RC Marketing, Capelle aan Den IJssel | Sortlist
RC Marketing cover
RC Marketing logo

RC Marketing

verified-flag
Capelle aan Den IJssel, Nederland
RC Marketing is een jong, creatief en ambitieus marketingbureau gespecialiseerd in marketingstrategieën, content, social media beheer en videomarketing. Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan. Als marketingspecialisten kijken we samen met jou en het team van RC Marketing naar je huidige (online) marketingstrategie en de middelen die daarbij ingezet worden. Op basis van deze eerste kennismaking maken wij een voorstel om te kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat efficiënt het optimale marketing beleid kan voeren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden om de middelen in te zetten en te beheren.   De communicatielijn met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook. Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt. Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de juiste strategie bepalen waardoor jouw aantal conversies zullen vergroten. 
2 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Spaans
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2017
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

8 diensten aangeboden door RC Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  'Een bedrijf zonder marketingstrategie is bereid alles te proberen.'

  Ieder bedrijf zou er één moeten hebben: een marketingstrategie. Om succesvol in de markt te opereren, moeten bedrijven zich onderscheiden van concurrenten. Bovendien zijn de mogelijkheden van het internet eindeloos. Als bedrijf is er niet genoeg tijd en geld om elke online mogelijkheid uit te proberen. Het is tijdbesparend en goedkoper om een goed bedacht plan op papier te zetten. Op deze manier bestaat er voor iedereen binnen de organisatie duidelijkheid over wat de doelstellingen zijn en komen jullie daarnaast consistent over als merk.

  Consistentie wekt vertrouwen op bij (potentiële) klanten.

  Als jij en jouw medewerkers weten wat het bedrijf moet uitstralen, wat jullie waarden zijn en wat de tone of voice is, zijn klanten sneller geneigd jouw bedrijf in vertrouwen te nemen. En vertrouwen is de basis van elke goede (werk)relatie.

  Naast het opbouwen van een betrouwbare reputatie, is een andere reden voor het opstellen van een marketingstrategie dat het duidelijkheid binnen de organisatie schept. Het helpt bij het definiëren van doelstellingen en het leren kennen van je doelgroep. Ook wordt er o.a. onderzocht wie de concurrentie is en wat de sterktes en zwaktes zijn van het bedrijf. Het geeft een goed beeld van de positionering van het bedrijf; hoe het bedrijf ervoor staat en tevens waar het naartoe wilt.

  Met al deze antwoorden op papier wordt er vervolgens een strategie bepaald. Want hoe gaat jouw bedrijf ervoor zorgen dat het zijn doelstellingen behaalt? Welke communicatie- en marketingmiddelen worden er ingezet? En wat is het budget per gekozen kanaal?

  Een marketingstrategie biedt antwoorden op al deze vragen. En helpt jouw bedrijf om efficient online (en offline) te groeien.

  Waarom RC Marketing?

  RC Marketing brengt met onze marketingstrategieën helder in beeld wat de lange-termijn koers van jouw bedrijf is.

  Externe omgeving en interne mogelijkheden worden zorgvuldig geanalyseerd.

  Doelstellingen en gekozen strategieën worden geformuleerd met o.a. antwoord op de kernvragen; 'Wat wilt jouw bedrijf bereiken?' en 'Hoe kan jouw bedrijf daar komen?'

  Lange-termijn koers wordt vervolgens vertaald naar tactische en operationele korte-termijnbeslissingen.
  Skills in Digital Strategy (9)
  Offline Marketingonline marketingoffline marketingWeb StrategieMultichannel MarketingOnline MarketingDigital MarketingOffline & Online BrandingOnline Advertising
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Content Creatie & SEO strategie - Digital Strategy
  Website Design & Content Creatie - Digital Strategy
  Website Design, Online Strategie, Content Creatie - Digital Strategy
  Online Strategie & Content Creatie - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (4)
  Holland Flower HouseRetail | international
  Linda HousingVastgoed | local
  Styling QueenEntertainment & Events | local
  The Mommy LifeEntertainment & Events | regional

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  'Content is king. '

  Content is een verzamelwoord voor alles wat informatie over kan dragen. Hoe meer informatie je deelt, hoe hoger jij in zoekmachines scoort. En hoe beter jij inspeelt op de vragen van jouw klanten, hoe eerder jij gevonden wordt. En dat is waar goede content om draait.

  Goede content draait niet direct om conversies. Dit is een erg bekende misvatting. Content draait om het informeren van jouw (potentiële) klanten en is dan uiteindelijk winstgevend. Goede content is dus informatief.​

  Het gaat erom dat jij als bedrijf waardevolle boodschappen over brengt.

  Klanten hebben vragen. Jij wordt als bedrijf waardevol als je hier antwoorden op hebt. Als jij een oplossing voor het probleem kunt bieden.

  Dat geeft jouw bedrijf een geliked imago. En een geliked imago leidt tot tevreden klanten. En tevreden klanten leiden tot meer conversies.

  Waarom RC Marketing?

  Authenciteit; RC Marketing graaft zich in het DNA van jouw merk, waardoor het lijkt of jij zelf post

  Wij doen uitgebreid onderzoek naar het social media gedrag van jouw doelgroep

  Filmpjes, content, foto's, stories; wij ontwikkelen dit allemaal!

  Besparing op tijd; Hoe vaker je iets doet, hoe sneller en beter je het doet. Bij RC Marketing besparen wij jouw tijd én kunnen wij in hetzelfde tijdsbestek frequenter posten

  Hogere kwaliteit; Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kun jij verder met waar jij goed in bent; ondernemen!

  Blijvend, toenemend resultaat; RC Marketing weet jouw likes, volgers en shares blijvend op te voeren.
  Skills in Content Strategy (7)
  Social Media ContentCreative CopywritingSEO ContentContent StrategyContent CreationContent MarketingBrand Content
  Projecten in Content Strategy (5)
  Content Creatie & SEO strategie - Content Strategy
  Website Design & Content Creatie - Content Strategy
  Website Design, Online Strategie, Content Creatie - Content Strategy
  Online Strategie & Content Creatie - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (5)
  Styling QueenEntertainment & Events | local
  SZ HealthcoachSport | regional
  Holland Flower HouseRetail | international
  The Mommy LifeEntertainment & Events | regional

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  'Social media is de nieuwe manier van TV kijken.'

  Wereldwijd is de aanwezigheid van social media gigantisch groot. Social media kanalen en influencers kunnen tegenwoordig het gedrag en de keuzes van je (potentiële) klanten behoorlijk beïnvloeden. Daarom is het belangrijk voor bedrijven om juist daar aanwezig te zijn en aan de conversaties deel te nemen.

  Heb jij echter pagina's op één of meerdere platformen, dan weet je dat het aardig wat werk oplevert. Wanneer je begint aan social media, zal dit beheerd en opgevolgd moeten worden om een relatie met je volgers op te bouwen. Misschien wil jij dit als bedrijf erg graag, maar heb je hier de tijd, de expertise of de mankracht niet voor. In dit geval, hebben wij goed nieuws! Wij kunnen jouw social media kanalen voor jou overnemen.

  ​Je social media beheer uitbesteden aan RC Marketing houdt in dat wij frequent via jouw social media kanalen posten en content delen. Hierbij graven wij ons in jouw merk en posten wij alleen berichten die aansluiten op de interesses en behoeftes van je doelgroep.

  Wij beheren met alle zorg kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn en Twitter voor je bedrijf. Afhankelijk van jouw gekozen doelgroep, kijken wij naar welke kanalen het meest gebruikt worden en op welke tijdstippen je (potentiële) volgers het meest actief zijn. Wij signaleren trending topics en vinden de juiste hashtags, zodat wij het maximale uit jouw posts kunnen halen.

  Op deze manier kunnen wij o.a. meer traffic naar jouw website genereren, naamsbekendheid vergroten, jouw bedrijfsreputatie managen, input krijgen over productontwikkeling of koopgedrag beïnvloeden. Mocht jij je bedrijf op korte en lange termijn willen laten groeien, is het goed beheren of laten beheren van je social media kanalen zeker een must!

  Waarom RC Marketing?

  Authenciteit; RC Marketing graaft zich in het DNA van jouw merk, waardoor het lijkt of jij zelf post

  Wij doen uitgebreid onderzoek naar het social media gedrag van jouw doelgroep

  Filmpjes, content, foto's, stories; wij ontwikkelen dit allemaal!

  Besparing op tijd; Hoe vaker je iets doet, hoe sneller en beter je het doet. Bij RC Marketing besparen wij jouw tijd én kunnen wij in hetzelfde tijdsbestek frequenter posten

  Hogere kwaliteit; Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kun jij verder met waar jij goed in bent; ondernemen!

  Blijvend, toenemend resultaat; RC Marketing weet jouw likes, volgers en shares blijvend op te voeren
  Skills in Social media (12)
  Social Media AdsSocial Media MarketingSocial Media ManagementSocial Media StrategySocial Media AdvertisingSocial Media ContentSocial Media BrandingSocial Media CampaignYoutube AdvertisingTwitter Strategie+2
  Projecten in Social media (4)
  Social Media Beheer & Content Creatie - Social media
  Website Design & Content Creatie - Social media
  Website Design, Online Strategie, Content Creatie - Social media
  Website Design, Content Creatie & Social Media - Social media
  Klanten in Social media (4)
  Naam&FaamMarketing & Reclame | regional
  Styling QueenEntertainment & Events | local
  The Mommy LifeEntertainment & Events | regional
  SZ HealthcoachSport | regional

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Branding & Positionering (1)
  Social Media Beheer & Content Creatie - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  Naam&FaamMarketing & Reclame | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Copywriting (3)
  SEO CopywritingDigitale CopywritingArtikel Schrijven

  Meer informatie over Copywriting


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (1)
  On Page SEO

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Influencer Marketing (1)
  Website Design, Online Strategie, Content Creatie - Influencer Marketing
  Klant in Influencer Marketing (1)
  The Mommy LifeEntertainment & Events | regional

  Meer informatie over Influencer Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Marketing

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag RC Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

2 leden in RC Marketing's team

Neem gemakkelijk contact op met RC Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

RC Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor RC Marketing

Gewerkt met RC Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van RC Marketing

Details


http://www.rcmarketing.nl

 • HoofdkantoorAnatole Franceplaats 348, 3069 BA Rotterdam, Netherlands