The Pool (+ 12 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
The Pool cover
The Pool logo

The Pool Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
At The Pool we create conversion driven, performance focused dynamic creation campaigns.
The Pool was born out of two companies with a passion for creating and distributing (video) content. Because we both believed creation and data should go hand in hand we decided to go for it. As a sister company of Towel Media we aim to provide our partners with a complete media and marketing solution from creation to production and distribution. And by doing so achieving great results and launching awesome campaigns.
8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
13 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2018
3 awards gewonnen

Diensten

4 diensten aangeboden door The Pool

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Mediastrategie
  We creëren een mediastrategie die in lijn is met de doelstellingen van je bedrijf. Daarbij kijken we naar uw doelgroep, de positionering van je merk en de juiste marketingtools die daarbij passen. Of dit nu een influencer-campagne is of een geavanceerde B2B-funnel, de mediastrategie is altijd conversiegedreven en bevat gegarandeerde KPI's.

  Creatie
  Tijdens de creatie vertalen onze creatives de mediastrategie naar content. Deze content kan verschillende vormen aannemen, zoals opvallende branded video, goed geschreven blogs, data driven e-mailmarketing campagnes, conversiegedreven websites en engaging social content. De content is altijd dynamisch en wordt continu geoptimaliseerd op basis van advertentie- en analytics data.

  Media inkoop
  Tijdens media-inkoop verspreiden, analyseren en optimaliseren onze data-nerdy folks de inhoud op social media, zoekmachines, web en televisie. Ze zorgen ervoor dat conversies worden gerealiseerd, de gegarandeerde KPI's worden gehaald en de inhoud wordt geoptimaliseerd samen met de creatives.
  En wist u dat u zelfs kunt beslissen om ons te betalen op basis van conversie?

  Én, je betaalt alleen voor de resultaten die je krijgt.
  Skills in Online Advertising (54)
  website advertisingSEMSocial MediaGoogle AdWordsFacebook AdsMarketingStrategySEABing AdsGoogle Display Ads+44
  Projecten in Online Advertising (13)
  De Eerste Keer met EasyToys - Online Advertising
  FHM500 met FHM en TABAC - Online Advertising
  Go electric met WATT Mobility - Online Advertising
  The Art of Giving met The Gift Label - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (6)
  Casper Los
  Jeroen Brouwer
  Edo Margadant
  Chris Riemens
  Klanten in Online Advertising (13)
  Therme BeautyHuishoudelijke Producten | national
  Beverly BeethovenKleding & Accessoires | international
  De PindakaaswinkelVoedsel | national
  Perfetti van MelleVoedsel | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Creatie
  Merken zijn de volgende generatie omroepen en uitgevers! We zijn gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van op maat gemaakte merkvideo-inhoud, variërend van campagnespecifieke video's tot "always-on" contentstrategieën. We hebben de eer om het leidende video-bureau te zijn voor veel van onze klanten, maar we werken ook in nauwe samenwerking met media- en reclamebureaus, uitgevers en (influencer) kanalen. We bieden merken ook videoconcepten en -strategieën en geven hen altijd effectieve hulpmiddelen om ondersteuning binnen hun organisatie te verzekeren.

  Productie
  Al onze producties worden in eigen beheer uitgevoerd door een toegewijd productieteam van meer dan 50 mensen. Dit stelt ons in staat om premium content in een zeer korte periode te leveren. Voor veel van onze klanten produceren we het hele jaar door content. We hebben ervaring met veel verschillende soorten (social) video-content; video's in human interest stijl, product video's of YouTube-series - we doen het allemaal. Ons zeer bekwame team heeft de afgelopen jaren bekroonde video content geproduceerd.
  Skills in Film (40)
  Branded ContentVideo ProductionPromotional VideoVideo EditingVideo MarketingVideo AdvertisingVideographyEditingContentVideo+30
  Projecten in Film (7)
  De Eerste Keer met EasyToys - Film
  FHM500 met FHM en TABAC - Film
  The Art of Giving met The Gift Label - Film
  Jobmarketing met Xccelerated - Film
  Klanten in Film (7)
  Kaartje2goE-commerce | national
  EasyToysE-commerce | international
  OtravoReizen & Vrije tijd | international
  The Gift LabelE-commerce | national

  Meer informatie over Film


 • Beschrijving
  Strategie
  Een flitsende tijdlijn begint bij een goede social strategie waarin een uitgebreide analyse wordt gemaakt van jouw merk, jouw (potentiële) volgers en de voor jou relevante kanalen en content. Dit wordt vertaald naar een actieplan die wij met alle liefde uitvoeren.

  Content
  Onderdeel van dit actieplan is uiteraard de social content. Deze wordt in-house bedacht en gecreëerd en ligt altijd in lijn met jouw merk en doelgroep. De content wordt altijd met het belangrijkste doel in het achterhoofd gecreëerd zoals engagement, het groeien van de social following of verkeer naar jouw website.

  Rapportage
  Iedere week lopen we door de resultaten heen en iedere maand volgt een uitgebreide rapportage van de belangrijkste inzichten en learnings. Op deze manier sturen we iedere week de campagnes en content bij om maximaal resultaat te garanderen.

  Advertising
  Naast het organische social media beheer zetten verrijken we de strategie vaak met een een gedeeltelijke paid media strategie om een grotere relevante doelgroep te bereiken. Ook dit wordt meegenomen in de maandelijkse rapportage en wordt aangestuurd op basis van vooraf bepaalde KPI's zoals groei in volgers, website verkeer of aankopen op de website.
  Skills in Social media (44)
  social media customizationsocial media follower managementmedia planning advertisingactivation formatsContent formatsContent & InfluencerB2B Social mediafacebook videosocial media engagementSocial Media Customization+34
  Projecten in Social media (13)
  De Eerste Keer met EasyToys - Social media
  FHM500 met FHM en TABAC - Social media
  Go electric met WATT Mobility - Social media
  The Art of Giving met The Gift Label - Social media
  Reviews in Social media (3)
  Yannick
  Maiko Bakker
  Thijs de Winter
  Klanten in Social media (13)
  FHME-commerce | national
  Perfetti van MelleVoedsel | national
  De PindakaaswinkelVoedsel | national
  WATT MobilityVervoer | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Digital Strategy (7)
  StrategyDigitalMultichannel MarketingSearch Engine MarketingMedia BuyingSearch MarketingOnline Marketing
  Projecten in Digital Strategy (10)
  FHM500 met FHM en TABAC - Digital Strategy
  Go electric met WATT Mobility - Digital Strategy
  The Art of Giving met The Gift Label - Digital Strategy
  Award-winning e-commerce met Beverly Beethoven - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (10)
  felyxVervoer | international
  WATT MobilityVervoer | international
  De PindakaaswinkelVoedsel | national
  Perfetti van MelleVoedsel | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag The Pool om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

13 projecten uitgevoerd door The Pool

De Eerste Keer met EasyToys
De Eerste Keer met EasyToys

Project gemaakt voor EasyToys in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2021.EasyToys is de grootste aanbieder van seksspeeltjes in Nederland en zet ook buiten de landsgrenzen grote stappen. Ze zijn duidelijk zichtbaar door verschillende mooie campagnes en betaalde samenwerkingsverbanden op TV, Radio, Outdoor en als hoofdsponsor van Eredivisieclub FC Emmen.

Content StrategyFilmMedia Planning+3
Lees meer
FHM500 met FHM en TABAC
FHM500 met FHM en TABAC

Lopend project voor FHM in de E-commerce industrie voor een B2C publiek sinds 2018.De FHM500 is de prestigieuze lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland - van bekende modellen tot tv-persoonlijkheden, beroemd en niet beroemd. Deze lijst verschijnt elk jaar in een tijdschrift. Dit jaar hebben we onze krachten weer gebundeld met FHM, TABAC en Wehkamp om zoveel mogelijk tijdschriften online te verkopen. Net als vorig jaar waren we online uitverkocht, maar met twee keer zoveel tijdschriften beschikbaar. Een onvergetelijke jubileumeditie van 20 jaar FHM Nederland.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+6
Lees meer
Go electric met WATT Mobility
Go electric met WATT Mobility

Project gemaakt voor WATT Mobility in de Vervoer industrie voor een B2C publiek in 2020.Wilt u uw dagelijkse fietstocht gemakkelijker en leuker maken? Dan moet je een WATT e-bike kopen. Hoewel sommige mensen ervan overtuigd zijn dat elektrische fietsen alleen voor ouderen zijn, bewijst WATT Mobility dat e-bikes ook cool kunnen zijn. Je hoeft je dus niet te schamen of bang te zijn dat je vrienden zullen lachen om je nieuwe fiets, want de WATT e-bikes zijn minimalistisch, ze hebben een vintage look en zijn perfect perfect voor in de stad! Fietsen wordt een feest.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+4
Lees meer
The Art of Giving met The Gift Label
The Art of Giving met The Gift Label

Project gemaakt voor The Gift Label in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2020.The Gift Label is een Amsterdams lifestyle merk gespecialiseerd in huis- en lichaamscosmetica. Hun passie is om producten te maken die geliefd zijn en die liefde geven! Ze hebben leuke cadeaus voor mannen, leuke cadeaus voor vrouwen en tot slot ook voor je kleintjes. Unieke cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog leuker om te geven! De producten worden met veel liefde en zorg gemaakt en hebben vrolijke labels. Dit maakt het een perfect cadeau dat u kunt personaliseren voor degenen die het verdienen.En wat is een beter moment om een campagne te lanceren die is gewijd aan geven dan in december? Samen met Towel hebben we de online videoserieThe Art of Giving gemaakt en gedistribueerd.

Content StrategyDigital StrategyFilm+3
Lees meer
Award-winning e-commerce met Beverly Beethoven
Award-winning e-commerce met Beverly Beethoven

Lopend project voor Beverly Beethoven in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek sinds 2018.Na, door verschillende tv-optredens, aan populariteit en bekendheid te hebben gewonnen, bloeide de fysieke Beverly Beethoven-winkel in het prestigieuze winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam helemaal op. Maar na een aantal succesvolle jaren was het tijd voor Beverly Beethoven om te reageren op de veranderende markt. In de zomer van 2018 besloten ze de hulp van The Pool in te schakelen om hun offline winkel te vertalen naar een online winkel: beverlybeethoven.nl.De samenwerking met Beverly Beethoven gaat verder dan elke maand een factuur voor de werkzaamheden. We werken sinds dag 1 op prestatiebasis en samen zorgen we ervoor dat we elke maand strijden voor een beter resultaat dan de maand ervoor.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+6
Lees meer
Social Sampling met Therme Beauty
Social Sampling met Therme Beauty

Project gemaakt voor Therme Beauty in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2C publiek in 2019.Een van de beste manieren om een nieuwe productlijn aan je klanten te introduceren, is om ze het zelf te laten ervaren. Therme liet daarom 25.000 samples maken van hun nieuwe Therme Finn Sauna lijn en stuurde het naar alle geïnteresseerden, uiteraard gratis. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen daadwerkelijk een sample aanvragen? Daarom hebben we samen met Towel Media een sociale videocampagne geproduceerd en gedistribueerd om mensen kennis te laten maken met de nieuwe Therme Finn Sauna branding en ze te activeren om een sample aan te vragen.

Online AdvertisingSocial media
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag The Pool om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in 's team

The Pool cover
Verhaal
The Pool was founded in 2018 by merging two companies (video & marketing/media distribution) agencies into one big content and digital marketing powerhouse.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

The Pool heeft 3 awards gewonnen

FONK100 Beste Bureaus 20202020-10-31Marketing & Communicatie
Shortlist SAN ACCENT NEW KIDS ON THE BLOCK AWARD2020-01-31Marketing & Communicatie
Shopping Awards Beste Webwinkel van 2021 nominatie2021-02-28Damesmode


Reviews

12 reviews voor The Pool

4.95/5
(12 reviews)
Thijs de WinterOwner bij BrainBalling
ServiceSocial media
SectorMarketing & Reclame
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
The agency helped with social media management during a cross media campagne for an external client.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
The fact that they were in close contact with us and the high quality of service.
Zijn er verbeterpunten?
During our experience with The Pool we did not encounter any problems which could be improved.

Thijs de Winter beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media
SectorMarketing & Reclame
Team1 - 10

Maiko Bakker Marketing - sales bij Schwalbe Nederland b.v.
ServiceSocial media
SectorAnderen
Team11 - 50
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
We wanted to organise a workshop for our top 10 customers. Helping them understand the importance of online marketing and setting up a easy to understand marketingplan. The pool created a great workshop which was understandable for our customers. En helped them see the importance of an online presence.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
The pool really found the connection between online marketing and our customers markets. They provided in depth examples and really made an effort to understand our (and our customers) needs. Everybody attending the seminar left with new knowledge and a positive energy.

Maiko Bakker beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media
SectorAnderen
Team11 - 50

Edo Margadant CEO bij UK FASHION
ServiceOnline Advertising
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 2
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
They built & maintained website. And they realized target marketing aan advertisement
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Communication, professionalism and they’re understanding of our individual needs
Zijn er verbeterpunten?
I’m sure there are, just haven’t come across any yet.

Edo Margadant beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 2

Gewerkt met The Pool?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van The Pool

Details • HoofdkantoorVeemarkt 36B, 1019 DD Amsterdam, Netherlands

The Pool-linkedinThe Pool-instagram
Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid