REACTIVATORS, Maastricht | Sortlist
Sortlist
REACTIVATORS cover
REACTIVATORS logo

REACTIVATORS Maastricht, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
REACTIVATORS gaat graag aan de slag met jouw merk. Mede dankzij onze roots in de internationale muziek- en evenementenbranche weten we als geen ander hoe je het beste verschillende doelgroepen bereikt. Vanuit een passie voor muziek en het nachtleven ontstond 10 jaar geleden de organisatie van evenementen: het bedenken van kenmerkende concepten om zoveel mogelijk mensen op één plek te verzamelen. Dat gaf een kick! In 2012 rolde hier het boekingskantoor Thunder Agency uit. Vanuit een underdog-positie lieten wij de wereld zien dat muzikaal talent óók uit het zuiden van Nederland komt. Binnen korte tijd bereikten onze artiesten internationale hitlijsten en podia en zaten we plots met de ‘grote jongens’ aan tafel. In een wereld waar streams en likes tellen lopen jongeren en jongvolwassenen voorop. Logischerwijs is de muziekbranche er als eerste bij om deze nieuwe technologieën te gebruiken. Voor ons was het een enorme inspiratiebron om te zien hoe grote en internationale merken marketing inzetten om muzikanten en evenementen te verbinden aan hun fans. Die technieken maakten we ons eigen en steeds vaker kwam de vraag vanuit organisaties en ondernemers of wij niet ook voor hen aan de slag konden gaan. Hieruit vloeide op een natuurlijke wijze REACTIVATORS voort. Met REACTIVATORS zetten wij op een effectieve wijze onze kennis en ervaring in voor verschillende ondernemingen en organisaties. Een groot gedeelte van onze klanten is actief in de event- en leisure branche, maar wij zijn ook actief voor organisaties en ondernemingen in o.a. de horeca, retail en dienstverlening. De basisvraag is immers voor bijna alle ondernemers gelijk: hoe zorg je ervoor dat jouw potentiële klant voor jou kiest en niet voor iemand anders? Ons antwoord: door te zorgen voor een positieve beleving van jouw product of service: online- én offline!
7 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2016
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door REACTIVATORS

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  STRATEGIE
  Een onderneming wilt graag meer producten verkopen, naamsbekendheid vergroten of meer leads genereren. Hoe pak je dit online het beste aan? Dat weten wij maar al te goed: wij ondersteunen ondernemingen bij de ontwikkeling van een effectieve online strategie. Dit doen wij middels het effectieve ACT – REACT model:

  · Afgestemd op een specifieke branche

  · Gericht op verschillende doelgroepen

  · Rekening houdend met de brand-identiteit

  · Gericht op het maximale resultaat

  ONLINE DATA WIJZEN DE WEG
  Bij het ontwikkelen van een effectieve onlinestrategie staat altijd het online gedrag van de klant(en) centraal. Hoe gedraagt hij of zij zich online, op welke devices begeeft hij zich en op welke momenten spreek je hem het beste aan? Hierbij maken wij handig gebruik van onlinedata, kijken we samen naar de verschillende invalshoeken van jouw product of service en geven wij je inzicht in de te nemen online stappen. Ook helpen wij ondernemers bij het aanboren van kansen buiten Nederland. Zo weten wij maar al te goed wat er op de Belgische en Duitse digitale markt speelt en waar rekening mee gehouden moet worden.

  Wil jij weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: stuur een email aan info@reactivators.nl of bel ons!
  Skills in Digital Strategy (7)
  MerkstrategiepositioneringWeb StrategieStrategieMultichannel MarketingDigitalCommunicatiestrategie

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  BRANDING
  De juiste branding van een merk, product of service is belangrijk. Branding is namelijk de verpakking van dat wat je doet. De manier waarop je jouw merk, product of service ‘verpakt’ bepaalt in hoge mate wie aangesproken wordt en op welke manier. Mede dankzij onze roots in de entertainment business zijn wij steengoed in branding: geef ons de ruimte, dan zetten wij samen met jou een ijzersterk verhaal neer.
  HET JUISTE VERHAAL
  Face the facts: tegenwoordig vinden klanten in een aantal kliks meerdere aanbieders online. Waarom zouden ze dan voor jouw product of service kiezen? Is dat bijvoorbeeld door de unieke geschiedenis van het merk, de goede service die geboden wordt of wellicht iets heel anders? Een merk zonder verhaal valt online al snel in duigen. Wij brengen daarom het juiste verhaal voor jouw onderneming tot leven afgestemd op verschillende doelgroepen én met de juiste verpakking!

  DE JUISTE VERPAKKING
  Bij een professioneel en (inter-)nationaal opererend merk hoort natuurlijk een professionele en tijdloze uitstraling. Deze visuele identiteit vormt de basis van een gedegen marketingaanpak en zorgt ervoor dat potentiële klanten een gevoel krijgen bij het merk en zich daar al dan niet bij willen aansluiten. Zeker online is de eerste indruk ontzettend belangrijk en is een herkenbaar beeldmerk dat terugkeert op alle uitingen en producten een absolute must. Hierin ontzorgen wij bedrijven: wij verbeteren op basis van onze kennis, ervaring en data een huisstijl of ontwikkelen een krachtig nieuw concept.

  - Juiste tone-of-voice
  - Uniek beeldmateriaal
  - Passend logo
  - Goede positionering in de markt
  - Gericht op engagement

  Benieuwd naar projecten waaraan wij hebben deelgenomen? Neem dan hier een kijkje of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: stuur een email aan info@reactivators.nl of bel ons!
  Skills in Branding & Positionering (6)
  Merk IdentiteitOffline marketingBrand PositioneringMerkstrategieCorporate BrandingCommunicatiestrategie

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag REACTIVATORS om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door REACTIVATORS

Heb je een soortgelijk project?

Vraag REACTIVATORS om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

7 leden in REACTIVATORS's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

REACTIVATORS heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor REACTIVATORS

Gewerkt met REACTIVATORS?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van REACTIVATORS

Details


http://www.reactivators.nl

 • HoofdkantoorSint Maartenslaan 35, 6221 AW Maastricht, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid