Ten Stripes

Bureau expert in Online Advertising, Digital Strategy, Data Consulting

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar & gecertificeerd door SortlistContact Ten Stripes
Ten Stripes
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Ten Stripes

Laat jouw bedrijf groeien en bloeien met Marketing 3.0

Wij maken marketing. Dat maakt ons niet uniek. Het werk dat wij samen met onze klanten maken, doet dat wel. Wij maken marketing zonder te denken in online, offline, groot of klein. Marketing zonder buzzwords. Of is dat ook een buzzword?

Marketing die relevant is voor jouw klanten. En marketing die recht uit de kern van jouw bedrijf komt. Duurzaam zonder geitenwollensokken. Dát maakt Ten Stripes marketing.

Bij Ten Stripes vind je een team van marketingspecialisten die minimaal 5 jaar ervaring hebben in marketing.  Deze specialisten zetten hun kennis in om jouw marketingdoelen te behalen.

Altijd beginnen met een duurzame strategie

Om de specialisaties in te kunnen zetten, begint een traject altijd met een strategische sessie. Hoe groot of klein deze sessie is, hangt af van jouw marketingstrategie. Hoeveel is er bijvoorbeeld al bepaald voor jouw bedrijf?

Maatwerk marketing

Na een kennismaking, komen we tot de kern van jouw bedrijf. Hieruit ontstaat een strategie op maat die gebaseerd is op de volgende specialisaties:

  • Marketing 3.0; missie, visie, kernwaarden, usp's, SDG's en merkbelofte
  • Customer journey & storytelling
  • Data analytics en dashboarding
  • Duurzame SEO
  • Google Ads automatiseren
  • CRO, A/B testen: conversiemaximalisatie

Lange termijn denkers

Het lastigste van een bureau is om jouw business zo goed mogelijk te leren kennen. Daarom investeren wij daar best wat tijd in. En als we elkaar eenmaal goed begrijpen, dan is het het fijnste als we voor een lange termijn kunnen samenwerken. Dan plukken we de meeste vruchten van de energie die we er allebei in stoppen.

Daarom vinden we een goede strategie de basis van een samenwerking. Want korte termijn denken schaadt de economie volgens ons.

We delen graag onze kennis

In tegenstelling tot veel andere bureaus leren wij jouw graag wat we doen. Het hoeft natuurlijk niet maar in veel gevallen is het wel zo effectief. Jouw de handvatten geven die jouw business verder brengen. Zo leiden wij intern veel SEO en Google Ads mensen op. Jouw mensen leren de kneepjes van het vak afgestemd op het kennisniveau van jouw medewerker. Kunnen jullie het zelf? Dan zijn wij blij en jij blij. De ideale sparringspartner zeg maar. 

Op wie richten wij ons?

Bedrijven die 'groener' willen worden. En een grotere impact willen maken op mens en milieu. Wij helpen deze bedrijven doelstellingen te koppelen aan SDG's en een goed en integer concept in de markt te zetten dat klopt. Ook zorgen we ervoor dat de interne marketing op orde is.

Groene bedrijven die commerciëler willen worden. We zien dat veel groene bedrijven moeite hebben om commercieel potten te breken. Wij helpen deze bedrijven met het goed doorvoeren van het concept en strategie op detailniveau.

Samenvattend

Wij helpen bedrijven met marketing 3.0 strategie, implementatie en optimalisatie.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Ten Stripes

Certificaties

Gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie

placeAdresWichersstraat 98, 1051 ME Amsterdam, Netherlandskeyboard_arrow_right

Talen

nlen

Diensten

Contactgegevens

webWebsitehttps://www.tenstripes.nlkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightYouTubekeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Online Advertising
  • De kwaliteit van de input aan de Google/ Facebook AI bepaald de kwaliteit van de output. Dit betekent dat de kwaliteit van je creatives, advertenties en boodschappen gaan bepalen welk rendement je behaalt voor je campagnes. Daarom investeren wij veel tijd aan de voorkant om jouw bedrijf tot in de kern te leren kennen. Aan de achterkant weet je precies wat een conversie mag kosten en hoeveel deze moet opleveren om rendabel te zijn.
Vraag info aan
Data Consulting
Vraag info aan
Digital Strategy
  • Marketing 3.0 is onze filosofie. Hoe richt je je campagnes op mensen (ipv consumenten)? Wat is je missie en visie? Welke doelgroepen ben jij aantrekkelijk voor? Welke kernwaarden heb je? Waarmee verrijk jij de wereld? En hoe ga je om met mensen? Samen met jou en je team bepalen we een effectieve strategie. Zonder poespas. Met een doel. We beginnen met jouw missie, visie en kernwaarden. Dit zetten we om in een content strategie, customer journey en/ of een story telling concept. Deze strategische keuzes geven de input voor de meest doelgerichte content kalender die je ooit gezien hebt. Dat beloven we. PS. Onze wortels liggen in Groningen. Je mag een 'met-de-poten-in-de-klei-mentaliteit' van ons verwachten.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Ten Stripes

Informatie over het bureau

3

Diensten

0

Reviews

2

Projecten

7

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Digital strategy for Parkos, award winning scaleup

Digital strategy for Parkos, award winning scaleup

november 2018
november 2018

Digital strategy for Parkos, award winning scaleup

Sinds 2016 is Ten Stripes de marketing partner van Parkos. De Airbnb van parkeergelegenheid bij vliegvelden. Actief in 7 landen in Europa en nu Australie en Amerika aan het veroveren.

Naast dat zij in-house veel expertise hebben. Helpen wij met strategie en geautomatiseerde Google Ads en Bing campagnes. Deze campagnes worden, in de meeste gevallen, op CPA afgerekend. 

Ook hebben wij met hen een gestructureerde aanpak voor CRO opgezet. Het gemiddelde conversiepercentage ligt nu ver boven het marktgemiddelde.

Online Advertising
Data Consulting
Content Strategy
Ergonomie (UX / UI)
Digital Strategy
UmaMeats, storytelling voor een beetje gek product

UmaMeats, storytelling voor een beetje gek product

april 2019
april 2019

UmaMeats, storytelling voor een beetje gek product

Hoe kunnen we het verhaal van UmaMeats op papier krijgen? En hoe kunnen we dat verhaal vermarkten?

UmaMeats verwerkt zeewier in haar producten. UmaMeats producten zijn gezonder, duurzamer en lekkerder dan de traditionele producten.

Media Planning
Content Strategy
Branding & Positionering
Digital Strategy

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.