Visia Media (+ 8 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Visia Media cover
Visia Media logo

Visia Media Heerlen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Visia Media in een notendop Wij zijn mannen met een missie. Al sinds 2012 laten wij als Visia Media onze creatieve geesten de vrije loop voor middelgrote bedrijven en organisaties met behoefte aan een upgrade van hun visuele en digitale communicatie. Online strategie, marketingcampagne, vormgeving, website of app nodig? Kom maar door, hoor! Wij tillen bedrijven op communicatief vlak naar een hoger niveau. Dat doen we altijd volgens de laatste standaarden op het gebied van digitale media en vaak zelfs daar voorbij.
2 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
9 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2012

Diensten

2 diensten aangeboden door Visia Media

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Jouw bedrijf onderscheiden binnen het gigantische ondernemerslandschap? Dat is nogal een klus… En die is alleen te klaren met een unieke stijl. Laten wij daar nou net experts in zijn. Maak een onmiskenbare eerste indruk dankzij goede, professionele branding. Visia Media laat jouw bedrijf spreken door middel van nieuwe digitale en fysieke uitingen. We ontwikkelen, samen met jou, een nieuwe of aangepaste stijl – zo simpel als het kan, of juist zo complex als nodig is.
  Skills in Branding & Positionering (18)
  logo'sDesignLogo DesignCommunicatiestrategieTypographyMerkstrategieMerkidentiteitgrafisch ontwerpvormgevingBrandbook+8
  Projecten in Branding & Positionering (9)
  Romeins Kwartier - Branding & Positionering
  Landgoed Overst - Branding & Positionering
  Vib Assist - Branding & Positionering
  Moveoo - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (9)
  Landgoed OverstWijn & Sterke Dranken | national
  Vib AssistTechnology Hardware & Equipment | national
  NewRoutesManagement Consulting | regional
  InterlingoMarketing & Reclame | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Van simpele bedrijfssite tot ingewikkelde webshop: Visia Media bouwt met veel liefde aan de ideale website, die voldoet aan de laatste digitale standaarden. We werken hard aan websites die écht werken, waarbij we rekening houden met een passende stijl en user experience. Daarin zijn we stiekem best perfectionistisch. We baseren ons nooit op standaardoplossingen of templates, maar gaan er goed voor zitten om aan jouw website te sleutelen, tot we een website op ons scherm zien waar we blij van worden.
  Skills in Website Creatie (16)
  WordPressWeb DesignWooCommerceWeb DevelopmentResponsive Web DesignUser Experience DesignUser Interface DesignEcommerceWordPress DevelopmentStory telling+6
  Projecten in Website Creatie (9)
  Romeins Kwartier - Website Creatie
  Landgoed Overst - Website Creatie
  Vib Assist - Website Creatie
  Moveoo - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (9)
  Romeins KwartierArchitectuur & Planning |
  Darmand GroupE-commerce | international
  Landgoed OverstWijn & Sterke Dranken | national
  BzznzzEntertainment & Events | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Visia Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

9 projecten uitgevoerd door Visia Media

Romeins Kwartier
Romeins Kwartier

Project gemaakt voor Romeins Kwartier in de Architectuur & Planning industrie voor een B2C publiek.In samenwerking met IBA Parkstad en Provincie Limburg werkt Romeins Kwartier Heerlen aan het zichtbaar maken van het Romeinse verleden in de stad. Om de communicatie te vergemakkelijken ontstond de behoefte aan een representatieve website.We zijn aan de slag gegaan met een webontwerp dat naadloos aansluit op de reeds ontwikkelde huisstijl van het gebied: eigentijds met een knipoog naar het verleden. Naast de vormgeving en ontwikkeling hebben we ook meegewerkt aan het bepalen van de inhoud van de website.Het resultaat? Een toegankelijke website die bijdraagt aan de beleving in het Romeins Kwartier.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Landgoed Overst
Landgoed Overst

Project gemaakt voor Landgoed Overst in de Wijn & Sterke Dranken industrie voor een B2B publiek.Voor particuliere consumenten bestond er geen mogelijkheid om de wijn van Landgoed Overst rechtstreeks aan te schaffen. Verkoop verliep via externe partijen en was daardoor onnodig omslachtig.Wij ontwikkelden een webshop voor de wijngaard, waardoor alle verkoop nu online verloopt. Supermarkten, groothandelaren en consumenten hebben in de website elk een eigen online wijncatalogus, van waaruit gemakkelijk kan worden besteld en betaald.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Vib Assist
Vib Assist

Project gemaakt voor Vib Assist in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2C publiek.Opgericht in 2013 en uitgegroeid tot een hecht team van specialisten was Vib-Assist toe aan de volgende stap. De merkidentiteit sloot niet meer aan op de visie en de online communicatie moest naar een hoger niveau.Samen met het team van Vib-Assist ontwikkelden we een nieuwe visuele identiteit, een informerende website en een effectieve online marketingstrategie. Het resultaat spreekt voor zich: heldere communicatie en een hogere conversie.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Moveoo
Moveoo

Project gemaakt voor Moveoo in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek.Met een team van ruim 150 gespecialiseerde hulpverleners zet Stichting Moveoo zich in voor dak- en thuislozen verspreid over heel Limburg. Om de externe communicatie te verbeteren ontstond de behoefte aan een vernieuwde huisstijl en moderne website.We zijn van start gegaan met het doorontwikkelen van de huisstijl op basis van het bestaande logo. De ontwerpen van de website en aanvullende communicatiemiddelen zijn hieruit voortgevloeid. Naast het verzorgen van de vormgeving en ontwikkeling hebben we ook een actieve rol gespeeld in het bepalen van de inhoud van alle deliverables.De frisse huisstijl, moderne website en toegankelijke communicatiemiddelen dragen bij aan het transparante karakter van de stichting.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
NewRoutes
NewRoutes

Project gemaakt voor NewRoutes in de Management Consulting industrie voor een B2B publiek.Onbekend terrein. Jouw weg naar groei.Door een uitbreiding van het dienstenpakket sloeg NewRoutes een nieuwe weg in. Voor deze herpositionering hebben we de complete branding op de schop genomen.Het logo visualiseert de werkwijze en doelgerichte aanpak van NewRoutes. Vernieuwend en betrouwbaar, met de nieuwe huisstijl staat NewRoutes weer ijzersterk in zijn schoenen.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Darmand Group
Darmand Group

Project gemaakt voor Darmand Group in de E-commerce industrie voor een B2B publiek.Beauty op wereldniveauDe merken van Darmand Group (CNC International, Nail Creation, Nouveau Contour en Dermatude) hebben elk een eigen doelgroep en identiteit. Dit maakte effectieve communicatie een enorme uitdaging.We hebben voor elk merk een individueel platform gebouwd dat naadloos aansluit op de wensen van de doelgroep. In samenwerking met de marketingafdeling van Darmand Group worden de websites constant doorontwikkeld en bijgehouden.

Branding & PositioneringDigital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Visia Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

2 leden in 's team

Visia Media cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Visia Media heeft 0 awards gewonnen


Reviews

8 reviews voor Visia Media

5/5
(8 reviews)
Martin AaldersDirecteur bij NewRoutes Guides to Growth
5/5
Visia Media is er in geslaagd om voor ons bedrijf, dat zich richt op strategie consultancy, moderniteit met professionaliteit te verenigen. De samenwerking verliep, ook op afstand, soepel en efficiënt. Victor heeft daarbij een duidelijke mening over wat goed en mooi is en dat is precies de reden waarom we Visia Media onze huisstijl, logo en website wilden laten verzorgen. Erg blij met het resultaat!


Kayleigh VlassakMarketing Executive bij Darmand Group
5/5
Aanpassingen worden binnen een uur doorgevoerd en problemen binnen no-time opgelost. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking!
Visia Media's antwoord:
Ontzettend bedankt voor de review en de fijne samenwerking!


Mandy van der PutAlgemeen Directeur bij Straight-Line Leadership Int.
5/5
In deze huidige tijd is de online aanwezigheid van een bedrijf net zo belangrijk als de offline aanwezigheid. De reden waarom ik enkel werk met Visia Media? Simpel; deze jongens zijn uitzonderlijk goed, flexibel en altijd ‘on top of their game’.
Visia Media's antwoord:
Bedankt voor de recensie en de ongelofelijk fijne samenwerking Mandy!


Gewerkt met Visia Media?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Visia Media

Details


https://www.visia.media

 • HoofdkantoorKloosterweg 1, 6412 CN Heerlen, Netherlands

 • Eindhoven, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen