PONCK

Bureau expert in SEO, Online Advertising

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar

Contact PONCK
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)

Over PONCK

Op dit bureau is al aanspraak gemaakt door zijn eigenaar

Beschrijving
 • Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om succesvol gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt. Denk daarbij aan de productie van websites, content, video en creatieve (advertentie)campagnes via Google, YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.

  We bepalen samen met u de beste strategie om uw organisatie beter zichtbaar te maken bij uw doelgroep en meer leads en/of sales te genereren. Onze klantenkring is divers. Wij bedienen zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Uitgangspunt is dat onze samenwerkingspartner gedreven is en passie heeft voor zijn bedrijf. Dat inspireert en helpt om samen verder te komen.

  Onze diensten:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Online Advertising
  • Video
  • Copywriting
  • Webdesign

  PONCK is gevestigd in het historische hart van Gouda. Wij bedienen klanten met name in de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag.

  Interesse in onze diensten? Maak gerust een afspraak voor een kop koffie!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)

Talen

nl
en

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

SEO
 • Een mooie, goed functionerende website is één. Maar zonder bezoekers heb je er niets aan. Een hoge positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines (zoals Bing) levert een cruciale bijdrage aan het aantal bezoekers op je website. Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om betere posities te realiseren in de zoekresultaten van zoekmachines. We gebruiken daarvoor tal van technieken. We beginnen vaak met een audit: is de website technisch in orde? Dat is een belangrijk vertrekpunt. Na de technische optimalisatie gaan we aan de slag met de andere onderdelen van SEO en bepalen we op welke zoekwoorden de website beter moet gaan scoren. Denk aan optimalisatie van de content, optimalisatie van de structuur van de website, interne linkbuilding, inkomende links, uitgaande links, etc. Veel klanten maken maandelijks gebruik van onze diensten. De voortgang houden we bij in overzichtelijke rapportages. Zo weet je precies hoe je website presteert.
Vraag info aan
Online Advertising
 • Advertising - Slim adverteren in zoekmachines en Display Netwerken Zoekmachine Advertising (SEA) is de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in het zoeknetwerk of displaynetwerk van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google of Bing. Het is voor veel organisaties dé manier om snel zichtbaar te zijn in een zoekmachine of banners te vertonen aan relevante doelgroepen. De mogelijkheden en strategieën die je hiervoor kunt begrijpen zijn door de jaren heen steeds geavanceerder geworden. Daarmee is ook de complexiteit van een goede advertentiecampagne toegenomen. Waar moet een goede advertentietekst aan voldoen? Hoe stel je de targeting van een advertentiecampagne op de juiste manier in? Welke mogelijkheden zijn er om hoger te scoren dan mijn directe concurrenten? Hoe word ik beter zichtbaar zonder mijn advertentiebudget te vergroten? Online marketingbureau PONCK is gespecialiseerd in al deze facetten van zoekmachine advertising (SEA). We beschikken over de benodigde Google-certificaten en zijn Google Partner. Hulp nodig? Neem contact op!
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact PONCK

Informatie over het bureau

2

Diensten

1

Reviews

2

Projecten

6

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Jobmarketing Base Logistics

Jobmarketing Base Logistics

augustus 2018
augustus 2018

Jobmarketing Base Logistics

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van geschikte medewerkers vaak een uitdaging. Om de zichtbaarheid en de aantrekkelijkheid van Base Logistics te vergroten, lieten we medewerkers in een video zelf vertellen wat werken bij Base Logistics inhoudt en wat het zo leuk maakt. Aanvullend produceerden we een vacaturesite die zich volledig richt op het werven van personeel en dus losstaat van de corporate website. Met zichtbaar effect! Het aantal aanmeldingen op vacatures nam in een korte periode sterk toe. Missie geslaagd.

Digital Strategy
Public Relations (PR)
Online Advertising
SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

augustus 2018
augustus 2018

SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar

Start-up De Gratis Makelaar is de makelaarswereld aan het opschudden met een slim nieuw concept. PONCK neemt sinds 2017 de SEO- en SEA-werkzaamheden voor z'n rekening.

Copywriting
SEO
Online Advertising

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

1 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Mark Glas  8 maanden geleden

Eigenaar bij De Gratis Makelaar

Met Ponck werken we nu al een aantal jaren samen. En hebben de afgelopen jaren een zeer snelle groei doorgemaakt. Wij zijn zeer tevreden over dit full service marketingbureau. Op alle fronten ontvangen we goed en praktisch toepasbaar advies. Ze zijn continu in ontwikkeling en kennen nieuwe trends. En hebben bovendien veel expertise in eigen huis waardoor ze snel kunnen schakelen. Wij bevelen Ponck aan bij bedrijven die the next step willen maken in de groei van het bedrijf.

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.