Stimmt (+ 5 reviews) | Sortlist

Stimmt cover
Stimmt logo

Stimmt Enschede, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Well thought-out strategy, sleek technology and kick-ass design. Structure, design and interaction: all in perfect balance. That is the ultimate digital brand experience according to Stimmt.
 
Standing still is not an option. We develop with the future of your brand in mind. Where do you want to go, which channels are you going to use to get there, and where will the conversion take place? Stimmt helps you answer those questions.
 

We design and develop in-house or with a selection of partners, in a streamlined process. Clear communication, a plain division of roles and strict planning. To make sure that we realise what we envisioned at the start. And afterwards, we continue to supervise, measure and refine. We take our responsibility, you are the one who counts.

The success of your digital product stands or falls with clear interaction, the right functionality and a concise, unambiguous message. But how do you combine that with brand recognition and experience? How do you create the right brand perception online? That’s where we come in. The right technique in a kick-ass design – that is our speciality.

20 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2008
1 award gewonnen
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Stimmt

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We ontwerpen een effectieve interface, vanuit de belevingswereld van de gebruiker. Om ervoor te zorgen dat de structuur, lay-out, navigatie en functionaliteiten van de nieuwe website, webshop of web applicatie kloppen, bouwen we wireframes. Deze wireframes beschrijven de opbouw van het digitale product en maken inzichtelijk hoe alle pagina’s met elkaar in verbinding staan. Uiteraard moet de navigatie zo logisch mogelijk zijn voor de eindgebruiker. Vervolgens ontwerpen we een effectieve user interface, vanuit de belevingswereld van de gebruiker. Daarbij gieten we niet zomaar een design over een project, we ontwerpen met een doel: om een idee vorm te geven, impact te creëren en een beleving neer te zetten. Sterke copy, branding en visual design komen hier bij elkaar. We zetten de juiste sfeer neer, die past bij jullie identiteit en jullie bezoekers aanspreekt.
  Skills in Website Creatie (17)
  WordPressGoogle AnalyticsWeb DevelopmentUX/UI DesignResponsive Web DesignAnimationCustomer JourneyWireframingWordPress CMSWebdesign+7
  Projecten in Website Creatie (6)
  Realisatie website voor Yalp - Website Creatie
  Magento 2 webshop Fenceweb: Hekwerkonline.nl - Website Creatie
  Magento 2 webshop: Boxers.nl - Website Creatie
  Realisatie website Masters of Hardcore - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (6)
  Art of DanceEntertainment & Events |
  Nedap Identification SystemsAuto | international
  YalpOnderwijs | international
  Fashcom B.V.Kleding & Accessoires |

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  We ontwikkelen superstrakke techniek die optimaal presteert. Met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van techniek zetten wij designs om in een gebruiksvriendelijk eindproduct dat op ieder scherm goed en soepel werkt. We houden rekening met veiligheid, verkeer en schaalbaarheid. En niet te vergeten, dat jouw digitale product toekomstbestendig is en converteert. Onze specialisten kijken altijd verder. Heb je een koppeling nodig met een ander systeem of moet bestaande software geïntegreerd worden? Stimmt zorgt ervoor. Net als voor de ideale domeinnaam en passende hosting.
  Skills in E-commerce (18)
  WebdesignWooCommerceUX/UI DesignLaravelMagentoDigital StrategyConversion OptimizationMagento Web DevelopmentFront-End DevelopmentKPI's+8
  Projecten in E-commerce (2)
  Magento 2 webshop Fenceweb: Hekwerkonline.nl - E-commerce
  Magento 2 webshop: Boxers.nl - E-commerce
  Klanten in E-commerce (2)
  Fashcom B.V.Kleding & Accessoires |
  FencewebBouw | international

  Meer informatie over E-commerce

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Stimmt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Stimmt

Realisatie website voor Yalp
Realisatie website voor Yalp

Project gemaakt voor Yalp in de Onderwijs industrie voor een B2B publiek in 2020.Yalp levert sport- en speeltoestellen aan verschillende segmenten: de openbare ruimte, recreatie, zorg en scholen. Om deze verschillende segmenten zo goed mogelijk te bedienen, hebben we tijdens de strategische fase archetypes per segment geformuleerd. Op basis van de verschillende behoeften van deze archetypes hebben we de landingspagina’s per segment ingericht.Yalp heeft Stimmt benaderd voor de realisatie van de nieuwe website waarbij de Nederlandse en de internationale website samengevoegd moesten worden en Yalp als merk gepositioneerd moest worden.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Magento 2 webshop Fenceweb: Hekwerkonline.nl
Magento 2 webshop Fenceweb: Hekwerkonline.nl

Project gemaakt voor Fenceweb in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Een tuinafscheiding kopen doe je bij Hekwerkonline.nl! Het succesverhaal van deze webshop begon met niet meer dan een product en de wens online te gaan verkopen. Aan Stimmt om die opdracht naar eigen inzicht in te vullen. Dat resulteerde in een webshop die volledig is gericht op gebruiksgemak. En met succes: de beoogde omzet voor het eerste jaar werd al binnen drie maanden gehaald.

Digital StrategyE-commerceErgonomie (UX / UI)+1
Meer lezen
Magento 2 webshop: Boxers.nl
Magento 2 webshop: Boxers.nl

Project gemaakt voor Fashcom B.V. in de Kleding & Accessoires industrie voor een publiek in 2019.Boxers.nl was de eerste webshop van het in Amsterdam en Nijverdal gevestigde fashcom, dat in de jaren daarna werd uitgebreid met webshops als zwembroeken.nl, shirts.nl en sokken.nl. Stimmt mocht de compleet nieuwe Magento 2-webshop ontwerpen en ontwikkelen, in samenwerking met de fashcom-developers.

Digital StrategyE-commerceErgonomie (UX / UI)+1
Meer lezen
Realisatie website Masters of Hardcore
Realisatie website Masters of Hardcore

Project gemaakt voor Art of Dance in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek.’s Werelds grootste en bekendste hardcore merk Masters of Hardcore werd in 1995 opgericht als rebels antwoord op de muziekindustrie die het dierbare lawaai had opgegeven. Het doel van Masters of Hardcore is om hun positie als onovertroffen basis voor hardcore evenementen, muziek, artiesten en merchandise te behouden. Daar hoort een website bij die niet alleen aansluit bij de look & feel van Masters of Hardcore, maar ook haar bezoekers voorziet van de juiste functionaliteiten. Stimmt ging voor ze aan de slag.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Realisatie website Nedap Identification Systems
Realisatie website Nedap Identification Systems

Project gemaakt voor Nedap Identification Systems in de Auto industrie voor een B2B publiek in 2020.Nedap Identification Systems brengt markten in beweging met technologie die ertoe doet. Nedap gelooft dat techniek een belangrijke bijdrage kan leveren aan het oplossen van grote vraagstukken. Daarom staat de nieuwe corporate website in het teken van adviseren en informeren, maar vooral inspireren. Stimmt tekende voor ontwerp en ontwikkeling.

Ergonomie (UX / UI)Website Creatie
Meer lezen
Realisatie website voor SciSports
Realisatie website voor SciSports

Project gemaakt voor SciSports in de Sport industrie voor een B2C publiek in 2018.SciSports had behoefte aan een website die toegankelijke informatie over de producten en het bedrijf combineert met een flinke dosis beleving. Structuur en content zijn primair gericht op het generen van conversie.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Web Applicatie+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Stimmt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

20 leden in Stimmt's team

Neem gemakkelijk contact op met Stimmt's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Stimmt heeft 1 award gewonnen

FD Gazellen Award: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 20202020-10-31

Reviews

5 reviews voor Stimmt

5/5
(5 reviews)
Marleen SiemerinkMarketing, Communication Manager bij CADAC
5/5
We zijn erg blij met het resultaat én de fijne samenwerking!


Jelle LeendersMarketeer bij SciSports
5/5
Tijdens het gehele proces, van wireframes en design tot de technische realisatie, is gebleken dat Stimmt beschikt over specialisten met de juiste kennis en expertise. Deze knowhow, in combinatie met de korte communicatielijnen en actieve co-creatie, heeft dan ook geleid tot een fantastisch eindresultaat.


Petra WilbrinkMarketing Manager bij Ter Steege
5/5
Wat hebben we genoten van deze samenwerking! Ondanks het complexe karakter van het project, heeft team Stimmt onze wensen en eisen perfect weten om te zetten. Dank je wel voor jullie positivisme en inzet.


Gewerkt met Stimmt?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Stimmt


Details


http://stimmt.digital/

 • HoofdkantoorBrouwerijstraat 1, 7523 XC Enschede, Netherlands

 • Johan Huizingalaan 400, 1066 JS Amsterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen