Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven (+ 4 reviews) | Sortlist

Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven cover
Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven logo

Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Online marketing met een doortastend resultaat!
Hi, wij zijn Vlijmscherp Online Marketing! Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten, online leads verzamelen of jouw online omzet verhogen? Onze specialisten helpen jou deze doelen te realiseren. Van online adverteren tot organisch topprestaties behalen in Google en andere zoekmachines, laat dat maar aan ons over! Wij zijn jouw sparringpartner voor online groei en laten je niet alleen zien welke online kansen jij nog kunt benutten, maar gaan er ook direct voor jou mee aan de slag. Onze Vlijmscherpe aanpak Vanuit heldere doelstellingen werken naar meetbare effecten voor elke bestede marketing euro. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en volgens ons is dit een randvoorwaarde voor een duurzame relatie. Eerst willen weten wat er zich binnen jouw bedrijf of organisatie afspeelt, wat je nastreeft en wanneer doelen bereikt zijn. Pas dan trekken wij, gewapend met een Vlijmscherpe strategie, voor jou ten strijde! Waarom samenwerken met onze online marketing specialisten? Je haalt specialistische SEA, SEO & Social kennis en expertise in huis. Je schakelt direct met de specialist die voor jou aan de knoppen draait. Het is kostenefficiënt, je betaalt voor de effectieve uren die wij aan jouw bedrijf besteden. Jij kunt je op jouw kerntaken richten zonder je zorgen te maken over de online marketing aanpak en resultaten. Wij maken gebruik van specifieke marketing tools om jouw bedrijf te laten groeien.
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2018
4 awards gewonnen
4.82/5

Diensten

3 diensten aangeboden door Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Er zijn volop mogelijkheden om met betaalde advertenties jouw doelgroep te bereiken. Voor iedere organisatie kunnen wij gezamenlijk een plan opstellen om de online doelen te behalen! Neem contact met ons zodat we samen kunnen kijken naar de best passende online marketing kanalen om jouw business te laten groeien! Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vormen van paid advertising: -Display Advertising -Search Advertising (Google & Bing) -Video Advertising (Youtube) -Social Media Advertising (Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, TikTok) -Marketplaces (Bol.com, Beslist.nl, Amazon.com) -Retargeting -Feed-bases Advertising (Channable)
  Skills in Online Advertising (66)
  roi marketinge-commerce websitesocial media campagnesociale mediagoogle adwordsearch marketingrecruitment marketingsociale marketingsociale reclamemarketing en reclame+56
  Projecten in Online Advertising (5)
  Bunkertoren | Social & Online adverteren - Online Advertising
  Innovatest | SEO & Online adverteren - Online Advertising
  Fleetaccess | SEO & Online adverteren - Online Advertising
  Stickerkoning | SEA & SEO strategie en realisatie - Online Advertising
  Review in Online Advertising (1)
  Ruud Lansman
  Klanten in Online Advertising (5)
  SintLucasOnderwijs | national
  InnovatestTechnology Hardware & Equipment | international
  StickerkoningMarketing & Reclame | international
  BunkertorenVastgoed | regional

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wist je dat van alle zoekopdrachten die in Google plaatsvinden, zo’n 75% van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste 5 resultaten. Dan kun je je vast wel voorstellen wat je aan organisch verkeer mist, als jij niet in die top 5 staat. Beter presteren in de organische zoekresultaten van Google, maar geen idee hoe je dat aanpakt of simpelweg de tijd er niet voor? Laat dat maar aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie beter wordt gevonden. En dat is belangrijk, want ook al heb je nog zo’n mooie website, als de doelgroep je niet vindt heb je er vrij weinig aan. Hoe we dat doen? Door websites te optimaliseren op de belangrijkste pijlers: techniek, content en online autoriteit. Of je nu een bestaande website wilt verbeteren of een compleet nieuwe website wilt ontwikkelen, een goede online strategie is de basis van jouw online succes. Samen topposities behalen in de organische zoekresultaten? Wij geven niet alleen advies, maar passen het ook direct voor je toe. Let’s get in touch!
  Skills in SEO (30)
  search engine rankingseo rankingseo knowledgeorganic seo servicesseo auditseo analyselink buildingseo contentlinkbuildingseo+20
  Projecten in SEO (3)
  Innovatest | SEO & Online adverteren - SEO
  Fleetaccess | SEO & Online adverteren - SEO
  Stickerkoning | SEA & SEO strategie en realisatie - SEO
  Reviews in SEO (3)
  Wim van der Vorst
  Michiel van Grootel
  Noëlle
  Klanten in SEO (3)
  Fleetaccess BVAuto | national
  StickerkoningMarketing & Reclame | international
  InnovatestTechnology Hardware & Equipment | international

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web analytics / Big data (3)
  google tag managergoogle search consolegoogle analytics
  Projecten in Web analytics / Big data (2)
  Bunkertoren | Social & Online adverteren - Web analytics / Big data
  SintLucas | SEA (Search, Display, Video & RLSA) - Web analytics / Big data
  Klanten in Web analytics / Big data (2)
  BunkertorenVastgoed | regional
  SintLucasOnderwijs | national

  Meer informatie over Web analytics / Big data

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven

Bunkertoren | Social & Online adverteren
Bunkertoren | Social & Online adverteren

Project gemaakt voor Bunkertoren in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek.Om de verkoop van de laatste appartementen van de BunkerToren in Eindhoven te stimuleren zijn wij gevraagd om Google Ads en Social in te zetten. Hierbij lag de focus binnen Google Ads op termen als ’nieuwbouw appartement kopen’, ’nieuwbouw Eindhoven’ en ‘appartement te koop’. Voor de Social campagnes hebben we ons gericht op een doelgroep in de nabije omgeving van Eindhoven, in de markt voor een woning, of geïnteresseerd in het kopen van een woning.

Online AdvertisingWeb analytics / Big data
Lees meer
Innovatest | SEO & Online adverteren
Innovatest | SEO & Online adverteren

Project gemaakt voor Innovatest in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een publiek.Innovatest ontwikkelt en produceert machines, apparaten en instrumenten voor het meten en/of testen van hardheid van metalen, kunststoffen, plastics en polymeren. In de markt zijn deze apparaten bekend als hardheidsmeters of hardheidstesters. Innovatest is de marktleider in deze branche en is wereldwijd actief en bekend. Vlijmscherp is gevraagd om de online zichtbaarheid van Innovatest in alle landen waar het bedrijf actief is te vergroten en te waarborgen. Hiervoor wordt de expertise van Vlijmscherp op het gebied van SEO en SEA toegepast.

Online AdvertisingSEO
Lees meer
Fleetaccess | SEO & Online adverteren
Fleetaccess | SEO & Online adverteren

Project gemaakt voor Fleetaccess BV in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek.Fleetaccess is een van de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van auto-elektronica voor de zakelijke- als particuliere markt. ZIj zijn gespecialiseerd in alarmsystemen, track en trace systemen, ritregistratiesystemen en meer. Wij zijn benaderd door Fleetaccess om mee te bouwen aan de online naamsbekendheid van het bedrijf, om op deze manier de nr 1 te worden in auto-elektronica. “Niemand zou online om ons heen moeten kunnen wanneer zij op zoek zijn naar o.a. een KIWA SCM goedgekeurd auto alarmsysteem.”

Online AdvertisingSEO
Lees meer
Stickerkoning | SEA & SEO strategie en realisatie
Stickerkoning | SEA & SEO strategie en realisatie

Project gemaakt voor Stickerkoning in de Marketing & Reclame industrie voor een B2B / B2C publiek.Stickerkoning is een echt familiebedrijf en een begrip in de markt van zelfklevende producten. Jaarlijks vinden duizenden stickers en etiketten hun weg naar klanten door heel Nederland, België en vele andere landen. Stickerkoning produceert geheel zelfstandig allerlei vormen van stickers en relatiegeschenken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Vlijmscherp Online Marketing werkt al heel wat jaren samen met Stickerkoning. Waar helpen wij deze klant bij? * Realisatie van een nieuwe website, van zoekwoordonderzoek tot migratie en het instellen van de meetbaarheid. * Het verbeteren van de online zichtbaarheid d.m.v. SEA campagnes en SEO optimalisaties. * Contentcreatie voor maandelijkse blogberichten, van schrijven tot en met het plaatsen van de blog in het CMS.

Content StrategyCopywritingOnline Advertising+1
Lees meer
SintLucas | SEA (Search, Display, Video & RLSA)
SintLucas | SEA (Search, Display, Video & RLSA)

Lopend project voor SintLucas in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek sinds 2021.SintLucas is dé vakschool voor creatief talent, met scholen in Eindhoven & Boxtel. Ze bieden verschillende creatieve opleidingen aan voor het VMBO & MBO. Meerdere keren per jaar wordt er een open dag georganiseerd, waarbij ze hopen dat weer veel nieuwe scholieren zich aanmelden. Vlijmscherp is gevraagd om deze werving een flinke boost te geven doormiddel van online marketing. Display advertising, Video advertising & Search Ads (Betaalde advertenties) hebben bijgedragen aan succesvolle open dagen! Samen maken we een plan en zorgen we dat de online marketing kanalen elkaar versterken in het behalen van de vooraf gestelde doelen. Wekelijks monitoren we samen met de klant de resultaten.

Online AdvertisingWeb analytics / Big data
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in 's team

Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven cover
Verhaal
Werk je samen met Vlijmscherp, dan schakel je direct met de specialist. Jij hebt als klant altijd contact met iemand die weet waar het over gaat. Sterker nog, met degene die voor jou aan de knoppen draait. Benieuwd welke online kansen jij nog onbenut laat en waar onze specialisten je bij kunnen helpen? Neem contact op!
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven heeft 4 awards gewonnen

Leadinfo Certified Partner2018-01-01
Channable Partner2017-12-31
Microsoft Advertising Partner2017-12-31
Google Partner2017-12-31

Reviews

4 reviews voor Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven

4.82/5
(4 reviews)
Ruud LansmanSEO bij RL Sales
ServiceOnline Advertising
5/5
Top bedrijf, goede service en doen wat ze beloven!

ServiceOnline Advertising

Michiel van GrootelCEO bij Esco Vloeren
ServiceSEO
SectorBouw
Team51 - 200
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Topposities in de zoekresultaten van Google.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Fijne club met enthousiaste medewerkers!
Zijn er verbeterpunten?
Geen, Vlijmscherp onderscheidt zich door de persoonlijke en resultaatgerichte aanpak!

Michiel van Grootel beveelt dit bureau aan


ServiceSEO
SectorBouw
Team51 - 200

NoëlleMarketingmanager bij Airportdeal
ServiceSEO
SectorLuchtvaart en ruimtevaart
Team1 - 10
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Groei van het aantal online parkeerreserveringen op Airportdeal.nl.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Persoonlijk sparren met kundige SEO en SEA specialisten.

Noëlle beveelt dit bureau aan


ServiceSEO
SectorLuchtvaart en ruimtevaart
Team1 - 10

Gewerkt met Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Vlijmscherp: Online Marketing Bureau Eindhoven

Details • HoofdkantoorKeizersgracht 16B, 5611 GD Eindhoven, Nederland

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen