Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
Unique Design logo

Unique Design

starstarstarstarstar
(1) reviews)Contact Unique Design

Certificaties van Unique Design

Certificatie lintje

Gecertificeerd door Sortlist

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Unique Design

placeAdresKapitein Rondairestraat 8, 5015 BC Tilburg, Netherlandskeyboard_arrow_right
Unique Design locatie

Talen gesproken door Unique Design

EngelsNederlands

Diensten (3) aangeboden door Unique Design

Contactgegevens voor Unique Design

webWebsitehttps://unique-design.nlkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right
Unique Design

Unique Design

NederlandTilburg

Over ons Unique Design

Unique Design
Unique Design is een full service internetbureau in Tilburg. Wij opereren door het hele land. Desgevraagd rijkt onze service zelfs tot buiten de landgrenzen. Wij zijn goed in het bedenken, creëren en ontwikkelen van een WordPress website; die aantrekkelijk is voor jouw websitebezoeker. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd op WordPress en kunnen jou daarom voorzien van simpele websites tot maatwerk oplossingen vol functionaliteiten.

Onze klanten
Onze klanten zijn voornamelijk actief in het MKB. Sommige van hen zijn actief in de dienstverlening, waar anderen juist meer ambachtelijke beroepen hebben of een webshop beheren. Onze klanten hebben ons gebracht waar we nu zijn. Een duurzame samenwerking met de klant, daar staan we voor! Wij werken dan ook niet voor onze klant, maar komen samen tot een oplossing die het beste past bij het project.

Ben jij op zoek naar een online partner? Wij nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken. Bij unique design geloven we namelijk dat persoonlijk contact essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Wij maken zo kennis met de uitstraling van uw bedrijf en kunnen deze daardoor makkelijker tot uiting laten komen op uw website.

Projecten (5) door Unique Design

Ons Ambacht
Ons Ambachtfebruari 2019
keyboard_arrow_right
Boet-Stijl Webshop
Boet-Stijl Webshopfebruari 2019
keyboard_arrow_right
Celeritech
Celeritechfebruari 2019
keyboard_arrow_right
dtngexclusive.com
dtngexclusive.comjuli 2018
keyboard_arrow_right
Nieuwe website schoonheidssalon
Nieuwe website schoonheidssalonjuli 2018
keyboard_arrow_right

Diensten (3) aangeboden door Unique Design

Website Creatie

Van origine is WordPress natuurlijk een blogplatform, maar de afgelopen jaren is dit concept dusdanig doorontwikkeld dat we bij WordPress tegenwoordig niet meer praten over een blogplatform. WordPress is vandaag de dag het meest gebruikte content managementsysteem (CMS) ter wereld, met eindeloze mogelijkheden. Als WordPress specialist kennen wij de mogelijkheden van WordPress en bieden wij de beste oplossingen. Onze WordPress websites bevatten schone code, zijn SEO optimized en geoptimaliseerd voor responsive display. Wij realiseren voor onze klanten snelle en veilige websites.

SEO

Als ik op een bepaald woord zoek in mijn zoekmachine kom ik vaak uit bij dezelfde resultaten. Hoe kan dit? Over het waarom is erg veel te vertellen, maar zoekwoorden dragen bij aan de positie die de zoekmachine toekent aan een specifieke website in de zoekresultaten. De zogenoemde ‘ranking’ van zoekresultaten wijzigt regelmatig. Gevonden worden op zoekwoorden is dan in vele gevallen ook een lange termijn proces. Wil je meer weten over je vindbaarheid binnen zoekmachines? Kom dan eens langs voor een kop koffie! Of geef ons een belletje.

Online Advertising

Doeltreffende campagnes die geoptimaliseerd zijn op gebruikersniveau zorgen ervoor dat de eindgebruiker (website bezoeker, potentieel klant/lead) converteert naar betalende klant. Het is hierbij belangrijk om op het juiste moment, met de juiste advertentie te komen. Ben jij benieuwd wat een advertentiecampagne voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Wellicht kunnen we samen een keer sparren over de mogelijkheden.

Reviews (1) gegeven aan Unique Design

starstarstarstarstar

5/5

Tjaab Snel  4 maanden geleden

Celeritech

starstarstarstarstar

5/5

Wij zijn absoluut meer dan zeer tevreden over Unique Design! Ik zou zeggen hij kwam bijna als een geschenk uit de hemel, na 3 eerdere rampzalige voorgangers. Bij Ryan krijg ook echt A als je A vraagt, geen B, geen Q niet eens een A-, gewoon A. Of eigenlijk een A+ ! Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast, prettig in de omgang, reageert snel, vakkundig, neemt ook de tijd voor je, alles is goed geregeld en duidelijk. Echt Top! Wij zijn super blij met Unique Design, super trots op onze website en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!