search
Omslagfoto Ten Stripes

Ten Stripes

starstarstarstarstar
(1 review)

Certificeringen van Ten Stripes

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Plaats van Ten Stripes

placeToon adressenplaceWichersstraat 98, 1051 ME Amsterdam, NetherlandsplacePeizerweg 97, 9727 AJ Groningen, Netherlands
Ten Stripes locatie

Talen gesproken door Ten Stripes

NederlandsEngels

Diensten (3) aangeboden door Ten Stripes

Contactgegevens voor Ten Stripes

Omslagfoto Ten Stripes

Ten Stripes

NederlandAmsterdam 1 andere kanto(o)r(en)Nederland, Groningen

Over ons Ten Stripes

Digitale marketingstrategie en excecutie voor bedrijven met duurzame ambities

Wij maken marketing. Dat maakt ons niet uniek. Het werk dat wij samen met onze klanten maken, doet dat wel. Wij maken marketing zonder te denken in online, offline, groot of klein. Marketing zonder buzzwords. Of is dat ook...

Digitale marketingstrategie en excecutie voor bedrijven met duurzame ambities

Wij maken marketing. Dat maakt ons niet uniek. Het werk dat wij samen met onze klanten maken, doet dat wel. Wij maken marketing zonder te denken in online, offline, groot of klein. Marketing zonder buzzwords. Of is dat ook een buzzword?

Marketing die relevant is voor jouw klanten. En marketing die recht uit de kern van jouw bedrijf komt. Duurzaam zonder geitenwollensokken. Dát maakt Ten Stripes marketing.

Bij Ten Stripes vind je een team van marketingspecialisten die minimaal 5 jaar ervaring hebben in marketing.  Deze specialisten zetten hun kennis in om jouw marketingdoelen te behalen.

Altijd beginnen met een (duurzame) strategie

Om de specialisaties in te kunnen zetten, begint een traject altijd met een strategische sessie. Hoe groot of klein deze sessie is, hangt af van jouw marketingstrategie. Hoeveel is er bijvoorbeeld al bepaald voor jouw bedrijf?

Maatwerk marketing

Na een kennismaking, komen we tot de kern van jouw bedrijf. Hieruit ontstaat een strategie op maat die gebaseerd is op de volgende specialisaties:

  • Marketing 3.0; missie, visie, kernwaarden, usp's, SDG's en merkbelofte
  • Customer journey & storytelling
  • Data analytics en dashboarding
  • Duurzame SEO
  • Google Ads automatiseren
  • CRO, A/B testen: conversiemaximalisatie

Lange termijn denkers

Het lastigste van een bureau is om jouw business zo goed mogelijk te leren kennen. Daarom investeren wij daar best wat tijd in. En als we elkaar eenmaal goed begrijpen, dan is het het fijnste als we voor een lange termijn kunnen samenwerken. Dan plukken we de meeste vruchten van de energie die we er allebei in stoppen.

Daarom vinden we een goede strategie de basis van een samenwerking. Want korte termijn denken schaadt de economie volgens ons.

We delen graag onze kennis

In tegenstelling tot veel andere bureaus leren wij jouw graag wat we doen. Het hoeft natuurlijk niet, maar in veel gevallen is het wel zo effectief. Jou de handvatten geven die jouw business verder brengen. Zo leiden wij intern veel SEO en Google Ads mensen op. Jouw mensen leren de kneepjes van het vak afgestemd op het kennisniveau van jouw medewerker. Kunnen jullie het zelf? Dan zijn wij blij en jij blij. Ten Stripes is de ideale sparringpartner.

Op wie richten wij ons?

Ten Stripes richt zich op organisaties met duurzame ambities. Wij hebben veel gevoel bij organisaties die  impact willen maken op mens en milieu. Wij helpen deze bedrijven doelstellingen te koppelen aan SDG's en een goed en integer concept in de markt te zetten dat klopt. Ook zorgen we ervoor dat de interne marketing op orde is.

Groene bedrijven die commerciëler willen worden. We zien dat veel groene bedrijven moeite hebben om commercieel potten te breken. Wij helpen deze bedrijven met het goed doorvoeren van het concept en strategie op detailniveau.

Maar natuurlijk kan duurzaam ook bedrijfskundig uit worden gelegd als kiezen voor een toekomstbestendig vertrekpunt. Ook deze organisaties helpen wij hun ambities te verwezenlijken. 

Samenvattend

Wij helpen bedrijven met (digitale) marketingstrategie, implementatie en optimalisatie.

See more

Werkt (7) door Ten Stripes

Multiplus - digital consultancy door Ten Stripes
Multiplus - digital consultancy15 november 2019
arrow_forward
Kiener profileren als de shopware specialist door Ten Stripes
Kiener profileren als de shopware specialist4 juli 2019
arrow_forward
Omrin, corporate storytelling door Ten Stripes
Omrin, corporate storytelling4 juli 2019
arrow_forward
InvitesYou, SEO, SEA & CRO door Ten Stripes
InvitesYou, SEO, SEA & CRO4 juli 2019
arrow_forward
Circulair Friesland door Ten Stripes
Circulair Friesland4 juli 2019
arrow_forward
Digital strategy for Parkos, award winning scaleup door Ten Stripes
Digital strategy for Parkos, award winning scaleup28 november 2018
arrow_forward
UmaMeats, storytelling voor een beetje gek product door Ten Stripes
UmaMeats, storytelling voor een beetje gek product25 april 2019
arrow_forward
Minder weergeven

Diensten (3) aangeboden door Ten Stripes

Digital Strategy

€2000 – €40000

Marketing 3.0 is onze filosofie. Hoe richt je je campagnes op mensen (ipv consumenten)? Wat is je missie en visie? Welke doelgroepen ben jij aantrekkelijk voor? Welke kernwaarden heb je? Waarmee verrijk jij de wereld? En hoe ga je om met mensen? Samen met jou en je team bepalen we een effectieve strategie. Zonder poespas. Met een doel. We beginnen met jouw missie, visie en kernwaarden. Dit zetten we om in een contentstrategie, customer journey en/ of een storytelling concept. Deze strategische keuzes geven de input voor de meest doelgerichte content kalender die je ooit gezien hebt. Dat beloven we. PS. Onze wortels liggen in Groningen. Je mag een 'met-de-poten-in-de-klei-mentaliteit' van ons verwachten.

Lees meer
Marketing Strategymarketing 3.0Content strategieStorytellingCustomer JourneyCreativeIntegratedBrandingcommunicationsstrategicAdvertising{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Online Advertising

€1000 – €100000

De kwaliteit van de input in Google/ Facebook AI bepaalt de kwaliteit van de output. Dit betekent dat de kwaliteit van je creatives, advertenties en boodschappen gaan bepalen welk rendement je behaalt voor je campagnes. Daarom investeren wij veel tijd aan de voorkant om jouw bedrijf tot in de kern te leren kennen. Aan de achterkant weet je precies wat een conversie mag kosten en hoeveel deze moet opleveren om rendabel te zijn.

Lees meer
Google AdsGoogle Analytics/Google Tag Manager/Advanced web analyticsFacebook AdvertisingInstagram AdsLinkedIn AdsAdWordsSocial MediaEmail MarketingCROPaid Search

SEO

€2000 – €25000

Met strenge kwaliteitseisen halen we #1 posities in Google. Door zowel de technische als de commerciële kant van SEO van binnen en buiten te begrijpen, realiseren we een goede return on investment. Onze succesformule? De mens achter de klant altijd centraal te stellen.

Lees meer
ContentCopyStrategieLinkbuildingzoekmachineoptimalisatieSearch Engine OptimisationSEM

Beoordelingen (1) gegeven aan Ten Stripes

starstarstarstarstar
5/5
Remko HaarRemko Haarcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Managing Director bij Het Hoofdkantoor

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

I love Ten Stripes! When it comes to online marketing, they really know what they're talking about. In the field of online marketing Ten Stripes is able to develop strategy, based on market and company perspective, but also have a great track record on execution of the strategy and tactics based on this strategy. Besides that, the people at Ten Stripes are great to work with. This killer combination makes Ten Stripes the ultimate partner to let your business grow in a pleasant and effective way.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5