Toon, Geldermalsen | Sortlist

Toon cover
Toon logo

Toon Geldermalsen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
 
Bij Toon maken we je merk betekenisvol. Dat doen we door met een team van merkenmakers op zoek te gaan naar de essentie. Vanuit dat unieke vertrekpunt zorgen we voor een positieve verandering.
 
We onderzoeken en positioneren, we ontwerpen en vertellen, we realiseren en gaan de interactie met je doelgroepen aan. We werken strategisch en creatief, zijn bewust en ambitieus. Met maar één doel voor ogen: jouw merk van betekenis laten zijn.
14 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
4 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2007
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Toon

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Toon maakt merken betekenisvol. Een positionering- en branding traject bevat bij ons altijd de hierna volgende pilaren als fundament. Benieuwd naar onze aanpak, neem gerust contact op. Merkstrategie - Op weg naar het hoogst haalbare merkdoel. Wie van betekenis wil zijn, moet doelen durven stellen. Een doel geeft immers richting: niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen en daarna. Merkconcept - De diepere betekenis van je merk. Dat een merk van betekenis is, wil nog niet zeggen dat de doelgroep dat ook zo ziet. In het verlengde van je merkstrategie ontwikkelen we daarom een merkconcept. Merkontwerp - De juiste beleving van je merk. Ook een betekenisvol merk spreekt pas tot de verbeelding wanneer het een goed doordacht en uniek ontwerp heeft.
  Skills in Branding & Positionering (4)
  brand buildingb2b brandingbranded contentbrand creation
  Projecten in Branding & Positionering (3)
  Martinu, zet de knop om! - Branding & Positionering
  Van Doorn, specialist in buitenruimte! - Branding & Positionering
  Otelli, zo mooi kan betekenisvol zijn. - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (3)
  MartinuTechnology Hardware & Equipment | national
  Van DoornOverheid | national
  OtelliVoedsel | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Toon maakt merken betekenisvol. Een merkaandacht - online marketing abonnement kan zowel aansluitend op een positionering- en branding traject, maar zeker ook separaat hiervan met ons worden opgestart. Wij werken met een drietal verschillende abonnementsvormen die we maandelijks aan de hand van een vastgesteld tarief factureren. Benieuwd naar onze aanpak en wie u al voor zijn gegaan, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd en overal aan. Daardoor hebben we alleen aandacht voor wat ons raakt en voor wat bij ons past. Een merk moet daarom altijd ‘aan’ staan: tijdens de hele customer journey, van push naar pull. On demand is daarbij de trend, digitaal hét kanaal. Met onze ‘altijd aan’-benadering bereik je je doelgroep op de juiste plaatsen en de juiste momenten met spraakmakende content. Van een video die je merkverhaal vertelt tot en met een influencer die matcht met je merk: we trekken de aandacht en zorgen voor impact. Dat doen we met doorlopende trajecten, op basis van slimme plannen en duidelijke reportages. Daarmee verdienen we de aandacht die je zorgvuldig opgebouwde merk nodig heeft om impact te hebben en… van betekenis te zijn.
  Skills in Digital Strategy (4)
  digital campaigndigital mentoringdigital marketingdigital strategy
  Projecten in Digital Strategy (2)
  Martinu, zet de knop om! - Digital Strategy
  Napoleon, the Grill next door! - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  NapoleonRetail | national
  MartinuTechnology Hardware & Equipment | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Toon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Toon

Martinu, zet de knop om!
Martinu, zet de knop om!

Project gemaakt voor Martinu in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B / B2C publiek.Martinu zet de knop om Installatiebedrijf Martinu stond bekend als een klassieke prijsvechter: een uitvoerende partij zonder poespas, maar ook zonder voldoende onderscheidend vermogen in de markt. Het belangrijkste doel op weg naar het vijftigjarig bestaan was dan ook: toekomstbestendig worden en tegelijkertijd meer als partner gezien worden.

Branding & PositioneringDigital StrategyFilm+2
Meer lezen
Napoleon, the Grill next door!
Napoleon, the Grill next door!

Project gemaakt voor Napoleon in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek.The Grill Next Door Je adverteert wat, bent zichtbaar op Facebook en staat af en toe op een beurs. Zo zag de marketingstrategie van Napoleon er een tijdlang uit. Tót Michel Voragen, general manager van Napoleon Germany en Benelux, besloot om meer structuur aan te brengen in de marketing- en communicatieactiviteiten. Ons eerste gezamenlijke succes is inmiddels een feit: de campagne ‘The Grill Next Door’.Zestien jaar geleden kregen Michel en zakenpartner Fred Schalkwijk de vraag of ze interesse hadden in een lading grills, als additioneel product naast hun hoogwaardige Canadese keukenapparatuur. “We hebben toen de stoute schoenen aangetrokken”, blikt Michel terug. “Ik zie ons de eerste container nog staan uitpakken, op een zaterdagochtend in ons bescheiden bedrijfspand. Zo is ons verhaal begonnen.”Inmiddels timmert Napoleon nadrukkelijk aan de weg in de wereld van (met name) gasbarbecues, met als voornaamste kompas: een onwrikbaar vertrouwen in hoge kwaliteit, hoogwaardige materialen en goede service. Na drie verhuizingen betrok Napoleon onlangs een gloednieuw logistiek centrum in Tiel.

Digital StrategyFilmFotografie
Meer lezen
Van Doorn, specialist in buitenruimte!
Van Doorn, specialist in buitenruimte!

Project gemaakt voor Van Doorn in de Overheid industrie voor een B2B publiek.Van Doorn Wat doe je als je sterk gehecht bent aan je merknamen, maar tegelijk op zoek bent naar een nieuwe identiteit en een sterke positionering? Robert van Doorn besloot om knopen door te hakken. En daar heeft de commercieel directeur van Van Doorn (specialist in buitenruimte) nog geen minuut spijt van gehad.Robert vertegenwoordigt de derde generatie van het familiebedrijf, dat zijn opa (samen met vier broers) in 1963 oprichtte. In de jaren die volgden, transformeerde het aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw tot een integrale dienstverlener voor beheer en onderhoud van de buitenruimte.

Branding & PositioneringFotografie
Meer lezen
Otelli, zo mooi kan betekenisvol zijn.
Otelli, zo mooi kan betekenisvol zijn.

Project gemaakt voor Otelli in de Voedsel industrie voor een publiek.Otelli is perfect! Kunnen jullie van drie organisatiemerken één betekenisvol merk maken? Dat was de belangrijkste vraag die de eigenaren van Otelli, Crème de la Crème en Dielissen Transport bij ons neerlegden. Het water liep ons meteen in de mond… We zagen immers volop kansen om hun ambachtelijke ijs, exclusieve patisserie en diepgevroren dessertproducten succesvol in de markt te zetten.

Branding & PositioneringFotografieWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Toon om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in Toon's team

Neem gemakkelijk contact op met Toon's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Toon heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Toon

Gewerkt met Toon?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Toon


Details • HoofdkantoorDe Aaldor 20, Geldermalsen, Nederland

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen