Today, Utrecht | Sortlist

Today cover
Today logo

Today Utrecht, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Today is een design gedreven bureau dat merken glans geeft en vooruit helpt. Dat doen we met een hecht team van creatief strategen, designers en projectmanagers, vanuit de Werkspoorkathedraal. Dé industriële en creatieve hotspot van Utrecht. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en houden van korte lijnen en hoge latten. We zijn flexibel waar het kan, en duidelijk waar het moet.

Wij zijn een branding design agency

Dat betekent dat we willen dat het hele plaatje klopt. En als het even kan: dat jouw merk of boodschap harten sneller laat kloppen. Daarom maken we graag werk van jouw complete merkbeleving. Van identiteit tot positionering, van merknaam tot visual design en van concept tot branded content. Alles in een herkenbare en consistente uitstraling. Daar worden wij gelukkig van en jouw doelgroep ook.

13 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
5 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2010
10 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Today

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Branding & Positionering (5)
  BrandingWeb DesignLogo DesignCommunication DesignPackaging Design
  Projecten in Branding & Positionering (5)
  Parkmobile - Branding & Positionering
  Studiekeuze123 - Branding & Positionering
  ROOM - Branding & Positionering
  KNOPS - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (5)
  PARKMOBILEAuto | international
  Studiekeuze123E-commerce | national
  KNOPSKleding & Accessoires | international
  CCSVerzekering | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Ontwerp (5)
  Parkmobile - Ontwerp
  Studiekeuze123 - Ontwerp
  ROOM - Ontwerp
  KNOPS - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (5)
  Studiekeuze123E-commerce | national
  DUWO, ROOMKantoor/Kamer/Ruimte verhuur | international
  KNOPSKleding & Accessoires | international
  PARKMOBILEAuto | international

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Today om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Today

Parkmobile
Parkmobile

Project gemaakt voor PARKMOBILE in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek. De opdracht De PARK NOW Group – in Nederland beter bekend van de parkeerapps Parkmobile en Park-line, is marktleider op het gebied van slimme parkeeroplossingen voor straat- en garageparkeren. Today helpt dit innovatieve bedrijf met de scale-up, uitrol en uitbouwen van de nieuwe merkidentiteit en begeleiding van het design in 7 landen.

Branding & PositioneringContent StrategyFilm+4
Meer lezen
Studiekeuze123
Studiekeuze123

Project gemaakt voor Studiekeuze123 in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Vind, vergelijk en kies een studieStudiekeuze123 is de officiële studiekeuzesite die studiekiezers stap voor stap helpt bij het kiezen van een studie. Een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en onderwijsinstellingen. Today ontwikkelde voor Studiekeuze123 de gehele merkidentiteit, diverse campagnes, infographics, beeldtaal en het webdesign.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+7
Meer lezen
ROOM
ROOM

Project gemaakt voor DUWO, ROOM in de Kantoor/Kamer/Ruimte verhuur industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Looking for a room?De opdrachtgeverROOM is hét nieuwe platform voor studentenhuisvesting in Nederland. ROOM gaat graag de concurrentie aan met commerciële partijen door een groot aanbod eerlijk geprijsde studentenkamers aan te bieden.De vraagROOM vroeg ons om het gehele merk te positioneren, een pakkende naam te bedenken en daarbij een sterke merkidentiteit te ontwikkelen. Om goed aan te sluiten bij zowel nationale en internationale studenten is er gekozen voor een internationale naam die makkelijk te onthouden is.Positionering, naam en merkidentiteitDe student heeft vooral behoefte aan snelheid, transparantie, overzicht en gemak. ROOM moet daarom functioneel én persoonlijk zijn. Dichtbij voelen, maar vooral ook praktisch zijn.De sterke naam staat niet alleen voor een letterlijke ‘kamer’, maar ook voor ‘ruimte’. Ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die jij wilt zijn. Door dit toe te passen in de communicatie spreken we de doelgroep aan tot hun verbeelding, dit helpt om jezelf als individu emotioneel te verbinden met de mogelijkheden die ROOM jou biedt.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingOntwerp+2
Meer lezen
KNOPS
KNOPS

Project gemaakt voor KNOPS in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2C publiek in 2018.VraagOntwikkel een overtuigende en hoogwaardige merkidentiteit voor ’s werelds eerste analoge instelbare oordoppen. Een volumeknop voor je oren.AchtergrondTwee oprichters van Knops maken muziek en spelen in een band. Op jonge leeftijd ervaarde een van de oprichters voor het eerst een gehoorprobleem, een constant zoemgeluid. Het werd zijn persoonlijke doel om zijn ervaringen te delen en zo andere mensen te waarschuwen voor de gevolgen van gehoorschade. Ze ontwikkelden daarom in 2014 Thunderplugs. Dat zijn siliconen oordoppen waarmee je muziek nog goed kunt horen, maar die wel voorkomen dat je gehoorschade oploopt. Door de komst van de Thunderplugs groeit de vraag om oordoppen waar je handmatig het volume van kunt regelen. Knops is hier het antwoord op.Wat hebben wij gedaanToday ontwikkelde een hoogwaardige merkidentiteit voor dit innovatieve product. In communicatie worden zowel de functionaliteiten van het product als de life-style van de gebruiker slim toegepast. Animaties ondersteunen dit op een duidelijke en heldere manier. Door de diverse beeldtaal kunnen verschillende doelgroepen aangesproken worden. Luisteren naar live muziek, onaangepast geluid of gewoon volledige stilte. Met slechts één click kun je jouw voorkeur kiezen. De merkidentiteit, beeldtaal, animaties en website hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes en alle aandacht. Diverse online media hebben aandacht besteed aan Knops waaronder:Business Insider, RTL Nieuws, Bright, Emerce, Dutch Cowboys, Esquire, RTL Z, Sprout, Designboom, Fresh Gadgets en Froot.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+4
Meer lezen
CCS rebranding
CCS rebranding

Project gemaakt voor CCS in de Verzekering industrie voor een B2B publiek.De opdrachtgeverCCS is een gevestigde softwareontwikkelaar in de Nederlandse markt, met meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van vooraanstaande verzekeraars en intermediairs.De vraagOm ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn en internationaal stappen te kunnen maken had CCS behoefte aan een sterke merkidentiteit: een verbindend merkverhaal en duidelijke positionering.Ons antwoordWe hielpen CCS met het definiëren van een krachtig en verbindend merkverhaal dat laat zien wat CCS relevant, onderscheidend en geloofwaardig maakt. We spraken met klanten uit de verzekeringsmarkt voor een scherpe analyse. Resultaat: een heldere positionering. Het merkverhaal en de onderliggende analyse vormden vervolgens de bron en het toetsingskader voor de ontwikkeling van een krachtige en onderscheidende visuele merkidentiteit. Waarin alle producten, services en solutions van CCS een logische plek kregen.

Branding & PositioneringContent StrategyData Consulting+8
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Today om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

13 leden in Today's team

Today cover
Neem gemakkelijk contact op met Today's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Today heeft 10 awards gewonnen

Digital Awards 2018, nomination2018-09-30Woningbouw Platforms
Who to Watch 2017, winnaar2017-10-31Upcomming agency's of NL
ADCN Awards 2017, nominations2017-03-31packaging
NL Packaging Awards 2017, winnaar2017-10-31Accountability
NL Packaging award Winnaar runner up2017-10-31Packaging
Red Dot Award 2016, winnaar2016-01-31Digital App
German Design Award 2017, nomination2017-07-31digital
KLIK! Amsterdam 2015, nomination2015-07-31animation
ADCN Awards, ZILVER2014-04-30publication
Lovie Award 20192019-10-31Best user experience website Studiekeuze123


Reviews

Nog geen review voor Today

Gewerkt met Today?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Today


Details


http://www.today.nl

 • HoofdkantoorTractieweg 41, 3534 AP Utrecht, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen