Unique Design B.V. (+ 3 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Unique Design B.V. cover
Unique Design B.V. logo

Unique Design B.V. Tilburg, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Wij maken jouw organisatie Digitaal Sterk.
Unique Design Unique Design is een full service internetbureau in Tilburg. Wij opereren door het hele land. Desgevraagd rijkt onze service zelfs tot buiten de landgrenzen. Wij zijn goed in het bedenken, creëren en ontwikkelen van Maatwerk WordPress websites; die aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd op WordPress en kunnen jou daarom voorzien van simpele websites tot maatwerk oplossingen vol functionaliteiten en automatiseringen. Onze klanten Onze klanten zijn voornamelijk actief in het MKB. Sommige van hen zijn actief in de dienstverlening, waar anderen juist meer ambachtelijke beroepen hebben of een webshop beheren. Ook maken diverse (semi-)overheden en woningcorporaties gebruik van onze dienstverlenging. Een duurzame samenwerking met de klant, daar staan we voor! Wij werken dan ook niet voor onze klant, maar komen samen tot een oplossing die het beste past bij het project. Ben jij op zoek naar een partner die meedenkt voor al jouw online zaken? Wij nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken. Wij geloven namelijk dat persoonlijk contact essentieel is voor een succesvolle samenwerking. Wij maken zo kennis met de uitstraling van uw bedrijf en kunnen deze daardoor makkelijker tot uiting laten komen op uw website.
6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2015
3.67/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Unique Design B.V.

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Van origine is WordPress natuurlijk een blogplatform, maar de afgelopen jaren is dit concept dusdanig doorontwikkeld dat we bij WordPress tegenwoordig niet meer praten over een blogplatform. WordPress is vandaag de dag het meest gebruikte content managementsysteem (CMS) ter wereld, met eindeloze mogelijkheden.

  Als WordPress specialist kennen wij de mogelijkheden van WordPress en bieden wij de beste oplossingen. Onze WordPress websites bevatten schone code, zijn SEO optimized en geoptimaliseerd voor responsive display. Wij realiseren voor onze klanten snelle en veilige websites.
  Skills in Website Creatie (36)
  Site web WordPressWordPress PluginsWordPress DevelopmentWebshop DevelopmentHostingWordPress EcommercePHP, Laravel, ASP.NET, eal-time web application frameworks (SignalR & Node.js)customized wordpressJavascriptPHP+26
  Projecten in Website Creatie (5)
  Ons Ambacht - Website Creatie
  Boet-Stijl Webshop - Website Creatie
  Celeritech - Website Creatie
  dtngexclusive.com - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (5)
  CeleritechLuxe Goederen en Juwelen |
  Boet-StijlE-commerce |
  DTNG. ExclusiveAnderen | national
  Intense BeautyAnderen | local

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Als ik op een bepaald woord zoek in mijn zoekmachine kom ik vaak uit bij dezelfde resultaten. Hoe kan dit? Over het waarom is erg veel te vertellen, maar zoekwoorden dragen bij aan de positie die de zoekmachine toekent aan een specifieke website in de zoekresultaten. De zogenoemde ‘ranking’ van zoekresultaten wijzigt regelmatig. Gevonden worden op zoekwoorden is dan in vele gevallen ook een lange termijn proces.

  Wil je meer weten over je vindbaarheid binnen zoekmachines? Kom dan eens langs voor een kop koffie! Of geef ons een belletje.
  Skills in SEO (32)
  On Page SeoIn-Site SEOEcommence SEOLocal SEOSEOCopywritingContent CreationContent MarketingE-commerce SEOContent Backlinks+22
  Projecten in SEO (5)
  Ons Ambacht - SEO
  Boet-Stijl Webshop - SEO
  Celeritech - SEO
  dtngexclusive.com - SEO
  Klanten in SEO (5)
  Horecagroothandel TilburgVoedsel |
  Intense BeautyAnderen | local
  Boet-StijlE-commerce |
  DTNG. ExclusiveAnderen | national

  Meer informatie over SEO

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Unique Design B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Unique Design B.V.

Ons Ambacht
Ons Ambacht

Project gemaakt voor Horecagroothandel Tilburg in de Voedsel industrie voor een publiek.“Ons Ambacht vindt zijn oorsprong in de bij verkoop bij verse asperges. In 2008 zijn het de mosterddillesaus en de aspergesaus, die als eerste Ons Ambacht producten bij huisverkoop van aspergetelers over de toonbank gaan”.

OntwerpSEOWebsite Creatie
Lees meer
Boet-Stijl Webshop
Boet-Stijl Webshop

Lopend project voor Boet-Stijl in de E-commerce industrie voor een publiek sinds 2018.Een strakke zakelijke website / shop past niet bij het imago wat Angelique wilde uitstralen. Een sierlijk lettertype en pastel kleuren die het logo matchen was dat wel. “Een gezellige, huiselijke en sfeervolle webshop. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk maar ik moet er wel mee kunnen werken.” zei Angelique.

E-commerceOntwerpSEO+1
Lees meer
Celeritech
Celeritech

Project gemaakt voor Celeritech in de Luxe Goederen en Juwelen industrie voor een publiek.Een compleet uitgeruste bedrijfswebsite is de klantvraag; een bedrijfswebsite die toekomstgericht en converterend is; is wat je van ons krijgt.

SEOWebsite Creatie
Lees meer
dtngexclusive.com
dtngexclusive.com

Project gemaakt voor DTNG. Exclusive in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.Lotte had tot op heden toe nog geen ervaring met Google AdWords, het was aan ons om te laten zien dat AdWords een prachtig middel is om leads binnen te krijgen. Met een gering testbudget, 2 display advertenties en 6 search advertenties hebben we het voor elkaar gekregen om een mooie ROI te behalen!

CopywritingOnline AdvertisingOntwerp+2
Lees meer
Nieuwe website schoonheidssalon
Nieuwe website schoonheidssalon

Project gemaakt voor Intense Beauty in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2025.In de toekomst zie ik Intense Beauty graag als winnaar van een aantal wedstrijden. Wij willen de kwaliteit blijven verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Een gezellige en design salon in het hart van Tilburg” de toekomst plannen van Kelly van de Zanden, eigenaresse van Intense Beauty

Branding & PositioneringCopywritingInnovatie+3
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Unique Design B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

6 leden in 's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Unique Design B.V. heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor Unique Design B.V.

3.67/5
(3 reviews)
Angelique BeerensEigenaresse bij Boet Stijl
5/5
Unique design heeft een geweldig mooie online webwinkel gemaakt . Makkelijk om mee te werken en erg overzichtelijk.  Daarbij heeft unique design een geweldige service ,staat meteen klaar voor je met advies en hulp . Voor een mooie en een professionele webwinkel online is dit een echte aanrader . Voor ons verdiend unique design (ryan) een dikke 10.


Tjaab SnelCEO bij Celeritech
5/5
Wij zijn absoluut meer dan zeer tevreden over Unique Design! Ik zou zeggen hij kwam bijna als een geschenk uit de hemel, na 3 eerdere rampzalige voorgangers. Bij Ryan krijg ook echt A als je A vraagt, geen B, geen Q niet eens een A-, gewoon A. Of eigenlijk een A+ ! Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast, prettig in de omgang, reageert snel, vakkundig, neemt ook de tijd voor je, alles is goed geregeld en duidelijk. Echt Top! Wij zijn super blij met Unique Design, super trots op onze website en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!


A. NiemeijerEigenaar bij Gaden Chokor Ling
SectorAnderen
Team1 - 2
1/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Opwaardering van een oude naar een goed functionerende eebsite
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Wanneer er telefonisch contact was werd ik wel heel vriendelijk te woord gestaan
Zijn er verbeterpunten?
De communicatie vanuit het bedrijf naar de klant en het pro actief meedenken zijn erg slecht

SectorAnderen
Team1 - 2
Gewerkt met Unique Design B.V.?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Unique Design B.V.

Details


https://unique-design.nl

 • HoofdkantoorDr Hub van Doorneweg 181, 5026 RD Tilburg, Netherlands

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid