Unique Design

Bureau expert in Website Creatie, Online Advertising, SEO

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar & gecertificeerd door Sortlist

Contact Unique Design
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)
Unique Design

Over Unique Design

Op dit bureau is al aanspraak gemaakt door zijn eigenaar

Beschrijving
 • Unique Design
  Unique Design is een full service internetbureau in Tilburg. Wij opereren door het hele land. Desgevraagd rijkt onze service zelfs tot buiten de landgrenzen. Wij zijn goed in het bedenken, creëren en ontwikkelen van een WordPress website; die aantrekkelijk is voor jouw websitebezoeker. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd op WordPress en kunnen jou daarom voorzien van simpele websites tot maatwerk oplossingen vol functionaliteiten.

  Onze klanten
  Onze klanten zijn voornamelijk actief in het MKB. Sommige van hen zijn actief in de dienstverlening, waar anderen juist meer ambachtelijke beroepen hebben of een webshop beheren. Onze klanten hebben ons gebracht waar we nu zijn. Een duurzame samenwerking met de klant, daar staan we voor! Wij werken dan ook niet voor onze klant, maar komen samen tot een oplossing die het beste past bij het project.

  Ben jij op zoek naar een online partner? Wij nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken. Bij unique design geloven we namelijk dat persoonlijk contact essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Wij maken zo kennis met de uitstraling van uw bedrijf en kunnen deze daardoor makkelijker tot uiting laten komen op uw website.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)

Talen

en
nl

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Website Creatie
 • Van origine is WordPress natuurlijk een blogplatform, maar de afgelopen jaren is dit concept dusdanig doorontwikkeld dat we bij WordPress tegenwoordig niet meer praten over een blogplatform. WordPress is vandaag de dag het meest gebruikte content managementsysteem (CMS) ter wereld, met eindeloze mogelijkheden. Als WordPress specialist kennen wij de mogelijkheden van WordPress en bieden wij de beste oplossingen. Onze WordPress websites bevatten schone code, zijn SEO optimized en geoptimaliseerd voor responsive display. Wij realiseren voor onze klanten snelle en veilige websites.
Vraag info aan
SEO
 • Als ik op een bepaald woord zoek in mijn zoekmachine kom ik vaak uit bij dezelfde resultaten. Hoe kan dit? Over het waarom is erg veel te vertellen, maar zoekwoorden dragen bij aan de positie die de zoekmachine toekent aan een specifieke website in de zoekresultaten. De zogenoemde ‘ranking’ van zoekresultaten wijzigt regelmatig. Gevonden worden op zoekwoorden is dan in vele gevallen ook een lange termijn proces. Wil je meer weten over je vindbaarheid binnen zoekmachines? Kom dan eens langs voor een kop koffie! Of geef ons een belletje.
Vraag info aan
Online Advertising
 • Doeltreffende campagnes die geoptimaliseerd zijn op gebruikersniveau zorgen ervoor dat de eindgebruiker (website bezoeker, potentieel klant/lead) converteert naar betalende klant. Het is hierbij belangrijk om op het juiste moment, met de juiste advertentie te komen. Ben jij benieuwd wat een advertentiecampagne voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Wellicht kunnen we samen een keer sparren over de mogelijkheden.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Unique Design

Informatie over het bureau

3

Diensten

1

Reviews

5

Projecten

4

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
5 werk geüpload
Ons Ambacht

Ons Ambacht

februari 2019
februari 2019

Ons Ambacht

“Ons Ambacht vindt zijn oorsprong in de bij verkoop bij verse asperges. In 2008 zijn het de mosterddillesaus en de aspergesaus, die als eerste Ons Ambacht producten bij huisverkoop van aspergetelers over de toonbank gaan”. 

Website Creatie
Ontwerp
SEO
Boet-Stijl Webshop

Boet-Stijl Webshop

februari 2019
februari 2019

Boet-Stijl Webshop

Een strakke zakelijke website / shop past niet bij het imago wat Angelique wilde uitstralen. Een sierlijk lettertype en pastel kleuren die het logo matchen was dat wel. “Een gezellige, huiselijke en sfeervolle webshop. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk maar ik moet er wel mee kunnen werken.” zei Angelique.

SEO
Ontwerp
Website Creatie
E-commerce
Celeritech

Celeritech

februari 2019
februari 2019

Celeritech

Een compleet uitgeruste bedrijfswebsite is de klantvraag; een bedrijfswebsite die toekomstgericht en converterend is; is wat je van ons krijgt. 

Website Creatie
SEO
dtngexclusive.com

dtngexclusive.com

juli 2018
juli 2018

dtngexclusive.com

Lotte had tot op heden toe nog geen ervaring met Google AdWords, het was aan ons om te laten zien dat AdWords een prachtig middel is om leads binnen te krijgen. Met een gering testbudget, 2 display advertenties en 6 search advertenties hebben we het voor elkaar gekregen om een mooie ROI te behalen!

Copywriting
Website Creatie
Ontwerp
SEO
Online Advertising
Nieuwe website schoonheidssalon

Nieuwe website schoonheidssalon

juli 2018
juli 2018

Nieuwe website schoonheidssalon

In de toekomst zie ik Intense Beauty graag als winnaar van een aantal wedstrijden. Wij willen de kwaliteit blijven verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Een gezellige en design salon in het hart van Tilburg” de toekomst plannen van Kelly van de Zanden, eigenaresse van Intense Beauty

Copywriting
Branding & Positionering
Innovatie
Website Creatie
Ontwerp
SEO

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

1 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Tjaab Snel  2 maanden geleden

CEO bij Celeritech

Wij zijn absoluut meer dan zeer tevreden over Unique Design! Ik zou zeggen hij kwam bijna als een geschenk uit de hemel, na 3 eerdere rampzalige voorgangers. Bij Ryan krijg ook echt A als je A vraagt, geen B, geen Q niet eens een A-, gewoon A. Of eigenlijk een A+ ! Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast, prettig in de omgang, reageert snel, vakkundig, neemt ook de tijd voor je, alles is goed geregeld en duidelijk. Echt Top! Wij zijn super blij met Unique Design, super trots op onze website en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.