retail industrie voor een B2C publiek.Voor Albert Heijn ontwikkelde Phoundry de website voor de Albert Heijn To Go vestigingen in Duitsland. De website is gebouwd om campagnes te kunnen ondersteunen. Op de website zijn de vestigingen van Albert Heijn To Go te vinden, algemene informatie en weekaanbiedingen. Daarnaast wordt de website gebruikt om vacatures te delen. De site is gebouwd in het Phoundry CMS en voorzien van een API om campagne-informatie te kunnen ontsluiten. Recent is het design geheel herzien. Phoundry zorgt niet alleen voor de bouw en het onderhoud van de website maar ook voor de hosting.

Website Creatie
Meer lezen
Website creation
Website creation

Project gemaakt voor Pluimen in de Energiebedrijven industrie voor een B2B publiek.Waardering geven doet wonderen, zowel privé én zakelijk. Pluimen is al sinds 1997 gespecialiseerd in cadeaus waarbij waardering en zelf kiezen voorop staan. Sinds 2005 maakt Pluimen gebruik van het Phoundry platform. Het platform heeft zich in de jaren onderscheiden door haar hoge mate van betrouwbaarheid, daarom maakt Pluimen er ook nog vandaag de dag gebruik van.Door de jaren is de webwinkel van Pluimen steeds verder doorontwikkeld en zijn er koppelingen gemaakt met onder andere Navision, Pondres, PostNL, Buckaroo en Intersolve.Phoundry verzorgd voor Pluimen onder meer software ontwikkeling, ondersteuning bij integratievraagstukken en zorgt voor hosting en beheer. Mede dankzij de technische faciliteiten die worden voorzien door Phoundry ontvangen dagelijks honderden mensen een blijk van waardering. Pluimen is daarmee de leidende aanbieder van belevenis cadeaus.

Website Creatie
Meer lezen
Website Creation
Website Creation

Project gemaakt voor Leertouwer in de Auto industrie voor een B2B publiek.Hoe communiceer je twee verschillende proposities naar een geheel uiteenlopende doelgroep. Dat was kort samengevat de uitdaging die Leertouwer enkele jaren geleden bij internetbureau Phoundry neerlegde. Leertouwer is een bedrijf met historie. Het bedrijf bestaat bijna 100 jaar en heeft een grote bekendheid in de wijde regio als degelijke installateur.Intussen is het bedrijf echter al verder doorontwikkeld in een markt die voortdurend in beweging is. Leertouwer werkt continue aan nieuwe innovatieve technologie die oplossingen biedt voor de problemen van vandaag.Phoundry ontwikkelde het concept voor een website waarin de nieuwe innovatieve oplossingen van Leertouwer goed voor het voetlicht komen en alle aspecten van de dienstverlening een plek vonden. Het concept is inmiddels uitgewerkt door Phoundry en wordt nu gebruikt door Leertouwer.

Website Creatie
Meer lezen
Website Creation
Website Creation

Project gemaakt voor Gate28 in de Luchtvaart en ruimtevaart industrie voor een B2C publiek.Gate28 werd gestart in 2015 als een middel om te vechten voor compensatie voor luchtvaartmaatschapij passagiers in Europa. Passagiers van vertraagde vluchten hebben onder bepaalde voorwaarden recht op een compensatie. Gate28 helpt hierbij door het verstrekken van een snelle no cure no service. En heeft inmiddels al duizenden passagiers geholpen met het indienen van een claim.Phoundry heeft Gate28 geholpen door een design te maken dat bezoekers op een logische en efficiënte manier helpt om een claim in te kunnen dienen. Daarnaast moest de website in veel verschillende landen gebruikt kunnen worden en moest deze goed door zoekmachines gevonden kunnen worden. Uit onderzoek blijkt dat slechts 5,4% van de passagiers getroffen door geannuleerde vluchten of vertragingen hun rechten kennen en de moeite nemen om aanspraak te maken op een vergoeding.Gate28 werkt samen met het Nederlandse bedrijf EUClaim, en is actief in diverse landen van Europa.

Website Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Phoundry om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Phoundry's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Phoundry's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Phoundry heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Phoundry


Contact

Contact gegevens van Phoundry


Details


 • HoofdkantoorAnthonie Fokkerstraat 5, 3772 MP Barneveld, Netherlands

 • Ivana Franka St, 90, L'viv, L'vivs'ka oblast, Ukraine, 79000